Isnin, 27 Disember 2010

Ini Bukan Contest. So? Tak Wajib Follow Blog Ini.

Eh. Aku kena beritahu awal awal ni. Takut nanti korang ingat ni contest pulak. Tak pasal pasal korang follow blog aku. Biasa ah. Jadi follower tu kan syarat wajib contest? Haha. Abaikan. Aku lepak lepak tadi. Hurm ... Dengan siapa? Jeng jeng jeng. Aku tak nak cerita sekarang. Next entry aku habaq mai kat hangpa semua. Best gile aktiviti kitorang hari ni. Dah macam amazing race pun ada. Siriyes. Gi tempat tu, gi tempat ni. Betul betul meletihkan. Adeh. Tak kisah la semua tu. Sebab kitorang memang enjoy habis la tadi. Boleh jadi antara hari yang paling happening of the year. Apa apa pun, aku nak korang teka aktiviti apa aku buat tadi. Okay? Siapa teka semua aktiviti dengan betul dan terpantas, aku up entri pasal blog dia. Amacam? XB


Aktiviti 1. Klu? Dating beramai-ramai.


Aktiviti 2. Klu? Jangan masuk longkang.


Aktiviti 3. Klu? Sedap.


Aktiviti 4. Klu? Kacak luar, kacak dalam.



potpetpotpet : Aku penat gile ni.

35 ulasan:

Amir Rayyan berkata...

nak teka tp nanti2 lah...:P

adrinaqamarina berkata...

zami, kenapa senyum cenggitu?

-.-'

kyoO~rEz@ berkata...

last picture jgk la pilihan dhati ^^

ardinihumaira berkata...

aktiviti 3 tu kegemaran dni :D

Qarl berkata...

wow bestnyer

g mana ni...

sure happening kan...

xpenah ajak kan!

hiks

Nisa A. berkata...

ni blogger gathering ke ape?? hehee~

AfiQ berkata...

huhuhu.. meriahnye.. >.<

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
U
U
Y
O
O
O

bestnya

T A K A J A K P U N! @_@

nak teka tapi apa erk (garau2 tiak)

ermmmm

Syida Shukor berkata...

big gathering dekat TS ! haha betul lah nampak tadi ! haha

Nisa A. berkata...

aktiviti 1 - kumpul ramai2 kat times square

aktiviti 2 - main bowling.

aktiviti 3 - melantak. haha :P

aktiviti 4 - hmmm mcm tgh borak2 je.. tengah mesra2 la nih..
hehhe

ni blogger gathering kat times square kan????
hehehee~

Tuan Muda Afif Imran berkata...

1st Activity : Reunion / Berkumpul ngan kawan2!
2nd Activity : main bowling
3rd Activity : Makan!
4th Activity : tgkp gmbr!

Puteri Iqa Izyan berkata...

haaa.dating ngan adie tadi.
tau tau tau :))

eyh.knp kasut bowling cantik sgt? :P

Nur berkata...

udang tuh sangat menggoda okeyh da la nampak macam fresh sangat

NuR 'aQiLaH berkata...

gath sambil main boling terus makan mee udang dengan mamat ensem tesengih sengih.

kuikuikui

DanieL AdiE berkata...

penat gak!

wah2...esok update cepat2..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/penat-tppuas.html

FarhanaDr berkata...

Ade mel romeo tu mesti gath kat times square ni sambil bermain boling, lalu penat dan mentekedarah, mencekik makanan sesedap.. Akhirnya landing dengan sesi kenal-kenal, ice-breaking dan snap sana snap sini.. Kansssss.. ;)

Misshy Innz berkata...

mencik ahhh ! tak suke entry ni ;p

intanurulfateha berkata...

bestnye dpt join gath...

mR.sYaH berkata...

ni mesti gathering dgn blogger..

kembatolo™ berkata...

ecece.. kacak luar kacak dalam tu..
boleh tak nak perasan jugak? haha

Mra Mastura berkata...

nk teke gak ke? coz da ad org da teke~
1. g jumpe reramai - gath blogger tu kn kt ts
2. budak lelaki suke men bowling :P
3. makan3.. (sbb tu tembam)
4. tga duduk2 gelak2 gemok - ice breaking/borak2/amek gmbr

pic last cute senyum. XP (xde button like nk click...tettt)

Zuewairy berkata...

1: gathering
2: bowling
3: makan
4: posing..

ok zami? betul? ngeh3..

aliesha kirana berkata...

er...ramai dh teka..jd saya ambil keputusan berundur sebelum bertanding..hahahaah!

Firdaus® berkata...

saya pun berundur gak la~

si suraya berkata...

1.gathering
2.bowling sampai patah jari
3.melantak sampai lentok
4.ice breaking kot. haha

m0re chipz , m0re fuN berkata...

apo monder eaa ??
yg den taw ..
1. ice breaking *sesi suai knal
2. men bowling
3. melantak
4. amik pic *say cheesee ~~

ngahahaha ..:))

nizam berkata...

wah,best!!!
loafing ngan kwn2
haha

Nur Shareena.. berkata...

1) ice-breaj=king
2) bowling
3) makan
4) borak-borak

Shag berkata...

Wahh~ Nak teka!

1. Sesi berkumpul dengan geng yg terlibat
2. Bowling
3. Makan makan
4. Sesi kaunseling

LOL~

mAsHiMaRo berkata...

hahhahaa..semalam nampak,tapi tak berani nak tegur~~

tayah teka la sebab daku join juger:)

si gadis pink hussy berkata...

aktiviti no. 2 best.jum lawan se-round.hehe :)

milimilo berkata...

baca dkt blog qarl dh dpt jwpn dh utk sume aktiviti2 kt ats ni.hehek.ruginya smlm segan nak tegur.hai hizami the boy next door =p

Mohamad Izwan berkata...

ni gathering blogger semalam ke bro?..kat time square,yang Melz buat tu.. aku nampak ZELO55 ada kat pic ni.. hehe

- izwanyusof.com

HaNa HoNeY berkata...

ooo...blogger gathrng smlm ker??

SnowladieS berkata...

kekeke comel la pic kacak luar kacak dalam :p

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com