Isnin, 17 Januari 2011

Aku Menang Percutian Ke Hong Kong Kerana Maxis Om Nom Nom Race?



Aku menang percutian ke Hong Kong masa lari lari Maxis Om Nom Nom Race hari tu? Jeng jeng jeng. Bajet kau neves la kan. Apa apa pon, it was a great yet fun experience. Adat pertandingan, ada menang ada kalah. Apa yang penting, pengalaman tu tak boleh beli kat 7 Eleven. Kat tempat lain tu aku tak tahu pulak kalau kalau ada jual pengalaman tu. Adeh. Nantikan berita penuh pada bila bila masa aku rasa aku nak cerita. Boleh? =.=


Sebelum tu, kau boleh la tinjau entri entri yang aku update secara pantas lagi panas. Panas la beb!!! Lari lari dan lepas sampai kat tempat tu je, terus nak kena update pasal makanan makanan tu. Gile ah. Tak kenyang pon. Wuwuwu ... T.T









potpetpotpet : Syukur nikmat.

33 ulasan:

  1. serius?
    ko dah menang meh??
    wah!!!
    congritz ya...hahaha

    BalasPadam
  2. nk g dancing fish balik bole?? waaaaa!! hahahaha.. zami la paling siket makan! hahaah

    BalasPadam
  3. cian dye.. men rase2 aje.. tp mkin tembam gak ekk =P

    BalasPadam
  4. besh tu....
    dapat g makan
    xD
    tahniah...
    ;)

    BalasPadam
  5. terliur betul ble tgk sumer entry psl makan2 je
    tp 2 la
    terpikir gak aku
    mcm manalah nak update blog, smbil berkejar2 ke tempat makan

    apa2pn
    terbaek la


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasPadam
  6. kuat makan... ~ hoho

    actually,,menang ke tak ni?

    BalasPadam
  7. wah, tebaek ah zami! jumpa kat HK nanti! kim salam andy lau tau!

    pakcik kedai, saya nak pengalaman sekilo boley?

    BalasPadam
  8. Congrats!! About Tarbush tu i'm totally agreed with u. Superb place. =)

    BalasPadam
  9. tunggu entry om nom nom i pg esok

    hiks

    bru perasan pelawat terkini u. before i, daniel adie. apelah yg die carik kat swini

    eh eh nmpk ijat gak haha

    BalasPadam
  10. woww...

    sy yaang teruja okeyy..

    betul ker menang niee.. hahaha..

    BalasPadam
  11. drpd 5 retostoran yg di terjah

    4 drpdnya di komen oleh

    mahkluk ANONYMOUS

    gigih ni dlm train n kete ni on9

    dgn harapan rakan2 menang

    haha

    rezeki ada di mana2 saja kan..

    ^_^

    BalasPadam
  12. congrats for u n ur team! :D

    BalasPadam
  13. mmg menang ker.. klu menang tahniah.. hong kong tu..

    BalasPadam
  14. betol ke menang percutian ke hong kong 2? cambest je..huhu

    BalasPadam
  15. everything adaleh psal food! so yummy !

    BalasPadam
  16. hehe next year kalau ada nak try join la :P

    BalasPadam
  17. congrate r zami!!
    hehe

    BalasPadam
  18. sungguh ke menang???tahniah tahniah...

    BalasPadam
  19. sedap ahhhh boleh mkn2..tp rushing2 xleh la nk nikmati kn..heheeh~

    BalasPadam
  20. best2....

    congrats sbb menang

    BalasPadam
  21. wah bestnya! tahniah!

    BalasPadam
  22. Memang best zami oi...cepat2 ler story2 kat kite orang pasal race tu. X sabau dah nih.....

    BalasPadam
  23. Congrats...Hong Kong confirm best...

    BalasPadam
  24. wow!!

    btol ke mng?

    g HK cm beshhhh je nie

    BalasPadam
  25. waa..entry panas tu ea?? haha.
    wess..zami menang ke tak ni?

    BalasPadam
  26. erk!? menang ke? nape tak pilih negara lain jer? HK tak banyak strawberry.. :p

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com