Ahad, 26 Disember 2010

Senarai Lagu Paling Popular 2010

Aku suka gi Billboard. Kat Billboard tu, ada lagu lagu baru. Senang sikit aku nak tahu perkembangan muzik semasa. Cehhh ... Kalau pasal lagu, aku tak berkira langsung, sanggup ketepikan kalkulator di tangan. Eh. Aku bukan kerja sambilan sebagai peruncit. Aku ni budak matematik, sebab tu pegang kalkulator. Secara kesimpulannya, aku takde kena mengena dengan jual beli barang. Boleh?


Berbalik semula kepada tajuk entri, aku nak berkongsi dengan korang senarai lagu paling popular 2010 kat Billboard ni. Pemilihan lagu lagu ni kira telus jugak ah. Sebab lagu lagu ni bukan dinilai daripada satu segi je, tapi pelbagai segi. Eh. Niakde kaitan dengan segi college. Korang jangan nak memandai okay? Adeh. Setelah menggunakan teori graviti, berikut merupakan kedudukan lagu lagu paling popular 2010 :


1 | Tik Tok - Ke$ha

2 | Need You Now - Lady Antebellum

3 | Hey, Soul Sister - Train

4 | California Gurls - Katy Perry feat. Snoop Dogg

5 | OMG - Usher feat. will.i.am

6 | Airplanes - B.o.B feat. Hayley Williams

7 | Love The Way You Lie - Eminem feat. Rihanna

8 | Bad Romance - Lady Gaga

9 | Dynamite - Taio Cruz

10 | Break Your Heart - Taio Cruz



Ada lagu lagu pilihan korang yang tak termasok dalam ni? Oh. Sebab lagu lagu tu tak cukup femes lagi. Ada kat belakang belakang la tu. Nak tengok senarai penoh? Sila klik kat sini. Haaa ... Mula mula, aku cari lagu Baby si Justin Bieber tu. Tak jumpa jumpa. Skodeng punya skodeng, korang tahu lagu tu dapat nombor berapa? 44!!! 44!!! 44!!! Haha. Saje ulang tiga kali biar padan dengan muka korang. Takde la hebat sangat penangan lagu Baby tu. XP


potpetpotpet : Esok ada plan baik punyerrr ...

22 ulasan:

Qarl berkata...

nseb gaga ade!

train pun like!

rihanna pun!

waka waka no,.brape?

Nisa A. berkata...

yang palinggggg suka lagu nombor 2, 6, 7, 9 & 10...!!!
hehehehee~

tapi semua lagu yg tersenarai semua best2..
kalau x best xde la tersenarai.
ya tak??
hehee

AfiQ berkata...

wawawaa.. rajin betol ko zami letak sume VC lagu.. huhuhu.. bagos2!! =)

mr.syazwan berkata...

ada terkena gak la my fav song!

hek3..

billionaire

tak tersenarai erk??

huhu

cimut munniey :) berkata...

yeah! suka gile lagu airplane tuh!!

cimut munniey :) berkata...

tertinggal! HAHA. soul sista pun cun ahhh GRHHHH

titirara berkata...

Tira suke lagu Airplanes , I love the way you lie .

MEMANG TERBAEKKKK ^_^

FarhanaDr berkata...

Sangat suka dengan lagu need you now lady antebellum.. Liriknya yang berbunyi, and i wonder if i ever cross your mind, for me it happens all the time.. ;(

najihah sahami berkata...

err..suka lagu sepohon kayu. hhehehe

manggosteen berkata...

3,5,6,7 kalau ikot mangges billboard!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

lagu spohon kayu no brape ek???miahhahaha...

Puteri Iqa Izyan berkata...

hey soul sister!! i like ;))

dah dgr versi melayu? sweet... hehe

nizam berkata...

wah!!!
nizam suke,haha
zami suke??
XB

Imzainieyzulkipli berkata...

lagu baby lagu lama kot
skrg lagu dia terbaru..PRAY..meletop kot skrg..

adrinaqamarina berkata...

ingat love the way u lie tu fes. tapi lagu 3 kat atas tu memang best laaa!

a little less conversation berkata...

ek eleh..padahal ko nk justin bebel tu dpt no 1 kn..kn kn..haha

rizal jabai berkata...

paling suke lagu zami nyanyi..heeeeeee

ayuni.eleena.M.T.azar. berkata...

caner nak letak frame hijau oren tu dlm entry? ajar plzzzz :) hehe

Haziq berkata...

@Imzainieyzulkiplilagu pray x sedap la..dah dengar dah..

hans berkata...

aku suka 2,4 dengan 10
hhehehe

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

ainakhani berkata...

rajinnya mamat ni. adoyai :P

Yunie Ayunie berkata...

like california girl n love the way u lie.....

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com