Jumaat, 7 Januari 2011

Button Jenama Hizami Rahim? Lepak Bersama Dwayne Johnson The Rock?

Cehhh ... Button jenama Hizami Rahim? Berangan lebih la kau. Eh. Berangan lebih la aku. Okay okay. Berbalik kepada tajuk mintak pelempang, aku telah dihadiahi sekeping button yang menggunakan muka aku sendiri. Siapa pulak baik hati sangat ni? Jeng jeng jeng. Beliau ... Beliau ... Beliau ... ialah Meuz Angelo!!! Thanks a lot bro!!! Loved it!!! Dan tidak lupa juga kepada Nisa yang mempuncakan aku mendapat button gojes ni. Erk. Dah ada gaya menang anugerah kan? =.=


Siapa tu? Comel pulak kan? Okay. Kau boleh pengsan sekarang. Kau memang ah.


Habis cerita pasal button tu. The next thing is, lepak bersama Dwayne Johnson The Rock? Yay. Aku tak tipu doh. Betul la ni. Aku dapat tengok premiere screening of Faster on this coming monday. Gile best!!! Aku tak tahu macam mana aku boleh dapat. Adeh. Rezeki rezeki. Dengan segala hormatnya, sila jeles. Haha. Aku memang minat ah tengok The Rock ni, masa zaman dia dalam WWE lagi. Aku siriyes ni. Aku layan jugak WWE dulu dulu. Sekarang? Dah tak best. So, aku takde mood nak tengok dah.


Macam mana rupa aku kalau body macam ni? =.=


Bagi membakar semangat supaya terbakar-bakar, aku gi tengok trailer Faster kat youtube. Seperti yang dijangka, aku telah membakar semangat menjadi terbakar-bakar. Secara kesimpulannya, aku tak sabar nak tengok cerita ni doh. ;D






potpetpotpet : Kalau betol betol dapat lepak dengan Dwayne Johnson?

33 ulasan:

  1. Butang tu memang semmart!
    takde ke orang nak buatkan utk aku?? hik3
    kalau badan ko mcm teh rock tu??? erm... susah nak explain... hahaha

    btw, last entry aku:
    http://writetoboy.blogspot.com/2011/01/2011-nenek-kembali-bersekolah.html

    BalasPadam
  2. minat the rock jugakk!!

    huhu.. g tengok premiere ea.. *nak itot! >.<

    BalasPadam
  3. eh bohong la taktau camne bley dapat tengok premiere screening tu.. btau la btau la,, kawan pon ada dapat invitation dari mangga ads,, tapi nak kena buat post lak,, malas la,, kang tak pasal efek cik nuffnang punye status,, huhu

    BalasPadam
  4. Perghh...best giler trailer tu... jom kita gi tengok sama2 kat DP.....

    Ajak Dwayne Johnson sekali eak.... hehehe.........

    BalasPadam
  5. cewah.. nanti nak jadi macam dye ah.
    hahahahah. ko jangan jeles zami. =P

    BalasPadam
  6. Pergh~ Macam artis lah pulak dapat button muka di buat khas! Ni nak paksa kawan Shag buat kan satu utk Shag :P

    BalasPadam
  7. @Fariq

    eh.
    dapat daripada nuffnang la.
    cuma tak sangka terpilih pulak.
    XD

    BalasPadam
  8. @Shag

    sila sila.
    sama2 la kita ada button.
    XD

    BalasPadam
  9. haha.cumel2.. nak jugakkk :P

    BalasPadam
  10. sumpah style dat button..

    hhuaahua..apa ag.. terasa femes tak

    bla ada button gmbar sendiri?? hee.

    wahh.. cm best jer cter tuh...

    BalasPadam
  11. smart button itu!

    ucha movie free??

    adehhh...

    padat la jadual ye

    =_=

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Wah dah macam artis.Lepas ini adalah minyak wangi jenama sendiri pulakan haha.Cerita Faster dah dulu kat Amerika kutipan dia tak seberapa. Lakonan dia lebih baik dalam filem ini rasanya :_)

    BalasPadam
  14. wah!!!
    best dpt button name sendiri, cntik meletop pulak tu..haha
    XB

    BalasPadam
  15. yeah! butang tu sgt2 smart!

    tahniah ya zami..

    Latest Entry: http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/kene-denda.html

    BalasPadam
  16. Zami.. Nanti saya hadiahkan button untuk zami juge.. Nak tak? Nak button baju ke cendawan button? Ekeke.. :p

    The Rock itu sweet sebenarnya.. ;)

    BalasPadam
  17. "Macam mana rupa aku kalau body macam ni? =.="

    afiz--> edit gmbr n then ltak situ....cnfrm x seswai lngsung..hahaha

    BalasPadam
  18. minat baca blog mcm ni..terhibur..gelak sesorg..kalo ada org konfem kena cop gilaks..
    akak follow ya..

    BalasPadam
  19. nt print g buat button kat kedai.
    jual seringgit pon laku kot. hiks

    BalasPadam
  20. wahhh pegi tgk wyg nnt dgn sape. ehmmm xnak ajak nisa ke??
    ahahha!!

    BalasPadam
  21. nanti buat review cerita ni tau, aku pun macam berminat gak cerita action camni, haha

    BalasPadam
  22. hi!

    bleh i komen cmtu?

    byk ke button tu? ke 1 tu je

    BalasPadam
  23. Button badge ni bukan untuk jual eh??
    Baru ingat nak beli.
    Hehehehe.

    BalasPadam
  24. cantik button itu..
    menarik sgt
    blh d jual huhu



    ::sudah folow blog kamu

    http://nazrulaziz88.blogspot.com/

    BalasPadam
  25. boleh jual button 2..kompom rmai beli..hehe

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com