Khamis, 25 November 2010

Study Sampai Semput

Halo !!! Budak Lelaki Sebelah Pintu ni hidup lagi ah. Cuma busy dengan stadi madi for final exam je. Sebab tu macam harem tak update entri sekarang ni. Sila tunggu sampai aku dah habis final exam okay ? Nanti aku update lapan ratus lapan puluh lapan entri satu hari. Haha. Larat nak baca ? T.T


Pagi tadi aku baru jawab paper Teaching Chemistry Methods. Ni kira paper pertama of the year ah. Haha. Nak kata susah, takde ah sangat. Nak kata senang, macam tak logik pulak. Standard ah. Ada soalan aku jawab laju laju, ada soalan aku jawab selow selow. Adeh. Nyesal pulak tak study bab Alternative Concept tadi. Tak pasal pasal aku dah rugi belas belas markah. Wuuu ... Jahat budak jahat ! Erk. =.=


Esok pulak aku ada paper Numerical Methods. Nak kena study a lot of methods ni - Newton Raphson, Euler, Improved Euler, Runge Kutta dan La Grange. Mudah mudahan, urusan aku dipermudahkan oleh Allah SWT. Amin. Okay. Aku nak stadi madi terus tanpa mandi ni. Bye !




potpetpotpet : Buat sementara waktu ni, aku tak sempat nak jalan jalan tengok blog korang.

69 ulasan:

sya mansor berkata...

good luck esok :)
exam aku tadi banyak goreng je. goreng kicap, goreng kunyit...

Jey Yusuff berkata...

gud luck. bila nk join jey ni. join kelab bekas guru pelatih. hihi

..hizamirahim.. berkata...

@sya mansor

haha.
zami goreng mamak.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@Jey Yusuff

adeh.
tak lama lagi.
insyaAllah.
XD

Jey Yusuff berkata...

xpela kalau mcm 2. upsi terus posting ker

adrinaqamarina berkata...

zami, t jangan maen susun buku3 cam gambar tu eh. hehe

moga dipermudahkan nanti :)

asphaq berkata...

Good luck laki laki sebelah pintu! xD

En iLham berkata...

gud luck zami
aku dah lame abes exam
wakakaka
seronok gile

AdiE berkata...

TAHNIAH!
STUDY JGN X STUDY...then, blk melaka KITE KAROK SMPAI LEBAM!

Nisa A. berkata...

good luck untuk exam tau zami :D

EIPUL berkata...

all the best utk ko nye test
hehe
=D

FarhanaDr berkata...

Alah.. Tutup mata pun zami boleh jawab punye laa.. Heeee.. All the best.. Kasi jawab sampai terbakar itu kertas.. Hehe..

little black dress berkata...

eh hizami, goog luck ya!
=)

ardinihumaira berkata...

dni exam 12 hb ni... takoot!
gudlak zami

ainakhani berkata...

dah start cuti ni bro !!!!

saja bikin lu jeles !

kahkah ! xD

ika~~ berkata...

laa tak abes lg eh exam?
sy siap dah abes marking paper students dah ni..
hik hik hik

Puteri Iqa Izyan berkata...

gudluck cikgu zami! :D

Nur berkata...

study smp muntah..yeah..bkn slalu..hahha...btw wat course eh?

..hizamirahim.. berkata...

@Jey Yusuff

tak jugak.
tengok rezeki.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@adrinaqamarina

haha.
baik !!!
XD

..hizamirahim.. berkata...

@asphaq

thanks asphaq.
budak lelaki jugak.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@En iLham

haha.
sampai hati menimbulkan dengki di hati ye.
T.T

..hizamirahim.. berkata...

@AdiE

jom !!!
dah excited nak karok ni.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Nisa A.

thanks.
hehe.
zami cuba yang terbaik.
cehhh...

..hizamirahim.. berkata...

@EIPUL

thanks.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@FarhanaDr

haha.
kalau terbakar macam mana nak bagi markah ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@little black dress

yeah.
thanks a lot.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ardinihumaira

wah.
lama lagi tu dni.
sempat lagi study skrg.
hehe.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ainakhani

hahahahasamboi !
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ika~~

belum lagi ah.
adesss.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

thanks.
hehe.

