Khamis, 20 Januari 2011

Mari Lupakan Kontroversi Penipuan Blogger. Mari Kenangkan Memori Persahabatan Blogger.

Wow. Aku terkejot gile bila tengok entri sebelum ni. Tak sangka ramai pulak berani menconteng arang kat ruangan komen tu. Adeh. Macam mana aku boleh tak terkejot? Tiba tiba aku dapat 100 lebih komen gara gara aku bercerita pasal seorang blogger yang telah menipu aku. Dasat dasat. Eh. Berkenaan entri sebelum ni, aku tak mengamok pon. Aku sekadar berkongsi pengalaman, apa yang aku lalui. That's all. Peace! ;)


Entah macam mana aku boleh tertahu pasal sekarang ni dunia blogging tengah hangat dengan isu penipuan blogger. Secara spesifiknye, isu blogwalking tipu tipu. Tahu tak? Tak tahu sudah. Kalau nak tahu, sila merajinkan diri dengan blogwalking. I mean, blogwalking betol betol, bukan blogwalking tipu tipu. Erk. Aku tak nak komen lebih lebih. Tak pasal pasal pulak kan ... Dah dah. Mari kita lupakan kontroversi penipuan blogger ni. Maju la blogging supaya lagi maju daripada negara!!! =.=




Aku tak kenal dorang masa kat tadika. Aku tak kenal dorang masa kat sekolah rendah. Aku tak kenal dorang masa kat sekolah menengah. Aku tak kenal dorang masa kat matrikulasi. Aku tak kenal dorang masa kat universiti. Habis??! Aku tak kenal dorang pon. Boleh? Haha. Okay. Fine. Aku mengaku la ni ... Aku kenal dorang melalui dunia blog ni. Agak agak, teruja tak kau dengar? >.<


Eh. Kau jangan tak tahu, ni bukan pertama kali kitorang lepak sama sama. Aku siriyes ni beb. Sila percaya sebab aku memang tak tipu kau. Erk. Dah dah la pasal tipu tipu ni. Hehe. Last weekends, dorang datang Melaka. So, kitorang lepak sama sama dengan pengisian aktiviti seperti karok di jeti. Kira kitorang menghabiskan masa dengan melalak kat atas laut beb. Dengan ni, adalah wajib dimaafkan bila nyanyian kitorang semua ke laut. Sah sah la kitorang kat atas laut kan? =.=






Siapa kata dunia blog ni hampeh? Kau jangan ingat gadoh gadoh je boleh? Kitorang siap jadi kawan lagi. Dasat dasat. Sila jeles. Haha. Kira ni salah satu keajaiban dunia blog la kot. Take note please, keajaiban tu. Bermula dengan komen komen, kitorang jadi rapat. Kemudian, kitorang mengadakan perjumpaan atau gathering. Seterusnya, ikatan persahabatan mula tersimpul manja. Euwww ... Apahal tiba tiba aku guna gaya bahasa macam ni? =.=



From left : Fanzi Ruji | Hizami | Ijat | Adie | Wan | Qarl | Anas | Amir Rayyan



potpetpotpet : Nowadays, there are no boundaries between friends. 

45 ulasan:

Cik Shag berkata...

Nt Shag nak jumpa Zami pulak! :P

Eyka berkata...

eyka pon same~ hee:)

DanieL AdiE berkata...

BEST GILE!!!!

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O
O

DAHSYAT NUKILAN KAMU YE.. hehe

dengarkan ulangan semula:

Pohon mengkudu tumbuhnya rapat
Rapat lagi pohon jati
Kawan beribu mudah didapat
Sahabat setia payah dicari

Permata jatuh ke rumput
Jatuh ke rumput berbilang-bilang
Dari mata tidakkan luput
Dalam hati tidakkan hilang

Dari mana hendak ke mana
Tinggi rumput dari padi
Hari mana bulan mana
Dapat kita berjumpa lagi

BOLEH?? hahaha..

HIZAMI TERBAIK DARI LADANG!

THANKS FOR EVERYTHING..

^_^

Lelord berkata...

heheheh akak balik mesia ujung bulan ni

boy @ mr.k berkata...

hahaha... baik la... aku dah mula jeles...ki3

zizidiazora berkata...

Dalam ramai2 tu sapa yang paling manja zami? Tlg istiharkan nak bagi hadiah nih.

Maju la blogging supaya lagi maju daripada negara!! hahaha...ayat xboleh blah ar....

