Sabtu, 11 Disember 2010

Mari Menipu Mata

Aku tekanan perasaan ni. Penat dol. Berlatih bagai nak rak ni sampai lupa anak bini kat rumah. Erk. Okay. Fine. Aku takde anak bini lagi. Lantak ah. Apa yang penting, aku penat. Haha. So, aku main la menatang ni. Nama dia ilusi optik atau dalam bahasa omputeh dia, optical illusions. Apalagi ? Jom main sama sama ...






Sila gerakkan kepala bila kau tengok gambar ni. Kalau boleh, kepala tu pusing ke kiri ke kanan ke atas ke bawah ke depan ke belakang. Apa yang kau nampak ? Aku nampak warna hijau dan biru macam berubah saiz, kejap kecik kejap besar. XB






Okay. Kali ni sila pandang titik hitam kat tengah tu lama lama. Kalau boleh, dalam masa tiga jam berturut-turut. Nanti kan, kau nampak tompok tompok berwarna tu tiba tiba jadi kelabu dan seterusnya hilang ! Jeng jeng jeng. Mejik kan ? XB



potpetpotpet : Seronok ? Nak main lagi ? Sila klik di sini laju laju.

23 ulasan:

Puteri Iqa Izyan berkata...

hahahaha..yang first tuh pening pale nak buat. angguk2, geleng2. :p

yg second tuh best ;))

Strep AkiEra berkata...

leh juling mata
haha

Nisa A. berkata...

waaarrrgghhh rabak mata den! hahahaha~

Nur berkata...

pening keala buat yg first.s.eb bek maish sedar..hahahha

RedBoys berkata...

woot2. bro dh ada domain sendiri? waa. aku lmbt betul tahu. haha. tahniah2. dpt free ke beli bro?

p/s: psl tipu mata ni dh tahu bro. mls nak lyn dh. haha

DanieL AdiE berkata...

dh try yg 1..same je!
*mati la..ade problem nie.

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/giveaway-separuh-jiwang.html

Si Gadis Semasa berkata...

pening kot buat yang first . dah la tgh pening . adehhh .

ciput berkata...

kalau mate aku juling, aku salahkan ko.HAHAHA

Syazwana berkata...

yang fes tak larat nak buat
yang second jadik ah
haha
amazing
xD

cutenote berkata...

Yang kedua menjadi sangat, sah-sah pakai pakai ilmu hitam putihkan? haha :D .

nizam berkata...

hoho...yg ats tu x menjadi pon,yg bwh tu mmg smart,magic la katakan,haha

Fariq berkata...

yg atas tu bley rabun mata aku utk kali kedua,, yg bwh jadi,, yeyeyeye

adrinaqamarina berkata...

penat ah. haha. kesian mata, maen tipu3 dye

Shag berkata...

Aah lah! Wahh~ Boleh kerja part time ni :P

amin berkata...

BEST!

Emilia Emira berkata...

juling jap mate buat yang 2nd..haha menjadi jg finally..wee~

misz myza berkata...

ahahahahahhaa... mcm best lak tgk benda ni.. suke2..

ika~~ berkata...

suka yg kedua..
smpai pening pnye tenung lma2 :)

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O

BETUL LERR

arep_lockermonth berkata...

muahahah :P yg second best!

princeduyong berkata...

rase cam nak tido....

Jeely jelly berkata...

dh mcm org gile depan lappy sorg2.. geleng2 angguk2.. haha.. tp best lar.. :p

Embun Pagi berkata...

giler kaww nk tatap yg 2nd tu smpai 3 jam..silap2 aku yg hilang...muahahahah...;p

i was here..berlari2 anak melihat keindahan blog kamu..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com