Selasa, 9 November 2010

Rahsia Shoutbox

Halo halo. Aku ada banyak masa lebih ni. Oleh tu, aku nak buang sikit masa ni. Aku nak tanya SATU soalan yang tak penting kat lu. Diulangi, soalan yang sangat sangat sangat tak penting. Yeah ! Tapi aku nak tanya jugak. Lantak ah. Haha. Aku nak tahu ah apa pendapat kepala hotak lu. Mana tahu kot kot boleh pakai. Okay ? =.=


Lu perasan tak ? Blog aku ni takde MEGAN FOX ? Eh. SHOUTBOX ? Hurmmm ... Aku tahu ah lu perasan cantik. Tapi takkan lu tak perasan SHOUTBOX kat sekitar blog ni ? Ngeee ... Untuk makluman penumpang penumpang sekalian, blog ni dah lama tak pasang SHOUTBOX tu. Aku gi delete laju laju menatang tu hari tu. Gilerrr ah. Sebab hari tu ada seekor makhluk halus mencarut kat SHOUTBOX tu. Aku malas ah nak layan perangai macam tu. So, aku delete menatang tu secara macho lagi bergaya. Sila nangis. T.T


Beberapa hari lepas, somebody told me that susah ah takde SHOUTBOX ni. Entah. Aku pun nak tahu ah, lu rasa aku patut letak SHOUTBOX ke ? Kalau patut, lu bagi sebab. Kalau tak patut, lu bagi sebab jugak. Kalau agak agak macam tak tahu, lu belanja kebab. Erk. Okay ? XD




potpetpotpet : Prevention is better than cure. :)

89 ulasan:

  1. gambar mmg wajib ek? ;p


    ltk jer, klu de org carut, ignore jer
    x pun, u kan boleh delete pe yg die tulis tu
    kan? :)

    BalasPadam
  2. mesti org tuh x hensem....bajet gler nk carut2 kt blog org. -,-'
    ltak je shoutbox, klo die maki, meh nana maki blek...

    BalasPadam
  3. Taruk aja lah. Senang nak tinggal jejak sama ada bersih atau kotor. Haha ;DD

    Kononlah ada orang tu nak tanya pape, tak kan nak komen kat mane mane entri. Dah tu komen tak ada langsung kaitan dengan entri.

    BalasPadam
  4. ermm..xde budi bahsa tu yg mencarut tue..perlu asenyer ketak shoutbox..mudah dijejak

    BalasPadam
  5. jom belanja kebab la...meh sini eh..hhahha

    BalasPadam
  6. oke . foe me , u letak jer . just anggap mereka2 yg sengal 2 sbenanye xde otak . btw , u bleh ban jew kan... ignore them .. anyway , SB tuh bkn utk mereka2 yg sengal 2 kan .

    BalasPadam
  7. Xpayah letak shoubox pun takpe~

    BalasPadam
  8. kalau ada shoutbox lagi bgus kot
    bleh tau sape singgah

    utk kes yg carut tu leh ban je IP die
    meh nak share tutorial bagi shooutbox tangkap org2 tak betul tu..

    http://rumah4tingkat.blogspot.com/2010/06/keranamu-nuffnang-dan-glitterati.html

    BalasPadam
  9. patut letak... senang nk jerit.. hohoh.. pas2 senang gak nk tingglkan jejak.. pasal langau yang ske carut 2, just ignore jer.. biaselah, langau memang cam2...

    Entri baru Thanks To Budak Lelaki Sebelah Pintu For The Idea | Berjaya Jugak Aku Makan Black Pepper Spicy Even Dah Habis

    BalasPadam
  10. aku rase tak payah.
    sebab kadang2 orang masuk blog kita semata mata nak kat shoutbox je. pastu cakap blog best la blablabla.. padahal, entri kita dye tak baca pon.. nampak ngat tak ikhlas..dan hipokrit..

    *aku mencik hipokrit!* haha

    BalasPadam
  11. i am serious..hahha...sini kebab murah2 je pon..lalallaa

    BalasPadam
  12. sgt2 bahaya!!

