Jumaat, 19 November 2010

Ready, Get Set, Belasah !








Adeh. Tadi ada masalah sikit. Sebab tu aku private blog kejap. Masalah apa ? Hurmmm ... Takpe ah. Biar aku je yang tahu. Okay ? Well. Hari tu aku ada update pasal pengalaman pertama. Jadi aku nak tunjuk ah hasil dia. Agak agak amacam ? Ada rasa nak muntah ? Hoho. Eh. Mesti korang tertanya-tanya pasal kenapa aku berangan model tak tentu pasal ni. Adeh. Ni sempena dengan Pencarian Icon Pakweku Dot Blogspot 2010 ah. Aku join suka suki. At the same time, aku nak cari pengalaman jugak. Untung untung, jadi model ! Okay. Fine. Aku memang suka berangan. Sudehhh ...


potpetpotpet : Experience is the best teacher.

75 ulasan:

  1. model toilet je ke?? haha..XD

    BalasPadam
  2. XD siap2 nak g keje!

    cute!

    model like!

    nak jadi model, leh je mra rekemen kt abg mra!

    dye photographer!

    heh

    XD keep it up!

    take care and smile always!

    BalasPadam
  3. @AidA

    jadi ah.
    daripada takde kan ?
    XD

    BalasPadam
  4. pakwe ku dot blogspot????
    hek hek hekkkk...
    good luck zami..!
    :D

    BalasPadam
  5. @..hizamirahim..

    serius?
    haha.

    final dlu lah cik abg. =)

    BalasPadam
  6. awk ni mmg fotogenik kan...kwn2 sy tgk pic2 awk sume kate awk ni mcm model..mmg kalo jdk model ni masyukkk gler..huhu..

    BalasPadam
  7. wiwit...wiwit...jom kapel. hahaha

    BalasPadam
  8. @AidA

    takde maknanya.
    haha.
    biasa2 je ah.
    XD

    BalasPadam
  9. fuhyo
    dalam toilet pon jadik eh
    xD

    pape pon all the best!
    :D

    BalasPadam
  10. bapak gilos hensem oke hensem!ngeh3x =P

    BalasPadam
  11. Cikgu model.. Dikejar anak murid ler gamaknye.. Cikguu!!! Nak amik gambar.. Hehe.. :p

    BalasPadam
  12. ade bakat nih..boleh jd seorang cikgu dan model yg berjaya!hehe:D
    Go0dLuCk^_^~~

    BalasPadam
  13. TAHNIAH!!
    PICS look amazing!!

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/next-project.html

    BalasPadam
  14. Hehe~ takde masalahnye~ Kalau rasa mnat dalam bidang model,teruskan la usaha~ mana taw,ada rezeki dapat model nanti~ :)

    Btw,nak elak drpd tu tjadi lagi~ better zami wat disable right click kat blog zami ni~ ;)

    BalasPadam
  15. experience is the best teacher..

    they will give u the test first then u will get the lessons;)

    kan kan kan^__^

    BalasPadam
  16. cikgu,

    5 x 5 brape? hehe

    BalasPadam
  17. Wow! Shag suka second and second last pictures. Hehe. Macho! Haha. Tapi, kenapa lokasi shooting di toilet? Tak romantik! Hahaha :D

    BalasPadam
  18. whoawh :O

    nice suit =='

    BalasPadam
  19. mule2 b'angan je..lpz tu jd kenyataan kan bguz tu(klau blom jd,jdkan)...i agree wit u ''experience is the best teacher''

    BalasPadam
  20. toilet? heheh.

    tapi baju tu cantik tau!

    BalasPadam
  21. erk*
    tros naek n3 pasal private blog. ekeke

    "best teacher is the experience" :D

    BalasPadam
  22. masaloh...org nk bc ur blog x boleh yer..then berpusu2 ur inbox tya bout ur blog......sabar ek..its means u re hot person....ok?????

    BalasPadam
  23. masaloh...org nk bc ur blog x boleh yer..then berpusu2 ur inbox tya bout ur blog......sabar ek..its means u re hot person....ok?????

    BalasPadam
  24. muka jambu da.
    so lepas la nak jadi model

    BalasPadam
  25. toilet gak jadi sasaran untuk posing ek.. urmm...

    BalasPadam
  26. hampagas zami..pakai baju kaler pepel maemang dh cun kot..awat la pi bergaya lam toilet..org nk melepas pon terbantut kot..hahaha

    BalasPadam
  27. wah lps neh cikgu tukar profesion laa ekk..ngeh3
    btw nape perlu purple?^^,

    BalasPadam
  28. kena cuba sesuatu yg baru zami...
    mana tau ada rezeki, boleh buat poket money...kan?

    BalasPadam
  29. wah2..lawanyee..lawanyeee toilet tu!!!! haahahah!

    BalasPadam
  30. model toilet kah???huhuhu..ok gak tu..mana tau le ganti afdlin shauki iklan HARPIC tu....hehehe...

    BalasPadam
  31. sebagai model
    yups..mmg boleh ada peluang.
    janji ada usaha,sure boleh pergi jauh.

    but
    semua picca nieh..nampak kureng lah.
    me bukan kritik u
    but teknik fotonya.

    ke lautlah..perginya.

    BalasPadam
  32. @Syazwana

    kat mana2 pun jadi.
    haha.
    XD
    thanks.

    BalasPadam
  33. @cik.shabah

    haha.
    takde maknanyerrr...
    biasa2 je.
    XD

    BalasPadam
  34. @AiDa AzRyN

    hehe.
    baik.
    XD
    thanks atas nasihat yg diberikan.

    BalasPadam
  35. @Roxy zai

    tahu takpe.
    berdasarkan pengalaman, kita lebih faham apa yang ingin disampaikan.
    XD

    BalasPadam
  36. @GuyTree

    tahu takpe.
    insyaAllah.
    kalau ada rezeki.
    cehhh ...
    XD

    BalasPadam
  37. @adrinaqamarina

    really ?
    bukan baju zami.
    sponsor.
    tiba ...
    XD

    BalasPadam
  38. @NuR 'aQiLaH

    haha.
    really ?
    tak jadi nak private sbb dah fikir masak2.
    XD

    BalasPadam
  39. @zikeryhassan

    jambu ?
    ala ...
    nak macho.
    tak nak jambu.
    haha.

    BalasPadam
  40. @najihah sahami

    haha.
    mana ah nak tahu.
    zami ikut apa yang disuruh.
    XD

    BalasPadam
  41. @Emilia Emira

    adeh.
    baju tu disediakan.
    zami cuma pakai je.
    XD

    BalasPadam
  42. ade pembaziran air di situ ;P

    BalasPadam
  43. KDG2....RASER nak...........hehe....btw...ade gaya model sikit je....hehe

    BalasPadam
  44. peh...model beb...bergaya dalam tandas..phewit...hehe

    BalasPadam
  45. wah..wah..wah..
    haha..
    nway ensem jgk..

    BalasPadam
  46. eomilihan tempat yg nice...tak payah nk edit2 background and sng nk touch up..heheheh


    anyway, gud luck bro!

    BalasPadam
  47. nanti dah jadi model , jangan lah lupe2 kat aii
    hehe xD

    go zami !

    BalasPadam
  48. cikgu! rambut pacak habes tu. takbolehbelah laaa~ masih pacak x skrg? :P

    BalasPadam
  49. gaya artis dah ni zami.kalah shahir. heee ;D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com