Eazy Izzuddin berkata...

beshnye tengok...
haritu baru jumpa hizami sekali dengan Adie...
bila nk jumpa lagi nih
:P

Qarl berkata...

haha

motif sgt wan fuuyoo nk copy paste pantun kan? hahahaha

ni lah yg qarl katakan 'maya ke nyata' hiks.

Amir Rayyan berkata...

INDAHNYA PERSAHABATAN BERSAMA KALIAN.....:)

Nisa A. berkata...

zami.. jommm lepak :D
nak jugak jumpa budak lelaki sebelah pintu..
even sebelah pintu pon x penah jugak berjumpa.. hik3~

Misshy Innz berkata...

best yep ;)

kembatolo™ berkata...

whoaa..
aku kagum.. ntah ble dapat join. hakhak

miss epa berkata...

bagus korang eh.hee :)

SyahmiFikri berkata...

wahhh..

hebat.. dis actually need an effort..

bagus2..

kechixx berkata...

dunia blog memang best!;)

adrinaqamarina berkata...

taknak komen pasal entry, :P

tapi nak cakap, ada yang menarik perhatian pada gambar3 tu. pst kim salam la zami :D

mye berkata...

tula org ckp musuh jgn + kwn jgn di-
hehehe

Fie berkata...

hope one day dpt jmp u guys in real life.

c fanzi je pnh jmp tp tu pun xsmpt nk tgur sbb dia bz myanyi. hehe

Fariq berkata...

pergh aje sronok dpt karok sampai ke laut,,


Janganlah Mengharap Sangat | EP2 - Aku Seorang Blogger

Izwan berkata...

wah.. mantap.. aku tak sempat lagi nak join pe2 gath blogger..

Zuewairy berkata...

pergh!! bestkan:)

nanad berkata...

nice one :)

ishiko berkata...

ouh..sakan karok yer..hehe
*baca en3 hizami kat bawah tu baru paham psl BW/Blogger tipo ni.... tak paham sungguh dari tadi.. -_-"

eddy syrol berkata...

best kan blogging? kita boleh kenal sesiapa sahaja melalui penulisan mereka :-)

Mknace berkata...

:) :) :)
setuju beb
terbaeekkk!!!!

singgah pagi dari mknace unlimited

arep_lockermonth berkata...

seronok aje tengok korang nih~

lea berkata...

pompuan xde ker?

Mra Mastura berkata...

hehe =) hye frends.. =) mra pun suke jgakkk tambah kawan!! yeahhhh!!

Cik Ungu Violet berkata...

wah ! bagus-bagus ! tapi part *ikatan persahabatan mula tersimpul manja* memang takleh blah. metafora sungguh ! hahaha :D

Cz Aina berkata...

huhuhuhu..sgt hepy ya.

a little less conversation berkata...

leh plak cani eh..bes gak..jmpe blogger lain suh blnje la cani..hahaha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

Fren 4eva....la ni aku pon happy ngn life as blogger..jmpa kwn2 bru...I looiiike...

Fanzi Ruji berkata...

one of the best peristiwa dalam dunia perblogan sebab dapat jumpa otai-otai nih.

hopefully, dapat gather lagi.

=)

Finaz Jaafar berkata...

eh, jum meet rmy2 ! nak join jugokkk!!!

kenalpencipta berkata...

fuh, reunion blogger ka ni..
Giler kentang..

Blog saya

najihah sahami berkata...

waa..sangat best la tgk anda semua ni. hehe...semoga berkekalan la yea..cewwah.

:P

Liya Laa berkata...

aku perasan sume blogger hensem. ada x yg x hnsem? keh3

Oasis berkata...

Yeah...friend forever.. Pnah gak lepak kat jeti tu tp masa tu tak havoc langsung, cam xde org jer. Tapi melaka mmg best. Cam nak beli tanah kat melaka je rsnye. Huhu

zura berkata...

sy ade kwn yg sy knl menerusi alam maya, dah lme berkenalan rupe-rupenye kwn sy ni satu sklh dgn sy. now, dye adalah slh satu dari kwn baik sy..hebat btol dunia skrg ni kan??

elmoluya berkata...

wow! macam best. tak pernah lagi jumpa dengan blogger. baru jumpa sorang dua secara tak sengaja. -.-"

asphaq berkata...

TEAM JANTAN

SANDRA AZWAN berkata...

waa...bestnya dapat keluar ramai2..

Puteri Iqa Izyan berkata...

kawan2 dari blog best :D

Belalang Hijau berkata...

melalui blog pun boleh terjalin talian persahabatan erat sbegitu ye...hebat...hee

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com