Tips | Memikat Hati Gadis Idaman

How to get girls ? Aku pun tak berapa nak pakar sakit puan dalam hal ni. Macam mana nak mengorat awek secara berkesan huh ? Hurmmm ... Berdasarkan kajian yang telah dijalankan oleh entah siapa siapa, terdapat beberapa perkara yang perlu dipandang serius semasa mengorat awek ni. Nak tahu ? Sila rujuk gambar rajah di bawah untuk keterangan lanjut usia. *.*


Believe it or not.


The most effective way is to IGNORE HER. Boleh ? Erk. Aku tak tahu pulak kalau lu buat tak tahu je dekat awek lu, lu boleh dapatkan awek lu dengan mudah lagi bergaya. Entah. Lu try ah dulu. Kalau betul betul cara ni berkesan, sila kobar kek den. Aku pun nak try jugak ! Yang penting, lu try ah dulu. Okay ? Eh. Aku nak mengorat awek guna cara lain ah. Aku nak guna cara BORROW YOUR FRIEND'S PUPPY. Siapa ada hanjenggg ? Nak pinjam kejap ni. Boleh ? Haha. Wish me luck ! =.=


Lu nampak awek dalam gambar ni ? T.T


potpetpotpet : You always regret what you don't say.

100 ulasan:

  1. wah!! semoga ko berjaya, bro...heheh! ;) pikat sampai dapat!

    BalasPadam
  2. pikat sape ni??? goodluck la ye.

    BalasPadam
  3. mungkin ignore tu jual mahal tapi mau kot. hmm.. jai xde gf so xleh nk share la. tapi skill jual mahal tapi mau ni mmg agak berkesan...

    BalasPadam
  4. @Jey Yusuff

    tahu takpe.
    cara tu berkesan.
    tapi tak selalunya berkesan.
    kadang2 tak boleh jalan jugak.
    XD

    BalasPadam
  5. aku tade hanjeng, siput sedut jek.. bole kalo nak pinjam.. haha

    BalasPadam
  6. .suruh orang lain pikatkan buleh??

    BalasPadam
  7. @kembatolo™

    haha.
    siput sedut ?
    nak siput b*** boleh ?
    =.=

    BalasPadam
  8. dats true. bcoz i fall in love with a guy who ignored me.

    BalasPadam
  9. wahhhh tips ngorat jejaka xde ke zami?
    hahahahaa~
    nak cari bf sorg. hahahaa!!!

    BalasPadam
  10. @Nisa A.

    haha.
    boleh boleh.
    nanti zami try cari tips nak mengorat jejaka.
    XD

    BalasPadam
  11. betol la kut survey ni...selalunya lelaki yang cik shabah berkenan tu-la yang wat taktau kat cik shabah,arghhh arghhh arghhh! =P

    BalasPadam
  12. @..hizamirahim..

    .suruh bapak aku. merisik terus. haha.

    BalasPadam
  13. ignore ? haha :D good.
    tp ape kaitan hanjeng ngn ngorat pompuan ? ekekke ;p kekonpiussan. -,-''

    BalasPadam
  14. lagi dye ignore, memang lagi nak dekat kot. sebab skang ni pn ad org tu ignore mra. haha :P

    kalau bawak puppy, haha.. bwk yg comel2 ye. :P

    BalasPadam
  15. nak try ngorat budak lelaki sebelah pintu.
    hahahhahaa!!!!!

    BalasPadam
  16. the most is ignore!
    bapak kejam.kajian tuh salah.. salah.. huhu..

    BalasPadam
  17. @ღ Sumomo-chan ღ

    mungkin sebab pempuan suka perkataan hanjeng kot. ye ke?

    BalasPadam
  18. abg encemmmmmmmmm.
    rambot tu mesti tamo kalah kankan.
    gagaga

    oke. manusia ni tebalek.
    bila nak,dia tamau.
    bila tanak,dia mau.

    then ignore je akan dpt kot. mungkin..

    BalasPadam
  19. yo !
    eh haiy owner belog..
    jalan-jalan lagi.. (:

    love: einaz (:

    BalasPadam
  20. gunakan cara kita sendiri...lebih thrill...

    BalasPadam
  21. zami nak pikat mia sara erk?
    haaa kantoi ;p






















    lariksssssssssss

    BalasPadam
  22. hahaha,,,, nice tips! jom try..!

    BalasPadam
  23. @zamdayz

    haha.
    tak pasal2 bapak kau pulak yg kahwin.
    XD

    BalasPadam
  24. @NuR 'aQiLaH

    tahu takpe.
    orang kata dilarang pijak rumput,
    dia pijak.
    XD

    BalasPadam
  25. @zamdayz

    haha.
    haiyak.
    kau dah macam PA aku dah.
    =.=

    BalasPadam
  26. @princeduyong

    yeah.
    cara apa tu ye ?
    kongsi ah sikit.
    XD

    BalasPadam
  27. @ardinihumaira

    haha.
    boleh ek ?
    kalau boleh, apa salahnya.
    XD

    BalasPadam
  28. @..hizamirahim..

    haha..
    siriyes ape?
    aha..sape lagi.
    mr prince kot ignore.
    haha

    BalasPadam
  29. ari tue kt fb, cari bini..
    and now, cari aweks plak ??

    adakah aku siyesly salah bace ??
    hizami rahim ? aweks ?? bini ??
    unbelievable !! hohoho.... :p

    visit my new entry,

    Metafora Sang Ikan...
    Ketetapan Minda Yang Hilang...
    http://aidyshahiezad.blogspot.com

    BalasPadam
  30. well, u came to da right person!
    *motif sgt!
    JUST BE URSELF!

