Selasa, 25 Januari 2011

Contest: Money Guess

Terima kasih kepada Gadis Suka Menaip.
Kerana beliau sudi berkongsi hadiah kalau menang.
Bajet aku dapat tumpang sekaki la kot.
=.=


Contest: Money Guess


Jujur? Aku tak kenal sangat siapa Creativeheart tu. Apa yang aku tahu, Creativeheart tu memang dasat habis bila masuk bab bab fotografi ni. Aku sanggup jalan itik laaa kalau kau tak setuju dengan aku. Dah dah. Contest: Money Guess ni senang je. Kau kena teka bila masa dan tarikh duit duit dalam gambar kat bawah ni dikeluarkan. Cuba teka la kalau berani.


Duit duit di mana kau duit? Boleh ke duit jawab soalan ni? =.=


Erk. Aku tipu kau. Contest: Money Guess ni memerlukan kau meneka berapa jumlah duit dalam gambar kat atas ni. Tu je pon. Senang kan senang kan? Oh tak perlu sampai nak ngangkung ngangkung. Apalagi? Jom join! ;)


Aku nak teka?
RM 177.75


Aku nak tag?



potpetpotpet : Money is everything!!! :P

21 ulasan:

mr.syazwan berkata...

wah unik contest ni

gud luck ye

=_=

Nisa A. berkata...

ahhah okeee
kalau zami menang pon zami kena laa share :P

Puteri Iqa Izyan berkata...

iqa tak caya ah.


cepat jalan itik!


haha

hans berkata...

wah,aku rasa macam RM180 lah Zami
baik ko ubah cepat
kang ko menyesal
ekekekekekek

apa2pun good luck weih
kalau menang belanja aku RM2
ekekeke

Bruno Mars Concerts Live In Kuala Lumpur, Malaysia on 10 April 2011

zizidiazora berkata...

wah! masuk contest lagi. Are u sure RM177.70? Hrmm....harap2 betul la tuh.

Good luck k...

Mra Mastura berkata...

cikgu math tlg kirekan XD

saya terer bab biologi aje.. hehe

thanks tag dear =)

FarhanaDr berkata...

Anda sure dengan tekaan anda tu??? Hehehehe.. Anda fikir sekali lagi.. :p

mR.sYaH berkata...

haha.. nak kena tambah power spek aku ni.. xclear r brape.. apa2pun semoga menang..

zaty luvlianncezzz berkata...

unik siottt contest

kalo dpt teka sama da naseb bek @ awk mmg geniussss

NuR 'aQiLaH berkata...

dear abg ensemmmm,

kalo menang sila belanja budak comel ni pospereti mekdi buleh? hiks

HunNiEs kuShut berkata...

wahhh.. duit duit duit....
hahaha..

My MiRa berkata...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????/heheh menyebok kat sini

lea berkata...

mcm best je contest! nak join jugak bley ker?

Nur Farah Hani berkata...

wahhhhhhh... nak teka jugak!!

a`ah la.. 177.70 kan..

kalo menang nak hadiah jugak sebab jawapan sama.. hahahaha.. XD

i'm shin... i'm inesen berkata...

aishhh.. shin nak tolong teka leh.. RM79.60

MiYOKO TACHIBANA berkata...

salam..

tolong vote utk sy ye..
no 94 kt link nii..

http://www.cstproduction.blogspot.com/

thanks a lot..really appreciate it..

Nurul Afiqah berkata...

jwpan die RM185.15 sen kodd! haha

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Salah tu jawapan. Naik tukar cepat!!



Haha. Nak poyo je kasi komen. Good Luck, Zami! Bye~

syima_chokie berkata...

sye nampak tiket bas cepat express disitu plus ade tulisan segamat..eh ni contest teka duit ae..adesss salah teka plak..out =,="

ADfeez berkata...

wah wah... mcm best je... mcm nk join je.. mcm nk teka jugak lah!>.. mcm mcm mcm...
tiru jwpn leh? :P

Farhan Zulhusmi berkata...

macam mane tau duit tu banyak tu???
emmm.....
jp2...leh pakai kanta pemebesar x??hehehe

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com