XD

..hizamirahim.. berkata...

@Nur

haha.
takde ah sampai muntah.
cehhh...
course mathematics education.
XD

Fatin Fadhillah Mat Ayob berkata...

haha..
good luck!
buat sehabis bayekk punye!
saya pun ada belajar subjek yang macam awak ambil ni...
numerical methods=mathematical methods...
lebih kurang kan?
hopefully x perlu lah nengok subjek ni lagi di masa2 akan datang...
chaiyok2!(:

uReiHa LaT berkata...

Good Luck :)

Bila dah abes blaja ni, rasa mcm rindu n nak kembali ke masa stadi2 dulu...Tapi bila pikir patblas kali, xmau la, seksa kot taim nk menghapal-hapal dulu XD

Ryoki berkata...

gud luck!! paper aku dh abeh dh... hohoh...

Qarl berkata...

the very best of luck

InshaAllah

hologramisfera berkata...

lama tak jenguk.
saya sudah lama cuti .
goodluck :)

nurayunni berkata...

cayok2!!!

Nurul Hani berkata...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA.

http://thebluestar-nurulhani1302.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

cutenote berkata...

Semoga dipermudahkan segala urusan.Amin. :D

Fariq berkata...

study leklok ye en, hizami,, heheh

Mardhiah Mohd Fuad berkata...

budak pandai gak awk nih!!gudluck teacher-to-be!!!

Ery Farieha berkata...

bila nak habis exam ni?

ery da dkt 3 minggu cuti.


hihihihiihk =P

sui nawi berkata...

Study lah rajin2 ye :]

..hizamirahim.. berkata...

@Fatin Fadhillah Mat Ayob

mungkin.
hehe.
tapi zami suka dengan numerical methods ni.
ceh.
alhamdulillah.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@uReiHa LaT

haha.
tahu takpe.
rasa macam nak study balik mungkin sbb teringat memori masa tu.
dgn kwn2.
XD
kan ?

..hizamirahim.. berkata...

@Ryoki

really ?
bagus ah.
aku je yang ngah menghadap buku2 ni.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Qarl

insha Allah.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@hologramisfera

wah.
ramai betul dah cuti.
tak aci betol.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@nurayunni

yeah !!!
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Nurul Hani

thanks a bunch.
tak sangka.
ouchhh !
XD

..hizamirahim.. berkata...

@cutenote

amin.
:)
sama2 kita berdoa.

..hizamirahim.. berkata...

@Fariq

baik.
sedang cuba yang terbaik.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Mardhiah Mohd Fuad

amin.
hehe.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Ery Farieha

last paper 3hb.
then, ada taklimat 6hb.
lepas tu dah boleh cuti.
haha.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@sui nawi

baik.
XD

aliesha kirana berkata...

good luck broo!!!!!!!

intanurulfateha berkata...

gudlak utk exam u dear

NuR 'aQiLaH berkata...

x sempat jalan blog kitorang?
lari je la. jogging ke. ekekek

KimiCnoL berkata...

good luck bro ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.i love u"

"2.Pen Merah Pen Biru"

cik EPAL berkata...

good luck and all the best =)

Salmi Effendi berkata...

youuuuu good luck (:

f a r a h a i n berkata...

gud luck (:

aqim berkata...

banyak nyer method,,but good luck..

Amanina Sofea احمدل berkata...

hahaha..
ade gak org stdy smpai mcm nie..
xpecah pale plak..
btw gud luck..

nas berkata...

bro..selamat mengulang kaji ek..
bru tahu dak2 upsi exam lambat drpd ipt2 len..hehehehe...
jangan stadi terok2 sgt..nt saket kepale :P

Aidy Shahiezad berkata...

lame gila aku tak dgr nama2 glamor newton, euler dll... ahaha...

tetiba rindu zaman skola aku dulu...
and neway, gud luck !! :D

------------------
my new latest entry,

Abstrak Liar Sebuah Perjudian..
http://aidyshahiezad.blogspot.com

FatinSyahirah berkata...

good luck jawab exam!
kalau goreng jangan sampai hangit. :P

mye berkata...

goodluck yew..
hehehe

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com