    ~ DanieL AdiE ~

    BalasPadam
  13. eh. sory nyebok kat sni. hehe
    rasa2 patot la letak shoutbox tu. actually komen2 or msej yg maki2 tu boleh delete klu kita sign in account shoutbox tu. btol x? tp kekadang tu ok jgak x boh shoutbox, asalkan ada tempat nk komen entry baru2.
    truly, girl next door. tata :)

    BalasPadam
  14. sepanjang aku ada shoutbox... Alhamdulillah xde masalah dicarut dan sebagainya. kalo ada msg yg x senang dibaca, aku delete je. small matter je bro, x pyh pecah kepala sgt nak fikir pasal shoutbox ni. kalo rasa nak letak... letak je.

    BalasPadam
  15. @Kie-yu

    thanks.
    i've already visited your blog.
    XD

    BalasPadam
  16. @Nur

    wah.
    boleh ah belanja dua puluh empat kebab.
    boleh ?
    XD

    BalasPadam
  17. Aku rsa ko tak pyh letak beb..
    tgkla bpe rmai followers ko..
    belum tentu lg sume ikhlas nk bkwn..
    bcoz kite xkn dpt 10kwn tnpa 1 org musuh..
    kang pening je lyn maki2 musuh2 ko tu..
    try bce kt blog the other khairul..
    dia de explain bnda shoutbox2 ni..
    aku ckp brdasarkn pngalaman. aku pnh diperdajal oleh org2 yg xbktggungjwb ni..pkai link aku,maki2 org. tak pasal2 aku kna serang balik..
    Sedeyh kot..:(

    BalasPadam
  18. @THE RADIANCE OF GEM

    baik.
    terima kasih atas cadangan yg diberikan.
    XD

    BalasPadam
  19. @Ejay

    hehe.
    ni first time berlaku.
    pulak tu, satu carutan je pun.
    adeh.
    XD
    cuma tak suka ah baca benda2 mcm tu.

    BalasPadam
  20. @ika~~

    wah.
    betul jugak.
    tak terfikir pun kan ?
    hurm.
    terima kasih kerana berkongsi pengalaman.
    sangat2 dihargai.
    :')

    BalasPadam
  21. lg satu the other khairul ada bitau psl BW ni..
    kdg2 org suka tggl jejak je w/out bce content belog kita..
    so what's the point tulih belog klau rmai yg just BW je?
    #just my opinion..peace~

    BalasPadam
  22. sokong ngan pendapat ika di atas. hehehee~

    btw nisa ase oke kot kalau takde. ikut zami jugak nak letak ke tak. hehehe~

    BalasPadam
  23. kebab? cikgu nak belanjo den kobab..den tongah lapar ni..huhu

    BalasPadam
  24. @ika~~

    hurm.
    betul2.
    :)
    thanks sbb kongsi pendapat.
    hehe.

    BalasPadam
  25. @Nisa A.

    tu ah.
    zami nak tahu jugak pendapat kwn2.
    XD

    BalasPadam
  26. @ayie

    bukan den ah.
    ekau ah belanjo den !
    XD

    BalasPadam
  27. letak je.... senang nk tgal jejak, hehe,,, klu ada jejak yg kurang senang @ x senang lgsung, banned je terus... tp jgn dgn aku2 sekali ko banned..! hak3

    BalasPadam
  28. mra xtau nak kate ape ape. so, mra pilih banje kebab. (xmemasal)

    btw,ap yg okey je kt n3 mra td?

    BalasPadam
  29. @mRa amira

    haha.
    belanje kebab ?
    okay !
    oh.
    okay tu merujuk kpd rambut mira tu !
    XD

    BalasPadam
  30. xde shoutbox xbest
    coz xleh nak spam
    haha

    *jujur



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasPadam
  31. letak aje laa...dh bese kalo dtg blog, tinggal jejak....wink2

    BalasPadam
  32. x yah letak pon xpe. ape2 hal drop comment je. lebih kurang same je pon

    BalasPadam
  33. @..hizamirahim..

    heh,cmne nak banje.
    zami n mra jauhhh :p
    oh,rmbt.haha.
    pendek sgt,xpe ekh? (kan da xd kene mgene dgn n3..hehe)

    okok.. lau nak letak shoutbox pn boleh, xletak pn boleh.kalau letak,mra leh kcu2 tiap2 ari. lau xde,xleh la.hehe.nk coment kang, xd kene mngene dgn n3,bek xyah. heh. XP

