Rabu, 8 Disember 2010

Siaran Terganggu Sebentar Tadi



Haha. Siapa baca entri sebelum ni ? For your information, aku tak tulis entri tu pun. Seperti tajuk entri tu sendiri, TAPI BUKAN AKU. Terang terang la bukan aku kan ? So, siapa siapa yang agak pening pening lalat baca entri tu, sila padan dengan muka korang. Haha. Memandai je tuduh aku jiwang karat la, mat bunga la. Adeh. Lantak korang la.


Aku baru kenal sorang ni. Dan dia nampak aku main laptop. Tiba tiba dia dapat tahu blog aku. Adeh. So, dia nak try taip entri kat blog ni. Aku macam okay fine please go ahead. Aku dengan besar hatinya bagi dia peluang update blog. Eh. Dia takde blog kot. So, tak salah bagi orang macam dia cuba taip entri kat blog kan ? Hehe. Lepas tu, dia suruh aku dok jauh jauh sikit sebab dia nak taip entri tu. Aku macam okay fine take your time. Aku pun gi surau nak solat asar.


Balik balik je, dia kata dah publish. Siap gelak gelak jahat lagi. Mati ah. Aku dah gelabah gelabah ayam ni. Cepat cepat aku gi tengok entri tu. Adeh. Takde rupa gaya penulisan aku langsung. Haha. Mula mula aku nak delete balik entri tu. Siriyes. Tiba tiba aku tak sampai hati nak delete pulak. Konon konon biar entri tu jadi kenang kenangan dia. Boleh ? Eh. Aku tahu korang tak faham langsung entri tu. Aku pun tak berapa nak tangkap sangat. Abaikan.



potpetpotpet : Siapa fikir bahawasanya aku yang tulis entri sebelum ni, nampak sangat korang tak kenal aku lagi. Sudeh. Kecik hati aku ni. T.T

26 ulasan:

adrinaqamarina berkata...

urm, kte pon rasa zami tak macam tu. haha.

adoi la. prank ke ape?

zami, kok ye pon kalau nak jadi mat bunga ke bila3 masa nanti kan, jangan la buat entry camtu tau. hehe.

statement pegi surau nak solat asar tu kena bold la kte rasa. :P

Qarl berkata...

nmpknye i kenal u la kan?

sbb tu i ckp SEKIAN! haha

take care, jaga suara ye!

Puteri Iqa Izyan berkata...

hahahaha..
patot lah lain mcm je entri.

konpem die gelak besar punye. haha

FarhanaDr berkata...

Boleh plak bagi orang baru dikenali main latop.. Ish3 zami ni..

Eh.. Ke zami memang sedang menuntut ilmu berbahasa jiwang ni.. Ekeke..

nizam berkata...

lawak le entry nie....itu sahaja,sekian..haha

pu3iman berkata...

WAKENABEB!

Baik sarankan dia buat blog sendiri, mana tau bleh famous lepas ni.

hehehe suruh tulis blog BUDAK LELAKI SEBELAH TINGKAP plak :p

KimiCnoL berkata...

kalau dy ada blog,cmfrm entry jiwang je semua dy post,,hehe
http://kimicnol2203.blogspot.com/2010/12/cool-blogger.html

Cik Miera Aziz berkata...

hahahaha. sengal! patut lain macam je karangan yang dikarang dgn penuh gaya mutu keunggulan :p

Siti Nadzirah Zakariah berkata...

cian zami..x pasal2 jadi jiwang sementara..haha..

mr.syazwan berkata...

yes! da agak da

5 kali den garu ketiak baca entri lu td tu

x fhm tpi da nak masuk 5 fhm hebat bhs dia

tpi wan percaya bkn lu punya ayat cos lu pandai no je bhs out!

haha peaceee gurau2 je...

zikeryhassan berkata...

zami tak nak ngaku la tu yang memang kamu tu jiwang karat. hehe

cutenote berkata...

Kiranya penulis tak bertauliahlah tu haha :D .

simply me ! berkata...

la , yeke ? sian nyee , blog anda kene rogol ! :p

SyahmiFikri berkata...

hahaha.. patot jiwang leleh semacam jer kann/. hahahahah

nabilaliyana berkata...

ceh, yeye je.. ok2.. hak3.

NuR 'aQiLaH berkata...

ecece ntah2 ayat abg ensem tp suroh dia tu taep.
ekekek :P

btw, shuke laki jiwang + romantik
maluuuuuu -_-"

mR.sYaH berkata...

hahahah..

mmg lain pun..
xpekn bg peluang sekali sekala..

neyra shazeyra berkata...

ku tahu itu bukan mu

Muhammad Fadhlullah berkata...

haha..kesian ko zami..aku terkejut gak bila masuk blk tu td ko xde tp Ina & en zul pulak take over blog ko..haha :)

Roxy zai berkata...

manalah tau tu diri ko yg melalui tranformation selepas thn baru nih..ahakz!!^_^

/Dayah//Nurul/ berkata...

haha. pesal dia siap tulis dikarang bwh tu lain macam jiwang gak....puitis sungguh.
nice to know you :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

o patutla

Nisa A. berkata...

what the????
bukan zami eyh??
adehhh
malu2. hahaa!!

Rara Farah berkata...

adakah niatnya utk mendajalkn anda???hehehe

Yatre Hayati berkata...

baiknya lah dia bagi orang update blog untuk dia.

ainakhani berkata...

ala org kenal kot .
budak sebelah pintu tulis entry mesti ada tulisan bold kale biru..
entry b4 ni mana ada.

lalala xP

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com