Jumaat, 7 Januari 2011

One Step Closer To The Maxis Om Nom Nom Race


A trip to Hong Kong 3 days 2 nights with 5-star accommodation worth RM10,000 and HTC Desire Z
or


HTC 7 Mozart
or


Maxis goodie bags


Kau tak nak hadiah hadiah kat atas ni kalau ada orang nak bagi? Okay okay. Tak nak sudah. Kau boleh belah. Haha. Rugi beb. Peluang keemasan tuuu ... Nuffnang telah menggembar-gemburkan bahawasanye Maxis dengan bangganye membawakan Maxis Om Nom Nom Race, iaitu perlumbaan yang memerlukan 60 blogger bertuah melengkapkan pelbagai cabaran makanan! Seronok seronok. ;D




Date: 15 January 2011 (Saturday)
Venue: Modesto’s, Ground Floor
Time: 8am-7pm



Why I would love to be a part of this Maxis Om Nom Nom Race?


First of all, the tempting prizes. Siriyes. Kau tak nampak hadiah hadiah tu? Pakej percutian bernilai RM10,000!!! HTC Desire Z!!! HTC 7 Mozart!!! Aku tak tahu la kalau kau takde perasaan bila dengar hadiah hadiah tu. Aku dah pengsan dua tiga kali tadi. =.=




Next, the Maxis Om Nom Nom Race is all about food and eating. Kau tahu ke apadehal dengan Om Nom Nom tu? Menurut jabatan forensikakudahtipukau, Om Nom Nom tu bunyi yang terhasil akibat daripada aktiviti kunyah mengunyah dalam mulut secara bising. Cuba la. Mesti mulut kau membunyikan Om Nom Nom kan kan kan? Eh. Kalau kau jenis makan tutup mulut bajet sopan tu, maka, Om Nom Nom takkan kedengaran. Tak syok ah makan takde bunyi Om Nom Nom. =.=


The most important thing is, the race will be filled with tons of glorious food. Gile ah. Lari lari lepas tu makan. Lari lari lepas tu makan. Lari lari lepas tu pengsan. Boleh? Haha. Aku suka gile dengan konsep macam ni. Menguji nafsu serakah betol. ;D


Last, but not least, the race will involve the iPhone 4, the Finder301 application and Wireless Broadband, all available through Maxis. Wow. Bila lagi nak merasa gadget gadget macam tu? Eh. Kalau jahanam gadget gadget tu kena ganti ke? Neves pulak tiba tiba. =.=


Maxis Broadband - http://www.maxis.com.my/personal/broadband/wireless_allplans.asp


Maxis Finder301 - http://itunes.apple.com/my/app/maxis-finder301/id375530216?mt=8#

Apa dia Maxis Finder301 tu? Application ni boleh bagi kau maklumat maklumat pasal makanan, restoran, atm, bank, klinik, balai polis dan banyak lagi ah. Kalau kau spesies suka melantak laju laju, kau mesti suka gile dengan Maxis Finder301. Sebab? Dengan Maxis Finder301 ni, kau boleh dapat nombor telefon, alamat, food reviews serta peta nak mendapatkan makanan.


Eh. Aku ada geng. Nama geng kitorang is The Eronic. Haaa ... Sedap sedap. Nama nak omputeh apahal? Haha. Eh. Siapa kitorang? Jeng jeng jeng. Tanpa melengahkan masa, meh sini aku mempersembahkan geng The Eronic yang cambest! ;D




THE ERONIC



potpetpotpet :  Saiz baju? Semestinye M! ;D

12 ulasan:

  1. haha. afiq pun join?

    gudluck eyh utk korang :P

    kalau dpt g hongkong jgn lupe belik ole2 utk org kat sni :P

    BalasPadam
  2. ooo gitu.. t kalau dpt HTC Desire Z or HTC 7 Mozart tu kasi kat aida boleh? haha.. suka hati je kan? BD

    BalasPadam
  3. gud luck2..huhu..wa..siap ade group lgik..mmg kelas!!ehe..

    BalasPadam
  4. Jangan kacau...tengah khusyuk nih, mendoakan zami and the gang berjaya dalam contest tuh...

    oit..spesis apa nih makan bunyi Om Nom Nom nih...hehehe.........

    anyway good luck yek.....

    BalasPadam
  5. om nom nom..haha..goodluck goodluck..=)

    BalasPadam
  6. nak jugak

    jom..lawan team..

    eh eh dah leh pilih ahli team ek??

    BalasPadam
  7. Kalau dapat masuk jgn lupa snap dr mula game smp habis game tau! Kiki ;)

    All the best, Zami!

    Tahu tak, tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

    BalasPadam
  8. om nom nom.. macam cafe world.. hihi.. best of luck!!

    BalasPadam
  9. haaa.. style2..

    korang mampu menang..

    nant tak mo hadiah kasi sini okehh...

    *cam pelik jer makan bunyi om nom nom*

    hhahhahaha

    BalasPadam
  10. zami ingat JANJI kita

    tak lebih tak kurang

    seiring sejalan

    hahahahah

    4 jejaka hebat!

    tunggu penampilan kami pulak

    hahahaha

    anyways GUD LUCK~

    =_=

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com