Isnin, 13 Disember 2010

Siapa Lelaki Bersuara Sedap Itu ?



Kenal tak siapa Matt Cardle ? Dia ni kawan baik aku masa BELAJAR kat tadika kemas dulu. Cehhh ... BELAJAR tu yang tak tahan. Padahal aktiviti yang hado setakat MAIN, MAKAN, TIDUR sepanjang tahun. Haha. Nak dijadikan cerita, mak dia ni kahwin dengan mat saleh. Sebab tu muka dia sejibik mat saleh. Aku ingat dia ada penyakit kulit ke hape. Adeh. Siapa suruh putih sangat kan ? Hurmmm ... Lepas habis tadika kemas tu, aku dah tak jumpa dia dah. Entah mana dia hilang aku pun tak tahu. Sadis betul. T.T


Nasib la baru baru ni, aku nampak dia kat salah satu rancangan pertandingan nyanyian daripada UK, iaitu X-Factor. Kenal tak Shayne Ward ? Kenal tak Leona Lewis ? Kenal tak Alexandra Burke ? Semua tu adalah pemenang X-Factor tapi lain lain tahun ah. By the way, Matt Cardle ni merupakan pemenang X-Factor yang terbaru !!! Eh. Dia baru menang semalam kot. Dan dan aku tumpang bangga. Okay. Fine. Aku tipu pasal dia satu tabika kemas dengan aku tu. Haha. Peace !


Matt Cardle ni best gile suara dia. Aku suka !!! Ada style ah. Siapa minat Ryan Tedder si vokal OneRepublic ? Both of them ada persamaan sikit. Meh sini aku suggest a few performances from Matt Cardle ni masa dia nyanyi kat X-Factor. Ni antara yang best ah. Kalau nak lebih lebih, sila cari sendiri. =.=












potpetpotpet : Tak suka gores dan menang.

36 ulasan:

hans berkata...

agak2 lah dia tadika dengan ko
dia tadika kemas sama dengan aku
main bola dalam sudu sekali dlu2
ehehehehhe

Jom Tengok Entry Terdahulu

P/S : Download OST Lagu Tema Putera Katak - Ku Gembira

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

adrinaqamarina berkata...

wah budak tadika zami la tu. hehe

Woofer Storm berkata...

ptutlah pena jumpa dia kat belakg uma aku, tak persan mat saleh ni tggl blkg uma je dkt ngn longkang bsuk tu..hahaha nice entry^^

FarhanaDr berkata...

Tadika???? Wow!!! Nak sign.. Kawan artis top kannnn.. Ekeke.. :p

Nak dengar zami nyanyi.. Lalala..

Ery Farieha berkata...

kehkehkehhh tadika same ye?







caitt!

zikeryhassan berkata...

tak lama lagi kau plak yang menang x-factor tu kan? haha

ilman hizami berkata...

tadika kemas yg penting...
haha...
:D

ilman hizami berkata...

@hans

haha...
main bola dlm sudu...
:D

Admiral Hafiz berkata...

owh
dak tadika ko ke zami?

dye ckp kat aku
ko masa tadika
selalu nangis2
betul ke?

hehe
guraw je


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Deyla-forshort berkata...

sume pun nak ngaku satu tadika. huhu. eh, suara dia memang sodapp~ :)

Rara Nasiha berkata...

first time tau pasal rancangan ni. sedih gila kan. haha. btw, aku suka vokalis onerepublic tu. suara dia best! :)

DanieL AdiE berkata...

ooo..mmg kenal sgt2 die nie...
besfwen adie tu..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/sia-sia-je.html

kembatolo™ berkata...

shyne ward pon strt dari sini ke?
baru tahu... haha

mr.syazwan berkata...

eh2

5 kali dengar suara dia mcm kamu lerr

part ujung2 tu

no wonder la dpt wakil festkum

hek3...

;p

Puteri Iqa Izyan berkata...

hahaha.kwn baik tadika kemas tuh. hebat zami :D

Qarl berkata...

kan!!!

mentang2 skang dlm mood menyanyi je everyday!

haha

Nisa A. berkata...

wuuu nak tgk video nye.. tp x kuar gara2 xleh bukak youtube atau ape2 video drnye..
huhuu
:(

butterflyana berkata...

Pernah tadika bersama?
Ok! sekarang bak sain sikit i memang jakun dengan artis2 neh.

hee

Judiene berkata...

Yeah.
He's awesome and he deserves to win.
Pada aku sume performance die best-best la tp paling best time die nyanyi lagu Hit Me One More Time dgn The First Time I Ever Saw Your Face.
Superb!!
But to be honest, I rooted for One Direction to win the show.
Hahaha.

:D

mR.sYaH berkata...

naseb kau xingat dia ada penyakit albino...

heheh..

najihah sahami berkata...

nampak sangat tak pernah tengok citer tu sebab tak pernah tau pon beliau ni wujud. haha.

Eazy Izzuddin berkata...

suka suara dia...
layans

nama.aku.lynn berkata...

wahh!garu2 kpala time baca satu tadika!ayat mahal tu!hahaha..

anyway,boleh la nk layan dia ni..ala2 one repuclic kan?mmt i likeee!^_^

sndnie berkata...

tul la..suara dier cm ala2 vklis 1repblic....
bes..... :)

arep_lockermonth berkata...

dan2 saru sekolah tadika.naseb x cakap abang !!

::FAIZ FARISH:: berkata...

sikit lg aku percaya kawan tadika ko....

Queen M berkata...

awak nye suare plak? :P:P

Gadis Kuda Terbang (!) berkata...

cehh TADIKA KEMAS ? haha . Bila masa tadikakemas terima mat salleh ? Tak kuau paper pun ? heheks :P

cutenote berkata...

Macam manalah nanti bila X-Factor Amerika ada pulakkan :D .

SyahmiFikri berkata...

yup2.. sedap koet suara die.. yg 2nd pon sedap lagii.. hehee

dilla adilla berkata...

wah2.....mmg sodap suara die

Nurfatin Liyana berkata...

wahahaa. same skolah ghupenyee. :)

jackieKOH berkata...

x-factor tgok katne eh?...

ikan berkata...

suka part yang dy nyanyi dgn rihanna
~unfaithfful ..

Rara Farah berkata...

agagaga...knape la aku percaya fkta yg kau taip kt atas tu ek...

kawan baek???keh3..ta bley blah lgsung

kak ina kl (1) berkata...

oh dia pernah jadi anak murid akak tau..sebab akak pernah mengajar gak..
acah ajerlah

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com