Jumaat, 14 Januari 2011

Heidi, Binatang Paling Popular Di Facebook Pada Hari Ini.

Aku tak tahu pulak Heidi ni femes gile. Aku pusing pusing Yahoo! tadi. Macam pusing pusing taman. Boleh? Tiba tiba aku terbaca pasal Heidi ni. Okay. Heidi ni merupakan sejenis opossum. Eh. Apa tu opossum? Aku pon tak tahu sangat sebab aku tak pernah bela opossum sebelum ni. Erk. Selepas ni mungkin? Haha. Opossum ni macam tikus sikit la kot. Tapi, opossum ni takde kat belakang kat rumah kau sebab dia tak wujud kat Malaysia. Dan kau jangan nak mengada-ngada dengan menyatakan bahawasanya kau ternampak opossum kat dapur kau tu. Well, tu tikus. Jangan nak tipu aku. =.=



Eh. Pasal Heidi ni, dia dah jadi fenomena sekarang ni. Kenapa? Sebab mata dia juling beb. Siriyes. Aku tak tipu. Kau ingat Halimah Jongang je boleh femes? Gara gara juling, Heidi mula dikenali ramai di laman sosial facebook. Aku tengok tadi, lebih kurang 160,000 orang ramai dah like dia!!! Dasat dasat. Heidi ni ada kat zoo Leipzig yang terletak di Jerman. Paling best, Heidi belum lagi dipertontonkan kepada umum. Bayangkan ... Boleh tabik spring sekarang.



HEIDI
Comel gile. Tengok mata dia tu. Wink wink.



FACEBOOK HEIDI
I told you. Nak like jugak? Klik sini.



potpetpotpet : Tahniah diucapkan. Macam la dia faham apa yang aku cakap ni. =.=

37 ulasan:

Shag berkata...

Suka tengok mulut dia. Serupa >O< kiki :P

Entri terbaru Shag : Bukti pembaca tidak baca isi entri kita. Haih~

Fariq berkata...

pergh aku ingatkan tenuk tadi, rupenye opossum,, ngeh3x..

MaTNaggeR berkata...

comel.....

Ery Farieha berkata...

mata cam juling
ekekek
comel ~

little ain berkata...

hahahahahahaha.

mate die juling. muka die jadi kiut.

Puteri Iqa Izyan berkata...

comel je mata dia

;))

najihah sahami berkata...

hahaha...zami..jom wat mata cenggitu..nnti msti ada yang wat fanpage untuk kita. hahahhaa

zizidiazora berkata...

Wah!!cutenya macam zami, lariiii.....

tieha ismail berkata...

hahah comel kowt....heidi ni ader kat sebelah aku ni ha...jgn jeles eh..

Eazy Izzuddin berkata...

fuh
mata dia....
;)
bulat

mr.syazwan berkata...

mata ini lebih tertumpu pada

Philipp Freppon...

hahaha

^_^

momochan berkata...

OMG!cute kot!walaupun juling.HAHA..ingat kan cartoon 1st pic td.

zami buat mate macam heidi cepat! HAHA

ayue berkata...

pinjam mate bole heidi ? HAHA

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

mcm hamster juling.. kekekeke comel!

Embun Pagi berkata...

ahahha..cuteeee!!;p

Admiral Hafiz berkata...

mata dye comey

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

LolliPop duDe berkata...

ler , comel der. teringat kucing aku kat rumah. huhu!

ishiko berkata...

uih.. name nak glemer aje..

adrinaqamarina berkata...

ingatkan blogger yang nama heidishafiq tu. haha!

Haziq Yaacob berkata...

siryes comel doe..hahaha :D

iddinm berkata...

Alaa.. banyak lagi peminat Khairul Fahmi... ya tek...

jackieKOH berkata...

fuyyohh..ad facebook lagi c heidi ne..feymes tul...haha
lepas ne jadi trend r..pets semua ad fb..hahaa

Ryu Hazmie berkata...

hamster pun comel gak!

Ryu Hazmie berkata...

hamster pun comel gak!

Syazwana berkata...

haah.baru terbaca pasal ni semalam.kat cosmo >.<

Mra Mastura berkata...

grrr..comel comell2!! >.<

tyramishuu berkata...

weehaa comel nyee..=)

pelikpelik tetap pemes>>

loLaa_Nurafizza berkata...

mate die comel..idung?alamak..oh!tidak..hahaha..

DanieL AdiE berkata...

comel!

tenangsudey berkata...

hehehe comel giler dia.. ni asal kat mane ek..








Jasa Ibu Bapa Dilupakan, Jasa Orang Lain Disanjung

aliesha kirana berkata...

hahaha..lagi comey rakun..hahaha..opposum tu yg dlm citer ice age yg adik2 pada moth tu kn..heehe..ingat tak?

kechixx berkata...

cikguuuuu...header cikgu chanteq...;)

zaty luvlianncezzz berkata...

binatang pn da fb ..

ish3

ierayahaya berkata...

ingatkan Heidi Klum.. haha...

Farhana Sahri berkata...

eeee...comel lak dia...cm titus..hehehee

Khairi berkata...

ini tikus ke apa ni. haha.

Nur Fannun berkata...

macam kartun la..tp syg matanya juling

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com