Isnin, 6 Disember 2010

Tolong Dia ! Hulurkan Tangan Ringankan Beban !



Adeh. Semalam aku tolong one of my friends gi make-up blog dia. Tak tahu la lawa ke lawak jadinya. Haha. Aku saja saja tolong. Siriyes. Aku ni takde la sampai tahap bijak pandai nak coding coding. Tapi setakat benda benda basic tu, aku tahu ah sikit sikit. Tak banyak mana pun. So, aku cuba cuba tolong dia setakat mana yang termampu je. Kalau nak buat header tu terbang ke kirilah ahai ke kananlah ahai, siriyes aku tak reti langsung. Eh. Boleh ke buat macam tu ? =.=


Aku edit header dia guna Adobe Photoshop. Adeh. Siap nak beritahu guna Adobe Photoshop ni apahal ? Nampak sangat baru reti guna. Duh. Aku buat header tu simple je sebab aku sangat sangat mementingkan kekemasan kot. Haha. Padahal tak reti nak tambah macam mana lagi. Sedih ! Apa apa pun, sila check it out blog dia. Siapa ?







potpetpotpet : Ilmu tak berkurang sikit pun kalau berkongsi. XB

31 ulasan:

Siti Wardah berkata...

haha . kira okey la tu header tu . simple :D

AfiQ berkata...

cantik kot! nak jugek! haahah xD

mr.syazwan berkata...

berat lagi mata memandang beratlagi bahulu memikul

hahaha

giliran adie sudah

bile giliran tuan hamba pulak ye??

ngeee

^_^

Qarl berkata...

xnak tolong buat header i plak? hehe

syabas zami

pasni bisnes la apalagi! hahaah

FarhanaDr berkata...

Nak satu.. Watkan leh? Heeee.. Nak yang bercahaya dan beriang gembira.. Leh tak cikgu? ;)

Ehhhh!! Daniel Adie.. Hehe.. Dah jenguk dia dah aritu.. Huhu..

mR.sYaH berkata...

dh tgk dh.. smart!

kasih berkata...

Ingatkan kisah bersamamu tadi. haha. rupanya header aje. Macam header zami lah sikit2. sebab biru kot.

nabila berkata...

not bad!
simple and just nice..^_^

nizam berkata...

hahaha...mesti adie malu nie,tpi x per ade kwn yg baik yg mahu menolong like hizami yer??? a good friends may help anything when his friend requets some emergency...

::FAIZ FARISH:: berkata...

ok, lepas ni blog aku plak, blh? hahaha

NuR 'aQiLaH berkata...

oke ensem.
accepted.
gagaga

cimut munniey :) berkata...

okay lah tue tolong menolong kawan kan! sure punya adie appreciate!

cimut bile lagi bile bile bile? HIHIHI :D

cimut munniey :) berkata...

okay lah tue tolong menolong kawan kan! sure punya adie appreciate!

cimut bile lagi bile bile bile? HIHIHI :D

Fariq berkata...

lepas ni tlg ejas blog aku lak bro,, heheh

Warkah Dari Laut

SyahmiFikri berkata...

nice.. simple tp nampak exsclusive koett.. pehnie bleyh la buat bisnes kann.. kannn ...

neyra shazeyra berkata...

hensemnya hahaha

e-liex berkata...

err... guna font ape ek?

ainakhani berkata...

x de adobe photoshop.

chittysarah berkata...

smart la header tu~~

leh tolong ajar nie..
lalalala

AdiE berkata...

I LOVE IT SO DAMN MUCH!
THANX A LOT ZAMI...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/campur-padan.html

ciput berkata...

haeder tu simple but veryyy nice :)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

heencececem.

Rara Farah berkata...

simple tp smart....pndainyeeeee...ank sape la nie

adrinaqamarina berkata...

lautan ilmu semakin ditimba semakin dalam :)

Puteri Iqa Izyan berkata...

huhu..better than before :D

hari tuh kuning mcm masuk kwsn di raja je kat adie. huhu :P

h.a.n.g.g.o.k.b.a.s.i berkata...

okeh la nih! hohooh..!A+++++!

Darkbatman berkata...

rajin bro.. caya lah..
tlg menolong bru btl.. hehe

~farhana fabulous~ berkata...

bagus share ilmu ni..dpt pahale tolong org lg..bule buatkan utk kite??hehe..

EIPUL berkata...

haha, gila rajin ko tolong buatkan header untuk kawan, LOL

nice header tu, good job!

arep_lockermonth berkata...

x aci..nak jgk..
aku punyer header edit pakai photoscape ja..uwaaaaaa..

Wan Zulqhairi berkata...

terpinjam nama anda untuk entri terbaru saya... http://wamozuwaha.blogspot.com/2010/12/fesyen-rambut-untuk-kaum-adam-di-tahun.html

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com