Rabu, 29 Disember 2010

Bila Empat Budak Lelaki Bergabung Part 3





Qarl ajak gi tengok Janin kat GSC, Mid Valley. Gigih la pulak kan? Dari Times Square ke Ukay Perdana. Dari Ukay Perdana ke Mid Valley. Dah macam mencari harta karun pulak dah. Adeh. Qarl kata Janin best. Aku pun tak tahu ah sebab aku tak tengok lagi. Jangan jangan mata hati Qarl dirabuni dengan keayuan Eja kot. Maklum je la, Qarl minat gile kat Eja tu. Bak kata pepatah, bagai aur dengan tebing. Erk. Okay. Fine. Pepatah tu takde kena mengena langsung. =.=




Sampai je kat GSC tu, kitorang tengok ah tayangan dia kol berape. Oh. Selepas melakukan persidangan majlis tertinggi, kitorang tak jadi nak tengok Janin. Tayangan dia kol 7 malam kot. Lambat sangat tu. Aku nak kena balik Melaka lagi. Dah la aku dengan Adie datang KL naik helikopter. Eh, naik tren. Memang tak boleh nak lambat lambat. Hampa di situ. So, Qarl (lagi?) cadangkan kitorang lepak lepak minom petang. Kat mana? Kat Big Apple. Gelak gelak gemok je la. Nasib tak telan donut donut Big Apple tu, so, tak gemok mana la. Haha. :)




Aku minum ice lemon tea. Adie minum ice mango tea. Qarl dan Amir Rayyan minum classic chocolate. Kitorang tak makan pon. Selain daripada diet, kitorang kenyang lagi ah. Masih terasa cebisan cebisan laksa sarawak kat tekak ni haaa ... Nak menghabiskan waktu petang tu, kitorang borak borak lagi kaedahnye. Adeh. Siapa sangka, dunia blog telah memperkenalkan aku dengan Qarl dan Amir Rayyan? Dan terima kasih kepada Allah kerana menghadiahi perkenalan ni. :')





potpetpotpet : Sekian. Terima kasih. Dah boleh tepuk tangan dah. :P

20 ulasan:

  1. yehh .habes cerita tepuk tangan dengan riang gembira. .:)
    nice picture laa.
    boys day out . .
    ;)

    BalasPadam
  2. wuoyyooo...

    lelaki-lelaki cantik!

    BalasPadam
  3. hahaha..
    lawak gile gambar mula2 :P

    BalasPadam
  4. love the last sentence tu..Dan terima kasih kepada Allah kerana menghadiahi perkenalan ni. :')

    BalasPadam
  5. so, macam mana janin? best tak cerita tu?

    BalasPadam
  6. yeayyy tepuk tgn laju2..!! hehehee

    BalasPadam
  7. yeah2..stuju tu...

    wat a great end of my 2010 meeting those guys...huhu

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

    BalasPadam
  8. owh..kwn blogger laki je..
    nape?
    takot terkacau awek org eh?
    hehe~

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. ayat last yg tak tahan tu..heheheh... sonoknya berlibur bersama teman!

    BalasPadam
  11. ohh korg knal melalui blog ke?

    BalasPadam
  12. ainakhani : yup, dari alam maya ke dunia nyata

    BalasPadam
  13. quite an essay you made up there with all the parts.

    *clap*

    abis pon cite.

    p/s : sangat gigam. Qarl especially huhu! :)

    BalasPadam
  14. zaira kata

    "lelaki2 cantik" katanya

    =_=

    BalasPadam
  15. habis sudah! tepuk tepuk tepuk!

    BalasPadam
  16. Gambar korang 4 tu comel! Kiki :P

    BalasPadam
  17. muka lebih kurang jek ek.....aizul marcello tak join ke...hehehe :)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com