Isnin, 17 Januari 2011

Aku Menang Percutian Ke Hong Kong Kerana Maxis Om Nom Nom Race?



Aku menang percutian ke Hong Kong masa lari lari Maxis Om Nom Nom Race hari tu? Jeng jeng jeng. Bajet kau neves la kan. Apa apa pon, it was a great yet fun experience. Adat pertandingan, ada menang ada kalah. Apa yang penting, pengalaman tu tak boleh beli kat 7 Eleven. Kat tempat lain tu aku tak tahu pulak kalau kalau ada jual pengalaman tu. Adeh. Nantikan berita penuh pada bila bila masa aku rasa aku nak cerita. Boleh? =.=


Sebelum tu, kau boleh la tinjau entri entri yang aku update secara pantas lagi panas. Panas la beb!!! Lari lari dan lepas sampai kat tempat tu je, terus nak kena update pasal makanan makanan tu. Gile ah. Tak kenyang pon. Wuwuwu ... T.T









potpetpotpet : Syukur nikmat.

33 ulasan:

izz idraqie huznie berkata...

tahniah dek noooooooon..hehe

mr.k _ Boy berkata...

serius?
ko dah menang meh??
wah!!!
congritz ya...hahaha

AfiQ berkata...

nk g dancing fish balik bole?? waaaaa!! hahahaha.. zami la paling siket makan! hahaah

Mra Mastura berkata...

cian dye.. men rase2 aje.. tp mkin tembam gak ekk =P

Eazy Izzuddin berkata...

besh tu....
dapat g makan
xD
tahniah...
;)

CPM diyana berkata...

menang ke x?????? :)

Admiral Hafiz berkata...

terliur betul ble tgk sumer entry psl makan2 je
tp 2 la
terpikir gak aku
mcm manalah nak update blog, smbil berkejar2 ke tempat makan

apa2pn
terbaek la


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Fariq berkata...

buncit la perut zami makan byk,, hehe

Blogger Chat Room Penghubung Sesama Blogger

sicomot-comel berkata...

kuat makan... ~ hoho

actually,,menang ke tak ni?

adrinaqamarina berkata...

wah, tebaek ah zami! jumpa kat HK nanti! kim salam andy lau tau!

pakcik kedai, saya nak pengalaman sekilo boley?

Hazwani berkata...

Congrats!! About Tarbush tu i'm totally agreed with u. Superb place. =)

DanieL AdiE berkata...

BEST SGT2!!!!!

Qarl berkata...

tunggu entry om nom nom i pg esok

hiks

bru perasan pelawat terkini u. before i, daniel adie. apelah yg die carik kat swini

eh eh nmpk ijat gak haha

Belalang Hijau berkata...

whoahh hebat la bro!

SyahmiFikri berkata...

woww...

sy yaang teruja okeyy..

betul ker menang niee.. hahaha..

mr.syazwan berkata...

drpd 5 retostoran yg di terjah

4 drpdnya di komen oleh

mahkluk ANONYMOUS

gigih ni dlm train n kete ni on9

dgn harapan rakan2 menang

haha

rezeki ada di mana2 saja kan..

^_^

ADfeez berkata...

congrats for u n ur team! :D

Asrul "iLham" Sany berkata...

congrat dude ;)

mR.sYaH berkata...

mmg menang ker.. klu menang tahniah.. hong kong tu..

faiz berkata...

betol ke menang percutian ke hong kong 2? cambest je..huhu

arep_lockermonth berkata...

everything adaleh psal food! so yummy !

Nisa A. berkata...

hehe next year kalau ada nak try join la :P

mye berkata...

congrate r zami!!
hehe

ciK mOt ©™ berkata...

sungguh ke menang???tahniah tahniah...

aliesha kirana berkata...

sedap ahhhh boleh mkn2..tp rushing2 xleh la nk nikmati kn..heheeh~

Farhana Sahri berkata...

waaaa...sonoknye.ee...

MiYOKO TACHIBANA berkata...

best2....

congrats sbb menang

lea berkata...

wah bestnya! tahniah!

zizidiazora berkata...

Memang best zami oi...cepat2 ler story2 kat kite orang pasal race tu. X sabau dah nih.....

Ian Bakar berkata...

Congrats...Hong Kong confirm best...

zaty luvlianncezzz berkata...

wow!!

btol ke mng?

g HK cm beshhhh je nie

najihah sahami berkata...

waa..entry panas tu ea?? haha.
wess..zami menang ke tak ni?

Ryu Hazmie berkata...

erk!? menang ke? nape tak pilih negara lain jer? HK tak banyak strawberry.. :p

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com