Sabtu, 15 Januari 2011

Maxis Om Nom Nom Race - Al Halabi Lounge



AL HALABI LOUNGE by Tarbush
LG2.123, SUNWAY PYRAMID, 46150 PETALING JAYA
Telephone Number : 03-5633922

 

The success story was unfolded in 1988.
Ever since then, Tarbush has made a name of its own to be the first and leading Middle Eastern Restaurant in Malaysia.
On top of that, Tarbush has also established good rapport with various organizations and sectors in the country.
The meticulous interior design, exotic decoration and extensive list of menu (ranging from soups, appertizers, right down to main courses and desserts) to sample and choose from will undoubtedly make your meal an awesome experience and an unforgettable one.




Appertizer (as a complimentary)



Drink : Lemon Na'Na' RM11.00



Main Course : Shish Kebab RM26.00



Main Course : Fetush Eggplant RM15.00



Dessert : Mahalabia RM10.00



Dihidangkan dengan sish kebab, hidangan daging kambing yang sangat menyelerakan.
Daging yang dibakar dengan sempurna membuatkan hidangan ini sangat berbaloi.
Texture dagingnya yang empuk menambah selera si pemakan.
Dagingnya juga tidak hamis.
Hidangan eggplan menjadi pelengkap kepada main course, terung yang dibakar secara degan baik dan mengekalkan kesegaran terung.
Hidangan air lemon na'na' is a must try drink!
Gabungan 2 rasa yang menarik pada lemon dan daun mint memberikan sensasi kesegaran apabila diminum.
Menu ditutup dengan dessert yang sangat sedap.
Mahalabia, seunik namanya, pencuci mulut ini akan memberikan rasa yang sangat sedap kepada pelangggan.




OVERALL RATING


Taste :

 
Ambiance :


Service :

 
Value for Money :

  
 

Thank you to Maxis Broadband Wireless with an excellent coverage in Sunway Pyramid!!!



 

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

FUUYOO! LEMON NA NA SGT MENYELERAKAN! Nyam nyam

Tanpa Nama berkata...

Tgh2 hari tgk gmbr yg sungguh menyelerakan ini bikin wa lapar! Arh. Nak3!

Tanpa Nama berkata...

Tgh2 hari tgk gmbr yg sungguh menyelerakan ini bikin wa lapar! Arh. Nak3!

Tanpa Nama berkata...

Zami nt bwk i dtg sni ye.. Terbaik lah restoran ni.

Tanpa Nama berkata...

Nak bwk FAMILY PERGi sni

:Cikgu Akim: berkata...

seronoknyaaaaaaaaaaaa..abg zami kalau dah makan kena bayar sendiri ke penaja bayar...

:Cikgu Akim: berkata...

semoga team ni berjaya ke hong kong!!!!!!!!!!!!!hebat2!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Ala dekat je.. Sunway je pun blh la pergi jap lg ni.huhu

Adil berkata...

ish sume mahal2 je

Fariq berkata...

eh ni zami dpt makan free ke pe?? serius menyelerakan.. rugi2,,

Nisa A. berkata...

sunway dekat je nih, nnt nak serang laa.. kebab dia nmpk sgt besh :D

Mra Mastura berkata...

nyum2.. usha zami makan tu.. gulp... lapa.. lagi sedap lau org tu belanjaa!!! XD

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com