Sabtu, 4 Disember 2010

Perasaan Setelah Tamat Pengajian Semester Ke-7 !



Hahahahahahahahahaha ! Aku tengah gelak gelak gemok sampai puas. Sila jeles. For your information, aku dah habis semester ke-7 dah. So, tinggal semester ke-8 je lagi. Lepas tu, aku bakal tamat pengajian ! Wow. I'm so excited bebeh ! Apa apa pun, aku baru selesai jawab dua paper semalam. Dan dan masa jawab dua paper tu kepala hotak aku ada mempamerkan simptom simptom mamai yang siriyus. Kata tak tidur dua hari kan ... Aku siriyes ni. =.=


Aku nak gerak balik Melaka hari ni. Kejap lagi nak sambung kemas barang barang. Banyak pulak barang barang ni. Adeh. Mana tak jadi banyak, aku kumpul daripada semester ke-3 kot. Aku rasa aku dah boleh buka perpustakaan negeri. Haha. Aku kalau malas nanti, aku campak je ah barang barang tu dalam kotak, lepas tu, angkut terus masuk dalam kereta. Senang cite. Tak payah nak susah susah susun ikut warna ke ikut saiz ke ikut tahun diterbitkan ke. XB


potpetpotpet : Finally, aku dah habis final exam pun. Sila jeles wahai sesiapa yang tak habis final exam lagi. Hahahahahahahahahaha !

34 ulasan:

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

gila jeleeeeess !! >.<

nak abeh cepat jugakkk. waaaa T__T

aTan aHmad berkata...

Post Terbaru = CELCOM Promo!!!!

Tahniah bro... Good luck..

AfiQ berkata...

lagi satu sem je ke tinggal.. waaaaa.. T_T..

mRa amira berkata...

okay.fine.balik lah!

Zuewairy berkata...

gud luck zami..
cayolah.. tak lama dah nak mendidik anak bangsa..

Amir Rayyan berkata...

selamat bercuti.....:)

kyoO~rEz@ berkata...

yeay !!
da xlama nak bergelar MahaGuru ^^

zikeryhassan berkata...

tak jeles pon sbb aku da lama cuti.


yg aku jeles kau tinggal 1 sem je. aku ada 6 sem lagi. grr!

najihah sahami berkata...

huwaa...cikguzami dh nak grade..wow!!
huhu..selamat bercuti zami. pasni ley la membebel lagi banyak lam blog ni ek. haha

h.a.n.g.g.o.k.b.a.s.i berkata...

salam2.. weyh.. hambe da hbis lepas raye haji lagik.. wink2.. hahahha! sile jeles jugak.. hoohoh.. btw, tahniah.. pergh, da nk grade la wey! bravo!

Fiffy berkata...

fyi, aku dah abes semester 5 dah. tinggal sem 6 je lagi. wakakaa



bestnye saya 3 tahun sahajerrrrr..

jeles x? :p

adrinaqamarina berkata...

tak jeles sebab final exam kte, lambat agggggggggggggg, taun depan nuh.

zami, selamat pulang! kte paam perasaan bila dah abes macam tu, nak ag bila dah satu sem je ag.

mr.syazwan berkata...

diri ini TAK JELES LANGSUNG

cos wa da TAMAT pun hahaha

TAHNIAH DA HABIS..

welcome to MELAKA..

BANDARAYA BERSEJARAH

NEGERI MAJU

hohoho

Sofia Karim berkata...

masa eden dl bukan lega tau.. takot.. sebab ada je membe yg xley nk g praktikum , sbb ade paper yg fail masa sem 7.. kan dah kena extend.. hehehehehe...
naseb baik eden lepas.. cepat2 g study tu..

arep_lockermonth berkata...

selamat bercuti..!!

pulang la dgn penuh gaya mutu keunggulan...yer..muahahaah :P

sha :) berkata...

LOL..org da lme abis final~
tak jeles pun =D

Queen M berkata...

em em..hello?budak usm dah lame habis ok?hahahahaha..selamat enjoy cuti! ^^

mR.sYaH berkata...

semoga result gempaq nanti yerk..

fuh tggl beberapa minggu je lg cuti.. jeles gak.. hahah..

A.D.A.M. berkata...

Syoknye dah nak habis sumenye. Tapi, nanti mesti rindu. Hahaha.

Qarl berkata...

hey u...

org dh lama kot abes final exam hahaha

mahirahnazlim berkata...

wargh ! kira selamat la .
haha .
* sy dah abes lagi lama bang :)

NuR 'aQiLaH berkata...

sem 7 ??
yeay ! da tua :P

FarhanaDr berkata...

Jom meronggeng kat melaka.. ;)

::FAIZ FARISH:: berkata...

tahniah

Biela Sapine berkata...

woo woo melaka bandaraya warisan dunia tuu, ecehh cehh. haha

neway congrat

Emilia Emira berkata...

whoahh..just 3 out of 13...gler jels kot nk abes daa!

nabila berkata...

giler x jealous..haha
saya dh lme abiz paper
just nk abiz azab degree nie lg 3 sem..huh!

btw..selamat bercuti budak lelaki sebelah pintu..^_^

nizam berkata...

hanya tinngal 1 semester jew lgi nak menamatkan pengajian...congrats kerana kekal hingga ke tahap ini..cehhh (mcm lecturer pulak)hahaha...gurau2 sende org kata

mRa amira berkata...

org abes paper nex week
dtg kl la.tgok narnia. nak?

Puteri Iqa Izyan berkata...

wahhh..dah habes exam!!
tahniah..selamat balik melaka :)

ardinihumaira berkata...

cikgu cikgu...
nyanyikan saya lagu shahir af pelis :D

I n n z berkata...

lame dahh habes exam ;p

AkuBiomed berkata...

Ada gaya seorang model. Memang nampak maskulin dan nerd :-). In reality tak boleh pose nanti orang akan ingat sissy girls

Nisa A. berkata...

whaaa dah habes sem 7 yea..
tahniahhh :D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com