+ -

Pages

Tips | Memikat Hati Gadis Idaman

How to get girls ? Aku pun tak berapa nak pakar sakit puan dalam hal ni. Macam mana nak mengorat awek secara berkesan huh ? Hurmmm ... Berdasarkan kajian yang telah dijalankan oleh entah siapa siapa, terdapat beberapa perkara yang perlu dipandang serius semasa mengorat awek ni. Nak tahu ? Sila rujuk gambar rajah di bawah untuk keterangan lanjut usia. *.*


Believe it or not.


The most effective way is to IGNORE HER. Boleh ? Erk. Aku tak tahu pulak kalau lu buat tak tahu je dekat awek lu, lu boleh dapatkan awek lu dengan mudah lagi bergaya. Entah. Lu try ah dulu. Kalau betul betul cara ni berkesan, sila kobar kek den. Aku pun nak try jugak ! Yang penting, lu try ah dulu. Okay ? Eh. Aku nak mengorat awek guna cara lain ah. Aku nak guna cara BORROW YOUR FRIEND'S PUPPY. Siapa ada hanjenggg ? Nak pinjam kejap ni. Boleh ? Haha. Wish me luck ! =.=


Lu nampak awek dalam gambar ni ? T.T


potpetpotpet : You always regret what you don't say.
5 Budak Lelaki Sebelah Pintu: Tips | Memikat Hati Gadis Idaman How to get girls ? Aku pun tak berapa nak pakar sakit puan dalam hal ni. Macam mana nak mengorat aw...

100 ulasan:

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

wah!! semoga ko berjaya, bro...heheh! ;) pikat sampai dapat!

mRa berkata...

pikat sape ni??? goodluck la ye.

..hizamirahim.. berkata...

@Keyrill Eduardo Willeyhem

haha.
XD
thanks !

Jey Yusuff berkata...

mungkin ignore tu jual mahal tapi mau kot. hmm.. jai xde gf so xleh nk share la. tapi skill jual mahal tapi mau ni mmg agak berkesan...

..hizamirahim.. berkata...

@mRa

haha.
XD
gurau2 je ah.

..hizamirahim.. berkata...

@Jey Yusuff

tahu takpe.
cara tu berkesan.
tapi tak selalunya berkesan.
kadang2 tak boleh jalan jugak.
XD

kembatolo™ berkata...

aku tade hanjeng, siput sedut jek.. bole kalo nak pinjam.. haha

zamdayz berkata...

.suruh orang lain pikatkan buleh??

..hizamirahim.. berkata...

@kembatolo™

haha.
siput sedut ?
nak siput b*** boleh ?
=.=

Fiffy berkata...

dats true. bcoz i fall in love with a guy who ignored me.

Nisa A. berkata...

wahhhh tips ngorat jejaka xde ke zami?
hahahahaa~
nak cari bf sorg. hahahaa!!!

..hizamirahim.. berkata...

@zamdayz

kau nak suruh siapa ?
boleh je.

..hizamirahim.. berkata...

@Fiffy

wah.
really ?
good for you.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Nisa A.

haha.
boleh boleh.
nanti zami try cari tips nak mengorat jejaka.
XD

cik.shabah berkata...

betol la kut survey ni...selalunya lelaki yang cik shabah berkenan tu-la yang wat taktau kat cik shabah,arghhh arghhh arghhh! =P

zamdayz berkata...

@..hizamirahim..

.suruh bapak aku. merisik terus. haha.

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

ignore ? haha :D good.
tp ape kaitan hanjeng ngn ngorat pompuan ? ekekke ;p kekonpiussan. -,-''

mRa berkata...

lagi dye ignore, memang lagi nak dekat kot. sebab skang ni pn ad org tu ignore mra. haha :P

kalau bawak puppy, haha.. bwk yg comel2 ye. :P

Nisa A. berkata...

nak try ngorat budak lelaki sebelah pintu.
hahahhahaa!!!!!

Puteri Iqa Izyan berkata...

the most is ignore!
bapak kejam.kajian tuh salah.. salah.. huhu..

zamdayz berkata...

@ღ Sumomo-chan ღ

mungkin sebab pempuan suka perkataan hanjeng kot. ye ke?

