Jumaat, 31 Disember 2010

Sarapan Spaghetti Di Pagi Hari. Dah Sah Sah Sarapan Di Pagi Hari. Ada Pulak Sarapan Di Petang Hari?

Adeh. Sudah sudah la pasal contest. Banyak bebenau contest yang aku join ni apahal? Buang tebiat mungkin? Tak pasal pasal korang jijik dengan blog aku nanti. Ye ah. Asal aku update je mesti pasal contest, asal aku update je mesti pasal contest. Erk. Dah dah. Aku jamin lepas ni dah takde pasal contest. Aku tahu korang pon muak nak baca. Korang semua nak baca pasal aku je kan? Boleh boleh. Meh sini aku tulis pasal aku. =.=




Haaa ... Aku sarapan makan spaghetti pagi tadi. Tiba tiba feeling mat saleh wa cakap sama lu. Korang pernah sarapan makan spaghetti? Okay. Fine Korang dah biasa. Aku je yang tak biasa lagi. Takpe takpe. Lepas ni aku cuba untuk membiasakan diri dengan menganggap sarapan makan spaghetti tu biasa biasa je, takde apa yang luar biasa pon. Korang doakan aku berjaya ye. :')


Ni spaghetti masak sendiri beb. Walaupun bukan aku yang masak, tapi adik aku yang masak. Macam tergantung pulak ayat tu. Adeh. Sodap la jugak kan. I give four out of five stars. Tiba tiba aku bagi bintang pulak dah. Boleh? Eh. Lagi puas kalau masak sendiri ni. Boleh letak sukahati apa yang korang nak letak, boleh letak berapa banyak yang kau nak letak. Seronok gile. Sila cuba. Gaya cakap macam aku je yang masak. =.=



potpetpotpet : Jangan mengada-ngada nak mintak sikit. :P

48 ulasan:

Lulu Amira berkata...

klau da bngun pgi di tngh hari..
bleyh pnggil sarapan di tgah hri..hihi

adrinaqamarina berkata...

kat sini mula belajar brekfes, lunch dinner spageti. haha.

minta resepi kat adik.

zami t buat la sendiri. test power!

Mra Mastura berkata...

secara tetiba terignore potpetpotpet, zami, nak sikit pliss!!!!

haha. g belajar masak lah! senang aje pn :)

ayie berkata...

wa nak sikit hantar kat somban ni ha..xD

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O

SPAGHETTI

tuuu...

merobek iman ku!

=_=

Misshy Innz berkata...

tak makan spaghetti , jadi tak terliur .
seb bek ;D

..hizamirahim.. berkata...

@Lulu Amira

haha.
tak kire tak kire.
tu lunch namanye.
:P

..hizamirahim.. berkata...

@adrinaqamarina

haha.
nanti zami mintak.
:)
zami nak try, tapi takut jadi maggi goreng.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@Mra Mastura

goreng keropok pon tak lepas.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@ayie

ewah.
banyak burok.
haha.
:P

..hizamirahim.. berkata...

@mr.syazwan

haha.
dah terobek la iman tu?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Misshy Innz

really?
adeh.
takpe2.
:)

Syazwana berkata...

okey jeles.
bye.


xD

En iLham berkata...

tak lama semakin putih la ko sebab nak jadi omputih makan spagheti pagi2.omputih pun tak makan spagheti pagi2.haha

..hizamirahim.. berkata...

@Syazwana

haha.
sabar2.
sabar tu sebahagian daripada iman.
:P

FarhanaDr berkata...

Wahhhhh.. Saye tak pandai makan spageti.. Tapi penah cobe cobe rase.. Eh eh.. Sedap laa plak kannn.. :p

Cuaca sejuk2 camni, amik feeling western country ape sarapan pagi makan spageti? Ahaks.. :p

..hizamirahim.. berkata...

@En iLham

insha Allah.
hehe.
:)
tiba2 pulak kan?

little ain berkata...

first attempt masak dulu pon buat spaghetti. ibu dudok je tengok, org buat sorangsorang.

ibu bagi 5stars. heeee :D

..hizamirahim.. berkata...

@FarhanaDr

best2.
:)
rasa macam kat westeria lane.
haha.

Puteri Iqa Izyan berkata...

hoho... bagusnye bgn awal pagi..
iqa baru je nmpk dunia nih.

eyh.nanti boleh belajar masak ngan adik tu ye :P

ardinihumaira berkata...

urgh jeles...
spaghetti tu fav dni :D nak sikit!

..hizamirahim.. berkata...

@little ain

wah.
pemurah betol ibu bagi sampai 5 stars?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

erk.
malas ah nak belajar masak.
:P

..hizamirahim.. berkata...

@ardinihumaira

wah.
spaghetti feveret dni ek?
berapa kali makan spaghetti sehari?
:)

mimie berkata...

fuyyoyoh! haha.setuju2 msk sndri lg besh..leh campak mcm2 mende n mkn sebanyak mne ko nak.haha! ^____^

..hizamirahim.. berkata...

@mimie

tahu takpe.
:)
hehe.
campak je apa yang kita nak.

Lelord berkata...

hahahhha kemain panjang tajuk ko zami

Nisa A. berkata...

alaaaa sedapnye..!!!
spagetti is my fav!!
heeeeeeeeeeeee walaupun zami x bg mintak, nisa nak mintak jugak!
nak ckitttttttttttt~

MiaWawa berkata...

i like speghatti.. yummy

Green Apel berkata...

mitak sikit jugak, haha=p...sedap nye

Oasis berkata...

Semakin ramai yang pandai masak spaghetti akhir2 ni. Tahniah buat smua. Ahaks.

kechixx berkata...

sodapnya!:)

nizam berkata...

wah...bru je nak ckp sedap klu zami yg masak,but your sis haha
XD

Izyanti berkata...

aku breakfast makan pulut kuning ngan rendang. best kan ? haha.

..hizamirahim.. berkata...

@Lelord

hehe.
terpanjang pulak.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@Nisa A.

erk.
nak sikit?
:)
kejap2.
nak tengok ada baki lagi ke tak.
ops.
dah habis.
teeettt...
:P

..hizamirahim.. berkata...

@MiaWawa

sedap jugak spaghetti kan?
zami jarang telan spaghetti ni.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@Green Apel

haha.
tak nak bagi.
:P

..hizamirahim.. berkata...

@Oasis

fenomena kot.
XD
lagipon, macam simple je nak buat spaghetti ni.

..hizamirahim.. berkata...

@kechixx

memang sedap.
rugi tak dapat rasa.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@nizam

hehe.
tak reti nak masak la.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@Izyanti

wow.
berat tu.
buncit tak sekarang ni?
:P

cimut munniey :) berkata...

postkan kat alamat nie please :)

zizidiazora berkata...

zami, raseny bende yg u suke makan ptt u blaja masak barulah dikata sedap dimasak dgn penuh gaya mutu keunggulan..hehe...

Qarl berkata...

omaigod

pjgnye tajuk entry

hiks

Miss SurferParadise berkata...

gila sedap!

grrr

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

pepagi mkn spaghetti??
btol2x barat ni
hehe

ahmad jo berkata...

aku sejak cuti ni, time sarapan akul dekat2 pukul 12 tghri.. kira pagi lagi tu kan?? heh2

Cerita 2010

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com