Jumaat, 3 Disember 2010

Siapa Nak iPhone 4 ?

Soalan cepumas ni, siapa nak iPhone 4 ? Aku tahu mesti kau nak kan ? Eh. Aku saja saja tanya. Kau ingat aku nak bagi free kat kau ? Adeh. Aku pun tak mampu nak guna iPhone 4. Kata student lagi kan ? So, aku hanya mampu tengok daripada jauh je. Dan dan macam sedih je bunyi dia. Takpe takpe. Kau tunggu je la wahai iPhone 4. Bila bunyi bersatu, kau milik aku. Okay. Fine. Aku pinjam dialog daripada filem Pontianak Harum Sundal Malam.




Kau nampak tak apa yang aku nampak ? The most affordable iPhone is here !!! Tanpa kesedaran sivik, aku terus pasang lagu Billionaire nyanyian Bruno Mars laju laju. I wanna be a billionaire so freaking bad and buy all of the things I never had. Duh. Please do make me a billionaire now so that I can buy this iPhone 4 ! T.T


Apa yang best pasal iPhone 4 ni ? Untuk pengetahuan saudara serta saudari yang tak pernah cuba cuba iPhone 4 macam aku ni, ada banyak gile benda benda best pasal iPhone 4 ni. Siriyes. Meh sini aku nak kongsi sikit. Eh. Kata tak pernah cuba ? Teeettt ... XB


Wah. By using iPhone 4, kau boleh tahu berapa cm bulu hidung yang terkeluar semasa video calling ! Lebih real daripada real player. Sila teruja bersama-sama. @.@


Haiyak. iPhone 4 ni has the highest-resolution phone screen ever ? Siriyes. Boleh berdarah biji mata tengok phone screen ni lama lama. Aku nak ! Aku nak ! Aku nak ! Nang nak ! =.=


Wah. Dah macam laptop pulak. Kalau ada iPhone 4 ni, say babai to laptop ah sebab aku boleh jadi tiba tiba takde masa nak pandang laptop lagi. Bak kata pepatah, habis madu sepah dibuang. Adeh. Siapa suruh iPhone 4 ni best sangat ? =.=


Ni lagi satu hal. HD ? Boleh jadi gile aku dengan godaan ni. Tak payah susah susah nak langgan Astro semata-mata nak tengok HD bila dah ada iPhone 4 ni. Erk. Okay. Fine. Alasan tak berapa nak munasabah.


Oh. Lastly, iPhone 4 ni dilengkapi dengan 5-megapixel camera. So, boleh tangkap gambar puas puas. Kalau takde DSLR, iPhone 4 ni pun jadi la. XB



potpetpotpet : Entri ni dihasilkan secara langsung gara gara aku yang mengidam iPhone 4. Tu saje. Eh. Siapa nak tiru macam aku tengok daripada jauh je iPhone 4 ni, sila klik di sini. Sama sama la kita meratapi.

23 ulasan:

mRa amira berkata...

haha! best kot I4! gambar lawa gile!
sumpah segala jerawat boleh nampak..erk.. ~ :P

digi ea? kalau buat,kne gune i4 dgn digi la ke?

p/s : nk bg jeles coz mra da penah gune. hohoho

nadiya taqwa adam berkata...

iphone ni kite tgk dr jaoh jela . xmampu nk milikinye . wet poket pn mak yang tanggong . hehe

shaffique berkata...

tak nak iphone. nak ipad. haha.


My latest entry : Pick Up Line Versi Harry Potter

princeduyong berkata...

kalau free...semua org nak kan...

mr.syazwan berkata...

5 megapixel je???

lagi hebat hp i 8.1 megapixel (sony w995 je) *nak sedapkan hati sbnye

haha

tunggu laa sikit hari wahai iphone

en.hizami mesti beli.. hohoho

I n n z berkata...

tak minat iphone .
sebab dy touch screen . haha xD

Rowena Chasez berkata...

iphone 4 is in my wishlist too! :D

Puteri Iqa Izyan berkata...

wah.boleh jadi promoter iphone nih.. huhu..

eyh.bagus gak lagu billionaire tuh.kena jep ngan hati yang ngidam nak iphone tuh :P

hans berkata...

sapa lah yg taknak benda nih
aku kalau dapat memang melompat sudah

P/S : Download Filem : Jangan Pandangan Belakang Congkak 2 & Devil

h.a.n.g.g.o.k.b.a.s.i berkata...

cool..! neonode N2 sudaa.. hahahha!

Roxy zai berkata...

dh beli hp bru..hp ni tggal tgk jaa la yeee=)

NuR 'aQiLaH berkata...

ai pakat blackberry jer......... =_="

lalala

Liya Laa berkata...

if u don't mind, please buy one for me.

KAHKAHAK :)

Darkbatman berkata...

iphone ne mahal bro.. xmampu..hehe

cutenote berkata...

Xbox sekarang pun dah canggih manggih dah tak pakai konsol lagi dah semua pakai pergerakan badan jer, huhu sama-samalah kita meratap huhu :{

zyra j berkata...

rm58 tu digi postpaid. iphone 4 tu hrge laen. da usha. oh mhlnyeee. T.T

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

nak henpon 3310 boleh ? agagagga xD

kak ina kl (1) berkata...

semuga tertunailah hasrat di hati kamu tu

AdiE berkata...

bestnye!!
zami..tlg hadiahkn i ek utk bezday i..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/call-me-mrjimba.html

zamdayz berkata...

nak satu.
huhu

mR.sYaH berkata...

aku nak sebab video HD tapi xkn tinggalkan laptop sebab screen dia lg besar.. hehe..

Nur berkata...

uwaaa..nak iphone 4..tlgla bagi half price...hizami blnje sparuh ok..hahahha.....

Qarl berkata...

plz nak nak nak

nak blackberry torch! haha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com