Sabtu, 4 Disember 2010

Perasaan Setelah Tamat Pengajian Semester Ke-7 !



Hahahahahahahahahaha ! Aku tengah gelak gelak gemok sampai puas. Sila jeles. For your information, aku dah habis semester ke-7 dah. So, tinggal semester ke-8 je lagi. Lepas tu, aku bakal tamat pengajian ! Wow. I'm so excited bebeh ! Apa apa pun, aku baru selesai jawab dua paper semalam. Dan dan masa jawab dua paper tu kepala hotak aku ada mempamerkan simptom simptom mamai yang siriyus. Kata tak tidur dua hari kan ... Aku siriyes ni. =.=


Aku nak gerak balik Melaka hari ni. Kejap lagi nak sambung kemas barang barang. Banyak pulak barang barang ni. Adeh. Mana tak jadi banyak, aku kumpul daripada semester ke-3 kot. Aku rasa aku dah boleh buka perpustakaan negeri. Haha. Aku kalau malas nanti, aku campak je ah barang barang tu dalam kotak, lepas tu, angkut terus masuk dalam kereta. Senang cite. Tak payah nak susah susah susun ikut warna ke ikut saiz ke ikut tahun diterbitkan ke. XB


potpetpotpet : Finally, aku dah habis final exam pun. Sila jeles wahai sesiapa yang tak habis final exam lagi. Hahahahahahahahahaha !

34 ulasan:

  1. gila jeleeeeess !! >.<

    nak abeh cepat jugakkk. waaaa T__T

    BalasPadam
  2. lagi satu sem je ke tinggal.. waaaaa.. T_T..

    BalasPadam
  3. gud luck zami..
    cayolah.. tak lama dah nak mendidik anak bangsa..

    BalasPadam
  4. yeay !!
    da xlama nak bergelar MahaGuru ^^

    BalasPadam
  5. tak jeles pon sbb aku da lama cuti.


    yg aku jeles kau tinggal 1 sem je. aku ada 6 sem lagi. grr!

    BalasPadam
  6. huwaa...cikguzami dh nak grade..wow!!
    huhu..selamat bercuti zami. pasni ley la membebel lagi banyak lam blog ni ek. haha

    BalasPadam
  7. salam2.. weyh.. hambe da hbis lepas raye haji lagik.. wink2.. hahahha! sile jeles jugak.. hoohoh.. btw, tahniah.. pergh, da nk grade la wey! bravo!

    BalasPadam
  8. fyi, aku dah abes semester 5 dah. tinggal sem 6 je lagi. wakakaa



    bestnye saya 3 tahun sahajerrrrr..

    jeles x? :p

    BalasPadam
  9. tak jeles sebab final exam kte, lambat agggggggggggggg, taun depan nuh.

    zami, selamat pulang! kte paam perasaan bila dah abes macam tu, nak ag bila dah satu sem je ag.

    BalasPadam
  10. diri ini TAK JELES LANGSUNG

    cos wa da TAMAT pun hahaha

    TAHNIAH DA HABIS..

    welcome to MELAKA..

    BANDARAYA BERSEJARAH

    NEGERI MAJU

    hohoho

    BalasPadam
  11. masa eden dl bukan lega tau.. takot.. sebab ada je membe yg xley nk g praktikum , sbb ade paper yg fail masa sem 7.. kan dah kena extend.. hehehehehe...
    naseb baik eden lepas.. cepat2 g study tu..

    BalasPadam
  12. selamat bercuti..!!

    pulang la dgn penuh gaya mutu keunggulan...yer..muahahaah :P

    BalasPadam
  13. LOL..org da lme abis final~
    tak jeles pun =D

    BalasPadam
  14. em em..hello?budak usm dah lame habis ok?hahahahaha..selamat enjoy cuti! ^^

    BalasPadam
  15. semoga result gempaq nanti yerk..

    fuh tggl beberapa minggu je lg cuti.. jeles gak.. hahah..

    BalasPadam
  16. Syoknye dah nak habis sumenye. Tapi, nanti mesti rindu. Hahaha.

    BalasPadam
  17. hey u...

    org dh lama kot abes final exam hahaha

    BalasPadam
  18. wargh ! kira selamat la .
    haha .
    * sy dah abes lagi lama bang :)

    BalasPadam
  19. Jom meronggeng kat melaka.. ;)

    BalasPadam
  20. woo woo melaka bandaraya warisan dunia tuu, ecehh cehh. haha

    neway congrat

    BalasPadam
  21. whoahh..just 3 out of 13...gler jels kot nk abes daa!

    BalasPadam
  22. giler x jealous..haha
    saya dh lme abiz paper
    just nk abiz azab degree nie lg 3 sem..huh!

    btw..selamat bercuti budak lelaki sebelah pintu..^_^

    BalasPadam
  23. hanya tinngal 1 semester jew lgi nak menamatkan pengajian...congrats kerana kekal hingga ke tahap ini..cehhh (mcm lecturer pulak)hahaha...gurau2 sende org kata

    BalasPadam
  24. org abes paper nex week
    dtg kl la.tgok narnia. nak?

    BalasPadam
  25. wahhh..dah habes exam!!
    tahniah..selamat balik melaka :)

    BalasPadam
  26. cikgu cikgu...
    nyanyikan saya lagu shahir af pelis :D

    BalasPadam
  27. lame dahh habes exam ;p

    BalasPadam
  28. Ada gaya seorang model. Memang nampak maskulin dan nerd :-). In reality tak boleh pose nanti orang akan ingat sissy girls

    BalasPadam
  29. whaaa dah habes sem 7 yea..
    tahniahhh :D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com