Khamis, 30 Disember 2010

Khairul Fahmi Popular Kerana Suzuki ? Ikan Patin Sedap Kerana Tempoyak ?



First of all, tahniah buat pemain pemain Malaysia!!! Akhirnya, Malaysia telah berjaya merangkul Piala AFF Suzuki. Seperti yang korang tahu, Malaysia telah menewaskan Indonesia dengan agregat 4-2. Alhamdulillah. Neves gile kot tengok perlawanan tadi. Dah banyak kali penyerang Indonesia cuba cuba nak sumbat bola ke dalam gawang milik Malaysia. Nasib baik ada Khairul Fahmi tu. Hebat gile aku tengok dia tadi. Aku siap tabik spring ah. Dasat dasat. Lepas habis game je, nama Khairul Fahmi ni terus naik. Mula ah korang cari cari Khairul Fahmi ni. Kat twitter. Kat facebook. Kat blog. Memang popular habis wa cakap sama lu. Dah boleh tercalon dalam kategori artis baru lelaki popular ABPBH tahun depan mungkin? =.=



Aku dapat anugerah lagi. Kali ni nama dia ikan patin award. Erk. Tokojut den. Terima kasih Nisa!!! Eh. Anugerah ni daripada abang Nisa sendiri iaitu Meuz Angelo. Siap dapat button percuma tuuu ... Kenapa nama dia ikan patin award? Menurut Nisa, penerima anugerah ni merupakan blog yang tak jemu dibaca, blog yang enak seperti ikan patin, baik digoreng, dibakar mahupun dibuat gulai tempoyak. Hehe. Puitis sungguh terjemahan anugerah ni. So, aku ditugaskan untuk menyampaikan anugerah ni kepada dua blogger bertuah. Hurm ... Siapa?

Mr Wan Fuuyoo
Puteri Iqa Izyan 



potpetpotpet : Inilah barisan kita. :)

24 ulasan:

nama.aku.lynn berkata...

dia mmg hebat..tiada yg lain..hahha..cekap gile mamat nih tgkap bola..kagum2..^_^

AfiQ berkata...

haahahha.. comel je award tu.. sgt menarik.. hahaha.. =)

Nisa A. berkata...

yeahhhh~ tahniah malaysia...
tp sayang khairul fahmi dah berpunyaaaa~

ahaaa~

Puteri Iqa Izyan berkata...

pergh.. femes betul khairul fahmi skang. :P

eyh2.award! maseh2 ;))

Sophia Rani berkata...

betol2.. khairul fahmi mmg terbaik!!! congrats malaysia!! ^___^

Liya Laa berkata...

alaaa.. nanti blog ko up lah. awek apek serang blog ko. JAGA-JAGA. hahaha

mR.sYaH berkata...

tahniah tuk Malysia.. bdk fahmi tu mmg terror.. hehe.. lama plak xmkn ikn patin tu...

Haziq Yaacob berkata...

PEnuh gila wall fb dia hari ni..abis sume org mesia conteng wall fb dia time game td ;p

Lelord berkata...

hehehe akak kagum ngan dia...penat dh jerit2 kat doha ni...ekekeke jerit dpn laptop jek

Akmal berkata...

tangan dia macam magnet sey..
tapi magnet tangkap bola jer r..

join here yuk..
ceritera sebalik suzuki...

Rara Nasiha berkata...

memang khairul fahmi layak diberi perhatian sampai macam tu wehh. tengok jela cara dia main. :)

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O
O
O

(amibik tisu lap hingus) terharu

haha

kenapa lah ikan patin

kalau ikan kekek mak elui kan best

haha

apa pun thanks EN ZAMI!

=_=

Cik Miera Aziz berkata...

khairul fahmi paling menyerlah sebab aksi dia melompat2 grab bola mmg hebatttt! bangga seh gf ngn mak bapak dia =,=

little ain berkata...

muslim,
comel.
hee!

SyahmiFikri berkata...

huahua,.,.

yea.. tetiba die naik jer kan..

n the same tyme nie la cara nak up traffic kann.. kan3..

hehehhe

En iLham berkata...

same ar
memang neves siyot
terbaik ar malaysia

Oasis berkata...

kalau bukan kerana si Fahmi tu, cmfrm dh byk gol pihak lawan bagi kan...syabas buat team Malaysia. Esk Cuti!!!

||| PöJìé PööH ||| berkata...

gila glamer ah dia skrg, awek dia pun kene tempias.. untung ah trafik blog awek dia mencanak2.. huhuh..

P/S: rindu nak makan ikan patin masak tempoyak

cart berkata...

first time baca blog nih..
terus termagnet.
hahah~


i follow u budak lelaki sebelah pintu .
heheh

hans berkata...

skrg apek lagi femes dari artis kut
hhehehehe

P/S : Thanks Pada Kamu Sebab Undi Saya Yer

NuR 'aQiLaH berkata...

kadang kadang..
tempoyak lagi sedap dari piala suzuki

hiks ;p

m0re chipz , m0re fuN berkata...

hebat gler abg apex tue ..
tp cdeyh sbb dyer da ad gf ..
sooooo sadd !!

Rara Farah berkata...

ape rase patin???xpenah mkn tp penah bela...hehe

:: s c h a | VAMP :: berkata...

mmg KHAIRUL FAHMI hebat ! :D seluruh PASUKAN MALAYSIA HEBAT !!!!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com