Ahad, 5 Disember 2010

Tampil Bergaya Dengan Jacket Kulit Coklat







Haha. Poyo betul tajuk entri kali ni. Lantak ah. Aku dah penat fikir tajuk daripada asar tadi. Dah malas fikir, aku bantai letak tajuk yang mempunyai unsur unsur mengangkat bakul, baldi, besen dan apa apa yang sewaktu dengannya. Adeh. Kau tahu tak, aku pinjam jacket kulit coklat ni semata-mata nak berlagak macho depan kau. Ngeee ... So, amacam ? Ada gaya macam nak kena sepak tak ? T.T



potpetpotpet : Esok aku nak drive pagi pagi lagi. Nak kena balik Tanjong Malim semula. Adeh. Malas la pulak. XB

73 ulasan:

  1. err..bukan jaket buncle ke endik hizami? :p

    BalasPadam
  2. ahax
    da agak mesti ada update pasal gambar ensem nih
    well, esok drive safely tau
    jangan lupe semua tips2 encik sendiri
    :P

    BalasPadam
  3. cantik kot jaket tuh!! ^_!

    BalasPadam
  4. @mRa amira

    tahu takpe.
    pandai betul.
    mcm mana boleh tahu ni ?
    XD

    BalasPadam
  5. oh no..jaket yg cntik,i like brown...

    model..ermmmmmm..

    BalasPadam
  6. @Cik Dara

    adeh.
    tak kisah la.
    yg penting, jacket tu mmg lawo habis.
    XD

    BalasPadam
  7. @..hizamirahim..

    mane tau?
    harus jwb ke?
    mestila tahu
    katee err...
    haha :P
    figure it out urself~ <3

    BalasPadam
  8. @ciput

    alamak.
    tu dah terlebih pulak.
    haha.
    XB

    BalasPadam
  9. jecket smart tp part balik tg malim tuh lg smart!..haha

    BalasPadam
  10. jam tu macam lambang parti politik. ahaha

    BalasPadam
  11. adeh bro,,
    rupenye iklan jacket kulit je,,
    ingatkan nak bg free td,,

    BalasPadam
  12. wahhh encem lah hizamiiii~
    wawaa

    pssttt : pendeknye rambut??
    :)

    BalasPadam
  13. hahah.. siapa lagi nak puji kalau bkn diri sendirikan.. smart2..

    BalasPadam
  14. BUDAK LELAKI SEBELAH PINTU

    memang

    F
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O

    budak tu ok bukan EN.HIZAMI tau
    =_=

    BalasPadam
  15. em kacak gileeee! hahaha. okeh tipu. sket je kot :P:P
    *gurau gurau..kang x pasal kne penampo kan kan..hehe*

    BalasPadam
  16. rambur pendek tuh :P

    eyh.lama gila pikir tajuk entri. haha
    :D

    BalasPadam
  17. erk..

    aku lebih berkenan Baju T ko lah.

    beli katner ?

    hekhek

    BalasPadam
  18. eh ada parut kat dahi ea? awat tuh? sama la. huhu

    BalasPadam
  19. aku cadangkan len kali kau jgn tensen2 sbb konpem jahanam rambut kau tue...

    dr sisi len, jaket tue lawa !!

    p/s: see.. bknnya aku tk boleh sapot kau... :D

    -----------------
    my new latest entry:-

    Merah Sang Dal Alif Rho Kha...
    http://aidyshahiezad.blogspot.com

    BalasPadam
  20. * tambahan lupa 1 words

    inilah dia

    GAYA.MUTU.KEUNGGULAN..

    ok sekian.. hahaha

    BalasPadam
  21. @zikeryhassan

    eh.
    takde kena mengena dgn mana2 parti politik.
    harap maklum.
    haha.
    XD

    BalasPadam
  22. @Fariq

    kalau aku jd jutawan mcm Dr Rozmey,
    aku bagi kau jacket.
    haha.
    XD

    BalasPadam
  23. @Nisa A.

    hehe.
    everybody keeps saying that.
    mmg pendek sgt rambut ni.
    adeh.
    tak sabar nak tunggu panjang balik.
    XD

    BalasPadam
  24. @mR.sYaH

    nasib ah anda begitu memahami.
    cewah.
    XD

    BalasPadam
  25. @Liya Laa

    oh.
    aku beli kat kedai runcit.
    boleh ?
    XB

    BalasPadam
  26. @si suraya

    yep.
    jatuh masa kecil.
    biasa ah.
    budak nakal.
    XP

    BalasPadam
  27. @Aidy Shahiezad

    yela tu.
    tak nak kawan kau lagi.
    haha.
    XP

    BalasPadam
  28. napa xtry puffy shoulder skali..kekekek..kiddin :p

    BalasPadam
  29. dah tk nak kawan plak dah...
    ye la, org dah popular nie payah..
    senang lupa kawan2 lain.. haih.. :(

