Khamis, 13 Januari 2011

Gambar Budak Lelaki Yang Terlampau Banyak

Apalagi?
Scroll down please.
Sila beri perhatian kepada caption bagi setiap gambar.


Kenapa lalang kat depan aku? Sebab lalang bukan kat belakang aku.


Kenapa aku tuding jari kat bawah? Sebab aku bukan tuding jari kat atas.


Kenapa dorang berjalan? Sebab dorang bukan berlari.


Kenapa kitorang bajet comel? Sebab kitorang bukan bajet poyo.


Kenapa dorang menyanyi? Sebab dorang bukan menari.


Kenapa dorang seakan gembira? Sebab dorang bukan seakan sedih.


Kenapa kitorang kat depan Menara Berkembar? Sebab kitorang bukan kat depan Menara KL.


potpetpotpet : Sahabat selamanye.

38 ulasan:

Mra Mastura berkata...

haha.. sempoi dgn mmbe2.. =)

encikk sy ttp comel =)

DanieL AdiE berkata...

CEMBURU!

sbb x pat join skali..hehe

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/aku-kesian-kat-die.html

penaberkala berkata...

lol, caption sengal,haha
tp pic nice
bravo

kechixx berkata...

cikgu nih kelakar ah...tergelak saya baca entry cikgu;p

kechixx berkata...

cikgu nih kelakar ah...tergelak saya baca entry cikgu;p

Hazwani berkata...

Good caption.

Cik Miera Aziz berkata...

wah! sakan bergumbira ni!

mr.syazwan berkata...

sebab apa sy tinggal komen disini??

sebab sy tak tinggal komen disana

^_^

~boy @ Mr. K~ berkata...

hahaha...mestikah ada sebab musebab? hahhahaha
nice lol

hana berkata...

caption yg m'bina..
bgs3..
=D

akmalhilmi berkata...

sume ensem belaka
hahaha

new entri
http://gengblogger.com/v/323541

sapewh nak sign aku??
aku dah artis da nieh
hhahaah :p

Fariq berkata...

uit awat banyak lalang kat situ,,
semak betul.. hahaha

Umie Nadhirah berkata...

nak ngorat sorang bleh??

adrinaqamarina berkata...

captions cannot go :P

ade gambar tu chumil la. tak nak kasi tahu yang mana :P

YusRa berkata...

follow me back
www.yusrasuperstar.blogspot.com

Shag berkata...

Sebab apa Shag komen? Sebab Shag tak romen. Okay, bye!

asybedazzle berkata...

caption yg mcm nk kena tembak. boleh? hahaha. :D

Zuewairy berkata...

wow!! bestnya jalan2..
dah macam sesi beramah mesra dengan peminat:)

najihah sahami berkata...

sebab apa zami buat ni?? sebab apa zani letak gambar??sebab apa caption zami sengal2? kenapa dan sebab apa??pliss!!!
hahaha...

zahidah dihaz berkata...

Rindu nak hang out dgn girls. . . Lama dah tak gambar sm2. . .

the GirL berkata...

nape the girl rse cm nak kasi penampar???
sebab dia tak rasa nak tendang.... hihi...

zaira berkata...

activity melihat ramai budak budak lelaki.

namasayazaira.blogspot.com

SyahmiFikri berkata...

sebab apa saya comment sini? sebab saya x bercakap disini..

hahaha.. soalan2 dan jawapan2 stylo.. hahhahaha..
*pitam*

ADfeez berkata...

komen sama mcm wan...

kenapa saya komen kt sini..
sbb sy x komen kt sana...

latest entri :
Percayalah Cakap aku nie!!!
Menantu dan MEntua....

Farah berkata...

Adui , sempoi betul caption . Hehe :D

Mknace berkata...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

Jengjalan dari mknace unlimited

momochan berkata...

pemenang gambar terbaik pilihan momo adalah......jengjengjeng

no 2!!! yeay! smart la yg tu.huhu

tahniah..

HAHAHA :D

Hazzy Ishak berkata...

lalang je, mana bunganya?

Finaz Jaafar berkata...

eh,nak jugak join nyanyi !

Roxy zai berkata...

wehehe..comel je main pgg2 rumput=p

Cz Aina berkata...

sedih tgk lalang..
dulu pernah naik bot merentas laut dgn gegel2 sbb xpenah nek bot sbb nk amik pic di sebuah pulau yg ade lalang cenggitu..
ble sampai didarat semule..
bole kwn i kate..
gambar dh ilang...camera rosak..
haih..
penat aku terperosok dlm lalang tu..

zizidiazora berkata...

Kanapa zami tanya dan jawab sebab zami tak jawab dan tanya, boleyy???

Hahaha....TERBAIIIIK...

Kenapa budak ni jadi macam ni hari nih?

loLaa_Nurafizza berkata...

gambar yang menarikkk...

::FAIZ FARISH:: berkata...

Cikgu, ni peribahasa baru kah?

Anip™ berkata...

kenapa? haha, menarik caption tu.. pandai korang bergambar eh

m0re chipz , m0re fuN berkata...

*likelikelike*
:))

Haziq Yaacob berkata...

suka caption2 tu..tiba2 dah terbayang satu situasi..hee

lecturer:kenapa kamu dtg lambat??
student:sebab sy tak datang awal.. :D

Fara Zakaria berkata...

Okay, sampai caption depan klcc tuh mmg gelak :D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com