    BalasPadam
  34. x payah letak lah abang kacak.
    nt org laen ngorat cheq jeless. gagaga.

    p/s: nak mekdiiiiiiii. :P

    BalasPadam
  35. xde shoybox upenye sini..xperasan..
    bese dtg trus jump kat comment..ngee~

    shoutbox penting jg kalau nk pegi blog org yang singgah blog kite kan..tp kalau xde pn no hal la..^^,

    BalasPadam
  36. @tieha ismail

    hehe.
    rajin kan tinggalkan jejak ?
    XD

    BalasPadam
  37. @mRa amira

    takpe ah.
    hehe.
    XD
    zami terima je walaupun takde kene mengene dgn entri.
    dun worry.

    BalasPadam
  38. @NuR 'aQiLaH

    haha.
    siapa nak ngorat ?
    =.=

    eh.
    mekdi ?
    nanti zami dah jadi billionaire mcm Dr Rozmey, zami belanja ah.
    :P

    BalasPadam
  39. ikutkan hati dni, rasa takmo letak. tapi ramai lak bebel dni tak letak. macam kes zami gak. sebab diorang nak bershout kat situ. sedangkan kalo dni letak, dni tak jeling pun shoutbox tu sebenarnya. baik dni tak yah letak. tapi sebab diorang nak jugak, tengoklah ada masa dni letak.



    ehh.. tetiba bukan kasi pendapat tapi buat luahan jiwa raga wakakaka lariksssssss

    BalasPadam
  40. @ardinihumaira

    haha.
    takpe2.
    zami nak dgr jugak pengalaman kwn2.
    XD
    thanks dni.

    BalasPadam
  41. followers da ribu riban. kalau tak letak pon takpe..huhu :p

    boleh je tgl jejak kat komen kan?

    ;D

    ade lagi rambut tinggi die..;)

    BalasPadam
  42. eerrr, jom, i belanja kebab. HAHAHA~

    BalasPadam
  43. masukkan balik shoutbox senang nak bagi salam bila masuk blog

    BalasPadam
  44. ala
    xde shoutbox...

    wei
    pinjam header eh
    nk sumbat kat blog

    http://admiralhafiz.blogspot.com/2010/11/dituduh-mengugut-polis-bomba-pbsm.html


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasPadam
  45. zami, pernah dengar peribahasa marahkan nyamuk kelambu dibakar tak?

    heheh. letak laaaaaaaaaaaaa, kot.

    BalasPadam
  46. lagi bagus takde kot, sebab kalo aku nak chat ngan ko better aku chat guna YM atau chat fb, betul tak?

    haha

    BalasPadam
  47. baru perasan dah tak de shoutbox.
    dah lama tak jerit kat shoutbox zami.
    huu~ xp

    ikut zami lah nak letak ke tak.
    kalau aida, prefer letak je. :)

    BalasPadam
  48. haha pomote nampak abg teraniaya tu haha.

    erk*
    mekdi x sampai 10rgt.
    kena tgu jadik billionaire ke?
    -_-"

    BalasPadam
  49. PATUT LETAK!!! PATUT LETAK!!!
    ~erk, nyampuk sat~

    BalasPadam
  50. agak perlu supaya senang aku nak taip 'bw :)'

    tapi. aku mantain. rasanya tiap kalu kau update, aku baca :)

    BalasPadam
  51. err.errr.
    tatau nak komen ape,
    tp...tetap gak nak komen ! haha :p
    sila letak shoutbox coz senang nak kacau abg hensem neh. kahkahkah *statement taleh bla,sure kena gam satg =.='' ekeke

    BalasPadam
  52. kalau mra kan kan,
    Mr Prince update je, confirm memang mra bace n3 tu. so mra pun xkesah ade ke x sbnrnye shoutbox kt blog zami nih.. hehehe

    BalasPadam
  53. nak kebabbb!!! aaa..hahaha

    shoutbox tu penting sbb kalu org mls nk komen, die leh tinggal jejak kt shoutbox..leh la en zami track balik..heheeh...

    tp xletak pun takpe, sbb ramai yg komen kt blog ni..hahaahah!

