Jumaat, 14 Januari 2011

Header Paling Terbaru Sekali? Bertolak Ke Mana Pada Malam Ini?



Disebabkan kebosanan yang melampau-lampau, aku telah mempergunakan adobe photoshop selama beberapa jam. Aku mula mengganas dengan menghasilkan header secara bawah sedar. Tengok tu. Aku guna konsep yang sama je pon, macam sebelum sebelum ni. Ada gambar. Ada tulis nama blog. Dah siap! Senang kan? Jom buat sama sama. Ada gambar. Ada tulis nama blog. Simple gile. Eh. Tak dapat lagi? Meh sini aku ulang semula. Ada gambar. Ada tulis nama blog. Boleh? Aku ni bukan pakar sangat. Tapi, bak kata nenek aku, learning is a continuous lifelong process. Haaa ... Kau ingat nenek aku tak boleh speaking? Tahu takpe. Aku memang dah tipu kau. Adeh. ;D


Hurm. Malam ni aku nak bertolak gi KL. Sebab? Maxis Om Nom Nom Race la. Esok kena daftar 8.30 pagi. Agak gile bunyi dia kalau aku nak gerak dari Melaka esok. Nak tak nak, aku decide supaya menggerakkan diri sendiri ke KL malam ni jugak. So, doakan perjalanan aku ke KL berjalan dengan lancar okay? :')



potpetpotpet : Kita merancang. Allah yang menentukan. :)

38 ulasan:

zixol berkata...

kang kalo ko bosan2 lagi buat ler header utk aku pulak!

Amir Rayyan berkata...

semoga menang dan dipermudahkan...insyaAllah

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O

ni belum lg make over dr cik sri lg ni

perh..

eh gud luck ye esok..

kamu ke KL.. kami ke MELAKA.

adehhh

^_^

Fariq berkata...

wah yg ni smart abes la,, suke suke,, haha tergedik lak...

btw,, gudluck sok,, kalau dpt 1st price jgn lupa share,, haha

adrinaqamarina berkata...

zami, gambar ni ag chun ah!

even hanya ada gambar, ada nama blog :P

semoga selamat pegi selamat kembali ;)

Haziq Yaacob berkata...

all the best weyh :D

najihah sahami berkata...

hehee...all the best zami!!! cun r header. lain kali tukar2 la lagi. zami kan rajin tukar header. hak2..

SyahmiFikri berkata...

perghh..
stylo mylo la nie..

neway'
gud luck 4 ur game..

zikeryhassan berkata...

all the best zami. kalau menang share la hadiah tu ea :P

Mra Mastura berkata...

encikk, hati2 ye drive malam ni..dan juga esok..goodluck..

header baru - ok la =) heh..

zizidiazora berkata...

Wah, zami tukar langsir baru.... cantik2...

Semoga zami and the team berjaya dalam race tu....malam ni leh berangan gi hong kong. hehehe.....

tieha ismail berkata...

again...new header...neway cun!

nanad berkata...

new header sgt style la bro ;]

AiDa AzRyN berkata...

take care...

Eazy Izzuddin berkata...

nice header!
i like!
good luck race esok
:P

Hana Lockheart berkata...

bukan ke awak menang contest dari cik sri?? mana header yg dia buat 4 u??

Rara Farah berkata...

Ada gambar. Ada tulis nama blog.

dh siap hafal dh nie...huhu

DanieL AdiE berkata...

I LOVE UR NEW HEADER!!!

LESS IS MORE RIGHT???

COOL!!!

Ery Farieha berkata...

semangatnya :)
gud luck zami.

♥ηαβειια♥ berkata...

teheeee ni bukan budak laki tepi pintu.. tapi budak laki atas rumpus kihkihkih~

Asrul "iLham" Sany berkata...

comel ;)

hans berkata...

cantik header baru

P/S : Bersama Hans Menikmati Aneka Masakan Berasaskan Telur Di Kampung Kuantan

NuR 'aQiLaH berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
NuR 'aQiLaH berkata...

macam biasa,
rambut tu yang mahal tuu. hiks

cekgu,kalau depan ayat letak paling,
belakang xleh letak sekali.
kehkehkeh ;p

NuR 'aQiLaH berkata...

macam biasa,
rambut tu yang mahal tuu. hiks

cekgu,kalau depan ayat letak paling,
belakang xleh letak sekali.
kehkehkeh ;p

NuR 'aQiLaH berkata...

macam biasa,
rambut tu yang mahal tuu. hiks

cekgu,kalau depan ayat letak paling,
belakang xleh letak sekali.
kehkehkeh ;p

eqbalzack berkata...

menarik!

░♥si lampu neon♥░ berkata...

kecewaaa do aku tak dpt masuk =( wuuaa nanes hehehe..gudluck tok omnonononoomoomm om race hehe

safe journey!


Check it out Entri Paling Best !
# Isteri Mengidam Makan Babi !#
# Cara Buang Windows Genuine Notification#
# Awek Leggings Ketat Seksi #

amy azuha berkata...

waa..cantik seyh header baru..
hav a safe trip ye ke kl nnty

Zuewairy berkata...

zami,
save as PNG mybe gambar tu lebih jelas.. tak nampak cam retak2:)

kechixx berkata...

cikguuu...take care...;)

Mknace berkata...

:):):)
sudah tukar aaa
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

mR.sYaH berkata...

smart r header tu.. semoga menang...

CIK IMAKASIHDANI berkata...

hohooiii canteQ gambaQ,bravo ;D

arep_lockermonth berkata...

header terbaik ah!

Shag berkata...

Bosannya kaler header neh! Kusam. Haha. Suka suka je kasi komen macam ni :P Good Luck untuk esok, bro!

Entri terbaru Shag : Fibroid Kandungan. Bahaya atau tidak?

ADfeez berkata...

kewl header!!!!
eh goodluck ok..!!!

mye berkata...

cntik r..
rjin jgk mgupdate blog nie..
huhuhu

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com