Khamis, 18 November 2010

Siapa Tahu Bau Malang ?

Haip. Aku dah sampai Tanjong Malim ni haaa ... Awal sampai konon konon nak study ah. Tapi daripada tadi haremmm tak start lagi. Haha. Mati ah kalau ibu baca blog aku. Hai ibu ! Lepas update blog ni, abang study okay ? Kejap je lagi. XD


Aku ni pengguna tetap lebuh raya. Dan sepanjang aku guna lebuh raya ni, aku memang tak puas hati betul dengan pemandu pemandu lori. Teeettt ... Bukan semua ah. Sebahagian. Atau lagi logik kalau aku kata kebanyakan. Say peace ! Ni berdasarkan pengalaman aku semata-mata, sepanjang aku lalu lalang kat lebuh raya ni. Bak kata pepatah, based on true events. Hoho. =.=


Pemandu pemandu lori ni kan, dia bagi signal ke kanan baru sekali, lepas tu dia terus masuk lorong kanan tu laju laju. Gilerrr ah ! Aku kat sebelah kanan dia ni apalagi terkejut berok ah ! Aku terus masuk lorong lebih kanan daripada biasa, laju laju jugak. Adeh. Cuba bayangkan, dia punya tak kisah ada kenderaan lain ke tak kat sebelah dia ? Apa the hal ? Aku tahu ah lu punya lori manyak besar. Kalau accident pun, lori lu takde apa apa. Aku ? Tak sanggup ah nak bagi gambaran. Wuuu ... T.T


Aku dah beberapa kali kena situasi macam ni. Lebih daripada sepuluh kali. Oh. Mungkin sebelas kali. Haha. Siriyes ah. Kalau pemandu pemandu lori buat bodoh je dengan benda ni, bila bila masa kejadian yang tak diingini boleh berlaku. Senang cakap, malang memang tak berbau. Kalau berbau pun, agak agak macam mana bau malang ? Adakah macam bau kentut ? Atau macam bau bawang goreng ? Renung renungkan !


Nak masuk Imam Muda for the next season. Okay. Tak layak.


potpetpotpet : Idamkan kulit yang licin lagi halus ? Guna ah Adobe Photoshop. Percuma jerrr !

57 ulasan:

Nisa A. berkata...

malang tuuuu.. bau nye macam... errr.. mcm... ketiak lembu..
=.=
masalah nye ketiak ade lembu ke??
ehhh bukan!!
lembu ade ketiak ke...
bila pulak nisa gi bau nye???
haihhh~

Aidy Shahiezad berkata...

malang mmg takde bau...
tp, dia ade rupa...
dan rupa dia, akal kau tk terbayang kot... hehehe...

tp, still boleh je kau nk adjust rupa malang tue pakai adobe photoshop.. sure licin gak !!

--------------
my new latest entry:-

Di Sebalik Sebuah Emansipasi Diri..
http://aidyshahiezad.blogspot.com

Puteri Iqa Izyan berkata...

haha.ibu zami pon bace blog nih?hebat!
:D

lori mmg cmtuh.mentang2 die besor.ngek tol.

bau butterscotch lagi best :P

Syazwana berkata...

bau telur tembelang kot

bhahahaha

Imzainieyzulkipli berkata...

masuk imam muda??ok try2...mana tahu ada nasib..wa sokong u dari blkg..huhuhu

intanurulfateha berkata...

gila flawless muke u! :P

..hizamirahim.. berkata...

@Nisa A.

haha.
rajin nisa gi bau ketiak lembu.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@Aidy Shahiezad

wah.
macam mana nak edit ?
kau tolong boleh ?
plis plis plis.
XD

zikeryhassan berkata...

bau malang bau darah. okey?

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

tak tahu ah.
mungkin baca mungkin tidak.
haha.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Syazwana

erk.
XD
terima kasih kerana berfikir.
haha.

..hizamirahim.. berkata...

@Imzainieyzulkipli

siriyes ?
masuk betul2 ni kang.
jangan nyesal.
haha.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@intanurulfateha

tahu takpe.
=.=

adrinaqamarina berkata...

haip! abang pegi baca buku skunk.

..hizamirahim.. berkata...

@zikeryhassan

oh.
betul ke ?
kalau tak berdarah, macam mana ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@adrinaqamarina

baik !!!
XD

Nisa A. berkata...

xde arrr.. mse korban aritu kan ade lembu2..
hehe
so buat kajian ckit.
hek hek hekkk
:P

En iLham berkata...

paham gile perasaan ko sebab aku pun baru je kena td kat highway gak
huhu
die baru signal sekejap dah masuk lane kanan
terkejut gila babi aku
nasib baik sempat perlahan
kalau tak korban raya haji aku tahun ni
huhu

I n n z berkata...

hahaha !
gune photoshop .
terbaek ah idea tuh ;D

Han$ Xy berkata...

huuu....kutuk abis pemandu lori!~~~yeah!!korban~slm aidiladha from han^^

..hizamirahim.. berkata...

@Nisa A.

oh.
bagus betul.
hidup penuh dgn kaji selidik.
boleh ganti detective conan ni.
XD

ayie berkata...

studi2..
reprt adek kang..hihi
beshnyee cuti semester dah stat..
nak jenjalan..karok..g holiday..hihi

..hizamirahim.. berkata...