    ~ DanieL AdiE ~

    BalasPadam
  31. no wonder u ignore me :))
    HA HA HA

    BalasPadam
  32. @Aidy Shahiezad

    betul ah ni.
    tak boleh ek ?
    nak buat entri2 mcm ni ?
    :P

    BalasPadam
  33. waaah..
    agk betul kebenaran tu
    lg ignore lg that girl curious..
    btw boleh tak girls plak prektis kaan kt boys?

    BalasPadam
  34. selamat mengorat zami ! ;D

    BalasPadam
  35. if ignore xsuke la namanya

    BalasPadam
  36. @ika~~

    haha.
    boleh boleh.
    cuba ah dulu.
    XD
    tak salah mencuba.

    BalasPadam
  37. @Qarl

    eh.
    boleh jadi taktik tu semata-mata nak menarik perhatian.
    XD

    BalasPadam
  38. seriously betul !

    go hizamirahim ! chaiyok 2 !!

    kalo suka sum1 just ignore her.

    kahkah xD

    BalasPadam
  39. satu je cara..hahaha...

    kalo girl kat boy plak?

    BalasPadam
  40. jom ignore!~haha agak2 berape percent effective

    BalasPadam
  41. 'borrow ur friend's puppy'??erk~ o_0
    Kalau kucing xpe la jugak~ :P
    btw gudluck2~ hehe^^

    BalasPadam
  42. hahahah... good luck then!!! :D

    BalasPadam
  43. ignore her? hehe. macam first time dgr

    BalasPadam
  44. ahah, betui. manusia sukakan cabaran. lagi susah nak dapat lagi nak. ohh jadi ignore her lah hokay ! (:

    BalasPadam
  45. dtg jenguk awk!

    nanti jenguk saya lak eh

    BalasPadam
  46. zami, cepat confess before terlambat! fighting! hahah

    ouh, patotlah selama ni dye ignore i - kata seorang gadis dalam hatinya.

    tapi ada lelaki ignore sebab tak suka, habislah kalau ada perempuan yang salah sangka.

    BalasPadam
  47. go go zami!! hehehe..be brave n good luck..ecececeh macho man!

    BalasPadam
  48. kalau la cre lu kna ngan ignore tu..
    but if gul ad hati jgk..
    suke sgt kna ignire ni..

    BalasPadam
  49. Ignore awek tu...

    Alamak..knp lmbt baca..
    sbb sy dh ignore laki tu.

    Tapi kalo ignore,tak bgus la
    sama2 tk dpt.huhh

    BalasPadam
  50. bukan tak boleh...
    boleh je nk buat cmtue...
    cuma, it shows some desperate sign there... ahaha... :p

    ---------------
    visit my latest mini novel updates:-

    Sebelum Terlewat (Chapter 3 - Silap Langkah)
    http://aidyshahiezad.blogspot.com

    BalasPadam
  51. tapikan zami, kalau masing2 jenis ignore her or ignore him..alamatnye yg sorang tu jadik andartu (anakdaratua), yg sorang lagi jadik antertu (anakterunatua).
    haha comelnye name ni !

    btw, where u got thisssss nonsense pie chart? hee :D

    BalasPadam
  52. goodluck yer..
    hanjeng xde plak..
    alam maya nyer hanjeng ade la..
    hahah
    anyway cun awek dalam poster tu..
    hahahah

    BalasPadam
  53. zami ngok ngek
    tu bukan awek
    tuh hantu
    T__________________________T

    BalasPadam
  54. hehe mmg betol ! kalo u wat ignore kat pompuan yg u ske, pompuan lagi nk dekat ngan u [tp at liz bg hint dulu mase awl2 yg u minat dye] pastu bru wat dunno...wink2...

    BalasPadam
  55. yup...lebih kurang la..pompuan rimas lelaki yg tunjuk sgt die sayang..better buat cool jer..hahaha!

    BalasPadam
  56. @AiDa AzRyN

    haha.
    kan ?
    ni kajian yang telah dijalankan kat luar negara.
    kot.
    =.=

    BalasPadam
  57. @adrinaqamarina

    tu ah pasal.
    hurm.
    susah nak baca hati orang ni.
    :)

    BalasPadam
  58. @Suey Al zahra

    kadang2,
    boleh jadi tak dapat kan ?
    XD

    BalasPadam
  59. @Aidy Shahiezad

    haha.
    takpe2.
    1st time nak desperate ni.
    =.=

    BalasPadam
  60. @SnowladieS

    haha.
    pie chart ni aku gi beli kat kedai runcit.
    boleh ?
    =.=

    BalasPadam
  61. @chittysarah

    haha.
    cun kan awek tu ?
    lawo rambut die.
    XD

    BalasPadam
  62. kne tmbah lg 1 tips....
    rambut mau cacak...
    mcm zami...hek3
    ^__^

    BalasPadam
  63. sape gurl tu??
    hehehe..
    gudluck yew...^_^

    BalasPadam
  64. zamdayz: tma kase kerana menyetujui :D

    erk.
    bukan setakat rumput je.
    "dilarang buang sampah"
    denda rm500.
    tp kat situ lah byk smpah. haha

    BalasPadam
  65. hehe.. nak cukupkan 100 komen..
    dah cukup. okeh..
    bak sni RM100


    err tetiba jadik pembuli.. wakakaka ;p

    BalasPadam

Nak komen ke? Terima kasih! Buat la macam blog sendiri. Jangan lupa singgah lagi. :")