Rabu, 29 Disember 2010

Bila Empat Budak Lelaki Bergabung Part 3





Qarl ajak gi tengok Janin kat GSC, Mid Valley. Gigih la pulak kan? Dari Times Square ke Ukay Perdana. Dari Ukay Perdana ke Mid Valley. Dah macam mencari harta karun pulak dah. Adeh. Qarl kata Janin best. Aku pun tak tahu ah sebab aku tak tengok lagi. Jangan jangan mata hati Qarl dirabuni dengan keayuan Eja kot. Maklum je la, Qarl minat gile kat Eja tu. Bak kata pepatah, bagai aur dengan tebing. Erk. Okay. Fine. Pepatah tu takde kena mengena langsung. =.=




Sampai je kat GSC tu, kitorang tengok ah tayangan dia kol berape. Oh. Selepas melakukan persidangan majlis tertinggi, kitorang tak jadi nak tengok Janin. Tayangan dia kol 7 malam kot. Lambat sangat tu. Aku nak kena balik Melaka lagi. Dah la aku dengan Adie datang KL naik helikopter. Eh, naik tren. Memang tak boleh nak lambat lambat. Hampa di situ. So, Qarl (lagi?) cadangkan kitorang lepak lepak minom petang. Kat mana? Kat Big Apple. Gelak gelak gemok je la. Nasib tak telan donut donut Big Apple tu, so, tak gemok mana la. Haha. :)




Aku minum ice lemon tea. Adie minum ice mango tea. Qarl dan Amir Rayyan minum classic chocolate. Kitorang tak makan pon. Selain daripada diet, kitorang kenyang lagi ah. Masih terasa cebisan cebisan laksa sarawak kat tekak ni haaa ... Nak menghabiskan waktu petang tu, kitorang borak borak lagi kaedahnye. Adeh. Siapa sangka, dunia blog telah memperkenalkan aku dengan Qarl dan Amir Rayyan? Dan terima kasih kepada Allah kerana menghadiahi perkenalan ni. :')





potpetpotpet : Sekian. Terima kasih. Dah boleh tepuk tangan dah. :P

20 ulasan:

m!da BucHuxX berkata...

yehh .habes cerita tepuk tangan dengan riang gembira. .:)
nice picture laa.
boys day out . .
;)

zaira berkata...

wuoyyooo...

lelaki-lelaki cantik!

Puteri Iqa Izyan berkata...

hahaha..
lawak gile gambar mula2 :P

AfiQ berkata...

love the last sentence tu..Dan terima kasih kepada Allah kerana menghadiahi perkenalan ni. :')

Rara Nasiha berkata...

so, macam mana janin? best tak cerita tu?

Nisa A. berkata...

yeayyy tepuk tgn laju2..!! hehehee

DanieL AdiE berkata...

yeah2..stuju tu...

wat a great end of my 2010 meeting those guys...huhu

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

ika~~ berkata...

owh..kwn blogger laki je..
nape?
takot terkacau awek org eh?
hehe~

aliesha kirana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
aliesha kirana berkata...

ayat last yg tak tahan tu..heheheh... sonoknya berlibur bersama teman!

ainakhani berkata...

ohh korg knal melalui blog ke?

Qarl berkata...

ainakhani : yup, dari alam maya ke dunia nyata

little ain berkata...

quite an essay you made up there with all the parts.

*clap*

abis pon cite.

p/s : sangat gigam. Qarl especially huhu! :)

mr.syazwan berkata...

zaira kata

"lelaki2 cantik" katanya

=_=

intanurulfateha berkata...

clap clap clap* :P

Mra Mastura berkata...

habis sudah! tepuk tepuk tepuk!

itamrazali berkata...

wow...hensemnya ko..

ardinihumaira berkata...

;)
bestnye korang ni kan

Shag berkata...

Gambar korang 4 tu comel! Kiki :P

♥..cik_mas..♥ berkata...

muka lebih kurang jek ek.....aizul marcello tak join ke...hehehe :)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com