Jumaat, 31 Disember 2010

Entri Terakhir Bagi Tahun Ini. Jumpa Lagi Tahun Depan!!!



Adeh. Sebagai entri terakhir tahun ni, aku nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada pembaca pembaca blog Budak Lelaki Sebelah Pintu sekalian. Aku mengaku blog ni agak lemah daripada segi pengisian dia, tapi aku tulis blog pasal hidup aku. Aku tulis apa yang berlaku, aku tulis apa yang aku minat dan aku tulis apa yang aku teruja nak beritahu korang. Kalau aku nak tulis pasal rumus dan formula, baik aku gi salin nota daripada buku buku rujukan lepas tu taip kat blog. Korang nak baca macam tu? Baik gi library je ah. Lagi banyak ilmu korang boleh dapat. Duh. =.=


Tiba tiba je emo apahal? Haha. Sorry sorry. Aku suka berlakon emo ni. Adeh. Kejap je masa berlalu. Aku rasa macam baru semalam aku beli beskot oreo. Erk. Okay. Fine. Takde kaitan. Sedar tak sedar, blog ni dah mencecah usia SATU TAHUN LAPAN BULAN. Diulangi, SATU TAHUN LAPAN BULAN!!! Comel tak aku siap tekan caps lock? Dah dah. Aku tak larat nak puji diri sendiri lagi. Adeh. Siapa kata tak penat puji diri sendiri ni? =.=


Tu je aku nak taip. Sekian untuk tahun 2010 ni. Jumpa lagi tahun depan boleh? Kejap je lagi. Eh. Aku tak seleberet tahun baru kat mana mana. Ada kat rumah ni, siap makan ayam panggang, makan pizza. Lagi best kot. Sebelum aku menekan butang publish tu, aku nak mengucapkan selamat tahun baru kat korang dengan ucapan, jangan guna plastik kalau gi beli barang!!! Aku siriyes ni. =.=



potpetpotpet : Parapapapa ... I'm loving it!!!

38 ulasan:

IeQa aWr berkata...

Hepi New Year incik! ^__*

Nur Azila Ismail berkata...

selamat tahun baru budak lelaki . :D

AfiQ berkata...

selamat tahun baru zami,. moga 2011 lagi gempak! =)

..hizamirahim.. berkata...

@IeQa aWr

thanks.
selamat tahun baru jugak!
;)

Yunie Ayunie berkata...

epy new year,,,

..hizamirahim.. berkata...

@Nur Azila Ismail

yep.
selamat tahun baru jugak.
hehe.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@AfiQ

hehe.
thanks.
harap2 la kan.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Yunie Ayunie

yeah.
same goes to you.
;)

ciK mOt ©™ berkata...

meh datang umah...kita makan popcorn depan tibi jadilah....umah sebelh pintu jek....lalalala

Fariq berkata...

nasib caps lock je,, kalau siap bold masak la mata nak memandangnye,, heheh

2 in 1 : Mona Menahan Sedap || Berani Mati

dyah pinky! berkata...

selamat menyambut tahun baru.

:)

bukankosong berkata...

apy new year rambut tinggi!! : )

Qarl berkata...

silamat tahun balu

boleh?

Puteri Iqa Izyan berkata...

happy new year too zami ;))

eyh. da setaon lebey. tahniah ;)). 2bulan lagi dua tahun. hehe


p/s: this could be my last comment here. we'll be back soon :))
sorry and thanks for everything ;)

m0re chipz , m0re fuN berkata...

happy new year boy next door !~
:))

miss anum berkata...

memang sempoi !

ahmad jo berkata...

hizami, hepi new year yaw!! ;)

p/s: parapappapa tu parapapapa Hawaii Five-O ke?? haha

ika~~ berkata...

happy nu yer too!
anda kelakar.anda ok.
ahaha.

btw kte mkn piza npe
Parapapapa ... I'm loving it!!!
lak?

Oreo berkata...

happy new year =D

Smoga tahun 2011 lbih baik dari 2010

FarhanaDr berkata...

Baik zami.. Pasni gi pasar tak guna plastik dah.. Heehee.. :p

Memang tak gune pom.. :)

Selamat tahun baru zami..

najihah sahami berkata...

baiklah cikgu..jangan lupa hari sabtu hari tanpa plastik. ok cikgu? hehehe

Cik Miera Aziz berkata...

Hello! datang meninggalkan jejak.

Happy New Year!!! :)

Embun Pagi berkata...

okies!! pasni gi shopping bawak raga hokeyh..macma cite2 p.ramlee tu..ahahah ;p mesti cute! ;>

Embun Pagi berkata...

*macam

Shag berkata...

Selamat Tahun Baru, Zami! :D

the GirL berkata...

hepi new year, and all the best for your future under takings...
semoga jadi cikgu yg baik.. =) hihi

mr.syazwan berkata...

SELAMAT TINGGAL 2010

SELAMAT DATANG 2011

SEMOGA LEBIH

F
U
U
U
U
Y
O
O
O

=_=

zizidiazora berkata...

slamt taun baru zami smoga taun 2011 akan lebih bermakna dalam idup zami.

Nisa A. berkata...

happy new year zami :)

Mra Mastura berkata...

happy new year encik

MiaWawa berkata...

hepi new year abg zami.. mood baik tahun baru ok.. waaaa...

Asrul "iLham" Sany berkata...

selamat tahun baru...

Izz Azizs berkata...

Hape jadah pulak boleh ada pasal plastik kat bawah tu. Okay, abaikan. Apa pun, happy new year! :)

Nur Farah Hani berkata...

hahaha.. hapy new year juga..
=p

Gazy Jong berkata...

happy new year to you bro :)

mR.sYaH berkata...

selamat tahun baru.. semoga tagun ni lebih best buat budak sebelah pintu ok..

misz molecule berkata...

fuhh!!!




nasib tak genap 2 tahun..




kalau tak..





memang gua hack blog ni bia baru dicipta 1hari.hehehe





pe2 pun..
hepy new year:)








http://thyyunxthiya.blogspot.com/

i'm shin... i'm inesen berkata...

selamat tahun baru ek encik

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com