Khamis, 13 Januari 2011

Gambar Budak Lelaki Yang Terlampau Banyak

Apalagi?
Scroll down please.
Sila beri perhatian kepada caption bagi setiap gambar.


Kenapa lalang kat depan aku? Sebab lalang bukan kat belakang aku.


Kenapa aku tuding jari kat bawah? Sebab aku bukan tuding jari kat atas.


Kenapa dorang berjalan? Sebab dorang bukan berlari.


Kenapa kitorang bajet comel? Sebab kitorang bukan bajet poyo.


Kenapa dorang menyanyi? Sebab dorang bukan menari.


Kenapa dorang seakan gembira? Sebab dorang bukan seakan sedih.


Kenapa kitorang kat depan Menara Berkembar? Sebab kitorang bukan kat depan Menara KL.


potpetpotpet : Sahabat selamanye.

38 ulasan:

  1. haha.. sempoi dgn mmbe2.. =)

    encikk sy ttp comel =)

    BalasPadam
  2. CEMBURU!

    sbb x pat join skali..hehe

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/aku-kesian-kat-die.html

    BalasPadam
  3. lol, caption sengal,haha
    tp pic nice
    bravo

    BalasPadam
  4. cikgu nih kelakar ah...tergelak saya baca entry cikgu;p

    BalasPadam
  5. cikgu nih kelakar ah...tergelak saya baca entry cikgu;p

    BalasPadam
  6. sebab apa sy tinggal komen disini??

    sebab sy tak tinggal komen disana

    ^_^

    BalasPadam
  7. hahaha...mestikah ada sebab musebab? hahhahaha
    nice lol

    BalasPadam
  8. caption yg m'bina..
    bgs3..
    =D

    BalasPadam
  9. sume ensem belaka
    hahaha

    new entri
    http://gengblogger.com/v/323541

    sapewh nak sign aku??
    aku dah artis da nieh
    hhahaah :p

    BalasPadam
  10. uit awat banyak lalang kat situ,,
    semak betul.. hahaha

    BalasPadam
  11. captions cannot go :P

    ade gambar tu chumil la. tak nak kasi tahu yang mana :P

    BalasPadam
  12. follow me back
    www.yusrasuperstar.blogspot.com

    BalasPadam
  13. Sebab apa Shag komen? Sebab Shag tak romen. Okay, bye!

    BalasPadam
  14. caption yg mcm nk kena tembak. boleh? hahaha. :D

    BalasPadam
  15. wow!! bestnya jalan2..
    dah macam sesi beramah mesra dengan peminat:)

    BalasPadam
  16. sebab apa zami buat ni?? sebab apa zani letak gambar??sebab apa caption zami sengal2? kenapa dan sebab apa??pliss!!!
    hahaha...

    BalasPadam
  17. Rindu nak hang out dgn girls. . . Lama dah tak gambar sm2. . .

    BalasPadam
  18. nape the girl rse cm nak kasi penampar???
    sebab dia tak rasa nak tendang.... hihi...

    BalasPadam
  19. activity melihat ramai budak budak lelaki.

    namasayazaira.blogspot.com

    BalasPadam
  20. sebab apa saya comment sini? sebab saya x bercakap disini..

    hahaha.. soalan2 dan jawapan2 stylo.. hahhahaha..
    *pitam*

    BalasPadam
  21. komen sama mcm wan...

    kenapa saya komen kt sini..
    sbb sy x komen kt sana...

    latest entri :
    Percayalah Cakap aku nie!!!
    Menantu dan MEntua....

    BalasPadam
  22. Adui , sempoi betul caption . Hehe :D

    BalasPadam
  23. :) :) :)
    terbaeekkk!!!!

    Jengjalan dari mknace unlimited

    BalasPadam
  24. pemenang gambar terbaik pilihan momo adalah......jengjengjeng

    no 2!!! yeay! smart la yg tu.huhu

    tahniah..

    HAHAHA :D

    BalasPadam
  25. lalang je, mana bunganya?

    BalasPadam
  26. eh,nak jugak join nyanyi !

    BalasPadam
  27. wehehe..comel je main pgg2 rumput=p

    BalasPadam
  28. sedih tgk lalang..
    dulu pernah naik bot merentas laut dgn gegel2 sbb xpenah nek bot sbb nk amik pic di sebuah pulau yg ade lalang cenggitu..
    ble sampai didarat semule..
    bole kwn i kate..
    gambar dh ilang...camera rosak..
    haih..
    penat aku terperosok dlm lalang tu..

    BalasPadam
  29. Kanapa zami tanya dan jawab sebab zami tak jawab dan tanya, boleyy???

    Hahaha....TERBAIIIIK...

    Kenapa budak ni jadi macam ni hari nih?

    BalasPadam
  30. Cikgu, ni peribahasa baru kah?

    BalasPadam
  31. kenapa? haha, menarik caption tu.. pandai korang bergambar eh

    BalasPadam
  32. suka caption2 tu..tiba2 dah terbayang satu situasi..hee

    lecturer:kenapa kamu dtg lambat??
    student:sebab sy tak datang awal.. :D

    BalasPadam
  33. Okay, sampai caption depan klcc tuh mmg gelak :D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com