@En iLham

haha.
tahu takpe !
aku dah banyak kali kena !
dah biasa.
kalau lalu sebelah lori, aku pecut ah.
malas nak berganding bahu dgn lori.
tak pasal2 dia masuk kanan tiba2 nanti.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@I n n z

tahu takpe.
terima kasih adobe photoshop !
haha.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Han$ Xy

eh.
mana ada kutuk.
=.=

Fariq berkata...

arghh,, sgt menakutkn,,
kalo trkene jwpn nye xde lg budak lelaki sebelah pintu,,
die hadi, budak laki sebelah wad.. hee... guro he bro ye,,

..hizamirahim.. berkata...

@ayie

kurang ajo betul !
haha.
takpe2.
ada ubi, ada batas,
ada kari, ada babas.
siap ah !
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Fariq

haha.
kasar betul gurauan tu.
menusuk kalbu.
XD

AdiE berkata...

so far, x tau la zami bau malang tu mcmane..

p/s: SDG GIGIH TGU PIC PHOTOSHOOT U!! x sbr nak tgk...MST SUPERB!


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/hasil-photoshoot.html

..hizamirahim.. berkata...

@AdiE

haha.
please ah.
i dah tak sedap perut menunggu gmbr2 tu.
=.=

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

oohhooo berhati hati dijalan rrayeerr noooooooooo

:D

ema サニ berkata...

errrkk~ ingatkn only girls yg guna photoshop to enhance pix, no wonder guys also do the same =="

AiDa AzRyN berkata...

lawaaaaaaaaaaaa songkok tu~ haha~
sudah2! p study!! XD

..hizamirahim.. berkata...

@miMiE aZiMaSK ^V^

baik !
XD
thanks.

..hizamirahim.. berkata...

@ema サニ

haha.
kena ikut perkembangan semasa.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@AiDa AzRyN

kan kan kan ?
tu songkok ayah.
pinjam.
XD

ilman hizami berkata...

my dad pon slalu kene cmtue...
slalu waktu mlm...
seram sehhh...
btw...
jadi model je la...
lupekan imam muda tue...
just my opinion...
:D

asphaq berkata...

Layak weh layak! Kalau nak join. ajak aku. kita pergi audition sama2. hahaha!

Qarl berkata...

zami g audition imam muda tu sure lepas

jadik journalist. buat review tetiap minggu. ok x?

..hizamirahim.. berkata...

@ilman hizami

haha.
siriyes ?
model ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@asphaq

okay2.
nanti aku ajak kau.
XD
pakai purdah okay ?

..hizamirahim.. berkata...

@Qarl

haha.
kan ?
insyAllah.
berangan je lebih ni.
=.=

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

wahh ! tanjong malim ?
itu kampung saya. weee :D
ermm,lori2 tuh mmg tadak basic memandu kot ?> bwk ikot dan ja. haihh -.-''
kalau malang tak berbau,
blog zami neh da tade updet laa. wuuuu. sobs sobs T___T

meh kita kasik flying kick sama itu lori ! grrrrr

..hizamirahim.. berkata...

@ღ Sumomo-chan ღ

haish.
jangan ah doa macam tu.
T.T

aJa sHar berkata...

susah2 zami je bwa lory..
kihkih..^^

neyra shazeyra berkata...

malang bau hangit. mcm lemang hahaha

eqbalzack berkata...

bau tak pernah zami...rasa pernah..hehe

::FAIZ FARISH:: berkata...

akupun nak masuk imam muda... nanti kita masuk sama ok

♥CIK SHA♥ berkata...

erkk??bahaynya..sentiasa berhati hati masa memandu k..tambah2 kat lebuh raya..pemnadu lori ni memang die tak kira apa dah..sbb dia rasa besarrrrrr..hehe..

bab nak muka flawlees edit pakai photoshop tu sokong gila..hahaha..

Nazrul berkata...

alhamdulillah kamu selamat sampai ke destinasi..huhu..den pi tanjung malim ms mlm raya coz lps balik kojer terus ondaway pi sana..pnt bole thn...pastu besoknya selepas selesai beraya hj n lepaking sekejap terus balik kl semula..kena keja khamis nyer...sakit ht jiwa dan raga dh nie..haissshhhh

mye berkata...

hahaha..
sapekah yg tera dpt bau malang tu??
hehehe..
pape pon brhati2 di jln raya yew bro..
huhu

EIPUL berkata...

haha, betul2! aku tak suka lori yang hon2 kat belakang konon aku la manusia paling lambat bergerak, sebab dia nak speed. Hish annoying gila

Syida Shukor berkata...

masuklah imam muda . dah ada gaya tu hahaa

NuR 'aQiLaH berkata...

nape private belog td?
nak licinkan kulit muka dulu ye :P

erk*
bau malang tuu......
cegu x aja lagi. huhu. -_-"

sui nawi berkata...

betul,sometimes i think
drver lori ni mcm lulus ats
pgr je amil lesen dulu.

marlia atashinchi berkata...

malang itu x bole dibau...tapi malang itu boleh dirasa...!!hehehehe...

Maya Zhang Ai Ly berkata...

Bukan semua gak yg suka buat perangai mcm tu..sabar je la jawapannya..heeemmmm...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com