Khamis, 23 Disember 2010

Ziana Zain Bintang Paling Popular ABPBH 2011 ?



Haha. Tajuk tak boleh belah. Padahal baru je kuar senarai pencalonan Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2011. Adeh. Suka suka kata Ziana Zain ni Bintang Paling Popular apahal ? Ngeee ... Jom tinjau tinjau penangan Ziana Zain sepanjang tahun 2010 ni. Banyak jugak ah. Siriyes. Tak percaya ? Sila rujuk Qarl. XB


Juara Mentor 4
Ketua Obor Obor dalam Teater Muzikal Gamat 2
Teater Muzikal Antara
Nenek Kebayan dalam Magika
Duta Antabax
Photo-shoot with Louis Vuitton products
Duta Slimworld Beauty House




Okay. Tu je kot yang aku tahu. Eh. Silap. Tu je kot yang aku baca kat wikipedia. Haha. Kantoi pulak dah. Boleh ? Kalau nak tahu lebih lebih, gi ah tanya Qarl tu. Kesimpulannya, jangan lupa dapatkan InTrend dan Her World keluaran Januari 2011 ! Walaupun aku tak dapatkan lagi. Dan jangan lupa undi Ziana Zain untuk ABPBH 2011 ! Walaupun aku tak undi lagi. Adeh. =.=


potpetpotpet : Berangan popular.

28 ulasan:

  1. i nak ZZ menang..nak jugak..nak jugak...i nak beli BH...hahahaha

    BalasPadam
  2. zami,

    tambah 1 lagi cover.. plz edit.

    cover HERWORLD Jan 2011. ziana gak!

    BalasPadam
  3. hizami lah yg bintang paling popular :P

    BalasPadam
  4. boleh ker menang?? entahlah,no coment hahaha

    BalasPadam
  5. Kak Zianaaaaaaaaaaa.
    Kelassssss :P

    BalasPadam
  6. cayalah!

    HIDUP KAK G!

    nantikan di malam anugerah skrin dan ajl

    pasti KAK G MELATOP!

    ABP KONPEM TOP 5

    (nada riak)

    =_=

    BalasPadam
  7. kerlazzzz kak zz...cun meletopp! tehee~

    BalasPadam
  8. hebat ...meletop..kebabom!!

    BalasPadam
  9. ZZ tak menang pun..still tahu die popular..samalah cam CT kan...:P

    BalasPadam
  10. suke ZZ ouh....best best best....

    BalasPadam
  11. wahhh ! ziana zain ?? huhu.. umpama mimpi dalam mimpi...kenapa x amik clone ziana zain tuh...yg cantek :)

    BalasPadam
  12. wess..zami bace intrend?wow!

    BalasPadam
  13. hurm, tak minat benda gini. aha..tapi lagu ziana zain best..hehe..laayan!

    BalasPadam
  14. knape sye suke kak ziana.. sbb kak ziana bestttttt

    BalasPadam
  15. kalau ziana zain menang pun best jugak. dia hebat kot. dari dulu sampai sekarang.

    BalasPadam
  16. ziana zain makin cantik kan..
    walaupun peminat dia ramai tapi kenapa susah sangat dia nak menang?
    mungkin lisa surihani akan menang taun ni.

    BalasPadam
  17. CUN BEB ZIANA....
    WALAU DA TUUU...

    BalasPadam
  18. wah2.. hebat la.. nie la hot mama..

    sentiasa cun melecun2..

    eh2.. bukan zami ker yg nak menang ABPBH

    BalasPadam
  19. Teringat cerita ziana zain dengan fahrin kat Tv1.. Menarik.. Tapi hero dia tu, fahrin ahmad macam muda.. Ekeke..

    BalasPadam
  20. skali tgk,muka dia iras2 jLo kan kan kan!!!=p

    BalasPadam
  21. pergh aku minat dgn lagu2 ziana zain siut,, hope die bley menang,, sekebun cinta yang berbunga.... ngeh3x..

    BalasPadam
  22. hahaha
    zami minat ziana zain ehh??
    ehehhehe
    :)

    BalasPadam
  23. hizami dah cukup popular ;D

    BalasPadam
  24. minat ziana zain jugak hihi

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com