Isnin, 20 Disember 2010

Tulisan Merepek Kini Kembali



Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera ! Kita bertemu lagi dalam rancangan memasak bersama minyak urut cap buku lali serta bedak sejuk cap kepala lutut. Erk. Okay. Fine. Aku dah lama tak merepek ni. Dah dekat seminggu kot aku tak update blog ni. Siriyes. Jadi, no wonder la bakat merepek pun dah jadi tumpul. Cehhh ... Bakat tuuu ! Boleh ? Haha.


Aku baru sampai Tanjong Malim ni. For sure la penat tak hilang lagi. Adeh. Sebenarnya, aku takde mood langsung nak update blog. Tapi aku update ni semata-mata nak say thanks to all of you guys, to those yang sudi jenguk jenguk blog ni sepanjang kesenyapan aku. Walaupun UV blog ni tak sampai riban riban macam Qarl, at least ada jugak orang nak datang. T.T


Aku join FEStKUM (Festival Kebudayaan Universiti Universiti Malaysia) kat UniMAP. Jauh gile kot, kalau dari Melaka. Kalau dari Tanjong Malim, jauh je. Tak sampai tahap gile lagi. Adeh. For your information, ni first time kaki aku pijak tanah Perlis. Agak teruja la jugak bila tengok sawah bendang bersepah kiri kanan. Tapi aku tak tahu ah padi ke lalang. Sebab aku tak tahu macam mana nak bezakan. Nangis ... =.=


potpetpotpet : To be continued ...

35 ulasan:

  1. ur blog sgt cute n klakar...
    hope to keep in touch ya ;-)p

    BalasPadam
  2. zami, kte rindu blog ne~!

    cepat kembali

    BalasPadam
  3. hu3x..
    welkambek cikgu..hu3

    BalasPadam
  4. Selamat menhuru-harakan blog kembali haha :D .

    BalasPadam
  5. budak laki sebelah pintu dah balik..yeayyy!=)

    p/s:part last tu mcm kesiann..hahha..lalang n padi..mana satu pilihan hati..lallaalala~=)

    BalasPadam
  6. hoho...

    rindu owh blog nih ;))

    BalasPadam
  7. zami:welcome to utara........hahahah tue lah asyik melaka jew kan...........thnks walaupown x menyinggah kedah but lalu pown cukup lorh...skg musim padi br nak kuar...so still hijau..bljar2 lah bezakan padi gan lalang yer hahahahahahah

    BalasPadam
  8. welkem back zami!
    huhuhu

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/keras-kaku.html

    BalasPadam
  9. wuu , dia dah balikk :)
    bang , lalang ngn padi sama je :)
    HAHA

    BalasPadam
  10. KEMBALI BERSUARA!

    WELCOME BACK!

    haha

    BalasPadam
  11. =.= padi lalang..hurmm..nangis2..~

    BalasPadam
  12. woi zami..
    rindu ko..

    "saya bukan gay, tapi saya ok" hahahha

    BalasPadam
  13. wah...zami come back!!! hehe

    BalasPadam
  14. tanjung malim? kampung aku tu. :)

    BalasPadam
  15. cuba tengok-tengok kalo ada masa. bezakan mana lalang, mana padi, XD

    BalasPadam
  16. shoping kat pdg besar/bkt kayu itam.
    seafood kt kuala perlis.
    makan cendol kat fatin corner.
    etc..

    perkara wajib buat bile kt perlih. :)

    BalasPadam
  17. yeah itu dye cikgu kita...sudah kembali yaww !

    BalasPadam
  18. yeahh!! rindu hizami! haha
    ooppss!!
    :P

    BalasPadam
  19. hahaha..bersambung ker???

    BalasPadam
  20. xpe merepek mcm kerepek.. sedap..

    BalasPadam
  21. Dulu ada sekali aku pergi utara sana dgn kiri kanan sawah bendang tapi terlupa nak ambik gambar.

    sekarang dah menyesal. *nangis

    p/s : jgn lupa ambik gamba! hee

    BalasPadam
  22. ok.dah ramai cakap rindu zami.
    so, dah tak de paper nak cakap melainkan...........

    taip komen kosong. haha

    BalasPadam
  23. ha ha ha

    next week date!

    BalasPadam
  24. hahaha,,,
    nanti balik check kat wikileak k camne bentuk lalang n padi.

    Gelak La Kau Puas2

    BalasPadam
  25. hahah.. agak la kann.. dulu pernah bawak kawan dtg kedah... teruja tgok sawah.. lalala...

    selamat kembali berbloging erk.. patot la lama sepi.. hehehe

    BalasPadam
  26. lorh... dah sampai TM dh.. kalau tak ble jumpa kat Perlis.. :)

    BalasPadam
  27. lama gila tak pergi perlis
    :(

    BalasPadam
  28. akhirnye..dapat jugak bace entry merepek lagi..huhu..rindu blog nih sangat!
    last uw sedih..sedih..sbb iera pun x reti nak beza lalang ngn padi..haha..

    BalasPadam
  29. Salam ziarah. Jemput semua join my first contest. http://symuzzamir.blogspot.com/2010/12/first-contest-iphone4-ke-blackberry.html

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com