Jumaat, 21 Januari 2011

Koleksi Rantai Kunci Yang Comel Lagi Gojes

Sila scroll pelan pelan. Okay?


Comel beb!!! Siriyes. ;D


Oh. Siap ada hiasan magnet yang lekat kat peti ais tu. Apa nama benda ni? =.=


Bergabung!!!


Amacam? Nang nak? Nak tak? Tak nak? Terberanak? Okay okay. Kalau korang nak, sila hantarkan borang penyertaan di peti peti pos yang berhampiran dengan rumah korang. Alamat? Oh. Tak payah tulis apa apa pon. Nanti posmen tu tahu la nak hantar kat mana nanti. Siriyes? Siriyes la ni aku main main. =.=


Dah dah. Ni hadiah kemenangan aku masa join contest anjuran Cik Teratai Wangi hari tu. Baru sampai semalam. Hehe. Thanks a lot!!! Memang cun habis la hadiah kemenangan ni. Tak sanggop aku nak bagi orang lain. So, korang tak perlu nak goda goda aku nak mintak satu ke dua ke tiga ke empat ke lima ke hamboi melampau la tu. =.=



potpetpotpet : Nak shopping baju kemeja la. Siapa nak teman?

46 ulasan:

ierayahaya berkata...

haah la comel giler. br nk mintak satu.. sekali bl bc entry smpai hbs.. tuan punya blog dah ckp awl2 x nk bg.. haha~

Eazy Izzuddin berkata...

hadoii..
br nk mtx 1
hehe
xD

nizam berkata...

wah....comel!
bgi nizam stu,haha
XB

arep_lockermonth berkata...

wah! bestnya!byk lak tuh! bak cini satu!huhu!

syima_chokie berkata...

kenape sarawak..sjer tnye..
comel la beb..mcm nak termintak 1 jer..aiehhh...

mye berkata...

mmg cntik & unik r..
apa r zami ni bru ingt nk dptkan 1..
hehe

Dim Benihana berkata...

comel la...best la mcm ni dh menang kontes..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

Ensem nye sume tuuu...

Bulan berkata...

uit..nak nak! =p

FarhanaDr berkata...

zami.. oh zami.. taknak ke wat sistem barter ngan mee rebus? keh keh keh.. :P

aliesha kirana berkata...

alaa baru nak godaaa..teringin fridge magnet tu..eheheheh~

Cik Shag berkata...

haa. Jom Shag temankan Zami beli baju kemeja. Upah dia nak barang kat atas tu. Kiki :P

zizidiazora berkata...

Ala comel,comel,comel.....

Macam ni lah zami..apa kata sehelai kemeja baru ditukar dengan satu bende tuh..setuju????

sekali offer jer tau...hehehe....

najihah sahami berkata...

ceh...ingat kan zami nak jual td..haha...nak sopping kemeja??meh naik kl meh...hahahhaha

encikReza berkata...

shomelllll

Finaz Jaafar berkata...

comel jeh..nak satu !

n jum nk ikut shoping!!wee~

Nisa A. berkata...

heeeee baru nak mintak satu..
weeeee zami nak shopping??? jom3~
:P

Arenyss berkata...

tringt dulu2 suke kumpul keychain..;)

Fariq berkata...

ooo hadiah,, ingatkan kau mmg kumpul benda tu,, ngeh,,

ainakhani berkata...

wah menang contest siootttt !!

budak laki bila nak wat contest pulak?

mr.syazwan berkata...

scroll ke bawah bagai menantang minyak yg penuh...

hahaha

cantik.. ada banyak tu..

apa kata bagi sini 1..

haha

^_^

lea berkata...

j0m tukar hadiah!

Hazzy Ishak berkata...

kedekut tau!

Aifaa (; berkata...

wah! 1Sarawak! haha adorable. musti mahai. nseb dpt free, hehe.

btw, blogwalking!

Leya berkata...

comel comel comellll.. nak nak nakkkkkkk! haha

Leya berkata...

comel comel comellll.. nak nak nakkkkkkk! haha

Leya berkata...

comel comel comellll.. nak nak nakkkkkkk! haha

nabilaliyana berkata...

comel.comel.comel! sy nk teman en cikgu zami pegi beli kemeja! hee :D

miszes ugly berkata...

wahhh..menang.congartulation!
bangga la erk dapat key chain comei comei tu?
ngeee~~
huhu

Mra Mastura berkata...

cute gilaa..
nak mnx jugakk!!

p/s: lagi bminat nak teman shopping. =P

Nurul Afiqah berkata...

WAH!!comel gilak..sarawak theme..

eddy syrol berkata...

lawa.. :)

kechixx berkata...

comel sangat2...;)

Nurul Hani berkata...

dekat rumah belambak patung mcm tu coz akak i duduk sarawak lorrhhh~ HAKHAKHAKHAK. nak? nak? tak payah la.. -.-"

Embun Pagi berkata...

urgh...xnak 1 xnak 2 xnak 3..xnk puuunnn... ;p



tapi nak SEMUUUUAAA!!!ahahah..bley?

Farhana Sahri berkata...

comel...comel....=)nk!!! hahahaa

arep_lockermonth berkata...

anda ditag :P

http://myamigosspace.blogspot.com/2011/01/thank-you-dude.html

ayie berkata...

g jusco meletup tu..tengah sale skang

ADfeez berkata...

oh.. mmg cantik.. sekian.. tu je..
sbb kalo mengayat atau mengoda mintak satu mmg xkn dpt..:P

faizahfyn berkata...

erk..mintak 1 boleh??kalo x boleh pinjam pun xpe hehe

ceritera asni berkata...

baru follow hencek hizami.. :)
follower ke 1886

dir...antologi hidup apple sepi... berkata...

heh..aku nye benda kecik2 cute ni ada dlm plastik lg..aritu g srawak xbuka2 lg..huhu..dah lupa pun..tiba2 baca ko nye entry..skali ada byk la huhu..baru teringat..so xjd nak minta..

EIPUL berkata...

comel nyo~~

aku baru nak beli rantai kunci kat watson tadi, 1 RM5.90, kalo beli 2 dapat RM4.90, hah kau mampu? haha pelik giler harga dia

Zuewairy berkata...

zami,nak satu:)

DanieL AdiE berkata...

COMEL GILE!!

arep_lockermonth berkata...

kan daniel! comel kot!kalau zami nk share kan besh!huahaha :P

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com