Sabtu, 25 Disember 2010

Boleh Aku Nak Ucap Selamat Hari Natal ?



Apa korang rasa bila bangun pagi pagi tengok ada hadiah best best kat bawah pokok krismas dalam rumah? Mesti rasa nak menjerit kuat kuat sampai terberak kan? Hehe. Anyway, I'm here to wish all of you a happy new year. Dan kepada sesiapa yang menyambut perayaan pada tanggal 25 Disember ni, selamat hari natal! Jangan gatal gatal boleh? XB


potpetpotpet : Wajik dan dodol jangan lupakan peninggalan nenek zaman berzaman. Oh. Silap lagu pulak. =.=

25 ulasan:

Nisa A. berkata...

HAPPY NEW YEAR zami :D

DanieL AdiE berkata...

besfwen, HAPPY NEW YEAR YA!


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/merry-xmas.html

Fariq berkata...

ngeh3x,,, tahun baru t baru kawan wish kat zami..

Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri

BalqeesAmanda berkata...

yeah..merry christmas=)

aida saharudin berkata...

happy new year (:

ika~~ berkata...

td kt lua tetibe je pi wish 'merry christmas' kt couple mat saleh ni.
suke..sbb dorang cam senyum2 and reply 'thank you'

Shag berkata...

Selamat Hari Natal jugak! Esok Shag nak p menggatal kat err, err, sungai congkak kot. hehe :P

Haziq Yaacob berkata...

aku suka lagu krismas baru tu ;p

Megat Azfar berkata...

slamat hari fatal pada semua yang mempercayai makhluk merah yang boroi. Ho ho ho

nama.aku.lynn berkata...

ucapan mlayu la..selamat tahun baru..

FarhanaDr berkata...

Ho Ho Ho.. Jangan gegatal zami.. :p

ardinihumaira berkata...

nak duit rayaaaaaaaa!!
:D

Qarl berkata...

boleh zami..

u kan baru menang rancangan dokumentari terbaik ask..

so ucapla apa2pun

hehe

najihah sahami berkata...

samat hari raya zami. hahahha

nizam berkata...

Berhari natal...haha
happy new year!!!
XB

adrinaqamarina berkata...

zami, jemput datang umah makan cekodok~

A.D.A.M. berkata...

Blh2.

Asyik bersembang pakcik dan makcik adoi, duit raya lupa nk diberi.. (sambung lagu ko yg t'slh td.) :P

Mra Mastura berkata...

encik.nak hadiah!
happy new year t.

Firdaus® berkata...

SELAMAT TAHUN BARU ISLAM~
hahaha..tiba2..tahun baru islam dah lepas dah..~

eqbalzack berkata...

tak boleh...haram...hehe

EZATUL HANI berkata...

rambut trojan
muka petak
hikhik
nice*

SyahmiFikri berkata...

hui3..

merry xmas yea.
best kan kalu buka mata jer ada laptop sebijik ker.. hp mantapo ka/// muahahhaha

Puteri Iqa Izyan berkata...

haram..

hohohoho..

miss anum berkata...

happy new year :P

Gazy Jong berkata...

anyway, congratz to ur result, It should be good results. and merry xmas :)

Happy New Year In advanceeee

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com