Khamis, 27 Januari 2011

Apabila Aku Penat Tapi Aku Tetap Nak Update Blog!



Aku penat gile babas hari ni. Aku shopping baju kemeja, baju t-shirt, seluar jeans, beg dan lain lain tadi. Aku keluar rumah lebih kurang pukul 3 petang. Sampai rumah? Pukul 11 malam beb! Bajet rock la balik malam malam. Padahal? Baru pukul 11 malam kot. Adeh. Aku penat ni. Aku penat ni. Aku penat ni. Tu je kot aku dapat taip buat masa sekarang. Esok? Awal awal pagi lagi aku dah gi Seremban. Nak tengok tengok lokasi sekolah tempat aku praktikal, nak tengok tengok kawasan rumah sewa, nak tengok tengok keadaan jalan raya dan macam macam benda la nak kena tengok tengok. Tak terfikir kepala hotak aku ni. Esok esok je la fikir. Boleh? See? Aku dah mula busy. Korang bawak bawak bersabar ye. :)



potpetpotpet : Blog mungkin terabai sedikit lepas ni? T.T

45 ulasan:

Mra Mastura berkata...

waaah, shopping!! >.< hari ni pn mra shopping jugaak!!
esok selamat berekspedisi di seremban ye XD

hagemaru ninja boy zami =)

Nurul Hani berkata...

wahhh, bakal mengajar dah !

adrinaqamarina berkata...

terabai kenapakah? haha

zami, cepat publish barang3 baru. kte tertarik pada beg je :P

syafique berkata...

huhu penat2 pun.. shopping tetap byk yer ! hahah

AfiQ berkata...

JGN ABAIKAN BUDAK LELAKI SEBELAH PINTU!!!!!!! hahaha.. anyway, best of luck wif ur practikum!!! =D

Nur berkata...

x adil..dari before balik nak shopping but till now tak shopping lagik..urgh

cik kia berkata...

wah,kaki shopping ke ni ? ehee

sicomot-comel berkata...

perghh..
dia shopping kalahkan pmpn noo..
hahaha

Latest entry : Sayang,Nak Pegang Sikit Boleh??

mr.syazwan berkata...

"bersedialah wahai rakan ku menjd seorg pendidik

anak murid mu tidak sbr menunggu mu disana itu"

(baca dengan nada lemah gemalai ye)

=_=

mr.syazwan berkata...

"bersedialah wahai rakan ku menjd seorg pendidik

anak murid mu tidak sbr menunggu mu disana itu"

(baca dengan nada lemah gemalai ye)

=_=

Nisa A. berkata...

wahhh seronoknye anda shopping yeee..
sampai ati x ajak meyh :(
hohooo~

Reen berkata...

ohhh .. an educator to be ya! hehe.. shopping beria beno ye :) tapi jgn abaikn blog :)) heheh

Lelord berkata...

selamat memulakan tugas

Amna.Qadeeja berkata...

phewitt bakal cg tuh ! mntx sign cket ngiahahaha

motif ltak pix 2? muke penat mmg cm korea eh?hak3 ;D

DanieL AdiE berkata...

blog zami terabai?
x mungkin..huhu

dir...antologi hidup apple sepi... berkata...

heh!,,, byk btol kan stori ko ni ek hizami...haish,,,tu tera menulis..kalau bercakap ni..kompem la sngt petah ni..haish..hahah..jeles okeyh!,,hahahah

by the way,..gudluck praktikal...hew hew hew...selamat pagi cikgu ( nari2 gaya dak kelas upin n ipin)

.::zaimah::. berkata...

selamat berpraktikal yaa..jgn malas2..

atiqa aris berkata...

say pon penat.1st time keje pengsan teros.huhu ea practical kt skola?jd cikgu ke?

atiqa aris berkata...

say pon penat.1st time keje pengsan teros.huhu ea practical kt skola?jd cikgu ke?

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Alaa~ Cakap jela nak tengok tengok awek kat Seremban tu :P

zikeryhassan berkata...

selamat berpraktikal zami. all the best to you

FarhanaDr berkata...

Okay.. Seremban!! Bersedialah menantikan cikgu blogger popular ini untuk menggegarkan tempat anda.. Pinjam tagline adik wan.. Fuuyoo!!!

Notacomei :_) berkata...

Semoga tak terkezut dengan keadaan di sana hihihihi :_)

CIK CIRA berkata...

lelaki pun kuat shopping ek...jangan la nnt awk ajar anak murid awk cm gitu plak..haha

Fariq berkata...

wah,, selamat menjalani praktikal ye cikgu,, kalau boleh cari la umah sewa sblh umah innz ye,, hehe, nanti korang bley la dating time ujung minggu.. :p

Cuba Jangan Cakap Guna Hidung

aida saharudin berkata...

grr haha :)
nanti kalau dah mengajaq kat sekolah anak murid tanya : cikgukan yang budak lelaki sebelah pintu tu?? haha

nak jawab macam mana ha?? haha

Nurul Afiqah berkata...

Aiyoo!best giler shopping bnyak2!gud luck di tempat baru XD

ardinihumaira berkata...

jeles... dni tak shopping lama dah sob sob

Ad Rifza berkata...

GIGIH ..hehe..slmt menjadi pendidik lee pasni..INSYALLAH..Ad masa nanti tu..hehe

Adil berkata...

kau praktikal kt skola?
ajar budak2 la nih nnti

Roxy zai berkata...

awat muka muncung itik mcm tu..hikhikhi!!

::FAIZ FARISH:: berkata...

wah bakal nak mengajar... hehe. Good Luck

Biela Sapine berkata...

Shopping sakan woo. Alahh, jangan terabai sangat lah kan. Haha

zizidiazora berkata...

Owh shopping sbg persediaan untuk bertugas la nih...baru tau... publish ar nanti nak tgk gak...

Naper x mintak kt Melaka jek kan senang...

Blog terabai??? Oh tidak...arap2 x berlaku macam tu k...

Semoga sukses zami.

Puteri Iqa Izyan berkata...

wahhh.. banyaknye suping cikgu zami nih. hoho :D

slmt jadik cekgu ye :))

Ungu berkata...

kau cikgu yang bakal mendapat sambutan hangat oleh para perempuan di sekolah.
itu aku pasti.

Syazwana berkata...

nak shoping jugak tapi tade mase..
wuuwuuuu
T__T

Jiwa Chenta berkata...

saje nak tinggalkan jejak.hehe.follow awk punye blog and twitter ye. :)

NuR 'aQiLaH berkata...

whoaa sersoping sakan mekdi cheq x belanja jugak T________T

|| amira || berkata...

wah, bakal cikgu la ni ?
tahniah2..
hahaha

Nur Farah Hani berkata...

hahahah.. banyak nya benda nak kena tengok.. heee.. btw Good luck and enjoys your busy day.. XD

iqbalhakimi berkata...

bakal cikgu rupanya..selamat mengajar lah yer..hehe

SyahmiFikri berkata...

nie la blogger tegar kann..

cmner pon tettp nak hupdate,,

gud job la broo.. lalaa

Anip™ berkata...

penat shopping upenyer, heheh

BLOG GEMPAKZ SIOT

Zuewairy berkata...

wowowowow!

jadi cikgu baik2..
ajar budak2 buat blog skali tau:)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com