Jumaat, 21 Januari 2011

Koleksi Rantai Kunci Yang Comel Lagi Gojes

Sila scroll pelan pelan. Okay?


Comel beb!!! Siriyes. ;D


Oh. Siap ada hiasan magnet yang lekat kat peti ais tu. Apa nama benda ni? =.=


Bergabung!!!


Amacam? Nang nak? Nak tak? Tak nak? Terberanak? Okay okay. Kalau korang nak, sila hantarkan borang penyertaan di peti peti pos yang berhampiran dengan rumah korang. Alamat? Oh. Tak payah tulis apa apa pon. Nanti posmen tu tahu la nak hantar kat mana nanti. Siriyes? Siriyes la ni aku main main. =.=


Dah dah. Ni hadiah kemenangan aku masa join contest anjuran Cik Teratai Wangi hari tu. Baru sampai semalam. Hehe. Thanks a lot!!! Memang cun habis la hadiah kemenangan ni. Tak sanggop aku nak bagi orang lain. So, korang tak perlu nak goda goda aku nak mintak satu ke dua ke tiga ke empat ke lima ke hamboi melampau la tu. =.=



potpetpotpet : Nak shopping baju kemeja la. Siapa nak teman?

46 ulasan:

  1. haah la comel giler. br nk mintak satu.. sekali bl bc entry smpai hbs.. tuan punya blog dah ckp awl2 x nk bg.. haha~

    BalasPadam
  2. wah....comel!
    bgi nizam stu,haha
    XB

    BalasPadam
  3. wah! bestnya!byk lak tuh! bak cini satu!huhu!

    BalasPadam
  4. kenape sarawak..sjer tnye..
    comel la beb..mcm nak termintak 1 jer..aiehhh...

    BalasPadam
  5. mmg cntik & unik r..
    apa r zami ni bru ingt nk dptkan 1..
    hehe

    BalasPadam
  6. comel la...best la mcm ni dh menang kontes..

    BalasPadam
  7. zami.. oh zami.. taknak ke wat sistem barter ngan mee rebus? keh keh keh.. :P

    BalasPadam
  8. alaa baru nak godaaa..teringin fridge magnet tu..eheheheh~

    BalasPadam
  9. haa. Jom Shag temankan Zami beli baju kemeja. Upah dia nak barang kat atas tu. Kiki :P

    BalasPadam
  10. Ala comel,comel,comel.....

    Macam ni lah zami..apa kata sehelai kemeja baru ditukar dengan satu bende tuh..setuju????

    sekali offer jer tau...hehehe....

    BalasPadam
  11. ceh...ingat kan zami nak jual td..haha...nak sopping kemeja??meh naik kl meh...hahahhaha

    BalasPadam
  12. comel jeh..nak satu !

    n jum nk ikut shoping!!wee~

    BalasPadam
  13. heeeee baru nak mintak satu..
    weeeee zami nak shopping??? jom3~
    :P

    BalasPadam
  14. tringt dulu2 suke kumpul keychain..;)

    BalasPadam
  15. ooo hadiah,, ingatkan kau mmg kumpul benda tu,, ngeh,,

    BalasPadam
  16. wah menang contest siootttt !!

    budak laki bila nak wat contest pulak?

    BalasPadam
  17. scroll ke bawah bagai menantang minyak yg penuh...

    hahaha

    cantik.. ada banyak tu..

    apa kata bagi sini 1..

    haha

    ^_^

    BalasPadam
  18. wah! 1Sarawak! haha adorable. musti mahai. nseb dpt free, hehe.

    btw, blogwalking!

    BalasPadam
  19. comel comel comellll.. nak nak nakkkkkkk! haha

    BalasPadam
  20. comel comel comellll.. nak nak nakkkkkkk! haha

    BalasPadam
  21. comel comel comellll.. nak nak nakkkkkkk! haha

    BalasPadam
  22. comel.comel.comel! sy nk teman en cikgu zami pegi beli kemeja! hee :D

    BalasPadam
  23. wahhh..menang.congartulation!
    bangga la erk dapat key chain comei comei tu?
    ngeee~~
    huhu

    BalasPadam
  24. cute gilaa..
    nak mnx jugakk!!

    p/s: lagi bminat nak teman shopping. =P

    BalasPadam
  25. WAH!!comel gilak..sarawak theme..

    BalasPadam
  26. dekat rumah belambak patung mcm tu coz akak i duduk sarawak lorrhhh~ HAKHAKHAKHAK. nak? nak? tak payah la.. -.-"

    BalasPadam
  27. urgh...xnak 1 xnak 2 xnak 3..xnk puuunnn... ;p



    tapi nak SEMUUUUAAA!!!ahahah..bley?

    BalasPadam
  28. comel...comel....=)nk!!! hahahaa

    BalasPadam
  29. anda ditag :P

    http://myamigosspace.blogspot.com/2011/01/thank-you-dude.html

    BalasPadam
  30. g jusco meletup tu..tengah sale skang

    BalasPadam
  31. oh.. mmg cantik.. sekian.. tu je..
    sbb kalo mengayat atau mengoda mintak satu mmg xkn dpt..:P

    BalasPadam
  32. erk..mintak 1 boleh??kalo x boleh pinjam pun xpe hehe

    BalasPadam
  33. baru follow hencek hizami.. :)
    follower ke 1886

    BalasPadam
  34. heh..aku nye benda kecik2 cute ni ada dlm plastik lg..aritu g srawak xbuka2 lg..huhu..dah lupa pun..tiba2 baca ko nye entry..skali ada byk la huhu..baru teringat..so xjd nak minta..

    BalasPadam
  35. comel nyo~~

    aku baru nak beli rantai kunci kat watson tadi, 1 RM5.90, kalo beli 2 dapat RM4.90, hah kau mampu? haha pelik giler harga dia

    BalasPadam
  36. kan daniel! comel kot!kalau zami nk share kan besh!huahaha :P

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com