Ahad, 2 Januari 2011

Misteri Gerapu Kini Terjawab



Aku tengah basuh pinggan tadi. Alamak. Kantoi pulak aku rajin. Alamak. Kantoi pulak aku calon suami mithali tahun 2020 ni. Lebih lebih pulak kan? Adeh. Tiba tiba aku dikejutkan dengan laungan suara yang nyaring sekali. Sila terkejot kalau boleh. Ini pintaku. =.=



Nak gerapu.

Huh. Apa?

Nak gerapu.

Huh. Apa?

Nak gerapuuu.

Huh. Apa?

Nak gerapuuuuu.

Huh. Apa?

Nak gerapuuuuuuu!!!

Ohhh ... Garfu??? Nah ... Pfffttt ...




Tu dia. Una mintak garfu sebab dia nak makan sosej panas tu. Mana aku nak faham. Gerapu? Haiyak. Siapa ajar Una bahasa sanskrit ni? Aku tak ajar pon. Aku ajar lain. Aku ajar Una sebot shaukah. Oh. Shaukah tu garfu dalam bahasa arab la. Kau tahu apa? Erk. Okay. Fine. Aku mengaku aku gi google what is fork in arabic tadi. =.=



potpetpotpet : Kecik kecik dah pandai melawak. ^.^

30 ulasan:

  1. lme xmnyucikan telinga yer ~
    hahaha XP

    BalasPadam
  2. hahaha alah zami ni kite dgr sekali je dah boleh agak gerapu tu garfu..heheh.eh hye calon suami mithali.. =p

    BalasPadam
  3. mak ai sampai lima kali ulang baru paham,, heheh,,

    BalasPadam
  4. ahhaha gerapu! chomeyl nyeeeeee~

    BalasPadam
  5. haha

    mujur dia mintak garapu

    kalau dia mintak lain

    xke pening

    haha

    ;p

    BalasPadam
  6. hahaha! hadoiii abgnye pon laa.

    ee fatty chin she's got there. :)

    BalasPadam
  7. anak buah 2 tahun cakap garfu = PELUFU...hahahaha

    BalasPadam
  8. haha,,, biase lah tu... pelat.. ngeh3x.... sepupu yad'z ;embu die panggil ibu... hahaha

    BalasPadam
  9. kagum jap zami tau bahasa arab. haha!

    eh una tu memang chumil laaaa. grr. kenapa chumil sangat ni. -.-'

    haha., adik rina sebut ag bahasa sanskrit.

    dye sebut. berku~ entah pa pe. ag tak paam.

    BalasPadam
  10. haha
    dah macam geruda pulak bunyik dia

    lawak adik ko kehkeh

    BalasPadam
  11. baru basuh pinggan nak calonkan diri untuk suami mithali ka?

    ahahaha :P

    BalasPadam
  12. gerafu tu ayt baru kan..haha..kecik kecik dah cipta ayt baru, comey2 :)

    BalasPadam
  13. seb bek abg dia tak kena ketuk dengan gerapu ;p

    BalasPadam
  14. haha. mcm xjauh beze je gerapu n garfu nak difahamkan.. tettt~

    Calon suami 2020 bukan takat basuh pinggan la encik.. basuh baju,masak,kemas rumah,lipat kain~~~~

    eh, zami xreti masak.. tettt

    BalasPadam
  15. hahaha~
    kuda kat atas tu pun gelakkan die..

    BalasPadam
  16. haha budak² ade la pelat² sikit kn.hee

    BalasPadam
  17. ahhaha..kerapu pun kerapu laa...ahaha..eh,gerapu! ;p

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com