+ -

Pages

Ini Bukan Blog Penat!



Haip. Aku baru bangon tidur ni beb. Dasat dasat. Entah pukul berapa aku nak tidur balik ni? Aku pon tak tahu la. Ada kemungkinan lepas aku update blog ni aku terus sambung tidur balik. Erk. Kalau betul, kira aku sanggup bangun semata-mata nak update blog la kan? Wow! Kau boleh? Kau tak boleh kan? Sila jeles sekarang. Bukan senang nak jumpa blogger comel macam aku. Cehhh … Tiba tiba berlagak tak bertempat. Memang dasar blogger comel! =.= 


Aku penat la beb. Memang tak habis habis penat ni. Aku tahu korang mesti dah cop blog aku ni sebagai blog penat. Sila sila. Aku memahami beb. Dah berapa entri sebelum sebelum ni aku asyik cakap penat penat penat. Korang boleh mengeluh sekarang. Hurmmm ... Tadi aku gi Seremban lagi. Nak settle pasal rumah sewa ni haaa. Dan syukur alhamdulillah ... Semua dah settle beb! Gumbira hati sampai tidak terketawakan. Aku dah tak perlu nak risau lagi. Terima kasih kepada mereka yang telah banyak membantu sepanjang proses pencarian rumah sewa ni berlangsung. You know who you are! :')


Aku bajet nak masuk rumah sewa dalam 3hb ni. Nak tahu kat mana rumah sewa tu? Kat Taman Bukit Margosa!!! Terkejut tak terkejut tak? Siapa orang Seremban, tahu kot. Siapa bukan orang Seremban, boleh buat buat tahu okay? Macam tak biasa kan? Dah dah. Bye! XD



potpetpotpet : Sampai demam ni beb! T.T
5 Budak Lelaki Sebelah Pintu: Ini Bukan Blog Penat! Haip. Aku baru bangon tidur ni beb. Dasat dasat. Entah pukul berapa aku nak tidur balik ni? Aku po...

52 ulasan:

sicomot-comel berkata...

huarghh,,,
penatnye nak daki ke sini...

fewhh... lenguh jantung.. haha

AiDa AzRyN berkata...

haha.. ok2.. sila tidur... XD

Shidy berkata...

gile r..dh jumpe rumah sewa...brape org 1 umah?

err nk tanye cket..ko ad adik nama helmi ke??dulu sek ren kt dato' naning...just asking

FarhanaDr berkata...

Okayhhhhh.. Tunggu saye dtang jenguk zami okayhhh bawak kepsi bawak pijja hut.. Kat melaka dah ni pon, seromban dekat dah.. :)

Okeyhhh.. Sambung tido.. Saye bangun tido ni nk komen je pon.. Pastu nk tido.. Whoa!!! Lagi mampu dari zami hokeyyyy.. :p

zikeryhassan berkata...

aku penat. tapi tak tidur-tidur lagi. okey?

Fairuz Fazilah berkata...

aku pon penat!!

Mra Mastura berkata...

tdo n take a rest

CPM diyana berkata...

haha cantek no followers : 2020 :)

SyahmiFikri berkata...

yer...

saya jugak penat!!
tapi reason berbeza...
exam!! exam!! exam!!

penat kann.. hee =)

mR.sYaH berkata...

pastikan kat rumah sewa tidak dicekik oleh tuan rumah.. hehe.. nasihat dari pengalaman..

CIK CIRA berkata...

huh????(mengeluh..hak3)

Notacomei :_) berkata...

Jadi saya syorkan jangan tulis artikel lepas ini pasal penat lagi sah-sah lepas ini dia orang akan pengsan pulak hihihihihi :_)

Fatin Aliyya berkata...

aku bkn org seremban.so ak x tahu.haha.dh2 pi tidoq :)nt kang demam mkn teruk

Fatin Aliyya berkata...

aku bkn org seremban.so ak x tahu.haha.dh2 pi tidoq :)nt kang demam mkn teruk

iqbalhakimi berkata...

haha..xpe2..lepas dah ilang penat blogging sampai lebam..

cancerGreen berkata...

blogger yg sgt GIGIH!^_^
taman bukit margosa area2 paroi eah?hehe:D

btw, cantik header..hehe:)

iekasub berkata...

just take your nap pliz! :D

lea berkata...

jangan lupa bace ayat2 QUran, nak masuk umah baru...

kalo tak..kalo tak..kalo tak...


lu pk sendiri..

ZZzzzzz...

