Isnin, 6 Disember 2010

Tolong Dia ! Hulurkan Tangan Ringankan Beban !



Adeh. Semalam aku tolong one of my friends gi make-up blog dia. Tak tahu la lawa ke lawak jadinya. Haha. Aku saja saja tolong. Siriyes. Aku ni takde la sampai tahap bijak pandai nak coding coding. Tapi setakat benda benda basic tu, aku tahu ah sikit sikit. Tak banyak mana pun. So, aku cuba cuba tolong dia setakat mana yang termampu je. Kalau nak buat header tu terbang ke kirilah ahai ke kananlah ahai, siriyes aku tak reti langsung. Eh. Boleh ke buat macam tu ? =.=


Aku edit header dia guna Adobe Photoshop. Adeh. Siap nak beritahu guna Adobe Photoshop ni apahal ? Nampak sangat baru reti guna. Duh. Aku buat header tu simple je sebab aku sangat sangat mementingkan kekemasan kot. Haha. Padahal tak reti nak tambah macam mana lagi. Sedih ! Apa apa pun, sila check it out blog dia. Siapa ?







potpetpotpet : Ilmu tak berkurang sikit pun kalau berkongsi. XB

31 ulasan:

  1. haha . kira okey la tu header tu . simple :D

    BalasPadam
  2. cantik kot! nak jugek! haahah xD

    BalasPadam
  3. berat lagi mata memandang beratlagi bahulu memikul

    hahaha

    giliran adie sudah

    bile giliran tuan hamba pulak ye??

    ngeee

    ^_^

    BalasPadam
  4. xnak tolong buat header i plak? hehe

    syabas zami

    pasni bisnes la apalagi! hahaah

    BalasPadam
  5. Nak satu.. Watkan leh? Heeee.. Nak yang bercahaya dan beriang gembira.. Leh tak cikgu? ;)

    Ehhhh!! Daniel Adie.. Hehe.. Dah jenguk dia dah aritu.. Huhu..

    BalasPadam
  6. Ingatkan kisah bersamamu tadi. haha. rupanya header aje. Macam header zami lah sikit2. sebab biru kot.

    BalasPadam
  7. not bad!
    simple and just nice..^_^

    BalasPadam
  8. hahaha...mesti adie malu nie,tpi x per ade kwn yg baik yg mahu menolong like hizami yer??? a good friends may help anything when his friend requets some emergency...

    BalasPadam
  9. ok, lepas ni blog aku plak, blh? hahaha

    BalasPadam
  10. okay lah tue tolong menolong kawan kan! sure punya adie appreciate!

    cimut bile lagi bile bile bile? HIHIHI :D

    BalasPadam
  11. okay lah tue tolong menolong kawan kan! sure punya adie appreciate!

    cimut bile lagi bile bile bile? HIHIHI :D

    BalasPadam
  12. lepas ni tlg ejas blog aku lak bro,, heheh

    Warkah Dari Laut

    BalasPadam
  13. nice.. simple tp nampak exsclusive koett.. pehnie bleyh la buat bisnes kann.. kannn ...

    BalasPadam
  14. err... guna font ape ek?

    BalasPadam
  15. smart la header tu~~

    leh tolong ajar nie..
    lalalala

    BalasPadam
  16. I LOVE IT SO DAMN MUCH!
    THANX A LOT ZAMI...

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/campur-padan.html

    BalasPadam
  17. haeder tu simple but veryyy nice :)

    BalasPadam
  18. simple tp smart....pndainyeeeee...ank sape la nie

    BalasPadam
  19. lautan ilmu semakin ditimba semakin dalam :)

    BalasPadam
  20. huhu..better than before :D

    hari tuh kuning mcm masuk kwsn di raja je kat adie. huhu :P

    BalasPadam
  21. rajin bro.. caya lah..
    tlg menolong bru btl.. hehe

    BalasPadam
  22. bagus share ilmu ni..dpt pahale tolong org lg..bule buatkan utk kite??hehe..

    BalasPadam
  23. haha, gila rajin ko tolong buatkan header untuk kawan, LOL

    nice header tu, good job!

    BalasPadam
  24. x aci..nak jgk..
    aku punyer header edit pakai photoscape ja..uwaaaaaa..

    BalasPadam
  25. terpinjam nama anda untuk entri terbaru saya... http://wamozuwaha.blogspot.com/2010/12/fesyen-rambut-untuk-kaum-adam-di-tahun.html

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com