Khamis, 2 Disember 2010

Populariti Miley Cyrus Mengatasi Lady Gaga & Justin Bieber !

Eh. Aku baru balik dari Yahoo!. Lepas tu, aku terbaca pasal senarai The Year's Most Searches bagi tahun 2010 ni. Biasa ah. Dah masuk bulan Disember ni, mula ah datang macam macam of the year. Ada wedding of the year, movie of the year, penceraian of the year, pemberanakan of the year, kebinatangan of the year, etc. Atau bahasa mudahnya, sukati-kau-nak-apa of the year. Boleh ? Apa yang penting, aku nak kongsi pasal berita yang melalaikan ni. Ceh ... Tahun ni, Miley Cyrus merupakan orang yang paling dikehendaki oleh orang orang lain kat Yahoo!. Lagi hebat, Miley Cyrus telah berjaya menewaskan nama nama hot seperti Kim Kardashian, Lady Gaga, Megan Fox, Justin Bieber dan Britney Spears. Dahsyat gile ! Nak tahu lebih lanjut pasal senarai The Year's Most Searches bagi tahun 2010 ni, sila scroll down laju laju. XB



10 | Britney Spears

9 | American Idol


 

8 | Justin Bieber



7 | Megan Fox

6 | iPhone


5 | Lady Gaga


4 | Kim Kardashian


3 | Miley Cyrus

2 | World Cup

1 | BP Oil Spill



potpetpotpet : Eh. Jangan cari nama aku sebab memang takde. =.=

39 ulasan:

  1. amen.bp oil spill tetap number satu!hahahahahah

    BalasPadam
  2. whaohh...
    scroll down dgn harapan ada nama hizami..hehhee

    BalasPadam
  3. @Nur

    tahu takpe.
    ingatkan tersenarai.
    duh.
    =.=

    BalasPadam
  4. sumpah aku tak kenal kim kardashian
    dia tu sape wei??
    ko jgn sedih, aku tau ko no 11...

    BalasPadam
  5. lady gaga da jatuh

    perh

    bila tok ti nak termsk erk??

    (soalan ni tak menunjukkan AKU TAK BODOH)

    haha

    BalasPadam
  6. hayooohh!! sempat lagik eyh hizami.. hahahaha.. jgn mimpu miley plak malam ni da la.. hahaha.. box office plak mimpi tu... hahaa

    BalasPadam
  7. i suke miley!
    i sgt suke lagu goodbye by miley
    boleh nanges woo :P

    btw, i like ur header
    rmbut tuh mahal :P

    BalasPadam
  8. one more,
    final exam of the year!
    haha

    BalasPadam
  9. yeayy..nmpak gambar zami tgh peluk justin!!tuee!haha

    BalasPadam
  10. yea yea
    miley nombor satu...
    suke3...
    :D

    BalasPadam
  11. baru balek dari yahoo? adoi la zami. haha.

    eh zami bukan atas dari oil spill ke?

    hehe

    BalasPadam
  12. hebat juga miley
    ehh jap
    bp oil spill tu apa
    ngeee

    BalasPadam
  13. wahh.miley cyrus makin hebat lah :p

    tp kureng minat :P

    BalasPadam
  14. hizami no 0 laaa

    kiraan no kan start dr 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 zami yg 0

    cpt listkan

    all d best sok

    BalasPadam
  15. eh. tetiba ada nama zami. boleh macam tuh ? agagaga xD

    BalasPadam
  16. no 11 bukan DANIEL ADIE ke???

    :p

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/tahukah-anda.html

    BalasPadam
  17. @En iLham

    dia terkenal tu.
    sebab apa, tu kena google.
    haha.
    XB

    BalasPadam
  18. @mr.syazwan

    oh.
    kalau ada rezeki, mungkin tahun depan.
    haha.
    XB

    BalasPadam
  19. @AfiQ

    macam tak tidur je mlm ni.
    so tak dapat nak mimpi.
    XD

    BalasPadam
  20. @intanurulfateha

    for me, miley cyrus ada voice tone yang sodap.
    husky.
    XB

    BalasPadam
  21. @adrinaqamarina

    ye.
    baru balek dr yahoo.
    ngeee ...
    XB
    bukan oil spill ye.

    BalasPadam
  22. @qilamahadi

    tu peristiwa berdarah.
    try google.
    XB

    BalasPadam
  23. @ღ Sumomo-chan ღ

    haha.
    nampak kat mana tu ?
    nak tahu jugak.
    adeh.
    XD

    BalasPadam
  24. uiks...ada apa dengan miley cyrus??huhu

    BalasPadam
  25. kim darshian tu spe? xpernah dgr pun.. hehe..

    yes! oil mng!

    BalasPadam
  26. lady gaga my feberet kalah? oh no!!

    mohon izin cerita tentang kamu di halaman ;)

    BalasPadam
  27. sume hot! :)


    btw, jemput visit blog sy :)
    http://yaya-story.blogspot.com

    BalasPadam
  28. BP oil spill..??
    kes besar tu...

    BalasPadam
  29. haha tape la, kire dunia amik berat g lah pasal ekonomi, gle ok oil spill tu,seb baek number 1, igtkan artist je penuh kt carta hahahaha

    BalasPadam
  30. kalo blog ntah2 budak sebelah pintu no 1 kan ? hahahah xD

    BalasPadam
  31. BP OIL SPILL tu apesal sesat? hahaha

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com