NuR 'aQiLaH berkata...

abg encemmmmmmmmm.
rambot tu mesti tamo kalah kankan.
gagaga

oke. manusia ni tebalek.
bila nak,dia tamau.
bila tanak,dia mau.

then ignore je akan dpt kot. mungkin..

einaz shah rizal thomas berkata...

yo !
eh haiy owner belog..
jalan-jalan lagi.. (:

love: einaz (:

zamdayz berkata...

@NuR 'aQiLaH

.setuju.cadangan ditutup. :)

princeduyong berkata...

gunakan cara kita sendiri...lebih thrill...

ardinihumaira berkata...

zami nak pikat mia sara erk?
haaa kantoi ;p






















lariksssssssssss

ahmad jo berkata...

hahaha,,,, nice tips! jom try..!

..hizamirahim.. berkata...

@cik.shabah

haha.
apalagi ?
usha ah !
XD

..hizamirahim.. berkata...

@zamdayz

haha.
tak pasal2 bapak kau pulak yg kahwin.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ღ Sumomo-chan ღ

ngeee...
ada ah.
>.<

..hizamirahim.. berkata...

@mRa

haha.
siriyes ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Nisa A.

haha.
boleh pulak...
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

really ?
rasa cam betul sikit.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@zamdayz

erk.
teeettt...
salah !
XD

..hizamirahim.. berkata...

@NuR 'aQiLaH

tahu takpe.
orang kata dilarang pijak rumput,
dia pijak.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@einaz shah rizal thomas

hai !
salam kenal.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@zamdayz

haha.
haiyak.
kau dah macam PA aku dah.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@princeduyong

yeah.
cara apa tu ye ?
kongsi ah sikit.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ardinihumaira

haha.
boleh ek ?
kalau boleh, apa salahnya.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ahmad jo

sila sila.
:)

♥ amira ♥ berkata...

@..hizamirahim..

haha..
siriyes ape?
aha..sape lagi.
mr prince kot ignore.
haha

Aidy Shahiezad berkata...

ari tue kt fb, cari bini..
and now, cari aweks plak ??

adakah aku siyesly salah bace ??
hizami rahim ? aweks ?? bini ??
unbelievable !! hohoho.... :p

visit my new entry,

Metafora Sang Ikan...
Ketetapan Minda Yang Hilang...
http://aidyshahiezad.blogspot.com

AdiE berkata...

well, u came to da right person!
*motif sgt!
JUST BE URSELF!

~ DanieL AdiE ~

Liya Laa berkata...

no wonder u ignore me :))
HA HA HA

..hizamirahim.. berkata...

@♥ amira ♥

haha.
XD

*speechless

..hizamirahim.. berkata...

@Aidy Shahiezad

betul ah ni.
tak boleh ek ?
nak buat entri2 mcm ni ?
:P

..hizamirahim.. berkata...

@AdiE

haha.
okeh2.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Liya Laa

wah.
tu ah pasal.
=.=

ika~~ berkata...

waaah..
agk betul kebenaran tu
lg ignore lg that girl curious..
btw boleh tak girls plak prektis kaan kt boys?

I n n z berkata...

selamat mengorat zami ! ;D

Qarl berkata...

if ignore xsuke la namanya

♥ amira ♥ berkata...

@..hizamirahim..

*speechless jugak*

..hizamirahim.. berkata...

@ika~~

haha.
boleh boleh.
cuba ah dulu.
XD
tak salah mencuba.

..hizamirahim.. berkata...

@I n n z

haha.
takde ah.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Qarl

eh.
boleh jadi taktik tu semata-mata nak menarik perhatian.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@♥ amira ♥

haha.
XD

aina khani berkata...

seriously betul !

go hizamirahim ! chaiyok 2 !!

kalo suka sum1 just ignore her.

kahkah xD

Nur berkata...

satu je cara..hahaha...

kalo girl kat boy plak?

♥ amira ♥ berkata...

@..hizamirahim..

nak ignore mr prince
haha. take care

Emilia Emira berkata...

jom ignore!~haha agak2 berape percent effective

AiDa AzRyN berkata...

'borrow ur friend's puppy'??erk~ o_0
Kalau kucing xpe la jugak~ :P
btw gudluck2~ hehe^^

beLalanG berkata...

hahahah... good luck then!!! :D

Affan Ruslan berkata...

ignore her? hehe. macam first time dgr

Salmi Effendi berkata...

ahah, betui. manusia sukakan cabaran. lagi susah nak dapat lagi nak. ohh jadi ignore her lah hokay ! (:

Rosliza Roslan berkata...

dtg jenguk awk!

nanti jenguk saya lak eh

adrinaqamarina berkata...

zami, cepat confess before terlambat! fighting! hahah

ouh, patotlah selama ni dye ignore i - kata seorang gadis dalam hatinya.

tapi ada lelaki ignore sebab tak suka, habislah kalau ada perempuan yang salah sangka.

