Sabtu, 25 Disember 2010

Boleh Aku Nak Ucap Selamat Hari Natal ?



Apa korang rasa bila bangun pagi pagi tengok ada hadiah best best kat bawah pokok krismas dalam rumah? Mesti rasa nak menjerit kuat kuat sampai terberak kan? Hehe. Anyway, I'm here to wish all of you a happy new year. Dan kepada sesiapa yang menyambut perayaan pada tanggal 25 Disember ni, selamat hari natal! Jangan gatal gatal boleh? XB


potpetpotpet : Wajik dan dodol jangan lupakan peninggalan nenek zaman berzaman. Oh. Silap lagu pulak. =.=

25 ulasan:

  1. besfwen, HAPPY NEW YEAR YA!


    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/merry-xmas.html

    BalasPadam
  2. ngeh3x,,, tahun baru t baru kawan wish kat zami..

    Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri

    BalasPadam
  3. td kt lua tetibe je pi wish 'merry christmas' kt couple mat saleh ni.
    suke..sbb dorang cam senyum2 and reply 'thank you'

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Natal jugak! Esok Shag nak p menggatal kat err, err, sungai congkak kot. hehe :P

    BalasPadam
  5. aku suka lagu krismas baru tu ;p

    BalasPadam
  6. slamat hari fatal pada semua yang mempercayai makhluk merah yang boroi. Ho ho ho

    BalasPadam
  7. ucapan mlayu la..selamat tahun baru..

    BalasPadam
  8. Ho Ho Ho.. Jangan gegatal zami.. :p

    BalasPadam
  9. boleh zami..

    u kan baru menang rancangan dokumentari terbaik ask..

    so ucapla apa2pun

    hehe

    BalasPadam
  10. samat hari raya zami. hahahha

    BalasPadam
  11. Berhari natal...haha
    happy new year!!!
    XB

    BalasPadam
  12. zami, jemput datang umah makan cekodok~

    BalasPadam
  13. Blh2.

    Asyik bersembang pakcik dan makcik adoi, duit raya lupa nk diberi.. (sambung lagu ko yg t'slh td.) :P

    BalasPadam
  14. encik.nak hadiah!
    happy new year t.

    BalasPadam
  15. SELAMAT TAHUN BARU ISLAM~
    hahaha..tiba2..tahun baru islam dah lepas dah..~

    BalasPadam
  16. tak boleh...haram...hehe

    BalasPadam
  17. rambut trojan
    muka petak
    hikhik
    nice*

    BalasPadam
  18. hui3..

    merry xmas yea.
    best kan kalu buka mata jer ada laptop sebijik ker.. hp mantapo ka/// muahahhaha

    BalasPadam
  19. anyway, congratz to ur result, It should be good results. and merry xmas :)

    Happy New Year In advanceeee

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com