Isnin, 31 Januari 2011

Contest Pasal Fesyen Beb!

Fesyen? Aku pon tak tahu sangat pasal fesyen tu apa. Aku rasa fesyen tu ialah segala apa yang korang letak kat tubuh badan korang. Kalau korang lilit tali kasot kat tubuh badan kau sekarang, tu pon dikira fesyen la tu. Siriyes beb. Ni bajet macam korang Lady Gaga la kan. =.=


Kyoo Reza tag aku, suruh aku join Contest Blog Only One ni hari tu. Dah lama kot. Tapi ... Aku lupa!!! Aku lupa!!! Nasib la Adie baru update pasal contest ni tadi. Sebab hari tu aku kena tag dengan dia sekali. Phewww ... Nak kata aku gile fesyen pon, takde la sangat. Aku pakai apa yang aku rasa cambest. Biasa biasa je beb. ^.^


T-shirt


Vest


Kemeja


Jacket


Nak tag?
Nisa Gadis Menaip
Mr Wan Fuuyoo
Mra Mastura



potpetpotpet : Hujan oh hujan. :)

51 ulasan:

lea berkata...

nasib baek ko tag aku.
aku ni buta fesyen sikit~

zaty luvlianncezzz berkata...

stylo!

nk try gak lah

Zuewairy berkata...

i like~

Piah Becok berkata...

you look good... kipidap!

mye berkata...

like it..
goodluck yew!..
hehe

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O

mcm tau2 je wan nak masuk gak contest ini

mmg tgh tunggu org tag je ni

haha

tq2..

esok boleh lagi kan kan??

huhu

nelly berkata...

Gud luck .

justin_lover^^ berkata...

i like if dat guy pkai jacket...tapi jacket tu smpai separuh bdn je...not full jacket. mesti smart seyhh...hehe^^

zizidiazora berkata...

Hrmmm...kacak begaye cikgu kite
by the way good luck ye...

❤フィザAzhafizah berkata...

wahh..fesyen plak ye..gambarimasu!

ADfeez berkata...

wah wah.. kemain!!! hehehe.. go0dluck~ :D

Puteri Iqa Izyan berkata...

biasa-biasa je pun rambunt tuh tetap pacak. haha..

good luck :D

kechixx berkata...

s
m
a
r
t

a
h
!

cikgu boleh!

boleh menang!;)

Fie berkata...

smart style.

esk smpt lagi ke kalau join?

najihah sahami berkata...

o yeahh..gdlak zami..!

iekasub berkata...

smart wok! haha. good luck! :)

~Nur Zulaiha~ berkata...

wahh.. Kacak.. hehe..

suke pic no 2 2.. :)

~boy_Mr.K~ berkata...

aku pun tak pandai sangat berpesen ni...tp ko kira up to date gak la... cikgu masa kini...wah!

asybedazzle berkata...

bergayo habis. hehe

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Pewit! Kiki. Good Luck, bro! :D

DanieL AdiE berkata...

best of luck zami...

best2! mari blogger2 lelaki memeriahkn contest nie..

zikeryhassan berkata...

all the best zami. menang hadiah share dua. ahaha

me | is | aku berkata...

pergh! gd luck :D

Ery Farieha berkata...

kalau prempuan join, lg mcm2 ni.
ahahahah

Qarl berkata...

ok u menang!

yezz

header sempena nk masuk sekolah eh?

mR.sYaH berkata...

wah header baru tu.. smart doh.. aku mangsa fesyen.. ade sape2 nak ajarkan? hehe..

cik-terompah berkata...

amboi hang.. bukan main lagi..
gud luck bebe!!

Henry Zackery berkata...

fesyen ko yang kemeja hitam 2 smart, salam pkenalan bro :) Henry Zackery

cancerGreen berkata...

simple + bergaya!:) GoodLuck!;)

header baru yang cantikkk!:D

Nisa A [Saya Suka Menaip] berkata...

thanks sebab tag Nisa :D
hehehee
suka laa contest macam ni.

p/s : adakah font pd header zami tu font Harry Potter???

iqbalhakimi berkata...

haha..mantap r bro..macam model terkenal dah..

Asrul "iLham" Sany berkata...

aku paling suka jaket n kasut

;D

Notacomei :_) berkata...

'Header' baru lagi, rekod paling banyak tukar 'header'lah mu dapat lepas ni hihihihi :_)

Jejaka Terhangat berkata...

perghh..memang up tp date la pesyen ko..ok je..tak melampau..stylo..gudluck yek..=)

Aku Alergik Dengan Drama Cinta Budak Sekolah..

Yunie Ayunie berkata...

stylo...n up to date...
=)

ONLY ONE berkata...

tq sbb join

Nurul Afiqah berkata...

smart! good luck ^_^ btw, lawa font tue

Hazzy Ishak berkata...

wah kanda nampak semart gila lah.

hahaha tersasul pulak

aliesha kirana berkata...

wah! memang gaya mutu keunggulan lah..tepuk3!

NuR 'aQiLaH berkata...

cegu ensem!!

wahh belog die dot com whoaa ;p

NuR 'aQiLaH berkata...

cegu ensem!!

wahh belog die dot com whoaa ;p

::FAIZ FARISH:: berkata...

habisla model lain takleh cari makan lepas ni, hehehe

cik.NLA berkata...

follow~

cik.NLA berkata...

follow~

Mra Mastura berkata...

nak nangis boleh? saya tak reti fesyen.. awk tag plakk T.T

thanks anyway.. btw, jeles gileee blog dah lawa!!!!!!!!!!!!!!!!!

loLaa_Nurafizza berkata...

wooo..memang stylo la bro..blh menang kot..hehehe..

d_tieah berkata...

Perghhh..
Mmg smart+hensem+poyo jek gambar..
Hahaha..
Jgn marah derr..

Latest entry : Siapa Fynn Jamal?
: Projek Kesian Fynn Jamal
: Perhatian: Krisis di Mesir dan nasib rakyat Malaysia

Joe_Hans berkata...

alamak.... aku xreti berfesyen lar, so xleh join...hahaha..

shera haifa berkata...

gud luck..ckgu yg ber'style'

Eazy Izzuddin berkata...

macam model pun adoo
xD

.::. revolusichinta .::. berkata...

pergh...gaya dah ada..

gud luck oke.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com