Khamis, 2 Disember 2010

Jom Dengar | 5 Latest Songs Of December 2010

Aku kat library ni. Tengah mandi manda. Boleh ? Haha. Buat apa lagi kat library ni kalau bukan study kan ? Dalam sibuk sibuk study tu, sempat lagi aku curi masa nak update blog. Tapi tetap nampak hensem. Okay. Fine. Takde kena mengena. Adeh. Ni rehat rehat kejap sebab dah bosan gile menghafal segala jenis fakta pasal pencemaran yang macam best. Tak larat dah. So, aku terus cari lagu lagu baru nak dengar. Check it out !


  • Nicole Scherzinger | Poison
Oh. Ni single terbaru daripada Nicole Scherzinger, salah seorang ahli Pussycat Dolls. Kalau tak silap, lagu ni dihasilkan oleh Red One. Lagu berentak pop dance ni sedap dilayan sambil sambil makan biskut kering bercelupkan teh o panas. Kalau dengan nini cokelat celup pun boleh je. Eh. Lagu ni berada pada tangga ke-2 dalam The UK Top 40 Singles Chart sekarang. Sila dengar sebelum terlambat. XD


  • S.M. The Ballad | Miss You
This is a good korean pop ballad song. Tambah tambah lagi kumpulan ni hasil gabungan vokal daripada Trax’s Jay, Super Junior’s Kyuhyun, SHINee’s Jonghyun dan Jino. Lagu sedih ni tapi aku tak faham satu apa pun. Aku bajet sedih sebab rentak lagu ni slow. Boleh ? =.= Apa apa pun, lagu ni tak boleh nak lawan lagu You Wouldn't Answer My Calls by 2AM.


  • SNSD | Hoot
SNSD atau nama lain dia Girls' Generation dah kuar single baru, Hoot. For your information, lagu ni bukan kesinambungan daripada lagu Tanya Sama Itu Hud Hud nyanyian M Nasir. Erk. Abaikan. Lagu Hoot ni ada bunyi retro retro sikit. Apa apa pun, this is just another typical korean song. Boleh je kalau nak dengar. Tapi takde something new dalam lagu ni. Paling best pun, kau  dapat dengar gelak gelak gatal daripada SNSD. XB


  • T-Ara | Yayaya
T-Ara ni pun sibuk nak kuar single baru, Yayaya. Eh. Bagi mengelakkan sebarang kekeliruan, Yayaya tu bukan sejenis buah. Kalau sejenis buah tu nama dia Papaya. Lain sikit. Harap maklum. Lagu ni pun lebih kurang macam lagu Hoot daripada SNSD tu. Tapi disebabkan ni lagu baru, layan je la. =.=


  • X-Factor Finalists | Heroes
Dalam senarai kali ni, aku paling layan lagu ni, Heroes by X-Factor Finalists. Kenapa ? Sebab lirik dia boleh mendatangkan inspirasi serta motivasi kepada semua makhluk kat muka bumi ni. Contohnya, we can be hero just for one day. Tak ke kau rasa macam terinspirasi serta termotivasi bila dengar tu ? Sila setuju. =.=



potpetpotpet : Do wish me luck for tomorrow boleh ? XB

47 ulasan:

mRa amira berkata...

+ list lagu kene download
suke s.m ballad sebab ade pakwe mra! yeah!

udah2 on9, amboiii.. kt library study ye encik.
esok 2paper tauu..kuang3

goodluck! All the Best! last Paper kene perform kot!!

AfiQ berkata...

tu dia!!! two in one la kirenye nieh!!! hahaahahah.. =P.. stadi cikgu.. stadi.. ngehh3x..

Queen M berkata...

wuuu..layan korea jugak?*high-5!!!* :D

Aidy Shahiezad berkata...

mane lagu negaraku neh ???
tue lagu baru dan popular spanjang zaman tue... haih... kecewa aku... :(

----------------
my new latest entry:-

Inginku Terbatas Dek Sebuah Ranjang !!
http://aidyshahiezad.blogspot.com

::FAIZ FARISH:: berkata...

Korean song best gak...

ema サニ berkata...

hoho~ kita da dgr suma..yeap~ mmg best..review drama latest lak

http://orend3vil89.blogspot.com/2010/12/december-must-see-korean-drama.html

heee~

FarhanaDr berkata...

Hahahahahahaha.. Mandi dalam library.. Mati laa orang skodeng ajor kannn.. Takde nak belajarnye.. :p

Manyak keria ni.. Eh silap.. Korea.. Kikiki.. :p

zikeryhassan berkata...

giler hot mandi di library.


kebetulan senang carik lagu untuk di download. thnx :)

Qarl berkata...

i x reti dgr lagu2 omputih

i dgr nasheed je haha

all d very best sok, eh i dh wish kan

AdiE berkata...

