Isnin, 20 Disember 2010

Tulisan Merepek Kini Kembali



Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera ! Kita bertemu lagi dalam rancangan memasak bersama minyak urut cap buku lali serta bedak sejuk cap kepala lutut. Erk. Okay. Fine. Aku dah lama tak merepek ni. Dah dekat seminggu kot aku tak update blog ni. Siriyes. Jadi, no wonder la bakat merepek pun dah jadi tumpul. Cehhh ... Bakat tuuu ! Boleh ? Haha.


Aku baru sampai Tanjong Malim ni. For sure la penat tak hilang lagi. Adeh. Sebenarnya, aku takde mood langsung nak update blog. Tapi aku update ni semata-mata nak say thanks to all of you guys, to those yang sudi jenguk jenguk blog ni sepanjang kesenyapan aku. Walaupun UV blog ni tak sampai riban riban macam Qarl, at least ada jugak orang nak datang. T.T


Aku join FEStKUM (Festival Kebudayaan Universiti Universiti Malaysia) kat UniMAP. Jauh gile kot, kalau dari Melaka. Kalau dari Tanjong Malim, jauh je. Tak sampai tahap gile lagi. Adeh. For your information, ni first time kaki aku pijak tanah Perlis. Agak teruja la jugak bila tengok sawah bendang bersepah kiri kanan. Tapi aku tak tahu ah padi ke lalang. Sebab aku tak tahu macam mana nak bezakan. Nangis ... =.=


potpetpotpet : To be continued ...

35 ulasan:

Asrul "iLham" Sany berkata...

ur blog sgt cute n klakar...
hope to keep in touch ya ;-)p

adrinaqamarina berkata...

zami, kte rindu blog ne~!

cepat kembali

kyoO~rEz@ berkata...

hu3x..
welkambek cikgu..hu3

cutenote berkata...

Selamat menhuru-harakan blog kembali haha :D .

m0re chipz , m0re fuN berkata...

besnyer dpt g perlis !!~~

nama.aku.lynn berkata...

budak laki sebelah pintu dah balik..yeayyy!=)

p/s:part last tu mcm kesiann..hahha..lalang n padi..mana satu pilihan hati..lallaalala~=)

Puteri Iqa Izyan berkata...

hoho...

rindu owh blog nih ;))

hafiz berkata...

zami:welcome to utara........hahahah tue lah asyik melaka jew kan...........thnks walaupown x menyinggah kedah but lalu pown cukup lorh...skg musim padi br nak kuar...so still hijau..bljar2 lah bezakan padi gan lalang yer hahahahahahah

DanieL AdiE berkata...

welkem back zami!
huhuhu

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/keras-kaku.html

mahirahnazlim berkata...

wuu , dia dah balikk :)
bang , lalang ngn padi sama je :)
HAHA

mr.syazwan berkata...

KEMBALI BERSUARA!

WELCOME BACK!

haha

Mra Mastura berkata...

=.= padi lalang..hurmm..nangis2..~

kembatolo™ berkata...

woi zami..
rindu ko..

"saya bukan gay, tapi saya ok" hahahha

nizam berkata...

wah...zami come back!!! hehe

Rara Nasiha berkata...

tanjung malim? kampung aku tu. :)

Nurul Hani berkata...

cuba tengok-tengok kalo ada masa. bezakan mana lalang, mana padi, XD

syafiq rahim berkata...

shoping kat pdg besar/bkt kayu itam.
seafood kt kuala perlis.
makan cendol kat fatin corner.
etc..

perkara wajib buat bile kt perlih. :)

tieha ismail berkata...

yeah itu dye cikgu kita...sudah kembali yaww !

Nisa A. berkata...

yeahh!! rindu hizami! haha
ooppss!!
:P

Eazy Izzuddin berkata...

hype..
selamat kembali
;)

J.M.R berkata...

hahaha..bersambung ker???

mR.sYaH berkata...

xpe merepek mcm kerepek.. sedap..

butterflyana berkata...

Dulu ada sekali aku pergi utara sana dgn kiri kanan sawah bendang tapi terlupa nak ambik gambar.

sekarang dah menyesal. *nangis

p/s : jgn lupa ambik gamba! hee

najihah sahami berkata...

ok.dah ramai cakap rindu zami.
so, dah tak de paper nak cakap melainkan...........

taip komen kosong. haha

Qarl berkata...

ha ha ha

next week date!

Fariq berkata...

hahaha,,,
nanti balik check kat wikileak k camne bentuk lalang n padi.

Gelak La Kau Puas2

SyahmiFikri berkata...

hahah.. agak la kann.. dulu pernah bawak kawan dtg kedah... teruja tgok sawah.. lalala...

selamat kembali berbloging erk.. patot la lama sepi.. hehehe

Miss SurferParadise berkata...

ooo... yg menari2 tuh ehhh ...

Zuewairy berkata...

lorh... dah sampai TM dh.. kalau tak ble jumpa kat Perlis.. :)

Syazwana berkata...

lama gila tak pergi perlis
:(

kechixx berkata...

cikgu memang kelakar:)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

upsi ker?

Siti Nadzirah Zakariah berkata...

akhirnye..dapat jugak bace entry merepek lagi..huhu..rindu blog nih sangat!
last uw sedih..sedih..sbb iera pun x reti nak beza lalang ngn padi..haha..

AD feez berkata...

see in next entry! :D

SyedMuzzamir berkata...

Salam ziarah. Jemput semua join my first contest. http://symuzzamir.blogspot.com/2010/12/first-contest-iphone4-ke-blackberry.html

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com