    BalasPadam
  54. ala zami.. kan kita bole banned ip yg buat kacau tu kat chatbox nye acc. dulu kena, trus block n banned ip pembuat kacau tu... huhu

    BalasPadam
  55. salam

    sian kena carut..
    apa daaaa...

    saya ada shoutbox.. tapi bila kat pejabat tak leh view pun..
    pun rasa cam nak buang jee.. nanti org ingat kiter tak layan plak bila org shout shout kat situ.. huhuhuh

    // klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

    BalasPadam
  56. letak-letak
    sebab wana suke jerit2 ni
    wakakakaka
    xD

    p/s: gambar rambut tinggi memang wajib kan?
    xD

    BalasPadam
  57. letak je senang orang nak tinggalkan jejak kalau datang sini.

    semua sedia maklum kot padal anonymous yang tak puas hati dengan suatu blog. macam perkara biasa pulak sekarang ni. bila blog dah glemer or baru nak up mesti timbul anonymous ni. mesti!

    cadangan:
    1. ignore. nanti dia bosan dia stop la.

    2. layan je. nanti dia akan selalu datang baca blog kita lagi. haha. pastu orang lain pon akan datang blog kita utk tgk apa lagi respon dia. nanti bantu trafik la kot walaupun agak murahan cara nya.

    3. block terus. pergi kat cbox nye web, nanti bleh block ip dia. siap.

    panjang plak komen jangan marah aa. ;)

    BalasPadam
  58. Haish typo pulak. Bukan padal. Pasal. Haa baru betol.

    Haa ada cadangan lagi, letak chatbox facebook punya. Tak tahulah apa orang panggil. Tapi boleh tengoklah kat blog aku ada contoh. ;)

    Nanti bila guna facebook punya chatbox, dia dah tak boleh post sebagai anonymous lagi dah. HAHAHA

    BalasPadam
  59. letak saje.. senang la org yg malas komen nak tggl jejak.. haha

    BalasPadam
  60. haha...kau letak jelah zami....aper slhnyer..lantak ar orang menatang tuh...hehe...sng nak kasi komen jenguk2..singgah lalu..erkk

    BalasPadam
  61. kslu ade shout box,leh shout shout kat situhh.hehe.:)

    BalasPadam
  62. ehh... ko ade shoutbox ek before ?? tak pena prasan plak... ahaha...

    neway,satu je nk cakap...
    jgn berhosting kt udara, kalau takut caci-maki... huhuhu...

    caci-maki adalah lambang kemesraan sejati.. ahaks... :p

    p/s: rambut ko dah mcm adek aku, suke je aku nk tacing2 dan musnahkan tanpa sebab... huhuhu... :D

    -------------
    visit my new entry:

    Ramah 'Ramas' Mesra Hati...
    http://aidyshahiezad.blogspot.com

    BalasPadam
  63. x letak pon ok ape.. sng aku komen2 kt sini je.. hah!

    BalasPadam
  64. letak la senang...
    but its up 2 u..

    BalasPadam
  65. kalau xde shoutbox..tgk rambut lu yang bukan main menaik tu pun dah kire ok.kehkeh

    BalasPadam
  66. better letak...sebab org blh tggal jejak...sebab tak semua org boleh komen due to tenet yang ngok ngek..hehe..

    utk kata-kata yang tidak elok dibaca tu...u can delete...u r the owner so u can do anything right?

    BalasPadam
  67. erk..plez letak s/box..plezz..hehee ;p

    alasan? bila ada shoutbox, blog tu rasa cam lengkap jerkk..keh2..bak kata fizz, "senang nak tinggal jejak" bila tenet wat hal.

    BalasPadam
  68. haiyak wa manyak gelak bace lu munye entry..
    wa lase lu takpayah manyak susahhati taruk sotbox la, sebab lu pemes munye olang..olang pemes tak men sotbox2.. :p ok? nak kebab! hahah

    BalasPadam
  69. patot la cr tade shoutbox..tak pon u nak testing masuk shoutaward kot heheheh

    BalasPadam
  70. taruk!!! sebab? err..dah byk sebb dorg bagi kat atas..pilih jek~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com