Jumaat, 14 Januari 2011

Heidi, Binatang Paling Popular Di Facebook Pada Hari Ini.

Aku tak tahu pulak Heidi ni femes gile. Aku pusing pusing Yahoo! tadi. Macam pusing pusing taman. Boleh? Tiba tiba aku terbaca pasal Heidi ni. Okay. Heidi ni merupakan sejenis opossum. Eh. Apa tu opossum? Aku pon tak tahu sangat sebab aku tak pernah bela opossum sebelum ni. Erk. Selepas ni mungkin? Haha. Opossum ni macam tikus sikit la kot. Tapi, opossum ni takde kat belakang kat rumah kau sebab dia tak wujud kat Malaysia. Dan kau jangan nak mengada-ngada dengan menyatakan bahawasanya kau ternampak opossum kat dapur kau tu. Well, tu tikus. Jangan nak tipu aku. =.=



Eh. Pasal Heidi ni, dia dah jadi fenomena sekarang ni. Kenapa? Sebab mata dia juling beb. Siriyes. Aku tak tipu. Kau ingat Halimah Jongang je boleh femes? Gara gara juling, Heidi mula dikenali ramai di laman sosial facebook. Aku tengok tadi, lebih kurang 160,000 orang ramai dah like dia!!! Dasat dasat. Heidi ni ada kat zoo Leipzig yang terletak di Jerman. Paling best, Heidi belum lagi dipertontonkan kepada umum. Bayangkan ... Boleh tabik spring sekarang.



HEIDI
Comel gile. Tengok mata dia tu. Wink wink.



FACEBOOK HEIDI
I told you. Nak like jugak? Klik sini.



potpetpotpet : Tahniah diucapkan. Macam la dia faham apa yang aku cakap ni. =.=

37 ulasan:

  1. Suka tengok mulut dia. Serupa >O< kiki :P

    Entri terbaru Shag : Bukti pembaca tidak baca isi entri kita. Haih~

    BalasPadam
  2. pergh aku ingatkan tenuk tadi, rupenye opossum,, ngeh3x..

    BalasPadam
  3. mata cam juling
    ekekek
    comel ~

    BalasPadam
  4. hahahahahahaha.

    mate die juling. muka die jadi kiut.

    BalasPadam
  5. hahaha...zami..jom wat mata cenggitu..nnti msti ada yang wat fanpage untuk kita. hahahhaa

    BalasPadam
  6. Wah!!cutenya macam zami, lariiii.....

    BalasPadam
  7. hahah comel kowt....heidi ni ader kat sebelah aku ni ha...jgn jeles eh..

    BalasPadam
  8. mata ini lebih tertumpu pada

    Philipp Freppon...

    hahaha

    ^_^

    BalasPadam
  9. OMG!cute kot!walaupun juling.HAHA..ingat kan cartoon 1st pic td.

    zami buat mate macam heidi cepat! HAHA

    BalasPadam
  10. pinjam mate bole heidi ? HAHA

    BalasPadam
  11. mcm hamster juling.. kekekeke comel!

    BalasPadam
  12. mata dye comey

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasPadam
  13. ler , comel der. teringat kucing aku kat rumah. huhu!

    BalasPadam
  14. uih.. name nak glemer aje..

    BalasPadam
  15. ingatkan blogger yang nama heidishafiq tu. haha!

    BalasPadam
  16. siryes comel doe..hahaha :D

    BalasPadam
  17. Alaa.. banyak lagi peminat Khairul Fahmi... ya tek...

    BalasPadam
  18. fuyyohh..ad facebook lagi c heidi ne..feymes tul...haha
    lepas ne jadi trend r..pets semua ad fb..hahaa

    BalasPadam
  19. haah.baru terbaca pasal ni semalam.kat cosmo >.<

    BalasPadam
  20. grrr..comel comell2!! >.<

    BalasPadam
  21. weehaa comel nyee..=)

    pelikpelik tetap pemes>>

    BalasPadam
  22. mate die comel..idung?alamak..oh!tidak..hahaha..

    BalasPadam
  23. hahaha..lagi comey rakun..hahaha..opposum tu yg dlm citer ice age yg adik2 pada moth tu kn..heehe..ingat tak?

    BalasPadam
  24. cikguuuuu...header cikgu chanteq...;)

    BalasPadam
  25. ingatkan Heidi Klum.. haha...

    BalasPadam
  26. eeee...comel lak dia...cm titus..hehehee

    BalasPadam
  27. ini tikus ke apa ni. haha.

    BalasPadam
  28. macam kartun la..tp syg matanya juling

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com