    BalasPadam
  30. @..hizamirahim..

    ape ngade.
    tau sbb zami update gmbr fb then update blog XP
    dah paham cangat

    +.+ tp kn caption gmbr memang xleh blah. +.+

    BalasPadam
  31. Jam 2 smart
    mcm lambang politik la pulak



    eh, ape la aku ni
    entry psl jaket
    tp komen jam
    haha


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasPadam
  32. @Aidy Shahiezad

    sindir nampak ?
    adeh.
    mana de.
    kau ingat aku jahat sangat ke ?
    =.=

    BalasPadam
  33. sgt smart!
    sape ek jurucameranye??

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/entry-ke-200.html

    BalasPadam
  34. @Aidy Shahiezad

    sindir nampak ?
    adeh.
    mana de.
    kau ingat aku jahat sangat ke ?
    =.=

    BalasPadam
  35. @mRa amira

    caption tu gedik semata-mata.
    haha.
    XB

    BalasPadam
  36. @Admiral Hafiz

    erk.
    siriyes ?
    aku suka hijau ah.
    takde kena mengena dgn politik.
    XB

    BalasPadam
  37. entah...
    tp, muka kau mane sesuai jd budak jahat pun... jd budak skema boleh la... ahaha... :D

    peace !!

    BalasPadam
  38. apsal jacket cm lebih kecik? hehehe

    sgt selebriti skang kan!

    u dgn afzam dgn photoshoot msing2 . prepare tuk final icon?

    BalasPadam
  39. @..hizamirahim..

    haha
    gedix rupenye

    +nangis paper esok+

    BalasPadam
  40. aku pernah tengok jaket ni n pernah nak terbeli. ada kat facebook orang jual online!! serius minat!

    BalasPadam
  41. seorang cikgu yang bergaya, mesti anak murid bangga!heee:)

    btw..jaket itu cantik..
    jam hijau tu pon cantik!hehehe:D~~

    BalasPadam
  42. @Aidy Shahiezad

    kurang hasam betol.
    takpe3.
    aku mengaku aku skema.
    =.=

    BalasPadam
  43. @Qarl

    kata pinjam.
    haha.
    eh.
    prepare ?
    takde maknanya.
    adeh.
    XB

    BalasPadam
  44. @mRa amira

    good luck.
    insha Allah.
    u'll find your way.
    tibe.
    XD

    BalasPadam
  45. Hamboiiii.. Daripade asar kannnnnn.. Tak hengat.. :p

    Alaaaa.. Tak hencem tak hencem.. Nak kaler biru cam aritu.. Kikiki.. :p

    BalasPadam
  46. wow . hensem . hehe

    * tak taulah ni statement jujo ke tak . kuwang3

    BalasPadam
  47. jacket coklat yang santek!

    BalasPadam
  48. zami, ayat pk sampai asar tu, angkakt bakul besen tu sangat penuh dengan sense of humour la!

    haha.

    eh tepuji pulak.

    eceh, baju cullen kot. just tetarik pada jam dan seluar je!

    suka lelaki suar putey, sebab nampak bersih gitu

    BalasPadam
  49. hey i love ur jacket!!!! vintage! and ur watch, i love that colour seriously ! ^^

    BalasPadam
  50. nice jeket.. meh pinjam sama.. lalallala~

    BalasPadam
  51. Lepas ni boleh cuba jaket kulit buaya pulak haha.Macam kenal je tempat tu :D

    BalasPadam
  52. btw,ur hair much more kemas this way. pendek pn,tp better. :)

    BalasPadam
  53. kachak nyer jaket tu:)
    heheheheeeeeeee:)

    BalasPadam
  54. kachak !
    tang rambut plak.
    rambut dulu lagi ok kott.hee :)

    BalasPadam
  55. uiskkkk
    saper suh pinjam jaket dni tanpa kebenaran haaaaaaaa?



    opsss... kena larik.. kang konterobesi lak.. haha... ;p

    BalasPadam
  56. pehh macho macho, tergoda. haha

    BalasPadam
  57. nice jacket! fyi, i'm addicted to all kind of jacket. It makes me crazy..haha;-)

    BalasPadam
  58. wuiyoh cantik gler jaket tuh,
    hoho

    dan aku admire tshirt tu, smart kot

    BalasPadam
  59. cantik........your brown jacket

    BalasPadam
  60. jam yg zami sdang pakai tu kan,mcm berunsur politik sikit.. heheh..jgn marah..~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com