Ahad, 12 Disember 2010

Happy Birthday. Rajin Mengomen.



Salam. Aku tengah online kat Panggung Budaya ni. Ni kira testing 1 2 3 la sebab malam ni ada full dress rehearsal. Ada boria, ada sketsa, ada dikir barat, ada nyanyian solo irama malaysia, ada tarian rampaian, ada tarian cina, ada tarian india. Seronok gile tengok persembahan dorang. XB


Aku terkilan sikit. Ada sorang kawan tegur aku tak peka sebab tak wish happy birthday to you kat dia. Hurmmm ... Aku tak tahu nak cakap macam mana lagi. Aku busy gile minggu ni. Korang mesti perasan perubahan ni kan ? Aku dah tak sempat nak gi komen entri kat blog korang, aku dah tak sempat nak conteng dinding kat facebook korang. Adeh. For your information, aku busy gile dengan latihan, dari pukul 9 pagi sampai 11 malam. Siriyes. Aku tak balik bilik pun sepanjang waktu tu. Aku berkampung kat kampus ni haaa ... Nasib dapat online kat sini. Tapi tak dapat nak online lama lama pun. T.T


Aku tak harap korang faham pun. Biar la korang nak kata sombong ke hape ke, lantak ah. Malas nak fikir. Amacam ? Ada gaya emo tak ? Haha. Abaikan. Apa yang penting, aku amat berterima kasih kepada korang yang rajin memuntahkan komen komen kat setiap entri sepanjang ke-busy-gile-an aku ni. :')




Aku nak bagi anugerah khas ni kat calon calon di bawah. Sila terima dengan hati yang terbuka. Okay ? Kalau sesiapa rasa dia tergolong dalam kelompok blogger paling rajin mengomen tu, boleh je ambil suka suka hati. Aku tak marah pun. Eh. XB




potpetpotpet : Nilai kawan tu lagi besar daripada ucapan happy birthday to you.

22 ulasan:

adrinaqamarina berkata...

eh sungguh rasa teharu. haha!

thanks zami.

semoga cepat habis urusan, blog saya rindu komen kamo di situ :)

Nisa A. berkata...

waaaa
nak nangeshhhh lah, terharu meyyyhhh!!
xpe xpe
nisa faham kalau zami bz x balas komen sume..
x kesah pon. nisa komen ikhlas. hehehheee~

FarhanaDr berkata...

Nak nanges terharu jugek laa walau nama takde.. Keh keh keh.. :p

Selamat menyibukkan diri.. :)

zikeryhassan berkata...

aku setuju dengan ini
"Nilai kawan tu lagi besar daripada ucapan happy birthday to you."

AfiQ berkata...

sabau la yek en.zami.. i know what r you going through rite now.. fiq pon slalu gak kene.. nk wat camner.. da tu tanggungjawab kite kan.. cakap la leklok kat ur fren.. insyaallah die faham tu nanti.. =)

cutenote berkata...

Selama hari lahir dekat kawan, tapi kawan yang mana tak 'highlight' dekat situ :D .

http://notacomei.blogspot.com/2010/12/transformer-3-tentang-bulan.html

noor berkata...

biasala..bila kita bz, mmg sng trlupa xsmpat nak wish..tp as a friend kite kna paam situasi kawan..=)

Puteri Iqa Izyan berkata...

uhuk3..tau xpe. da lame zami tak datang mengomen. ngee. takpe2..setelkan urusan dulu ;))

peh..zami buat award. ngeh3.. thank you ya.really appreciate it ;D

ainakhani berkata...

haha its ok la bro (:

nizam berkata...

thanks...It's okay!!!

kembatolo™ berkata...

aku ni takde la rajin pon..
tapi teringin jugak nak dapat mende tu.. hahaha

Shag berkata...

Wahh~ Chun kot award tu ;)

Rara Nasiha berkata...

tak semestinya kita tak wish birthday dia tu bermaksud kita tak ingat. dia pun kena la paham.

DanieL AdiE berkata...

tahniah dgn pemenang...

xnak komen lg la blog u! majok..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/tershopping-la.html

ardinihumaira berkata...

bese ah tu zami...
ingat kita nak hirau kat dia sorang. mula2 cuak juga dengan sikap orang yang jenis berharap sangat kita take care hal dia. tapi lama-lama dah rasa kental bab-bab 'lantak kau lah'....


tah la zami. hidup ni masing2 punya tanggungjawab dan komitmen. kadang kala komitmen tu menghalang kita untuk hirau sangat dengan orang. harap nak kita faham dia saja. kan kan...


eh eh... emo lak dni.. wakakaka...


nak wat pecutan 360 darjah celcius skang jugak. vroooomMmMMMMMMMMMMMMMMmm ;p

SyahmiFikri berkata...

wah2.. bz nyer yer.. tahniah2.. hope wat persembhan terbaik la yer.. lalala

hans berkata...

hahahahaha
xapa
ialah
orang xfaham kita busy
lama2 diorang faham la tu

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

Qarl berkata...

banner tu dh mcm tron

NuR 'aQiLaH berkata...

huwaaa x dapat pon.
tamau mengomen dah.
wekk laju laju -_-"

mr.syazwan berkata...

mr wan tu hamba ke???

haha

jap2 nak jerit...

F
U
U
U
U
U
Y
O
O
O
O

Mekasih ler...

dpt award dr BUDAK LELAKI SEBELAH PINTU kot..

perh anugerah ni lebih bermakna drpd ABP..


haha

thanks ye en hizami..

terima kasih daun keladi

=_=

kyoO~rEz@ berkata...

anda di tag :D

Ezniey berkata...

kalau x ingat besday..set dlm phone lain kali..hehehe

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com