BEST OF LUCK!!

ain j berkata...

list lagu yg perlu di donlod :)

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

hehe.
baik.
thanks.
i try my best.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@AfiQ

tahu takpe.
jadi cikgu ni kena fleksibel.
so, apa2 pun boleh buat.
haha.
XB

..hizamirahim.. berkata...

@Queen M

layan lagu je.
drama tak layan.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Aidy Shahiezad

dah agak.
ada je benda nak kondem kan ?
sudeh.
tak nak layan.
XP

..hizamirahim.. berkata...

@::FAIZ FARISH::

tahu takpe.
layan ah jugak.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ema サニ

wah.
laju betul dia dengar.
syabas.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@FarhanaDr

haha.
masalahnya, kat dalam library takde pantai nak mandi manda.
adeh.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@zikeryhassan

hehe.
sila sila.
jangan segan kalau nak tanya apa lagu terbaru di pasaran.
ngeee.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Qarl

oh.
tipu dosa.
mati seksa.
haha.
XB

Aidy Shahiezad berkata...

alolololo....
zami dah majuk plak dah... haih...
okey2, aku mengalah kali neh...
pasnie, aku try sapot kau ek...
[sambil memikirkan strategi nk sapot kau neh !!] :D

----------------
my new latest entry:-

Inginku Terbatas Dek Sebuah Ranjang !!
http://aidyshahiezad.blogspot.com

..hizamirahim.. berkata...

@AdiE

thanks adie.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ain j

cuba dengar dulu.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Aidy Shahiezad

haha.
takde maknanya nak majuk.
adeh.
sila sapot aku laju2.
XD

||| PöJìé PööH ||| berkata...

adalah disarankan anda meletakkan senarai lagu di atas berserta dengan link utk di download atau sekurang2nya youtube yer. hehe..btw ingatkan pic kat atas tuh pic KD, hoho.. anyway, all the best for u (walaupun dunno for what).. lol

http://pojiepooh.blogspot.com

Privacy_Resident berkata...

lama gak aku tak jenguk blog ni. gila terkijat tengok jambul tinggi melangut ko bro! HAHA. Nice header.

ok takde kaitan pulak.

..hizamirahim.. berkata...

@||| PöJìé PööH |||

link untuk download ?
tak berani nak letak.
kalau youtube, boleh je.
tapi takut nampak semak.
takpe2.
lain kali i try to put videos from youtube.
thanks for the advice.
anyway, pic kat header tu macam KD ke ?
haiyak.
XB

..hizamirahim.. berkata...

@Privacy_Resident

nasib singgah kali ni.
XD
selalu2 la singgah ye.

Hazzy Ishak berkata...

tak dengar lagi lagu nicole tu

AfiQ berkata...

errr... video clip poison.. pergggghh!!!!! syok beb.. ngeeee... >.< seksi!! hahahaha

nazalya berkata...

tangs for sharing lg2 br.. :-)

iszieylyanziy berkata...

sharing is sexy!! thank u,,hehehe

..hizamirahim.. berkata...

@Hazzy Ishak

sedap lagu dia.
XB

..hizamirahim.. berkata...

@AfiQ

dia tak pernah tak seksi.
=.=

NuR 'aQiLaH berkata...

ohh tidak.............
nape x kenal suma artis2 ini..huu

hans berkata...

aku dah lama xamik tahu lagu2 baru
hehehehe

P/S : Baru Cadang Nak Jadikan Wayang Tu Macam Rumah Sendiri Tadi

..hizamirahim.. berkata...

@iszieylyanziy

haha.
really ?
so, am i sexayyy ?
XB

aliesha kirana berkata...

alooo..xminat la lagu omputih..hahah...list lagu melayu xdok?

..hizamirahim.. berkata...

@NuR 'aQiLaH

takpe2.
buat2 mcm kenal.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@hans

ye ah.
sibuk dgn filem2 baru.
=.=

arep_lockermonth berkata...

tenkiu2 ;p.
dapatlah menghabiskan cuti sem nieh dengar lagu2 baru!!

suke bebel kat sini..sbb byk info dan ini memang tmpt utk bebel kan..

ok.enough!!

layan lagu :ZZZ

neway..feel free to follow me back!

adrinaqamarina berkata...

hoot tu je dah dengar, tu pon ada kawan suh dengar, lelaki jugak!

haha,

korang memang suka kan lagu3 cenggitu. :P

budakNebeng berkata...

lagu hoot tu mmg best..

syAzAnA berkata...

harus didonlod niee!

aLya berkata...

waa..snsd de lagu baru..ngee..
nak gie donlod jap..

btw, gud luck esok :-)

mr.syazwan berkata...

suke lagu poison!

vid clip dia pun not bad

hehe

btw

G
U
D

L
U
C
K

^_^

si gadis pink hussy berkata...

SNSD-hoot tu best! :)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com