Roxy zai berkata...

go go zami!! hehehe..be brave n good luck..ecececeh macho man!

fatian athiea berkata...

kalau la cre lu kna ngan ignore tu..
but if gul ad hati jgk..
suke sgt kna ignire ni..

Suey Al zahra berkata...

Ignore awek tu...

Alamak..knp lmbt baca..
sbb sy dh ignore laki tu.

Tapi kalo ignore,tak bgus la
sama2 tk dpt.huhh

Aidy Shahiezad berkata...

bukan tak boleh...
boleh je nk buat cmtue...
cuma, it shows some desperate sign there... ahaha... :p

---------------
visit my latest mini novel updates:-

Sebelum Terlewat (Chapter 3 - Silap Langkah)
http://aidyshahiezad.blogspot.com

SnowladieS berkata...

tapikan zami, kalau masing2 jenis ignore her or ignore him..alamatnye yg sorang tu jadik andartu (anakdaratua), yg sorang lagi jadik antertu (anakterunatua).
haha comelnye name ni !

btw, where u got thisssss nonsense pie chart? hee :D

chittysarah berkata...

goodluck yer..
hanjeng xde plak..
alam maya nyer hanjeng ade la..
hahah
anyway cun awek dalam poster tu..
hahahah

intanurulfateha berkata...

zami ngok ngek
tu bukan awek
tuh hantu
T__________________________T

tieha ismail berkata...

hehe mmg betol ! kalo u wat ignore kat pompuan yg u ske, pompuan lagi nk dekat ngan u [tp at liz bg hint dulu mase awl2 yg u minat dye] pastu bru wat dunno...wink2...

aliesha kirana berkata...

yup...lebih kurang la..pompuan rimas lelaki yg tunjuk sgt die sayang..better buat cool jer..hahaha!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

Tak mau pikat GKSB Ka?

hahaha...


NEW N3:


KISAH BENAR DAN ADA YANG TIPU2 SKET

..hizamirahim.. berkata...

@aina khani

tu ah.
nak ignore sampai tua ah.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Nur

hurm.
tak pasti pulak.
hehe.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@♥ amira ♥

bayekkk !
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Emilia Emira

tak pasti pulak ah.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@AiDa AzRyN

haha.
kan ?
ni kajian yang telah dijalankan kat luar negara.
kot.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@beLalanG

thanks.
haha.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Affan Ruslan

siriyes ?
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@Salmi Effendi

haha.
kan ?
suka betul dgn cabaran.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Rosliza Roslan

okay !
XD

..hizamirahim.. berkata...

@adrinaqamarina

tu ah pasal.
hurm.
susah nak baca hati orang ni.
:)

..hizamirahim.. berkata...

@Roxy zai

haha.
doakan ye.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@fatian athiea

really ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Suey Al zahra

kadang2,
boleh jadi tak dapat kan ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Aidy Shahiezad

haha.
takpe2.
1st time nak desperate ni.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@SnowladieS

haha.
pie chart ni aku gi beli kat kedai runcit.
boleh ?
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@chittysarah

haha.
cun kan awek tu ?
lawo rambut die.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@intanurulfateha

haha.
nampak macam awek.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@tieha ismail

wah.
tips from u !
like a pro lah.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@aliesha kirana

haha.
betul ek ?

..hizamirahim.. berkata...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

haha.
nanti ah.
:P

ZaCk AzRiN berkata...

kne tmbah lg 1 tips....
rambut mau cacak...
mcm zami...hek3
^__^

mye berkata...

sape gurl tu??
hehehe..
gudluck yew...^_^

NuR 'aQiLaH berkata...

zamdayz: tma kase kerana menyetujui :D

erk.
bukan setakat rumput je.
"dilarang buang sampah"
denda rm500.
tp kat situ lah byk smpah. haha

ardinihumaira berkata...

hehe.. nak cukupkan 100 komen..
dah cukup. okeh..
bak sni RM100


err tetiba jadik pembuli.. wakakaka ;p

< >