Khamis, 2 Disember 2010

Populariti Miley Cyrus Mengatasi Lady Gaga & Justin Bieber !

Eh. Aku baru balik dari Yahoo!. Lepas tu, aku terbaca pasal senarai The Year's Most Searches bagi tahun 2010 ni. Biasa ah. Dah masuk bulan Disember ni, mula ah datang macam macam of the year. Ada wedding of the year, movie of the year, penceraian of the year, pemberanakan of the year, kebinatangan of the year, etc. Atau bahasa mudahnya, sukati-kau-nak-apa of the year. Boleh ? Apa yang penting, aku nak kongsi pasal berita yang melalaikan ni. Ceh ... Tahun ni, Miley Cyrus merupakan orang yang paling dikehendaki oleh orang orang lain kat Yahoo!. Lagi hebat, Miley Cyrus telah berjaya menewaskan nama nama hot seperti Kim Kardashian, Lady Gaga, Megan Fox, Justin Bieber dan Britney Spears. Dahsyat gile ! Nak tahu lebih lanjut pasal senarai The Year's Most Searches bagi tahun 2010 ni, sila scroll down laju laju. XB



10 | Britney Spears

9 | American Idol


 

8 | Justin Bieber



7 | Megan Fox

6 | iPhone


5 | Lady Gaga


4 | Kim Kardashian


3 | Miley Cyrus

2 | World Cup

1 | BP Oil Spill



potpetpotpet : Eh. Jangan cari nama aku sebab memang takde. =.=

39 ulasan:

niamoody berkata...

amen.bp oil spill tetap number satu!hahahahahah

Nur berkata...

whaohh...
scroll down dgn harapan ada nama hizami..hehhee

..hizamirahim.. berkata...

@niamoody

kan ?
XB
terkejut jugak.

..hizamirahim.. berkata...

@Nur

tahu takpe.
ingatkan tersenarai.
duh.
=.=

En iLham berkata...

sumpah aku tak kenal kim kardashian
dia tu sape wei??
ko jgn sedih, aku tau ko no 11...

mr.syazwan berkata...

lady gaga da jatuh

perh

bila tok ti nak termsk erk??

(soalan ni tak menunjukkan AKU TAK BODOH)

haha

AfiQ berkata...

hayooohh!! sempat lagik eyh hizami.. hahahaha.. jgn mimpu miley plak malam ni da la.. hahaha.. box office plak mimpi tu... hahaa

intanurulfateha berkata...

i suke miley!
i sgt suke lagu goodbye by miley
boleh nanges woo :P

btw, i like ur header
rmbut tuh mahal :P

zamdayz berkata...

one more,
final exam of the year!
haha

najihah sahami berkata...

yeayy..nmpak gambar zami tgh peluk justin!!tuee!haha

ilman hizami berkata...

yea yea
miley nombor satu...
suke3...
:D

adrinaqamarina berkata...

baru balek dari yahoo? adoi la zami. haha.

eh zami bukan atas dari oil spill ke?

hehe

qilamahadi berkata...

hebat juga miley
ehh jap
bp oil spill tu apa
ngeee

Puteri Iqa Izyan berkata...

wahh.miley cyrus makin hebat lah :p

tp kureng minat :P

Qarl berkata...

hizami no 0 laaa

kiraan no kan start dr 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 zami yg 0

cpt listkan

all d best sok

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

eh. tetiba ada nama zami. boleh macam tuh ? agagaga xD

AdiE berkata...

no 11 bukan DANIEL ADIE ke???

:p

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/tahukah-anda.html

..hizamirahim.. berkata...

@En iLham

dia terkenal tu.
sebab apa, tu kena google.
haha.
XB

..hizamirahim.. berkata...

@mr.syazwan

oh.
kalau ada rezeki, mungkin tahun depan.
haha.
XB

..hizamirahim.. berkata...

@AfiQ

macam tak tidur je mlm ni.
so tak dapat nak mimpi.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@intanurulfateha

for me, miley cyrus ada voice tone yang sodap.
husky.
XB

..hizamirahim.. berkata...

@zamdayz

kan ?
tak sabar nak habis.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@najihah sahami

erk.
nampak ke ?
dasat betol.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@ilman hizami

hehe.
XD
minat miley ek ?

..hizamirahim.. berkata...

@adrinaqamarina

ye.
baru balek dr yahoo.
ngeee ...
XB
bukan oil spill ye.

..hizamirahim.. berkata...

@qilamahadi

tu peristiwa berdarah.
try google.
XB

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

hehe.
takpe3.
ramai artis lain ada.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Qarl

boleh ?
hentam je la.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ღ Sumomo-chan ღ

haha.
nampak kat mana tu ?
nak tahu jugak.
adeh.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@AdiE

doa2 je la u no 11 ye.
XD

Roxy zai berkata...

uiks...ada apa dengan miley cyrus??huhu

mR.sYaH berkata...

kim darshian tu spe? xpernah dgr pun.. hehe..

yes! oil mng!

amin berkata...

lady gaga my feberet kalah? oh no!!

mohon izin cerita tentang kamu di halaman ;)

ilman hizami berkata...

@..hizamirahim..

yup...
die meletop sgt...
:D

♥ ~ Cik Ya~ ♥ berkata...

sume hot! :)


btw, jemput visit blog sy :)
http://yaya-story.blogspot.com

mie berkata...

BP oil spill..??
kes besar tu...

niamoody berkata...

haha tape la, kire dunia amik berat g lah pasal ekonomi, gle ok oil spill tu,seb baek number 1, igtkan artist je penuh kt carta hahahaha

ainakhani berkata...

kalo blog ntah2 budak sebelah pintu no 1 kan ? hahahah xD

Ahmad Luqman berkata...

BP OIL SPILL tu apesal sesat? hahaha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com