Sabtu, 13 November 2010

Pengalaman Pertama Yang Dot Dot Dot

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Say halo halo ! And how are you guys today ? Okay ah kan ? Bagus bagus. Guess what ? Tadi aku gi memalukan diri kat depan kamera. Adeh. Aku join photoshoot ah. And I was like omaigot omaigot. Is this for real ? Dengan malu malu kucing, aku tak tahu apa yang aku bagi kat kamera tuh. Siriyes ah. Rasa macam tengah bogel je masa gambar kena ambil tu. Lu bayangkan ah ... Gilerrr tak gilerrr ? T.T




Okay. Personally, susah pulak nak posing depan kamera ni. I mean, siap dengan photographer dia sekali tuuu ... Adeh. Ni kira malam pengalaman pertama ah. Sebelum sebelum ni, aku main belasah, main bantai je. Lagipun, aku sajerrr suka suka dengan kawan kawan semua. Takde ah siriyes yang siriyes. Bila aku join photoshoot ni tadi, baru aku tahu lantai siling tu tinggi ke rendah. Maybe, this is going to be my last experience. Tak layak ah ! =.=


Apa apa pun, aku nak mengucapkan jutaan terima kasih buat PAKWE for this golden opportunity. Ngeee ... Jasamu dikenang ! And to my beloved friends, ADIE and ZAM, all the best ! XD


potpetpotpet : Tengah gilerrr dengan lagu Grenade by Bruno Mars !!!

87 ulasan:

  1. ADO BAKAT KOT...huuuuuu...

    BalasPadam
  2. Nak signature!!! Tak lama lagi jadi model fofular laa cikgu zami kita ni kannn.. :)

    BalasPadam
  3. Ohhhhhh.. Name dia Daniel Adie.. Kikiki.. :p

    BalasPadam
  4. Wah! kale purple!!!!!! @_@

    BalasPadam
  5. rileks ar bro !
    biase a nerves .
    papepon purple tu mmg lawa !

    BalasPadam
  6. wahh.. blog yg best.. nice work.. bkn sbb rupe tp isinye.. hehe.. i am a new blogger.. tau blog ni pon sbb blogwalking td..hope can exchange link..

    BalasPadam
  7. @FarhanaDr

    haha.
    sampai hati doktor berpaling daripada zami.
    :P

    BalasPadam
  8. grenade. talking to the moon. today my life begins. marry you. semuaaa awesome ! :D

    BalasPadam
  9. haha camtu plak jadi nye ekk..
    btul laa belom cuba belum tahu apply kat situasi zami neh..ngee~

    BalasPadam
  10. @aina khani

    lebih neves daripada biasa.
    lebih biasa daripada neves.
    =.=

    BalasPadam
  11. i love bruno mars
    hehehe
    xD

    BalasPadam
  12. Malu2 kucing je tu, kalu tgk dari posing tu Ok ape.. hehe..

    BalasPadam
  13. @Salmi Effendi

    tahu takpe.
    bruno mars is super talented.
    XD

    BalasPadam
  14. hensem kaciak bergaya
    haha
    ado stail
    lepas ni boleh jadi model
    ngee
    :)

    BalasPadam
  15. @Emilia Emira

    hehe.
    kan kan kan ?
    XD
    sila cuba cuba dulu.
    =.=

    BalasPadam
  16. @ahmad jo

    erk.
    tak tengok apa yang jadi kat lokasi.
    =.=

    BalasPadam
  17. @qilamahadi

    haha.
    this is not my outfit ah.
    XD
    thanks to PAKWE.

    BalasPadam
  18. super duper per per per talented. suara nak gilaaa punya sedap. sedap pun tak gila macam suara. haih -.-

    BalasPadam
  19. whoaaaa photoshoot ye????
    hahaha
    nnt kita photoshoot sesama nakkk????
    :P

    BalasPadam
  20. @Salmi Effendi

    haha.
    tahu takpe ah.
    jom kita jadi penasihat kelab peminat bruno mars ?
    =.=

    BalasPadam
  21. Segan Ah~ Ah~ Ah~ nak tegur zami pasni~ ngeeeeeeee~ >_<'

    BalasPadam
  22. nice writing lorh..like like like!!..

    BalasPadam
  23. ape yg jd kat lokasi? jeng3.. nti update r citer kat lokasi tu..

