Khamis, 13 Januari 2011

Nuffnang Kata Aku Berjaya! Aku Kata Aku Berjaya! Kau Tak Nak Kata Aku Berjaya?

Aku dapat emel ni daripada Nuffnang! :D


Alhamdulillah. Tak sangka dol. Nuffnang hantar emel kata aku berjaya join Maxis Om Nom Nom Race! Aku bajet takde la ramai mana yang join Maxis Om Nom Nom Race tu. Sekali Nuffnang memberitahu ... Kau nak tahu berapa? Nuffnang memberitahu iaitu lebih 200 bloggers yang berminat nak join. Ramai gile beb! Tapi Nuffnang pilih 15 team je. Dan 1 team terdiri daripada 4 bloggers. So, total bloggers yang terpilih ialah 64 bloggers. Wow. Rezeki betol. :')


The Eronic, are you guys ready to eat, eat and eat??! Sila berlatih sekarang. And for your information, aku tengah melapah ayam masak kurma sambil sambil taip entri ni. Bayangkan betapa bahawasanya aku sedang membuang tebiat. Aku kagom dengan diri sendiri. Haha. Eh. Di samping tu, aku kena nampak macho, handsome, comel, jambu dan segala perkataan yang sama waktu dengannya. Ni sebab sesi menggambar-gambar sakan dijamin berleluasa sepanjang Maxis Om Nom Nom Race berlangsung pada hari Sabtu ni. Sila jeles sampai tua. :P


Ada orang kata dah berisi. Sedih.


potpetpotpet : Expect the unexpected. :)

45 ulasan:

Admiral Hafiz berkata...

aku pn ingtkn sikit je yg join
xsangke smpi 200++

nway congratz wei!



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Ery Farieha berkata...

congratz zami !

sape lg team zami?

Mra Mastura berkata...

kat mane sabtu ni?? kat manee??

goodluck!!

urm..sape la yg kate dye berisi tu kn.. dy lupe nk kate lg.. zami makin bambam gak! XP hehe..

Makbed berkata...

I heart you hair. Weeewwiit!~

momochan berkata...

habis race tu sure nampak tembam je pipi tu.HAHHAA
gemok la die nanti..hihihi

anyway goodluck! make sure menang..nanti boleh share hadiah ngn momo juga :)

Misshy Innz berkata...

go zami go !
gud luckk ! ;)

mr.syazwan berkata...

tahniah2

gud luck ye..

10% kalau menang

haha

^_^

hans berkata...

wow
bestlah terpilih
good luck

Jom Baca Kisah Aksi Wheelie Terbaik Di Hadapan Lampu Isyarat Pintu Pagar Belakang Uitm Sebentar Tadi! Hahahahaha!

najihah sahami berkata...

uwah...tahniah!hehe...dimana ade blogger di situ ada zami. hehe. suka benor join semua ni ea. hehe.

hamzah ian berkata...

gua dpt.. jumpe kat sane ah

CahayaCintaIlahi berkata...

tahnia ;)

~boy @ Mr. K~ berkata...

hahaha..tak sabar nak tengok gambar aksi2 ko yg terbaik time contest tu... upload semua ea.. no tapis2...hik3..
good luck then...hik3

nisa fadzil berkata...

wo congrate!

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

wah.. tahniah

Eazy Izzuddin berkata...

wow!
tahniah2...
eazy x dpt la huk3

kyoo reza berkata...

Tahniah to u and the team..hu3

neway anda di tagged..hua3x

ciput berkata...

tahniah.tahniah :)

MiYOKO TACHIBANA berkata...

wow wee...nk itut gakk

Bulan berkata...

Tahniah n gudluck!

the GirL berkata...

cis jeles lagi....
dah bertimbun-timbun perasaan jeles aku pada kamu.... sampai buat entry jeles sama kamu...
http://girlandsandal.blogspot.com/2011/01/aiseh-cemburu-pulak.html

zixol berkata...

race bnde tu beb? lumba makan ayam ke lumba kejar ayam??

LittleGurl berkata...

grr..LG xpena ag join ape ape contest since jadik bloggger. nape tah. maybe tade teman nak join mende mende camni. nanges.

gut lux!

LittleGurl berkata...

grr..LG xpena ag join ape ape contest since jadik bloggger. nape tah. maybe tade teman nak join mende mende camni. nanges.

gut lux!

Asrul "iLham" Sany berkata...

tahniah n gud luck ;)

Oasis berkata...

Selamat menambah berat badan. Hehe...Good luck bro!

amy azuha berkata...

waa..gud luck yer..

berisi ke? ok je tgk..lelaki xelok kurus sgt...:))

DanieL AdiE berkata...

YEAH!!! THE ERONIC!!!

AKU JUGA DH BERSEDIA!!

jackieKOH berkata...

gud luckk!!! hehe

Blog Aku : ..::jacKsky.reaCHing da' sKy wITh tSuBasA::..

:)

~roslinda~ berkata...

wahhhh~gud luck!haha~

eddy syrol berkata...

terbaekkkk

Salmi Effendi berkata...

upah someone jadi photographer :p
seriously nak tgk gmbr from the race tu nanti T____T goodluck anyway (:

kembatolo™ berkata...

tahniah zami..
aku wakilkan ko jela kalo ceni..haha

Fariq berkata...

wei kau berjaya,, hahaha,,
jgn kau asek makan je terus gemuk sudah la.. ngeh3x

Qarl berkata...

wish u guys all d very best!

xperlu berlatih makan sbb bukannya kne makan dgn byk. i heard korang 1 by 1 kne wat entry on the spot, food review then tunjuk kat owner cafe/restaurant, if puas hati then kan get next clue.

so start blaja2 how to use the finder301 application k.

hope korang menang! teman2 bloggersku!

hiks

u guys bw diri ke kl. i bw diri ke malacca hiks

.::zaimah::. berkata...

bes of luck :)

Green Apel berkata...

congrates zami..gudluck=)

Nur Farah Hani berkata...

tidak tidak tidak..

anda tidak bertuah.. sob sob..
ayat orang dengki.. hahaha...

ardinihumaira berkata...

tahniah zami! whoaa bakal dapat maxis goodies ni dan juga 1st prize :)


amin

Rara Farah berkata...

nampak kurus jep tp makan banyak eyh???impossible is nothing..haha

zizidiazora berkata...

Tahniah zami and the team.
THE ERONIC!!! WOWWW.. semoga berjaya yek....

Berisi sket xpe lepas still nampak handsome. hahaha.........

Ryoki berkata...

waaaaa.... tahniah!!! gud luck!!!

Cik Miera Aziz berkata...

tadenyee berisi! ok jee.
ok la cmni. cekeding sgtt kang dah tak hensem :p

Shag berkata...

Kalau boleh tima game tu Zami pos lah entri! Kasi nama tempat, makan apa berserta gambar The Eronic! hahaha :D

All the best, The Eronic!

asybedazzle berkata...

wah. dia bg pinjam laptop iphone dgn broadband. haha okay la tu. goodluck

Haziq Yaacob berkata...

berisi? baju tu yg makin mengecut kot :D
hahaha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com