Jumaat, 7 Januari 2011

Button Jenama Hizami Rahim? Lepak Bersama Dwayne Johnson The Rock?

Cehhh ... Button jenama Hizami Rahim? Berangan lebih la kau. Eh. Berangan lebih la aku. Okay okay. Berbalik kepada tajuk mintak pelempang, aku telah dihadiahi sekeping button yang menggunakan muka aku sendiri. Siapa pulak baik hati sangat ni? Jeng jeng jeng. Beliau ... Beliau ... Beliau ... ialah Meuz Angelo!!! Thanks a lot bro!!! Loved it!!! Dan tidak lupa juga kepada Nisa yang mempuncakan aku mendapat button gojes ni. Erk. Dah ada gaya menang anugerah kan? =.=


Siapa tu? Comel pulak kan? Okay. Kau boleh pengsan sekarang. Kau memang ah.


Habis cerita pasal button tu. The next thing is, lepak bersama Dwayne Johnson The Rock? Yay. Aku tak tipu doh. Betul la ni. Aku dapat tengok premiere screening of Faster on this coming monday. Gile best!!! Aku tak tahu macam mana aku boleh dapat. Adeh. Rezeki rezeki. Dengan segala hormatnya, sila jeles. Haha. Aku memang minat ah tengok The Rock ni, masa zaman dia dalam WWE lagi. Aku siriyes ni. Aku layan jugak WWE dulu dulu. Sekarang? Dah tak best. So, aku takde mood nak tengok dah.


Macam mana rupa aku kalau body macam ni? =.=


Bagi membakar semangat supaya terbakar-bakar, aku gi tengok trailer Faster kat youtube. Seperti yang dijangka, aku telah membakar semangat menjadi terbakar-bakar. Secara kesimpulannya, aku tak sabar nak tengok cerita ni doh. ;D






potpetpotpet : Kalau betol betol dapat lepak dengan Dwayne Johnson?

33 ulasan:

~boy @ Mr. K~ berkata...

Butang tu memang semmart!
takde ke orang nak buatkan utk aku?? hik3
kalau badan ko mcm teh rock tu??? erm... susah nak explain... hahaha

btw, last entry aku:
http://writetoboy.blogspot.com/2011/01/2011-nenek-kembali-bersekolah.html

Mra Mastura berkata...

minat the rock jugakk!!

huhu.. g tengok premiere ea.. *nak itot! >.<

Fariq berkata...

eh bohong la taktau camne bley dapat tengok premiere screening tu.. btau la btau la,, kawan pon ada dapat invitation dari mangga ads,, tapi nak kena buat post lak,, malas la,, kang tak pasal efek cik nuffnang punye status,, huhu

zizidiazora berkata...

Perghh...best giler trailer tu... jom kita gi tengok sama2 kat DP.....

Ajak Dwayne Johnson sekali eak.... hehehe.........

kembatolo™ berkata...

cewah.. nanti nak jadi macam dye ah.
hahahahah. ko jangan jeles zami. =P

Shag berkata...

Pergh~ Macam artis lah pulak dapat button muka di buat khas! Ni nak paksa kawan Shag buat kan satu utk Shag :P

..hizamirahim.. berkata...

@~boy @ Mr. K~

semart kan?
aku pon tokojut.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Mra Mastura

errr.
nanti zami fikir.
hehe.
;D

..hizamirahim.. berkata...

@Fariq

eh.
dapat daripada nuffnang la.
cuma tak sangka terpilih pulak.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@zizidiazora

okay.
kejap lagi zami sms dia.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@kembatolo™

haha.
aku pon nak jadi macam dia.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Shag

sila sila.
sama2 la kita ada button.
XD

Puteri Iqa Izyan berkata...

haha.cumel2.. nak jugakkk :P

SyahmiFikri berkata...

sumpah style dat button..

hhuaahua..apa ag.. terasa femes tak

bla ada button gmbar sendiri?? hee.

wahh.. cm best jer cter tuh...

mr.syazwan berkata...

smart button itu!

ucha movie free??

adehhh...

padat la jadual ye

=_=

ishiko berkata...

wahh..wahh..

ishiko berkata...

wahh..wahh..

Notacomei berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Notacomei berkata...

Wah dah macam artis.Lepas ini adalah minyak wangi jenama sendiri pulakan haha.Cerita Faster dah dulu kat Amerika kutipan dia tak seberapa. Lakonan dia lebih baik dalam filem ini rasanya :_)

nizam berkata...

wah!!!
best dpt button name sendiri, cntik meletop pulak tu..haha
XB

DanieL AdiE berkata...

yeah! butang tu sgt2 smart!

tahniah ya zami..

Latest Entry: http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/kene-denda.html

FarhanaDr berkata...

Zami.. Nanti saya hadiahkan button untuk zami juge.. Nak tak? Nak button baju ke cendawan button? Ekeke.. :p

The Rock itu sweet sebenarnya.. ;)

aFiz iJoi berkata...

"Macam mana rupa aku kalau body macam ni? =.="

afiz--> edit gmbr n then ltak situ....cnfrm x seswai lngsung..hahaha

Nora Shahaira berkata...

minat baca blog mcm ni..terhibur..gelak sesorg..kalo ada org konfem kena cop gilaks..
akak follow ya..

NuR 'aQiLaH berkata...

nt print g buat button kat kedai.
jual seringgit pon laku kot. hiks

Nisa A. berkata...

wahhh pegi tgk wyg nnt dgn sape. ehmmm xnak ajak nisa ke??
ahahha!!

EIPUL berkata...

nanti buat review cerita ni tau, aku pun macam berminat gak cerita action camni, haha

Qarl berkata...

hi!

bleh i komen cmtu?

byk ke button tu? ke 1 tu je

Judiene berkata...

Button badge ni bukan untuk jual eh??
Baru ingat nak beli.
Hehehehe.

:N:A:Z:R:U:L:aziz: berkata...

cantik button itu..
menarik sgt
blh d jual huhu



::sudah folow blog kamu

http://nazrulaziz88.blogspot.com/

Farhana Sahri berkata...

boleh jual button 2..kompom rmai beli..hehe

LORD ZARA 札拉 berkata...

walalala~

tahniah!

::FAIZ FARISH:: berkata...

wo.. nice2

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com