Ahad, 23 Januari 2011

Hadiah Contest Paling Mengejutkan Aku Pernah Terima!

Aku dikejutkan dengan pemberian segulung ijazah melalui kiriman pos ekspress daripada seseorang. Apa ke hal pulak ni? Aku tak habis belajar lagi tapi dah dapat ijazah? Aku macam speecess! Adakah aku bermimpi di siang hari sebab memang siang sekarang ni? Katakan tidak kerana aku belum bersedia lagi menghadapi semua ni. Tidak tidak! Dan apakah aku rasa seperti mahu lempang diri sendiri sebab meluat dengan ayat yang aku menaipkan ni? =.=




See? Aku tak tipu beb. Tengok ah. Entah macam mana aku boleh dapat entah. Aku dengan pantas bukak sampul surat kecik kat sebelah dia tu. Tengok tengok, ada gambar aku beb. Gambar berukuran yang aku sendiri tak tahu apa ukuran dia sebab aku tak pernah cuci gambar kecik macam tu. Duh. Selain tu, ada kad ucapan tahniah lagi. Wow. Aku macam speecess kali kedua! Oh. Ni hadiah kemenangan lagi? Haha. Jom ramai ramai gelak kesyukuran. Boleh? Alhamdulillah. :')




Erk. Aku dapat sijil penyertaan ke ni? Pengsan sekarang. Mula mula aku cuak la kot. Takot takot dia salah tulis nama aku dengan nombor kad pengenalan aku kat sijil penyertaan tu kan? Penting gile beb. Nanti aku nak gi interview, kena ah bawak sijil sijil ni semua. Aku pon bukak laju laju. Omaigod omaigod! Lepas tu aku lari pusing pusing meja makan sebab excited gile. Kau nak tahu kenapa? Tengok ah kat bawah ni.




Wow. Ni kali pertama aku memiliki lukisan potret muka aku beb! Tak pernah pernah aku nak suruh orang lukis muka aku. Dasat dasat. For me, Cik Liya memang talented gile ah! Lukisan potret ni memang terbaik wa cakap sama lu. Ni hadiah contest paling mengejutkan pernah aku terima. Masa contest hari tu, Cik Liya tak beritahu pon nak bagi apa. Tak sangka pulak lukisan potret? Syabas! ;D


Jom singgah?



potpetpotpet : Surprise tak?

64 ulasan:

Siti Fatimah Fuzz berkata...

wow..tahniah....

Nisa A. berkata...

wahhh best best!!

DanieL AdiE berkata...

BEST!

TAHNIAH!

Nurul Afiqah berkata...

cantik potret 2!

FarhanaDr berkata...

Okay.. Katun lagi kacak.. Sekian terima kasih.. Keh keh keh.. :P

butterflyana berkata...

alamak!

bestnye dapat hadiah macam tu...
jeles!

hee

aleeya husnan berkata...

nice giler T_T terharu kut lau ada orang nak lukiskan potret..

kembatolo™ berkata...

pehh.. cukup tuk membuatkan aku dengki. hahaha

Puan Besar Shag berkata...

Haip~ Bibir you seksi gila. Tergoda I! Hikhik *gelak segan silu mintak sepakan padu masuk gol!

Tahniah, Zami! :D

Cik Miera Aziz berkata...

Nak jugak potret camtu! :p

ADfeez berkata...

cayalah!!!!

hi cik liya..........*wink~

Bulan berkata...

wow!
pandai cik liya lukis muke u.ahaks

Fie berkata...

gile best!

tahniah!~

Salmi Effendi berkata...

huiyooooo :O

arep_lockermonth berkata...

huwa! gempak ah! memang bermakna la kalau dapat nih!

AiDa AzRyN berkata...

wah! surprise giler ni.. haha... tahniah! XD

KaLeD diDi berkata...

SPESEL ! ! ! !
jom join kontest nih pulok~

http://lampoh09.blogspot.com/2011/01/aku-buat-jom-join-kontest.html

~boy_Mr.K~ berkata...

ok! sekali lagi aku merasa jeles!

"bila org nak bagi aku hadiah ni???" hahaha

ciK mOt ©™ berkata...

nak jugak nak jugak...huwaaaa

ardinihumaira berkata...

tahniah zami :)

dyra berkata...

tahniah :)

syima_chokie berkata...

wow asik dpt hadiah jewp budak lelaki neh..santik2 plak tuh..
jeles+specehh =,=

tahniah ye..

tomatokering :) berkata...

woww ! mmg syiok beb ! :D

.::zaimah::. berkata...

tahniahhh..
besnya dapat potret..
nak jugakk..

najihah sahami berkata...

waaa...jeles ni zami...
nk jugak..ades...

