Ahad, 2 Januari 2011

Misteri Gerapu Kini Terjawab



Aku tengah basuh pinggan tadi. Alamak. Kantoi pulak aku rajin. Alamak. Kantoi pulak aku calon suami mithali tahun 2020 ni. Lebih lebih pulak kan? Adeh. Tiba tiba aku dikejutkan dengan laungan suara yang nyaring sekali. Sila terkejot kalau boleh. Ini pintaku. =.=



Nak gerapu.

Huh. Apa?

Nak gerapu.

Huh. Apa?

Nak gerapuuu.

Huh. Apa?

Nak gerapuuuuu.

Huh. Apa?

Nak gerapuuuuuuu!!!

Ohhh ... Garfu??? Nah ... Pfffttt ...




Tu dia. Una mintak garfu sebab dia nak makan sosej panas tu. Mana aku nak faham. Gerapu? Haiyak. Siapa ajar Una bahasa sanskrit ni? Aku tak ajar pon. Aku ajar lain. Aku ajar Una sebot shaukah. Oh. Shaukah tu garfu dalam bahasa arab la. Kau tahu apa? Erk. Okay. Fine. Aku mengaku aku gi google what is fork in arabic tadi. =.=



potpetpotpet : Kecik kecik dah pandai melawak. ^.^

30 ulasan:

Imzainieyzulkipli berkata...

hahahaahaahhahah

m0re chipz , m0re fuN berkata...

lme xmnyucikan telinga yer ~
hahaha XP

ueya megami berkata...

hahaha alah zami ni kite dgr sekali je dah boleh agak gerapu tu garfu..heheh.eh hye calon suami mithali.. =p

Yong Sofea berkata...

gerapu! >.<

Fariq berkata...

mak ai sampai lima kali ulang baru paham,, heheh,,

arep_lockermonth berkata...

haha :P kelako!..

Nisa A. berkata...

ahhaha gerapu! chomeyl nyeeeeee~

mr.syazwan berkata...

haha

mujur dia mintak garapu

kalau dia mintak lain

xke pening

haha

;p

little ain berkata...

hahaha! hadoiii abgnye pon laa.

ee fatty chin she's got there. :)

Asrul "iLham" Sany berkata...

alalala, cutenye... ;)

NBLH berkata...

nak SAUDU.

Syima Syaz berkata...

anak buah 2 tahun cakap garfu = PELUFU...hahahaha

yad'z berkata...

haha,,, biase lah tu... pelat.. ngeh3x.... sepupu yad'z ;embu die panggil ibu... hahaha

Tengku Nizam berkata...

@Imzainieyzulkipli HAHAHAHA

adrinaqamarina berkata...

kagum jap zami tau bahasa arab. haha!

eh una tu memang chumil laaaa. grr. kenapa chumil sangat ni. -.-'

haha., adik rina sebut ag bahasa sanskrit.

dye sebut. berku~ entah pa pe. ag tak paam.

EIPUL berkata...

haha
dah macam geruda pulak bunyik dia

lawak adik ko kehkeh

zixol berkata...

caizzz

AiDa AzRyN berkata...

owh garfu rupanye.. BD

zikeryhassan berkata...

baru basuh pinggan nak calonkan diri untuk suami mithali ka?

ahahaha :P

si pendek dan moody berkata...

tekejot aku tibe2 kelua untaa

_s1t1 n0rb@1t1_ berkata...

gerafu tu ayt baru kan..haha..kecik kecik dah cipta ayt baru, comey2 :)

PinQib berkata...

lawak arr.. telor

Miss SurferParadise berkata...

hahahahaha
mengong!

Misshy Innz berkata...

seb bek abg dia tak kena ketuk dengan gerapu ;p

Mra Mastura berkata...

haha. mcm xjauh beze je gerapu n garfu nak difahamkan.. tettt~

Calon suami 2020 bukan takat basuh pinggan la encik.. basuh baju,masak,kemas rumah,lipat kain~~~~

eh, zami xreti masak.. tettt

|| amira || berkata...

hahaha~
kuda kat atas tu pun gelakkan die..

○○○iliyana○○○ berkata...

haha budak² ade la pelat² sikit kn.hee

Embun Pagi berkata...

ahhaha..kerapu pun kerapu laa...ahaha..eh,gerapu! ;p

Syida Shukor berkata...

nak shaukah pleaseee :P

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

GERAPUUUUUUUUUUUUUUUU hahaha!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com