ADfeez berkata...

oklah penat penat penat... kami paham anda penat penat penat... ok.. jadi kami x kisah kalo setiap entri anda ada perkataan penat penat penat sbb anda mmg penat penat penat.... kan penat penat penat...:P

Fariq berkata...

okay kawan buat2 tau je ni tempat tu.. nanti time mimpi kawan dtg sana 3hb okay. buat parti menyambut kehadiran cikgu.. :p

najihah sahami berkata...

pura2 tahu la tempat tu kununnya. haha. selamat berpraktikal la cikgu zami. lepas ni dah tak boleh dah nak buat entry bangun tidur yang dasat macam ni. adeh. haha

p sambung tdor yea. bau air liur basi tu. hahaha

izzad b* berkata...

woi!eden org nogori kot!

eddy syrol berkata...

baiklah saya nak mengeluh ni.. penat penat penat..ngeh3x...

SyedGraphiX berkata...

nak buat-buat tahu... tp, x tahu jgak..
camne ne bro. huaaa

nina berkata...

mcm kenal je tmpt ni. xkn lepak king kt jusco je. huahahaha :p

EIPUL berkata...

haha
ko ngajar kat sekolah mana?
aku tau area ampangan ngan pantai tu je, huhu

Zuewairy berkata...

aha.
tau2..
ngeh3..

Puteri Iqa Izyan berkata...

haih.penat betul baca entri ni.
haha

:D

sicomot-comel berkata...

zamie kena TAG !

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/01/special-giveaway-from-moscow.html

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

adeh, penat ku membaca nya dgn sekali nfs.
ok, percaya x? =PP

get well soon. =)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

ha! tau!...

buat pala tau hakhak

=P

wawa berkata...

hai chegu :))

yad'z berkata...

alahhhhhhhhhhhhhhh...
bukit margosa... tauuuuuuuu.. dekat situ lahhh kannn... hehehehehe

yad'z berkata...

alahhhhhhhhhhhhhhh...
bukit margosa... tauuuuuuuu.. dekat situ lahhh kannn... hehehehehe

arep_lockermonth berkata...

xmao komen entry!nak komen header!hehe :P semard lorh!nak satu..kuikui!

DanieL AdiE berkata...

penat dgn segala-galanye..

bole?

aLya berkata...

alya bukan org semban..so, kene buat-buat taw je la..ngeeh..:)

Nadhirah-chan berkata...

penat tengok incik hizami tulis penat . huhu , membaca pun penat , apetah lagi org yang kepenatan tu . ekekek :)

GaDis eQa berkata...

haaa..xtau pun kt ne.hehe.eh header baru??

zizidiazora berkata...

Header baru lagi? cantik2....2 baru gambar Cikgu kan?kan?kan?

Rehat le cukup2 takut nanti melarat demam 2 langsung x leh g mengajar plak....anak murid dah xsabau nak jumpe cikgu zami tuh...huhu....

mr.syazwan berkata...

betul kata Lea tu

hehe

PENAT tengok asyik2 header baru je...

orang lain xmampu kamu je mampu

haha

^_^

Nurul Afiqah berkata...

woah! cntik header!

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Tahu tempat tu! Kekeke. Sambil sengih sengih comel :P

tenangsudey berkata...

owh camne cari umah sewa tuh... tanyer member ke? kat internet kalau nak cari.. kat mudah.my ade gak





Jom layan Lagu Maher zain dia buat dalam versi bahasa Melayu untuk Insha Allah

Reen berkata...

sanggup bangun smata2 update blog itu hebat! haha..

mye berkata...

ooo.. kat margosa..taw2..my kat paroi..
eik rmbut bru kew?
hehe

Rara Farah berkata...

penat blogjog smpai sini....adehhh

kechixx berkata...

kelakar lah cikgu nie...hahahaa....tersengeh baca entry cikgu...hehehe...best sangat!:)

ayie berkata...

selamat datang ke taman bukit margosa.. taman yang terbelah dua.. haha.. boleh la mintak angpau kat zami..menapak je..memang dah dokek..haha..tetibe bangga namo taman den masuk blog popular..hahaha

Nurul Hani berkata...

lalalalalala, penat. eh? HAHAHAHA

FaraCuna berkata...

hahaha..

tmn bukit margosa?

dekat giler ngan umah.. :P

Muhammad berkata...

Salam

lah taman bukit margossa.
dokek gila dengan tempat kerja den.

gemok lah duk area paroi.
situ dah banyak tempat makan best-best.

if free
nanti leh lepak pekene
burger ijan yg famous tu.
hoohohooh

< >