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O

kiut miut

=_=

Lelord berkata...

pheeweeet...kacak sana..kacak sini

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

so sweet siap ada orang lukis potret tu..precious.

aina_loli-pop berkata...

wat blogwalking nip...
congrates...mmg adiah terbek r!
n if cik liya bace cmmnt ni, ur drawing really nice...
terjeles r pulak xreti lukis potret ag, pkai marker trus lak tu...tabik...

zizidiazora berkata...

Tahniah Zami. Cayalah...sume contest yang ko masuk ko sapu hadiah dia mi..
Next time kasi orang len pulak ye..
Hehehe......

Ungu berkata...

terserlah riak bangga di wajah potret kau.
tahniah btw. (:

cik liya awesome gila sial!
(mulot nganga)

:Cikgu Akim: berkata...

jelesnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...terbaek la abg zami!!!!kartoon tu lagi comel la dri tuan dia..hak3..

Izzah | zulkifli berkata...

best nyew.
biase larw owg femez,mest arw ade orang bermurah ati lukis potret2 nie..
cube kalo orang yang dowk tepi jalan tuh,ade kewp yang ttbe nak lukis potret2 nie??.
huhu

Fariq berkata...

perghhh broo, tahniah,, lawa gak lukisan tu,, kalo muka aku agaknya,, mesti ade rupa macam nobita kalo jadi katu,, ngeh..

*speecess tu ade lebih kurang ngan speechless tak??

mye berkata...

tahniah!!
nak menang jgk sbb nk dpt potret gmbar sndiri..
hehe

Mknace berkata...

:) :) :)
wow
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Nurul Hani berkata...

waaahh, muka kau kalau buat gambar kartun pun laku ni. =.="

Nur Farah Hani berkata...

wow.. spechless hahaha..

santik.. pandai dia lukis..

pasni leh ar gantung kat dinding..pastu hari hari tengok..=p

bunga berkata...

nice...pandai cik liya lukis..

EIPUL berkata...

wow,
taniah taniah

sweet gila hadiah tu,
keke

Mra Mastura berkata...

comel comell

*zami stret dpt adiah aje.. huhu...

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

LOL, sgt nice douh!
kalu aku lukis, asenye muka hizami jdi cm bruno mars, haha! =PP

ika~~ berkata...

wow!
tulung lukis muka sy lak :))

Aidy Shahiezad berkata...

muke mmg bajet market ar...
pasnie, bleh ar aku komersial gambar muka kau kat keychain2 seluruh melaka tue.. ;)

---------
my latest entry:
Perempuan, Cukup-Cukuplah !!
http://aidyshahiezad.blogspot.com

kenalpencipta berkata...

wuhooo... pempuan lak tu lukis kan... memang super feymes beb ko ni

Blog Saya

AfiQ berkata...

cute!!!!!! lukis potret sgt susah! i wish i can draw potret too... huhuh...any way, tahniah!! =D

Imran nyambek berkata...

wow...

ciput berkata...

style ah hadiah !

Yong Sofea berkata...

yang kau lari keliling meja tu pehal? sangat tak boleh belah. haha

Biela Sapine berkata...

M e n a w a n !

Farah berkata...

Tahniah Encik Zami ! :)

Untunglah kamu .

Qarl berkata...

eh eh

i pun cm dpt hadiah yg sama je

hiks

nadia a.k.a awek retro berkata...

fuyo...dasyaht..

tapi asyik die jek yg menang..huhuhu

shera haifa berkata...

cntik gmbr tu..

Nadhirah-chan berkata...

wahh awesome . smart jek hadiah ni . huhu , kretip benor cik liya tu :)

DaHLia berkata...

memang surprise abis ni!

Mohamad Izwan berkata...

rajin betul dia wat camni.. congrate bro..

Anip™ berkata...

wah, karikatur ko ler. hehehe. bukan murah nk tempah bnde alah nie. hehe. bestnyer..

BLOG GEMPAKZ SIOT

dyah pinky! berkata...

lawa la.

:)

kechixx berkata...

bestnyer!;)

teringin pulak nak ada potret muka sendiri;)

hehehee;)

cicakgirl berkata...

cantiklah hasil potret tu

mahirahnazlim berkata...

terbaek laa potret tuh hehe :)

ciK mOt ©™ berkata...

cepat apdet blog...datang nak baca ni...hehehe

♥AQMAL♥ berkata...

weyy best nye!!jelous!!! -,-"

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com