Isnin, 24 Januari 2011

(I Heart You) SM*SH, Kumpulan Baru Dari Korea? Eh. Kumpulan Baru Dari Indonesia!

Aku dengar lagu I Heart You ni.
Single pertama kumpulan SM*SH kot?
Aku pon tak pasti.
Ni kira first time aku dengar nama kumpulan SM*SH ni.
Aku tahu pasal  SM*SH ni secara tak sengaja.
Lepas aku dengar lagu I Heart You tu, aku bukak YouTube pulak.
Bajet nak cari video klip dorang la ni.
Cari punya cari, aku jumpa beb!!!
Aku teros tekan play.
Lalu aku tampar muka aku laju laju.
Biar berak?
Kumpulan baru dari Korea ke ni?
Dan dan boleh nyanyi lagu dalam bahasa.
Adeh. Kagom kagom.
Kau tengok ah sendiri.
>.<






Dah tengok?
Amacam beb?
Kau ada rasa nak hantuk kepala kat dinding tak?
Sejibik Korea wa cakap sama lu.
Eh. Malaysia tak nak buat kumpulan macam ni ke?
=.=




Like?
Or dislike?
Tepuk dada, tanya selera.
Kalau kau tanya aku, jawapan dia memang tak boleh belah la.
Terasa macam something is wrong somewhere.
Pelik mungkin?
Lantak ah.
Tahu tak, official music video SM*SH tu ada parody?
Aku siriyes ni beb.
Kelakar gile!!!
Sebelom kau nak tengok parody ni, kau diwajibkan tengok official music video SM*SH tu dulu.
Dah bersedia untuk gelak?
>.<







Aku ketawa habis-habisan tengok parody ni.
They are hilarious!!!
Well done Corner Parodies!!!
One of the best parodies I've ever seen.
^.^



potpetpotpet : Hagemaru ninja boy! Erk. Jepun kot? =.=

40 ulasan:

DanieL AdiE berkata...

SMART GILE!!!

SEBIJIK KOREA TU!!

cik-terompah berkata...

just nak ckp..
wow...

iqbalhakimi berkata...

hehe.boleh lawan band korea dak ni? =P

Nurul Afiqah berkata...

ecehh!cbe abg zami tbuhkan 1 kumpulan msti famous pnye..HAHA. XD

Mra Mastura berkata...

uihhhzz.. ganas! korean kah..
hehe..penat tahan gelak


motif potpetpotpet tu >.<"

zizidiazora berkata...

Memang smart, sebijik macam korea tapi muka indon..hehehe....

Lagu dia not bad la....

arep_lockermonth berkata...

ala! tenet cam hattui nih! xleh tengok ! nnti mesti kene tengok gak!

mr.syazwan berkata...

hahahahahaha

kije!

=_=

arep_lockermonth berkata...

ala! tenet cam hattui nih! xleh tengok ! nnti mesti kene tengok gak!

GaDis eQa berkata...

erkk??kalau ckp geli bole?eh tp ok la try to imitate Korean style.ade la nghupe siket2.hehe.

AiDa AzRyN berkata...

kelakar! =.=

AiDa AzRyN berkata...

kelakar! =.=

mr.syazwan berkata...

tpi not bad laa berbangga kot

org korea nyanyi lagu kita

emieysandra berkata...

wahh..pencinta kumpulan korea gak nih

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Tak payah lah Malaysia nak jugak macam tu. hahaha :D

░♥si lampu neon♥░ berkata...

aku nak yang kaler blonde tu wehh huhu

Check it out Entri Paling Best !
# Siapa Suka Makan Roti Milo ?#
# Frame Ikea Dari Blogger Eqbalzack#
# Pekerja Sambilan Diperlukan !#
# Tak Suka Jalan DI One Utama ! #

Fie berkata...

wow mmg mcm korean la!

tapi cara dorg dance tak best...

kne improve lg ni..

ciK mOt ©™ berkata...

TAK KENAL pun...:p

adrinaqamarina berkata...

tengah loading! haha.

eh ingat kan zami nak claim yang zami and the gang la kump tu. rupanya memang betol band :P

adrinaqamarina berkata...

dah tengok! ada sorang tu hensem!

dir...antologi hidup apple sepi... berkata...

erk? pelik je tngk..huhu..time part rap tu la paling terkejut..heheh..tp diorg tu ensome woyh..kan..ke mata aku je yg nampak ensem? hurm..

najihah sahami berkata...

ok...lucu giler..mana la zami korek mende alah ni semua. ades...tp siriyes macam korea..teradmire la pulaks. ades. hahahaa

Cik Miera Aziz berkata...

1. SM*SH besttt. Even cam tak kena at least lain dr artis indon yang lain. Muka boleh thn, suara besttt kot!

2. Corner Parodies tu pun peminat SM*SH jugak. If tak dorang tadenye nk hafal lagu, dance, baju sume. Sumpah sengal!

:)

qeen berkata...

hahahaha! memang pecah perut ketawe!
thanx 4 share dis video :)
follow awk da. jenguk2 blog kite eh :D

tyrachan berkata...

hahaha!lawak r....grup ni nak jd cam grup 2PM tp x jadi..ekekek!

tenangsudey berkata...

wah kreatif giler... sama kot korea.. hahaha






Mari tengok Top 10 Most Expensive Cars in the World 2010

Fariq berkata...

erk,, indon ke ni.. tak bley masuk la lagu ni,, adeh,,, cepat2 cari button x.. :p

EP5 - Khurafat Volume 2

EIPUL berkata...

ya Tuhan,
tolongla diorang ni
haha, dah takde idea ke nak buat group, sebijik macam 2pm dah dia nye coreo, gelak gila tgk parody tu, haha

ardinihumaira berkata...

fuhhh rambut....
hehe :D

::FAIZ FARISH:: berkata...

hahah aku cam rasa klakar je... hahaha

Puteri Iqa Izyan berkata...

hahaha. comel :D

tieha ismail berkata...

walo muke cam korea, bila berckp, tetap indon nok...hikhik

Qarl berkata...

so far, j pop n korean Qarl x minat lagi

Hazwani berkata...

Hakhak. Indonesia neh dari dulu mmg suka tiru. Sejak zaman Amy Search dulu. Ada jugak penyanyi indonesia yg sebijik macam Amy Search. Neh nak tiru Korea pulak. Adehh..

LuMos mAXimA berkata...

sejibik korea~hahaha..
part lawak 2 mmg ley blah..
zami je la wat utk msia ni...ajak je mmber blog zami..

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

LOL! sejibek korea kot,
aku tergoda. auwww~
* pndg ats, ltak tgn kebahu * =PP

kechixx berkata...

memang sejibik ah...

heheee..

mR.sYaH berkata...

hahah.. yg ni nak kena panggil i-pop kot..
sebab korea k-pop.. haha..

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

dah macam adek ah minat koreaaaa neh

::wan fadhilah:: berkata...

ada iras superjunior pn ada jugak.. emmmm..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com