    BalasPadam
  24. @ahmad jo

    jeng jeng jeng.
    tungguuu ... guuu ... uuu ...
    siap gema ni.
    =.=

    BalasPadam
  25. sgat seswai kot jd model...u shud keep on it!!!goegeous!!

    BalasPadam
  26. abg encem,
    gambar kaku.
    siyes x tipu.

    BalasPadam
  27. hahaa.. ok rr tu dari tak siriyes kpd siriyes tu... leyh jd mudel.. ohhoo.. melayan kagu itu jua ~

    BalasPadam
  28. @..hizamirahim..

    hehe :P welkam2,, :P.. follow la my blog jgk

    *sambil tutp muke ngan kertas A4...hehe :P

    BalasPadam
  29. @arKue_ARIeFz

    insyaAllah.
    i will.
    rajin2 ah datang blog ni.
    senang nak kenal nanti.
    XD

    BalasPadam
  30. @Salmi Effendi

    haha.
    okay !
    i advisor !!!
    yeah.
    penasihat okayyy !!!
    =.=

    BalasPadam
  31. malu malu tucin konon.
    camne nak jadik model ni.
    cheq p mintak sain kang,
    ketar tgn. hewhew >.<

    BalasPadam
  32. okay i salah baca. i baca ca ca kelab peminat kah kah kah. okay u menang -.-' malu. bai. har har.

    BalasPadam
  33. @NuR 'aQiLaH

    bukan tangan je ketar,
    leher pun ketar.
    =.=
    haha.

    BalasPadam
  34. auwww nak sain. kat tapak kaki ahahha

    BalasPadam
  35. @Salmi Effendi

    haha.
    takpe2.
    u nak jadi president pun boleh je.
    takde hal.
    XD
    macam betul je.

    BalasPadam
  36. @neyra shazeyra

    haha.
    boleh je.
    tapi sain pakai berus gigi boleh ?
    XD

    BalasPadam
  37. hahaha rase cam bogel...ayat tabley bla....

    BalasPadam
  38. pemalu jgak erk zami nie...
    hehehe...ke wat2 malu....
    hahaha...pe pon ok la tuh...
    dpt pgalaman photoshot....

    BalasPadam
  39. "Blog berjalan" (^^,)/

    Anyway, what's this photoshoot for? Majalah Maskulin? hahaha

    Saifullah

    BalasPadam
  40. hahah nnt kite photoshoot, i amik gmbr u, u amik gmbr i. hahahah~
    ehh sape nak amik gmbr kite berdua?? ahhaha~

    BalasPadam
  41. Zami,kalau zami pakai kasut kale putih lagi smart~ :)

    BalasPadam
  42. weee.zami in purple..

    cantek ;D

    BalasPadam
  43. zami kalo jadi model jangan lupa lak kat dni. dni lanting katak puru nanti kang aaaaaaaaa... (perasan, nak pegang katak pon takut apo lagi nak lanting kat orang ;p)


    ado gayo!
    :D

    BalasPadam
  44. @hizami:

    sangat menarik!
    aku dah sakit badan.haha

    BalasPadam
  45. @Nisa A.

    erk.
    tu ah.
    kita amik kat depan cermin !
    XD

    BalasPadam
  46. @ardinihumaira

    boleh je.
    zami baling kat dni balik.
    haha.
    XP

    BalasPadam
  47. haha. ye r. cantek.

    nak lagik ke?
    haha

    BalasPadam
  48. wiwit wiwit.
    dah ada shoutbox.
    tahniah. haha

    -jaga leher elok2. ekeke :P

    BalasPadam
  49. Kadang2 mati gaya bila photoshoot kan?
    Mula2 malu..lama2 mesti addicted..
    haha

    BalasPadam
  50. fuh3x..
    xlame lagi kua la mag MASKULIN nieh..huhu
    chayok2 zami ^^

    BalasPadam
  51. hahaha...sme la kiter..
    wakakaka...alaaa...truskan jela...
    malu tu kjap je kot zami...
    =)

    BalasPadam
  52. hahaha...zami, u did great ok!
    for sure gmbr2 u will be amazing!! trust me k...

    ~ DanieL AdiE ~

    BalasPadam
  53. gila macam model siot..
    jelesaku..
    hohohoho

    BalasPadam
  54. tak nak komen.
    boleh?
    hehe. handsome.nice la.cume ada rasa lain sket. tp xtau ape..

    ada pakai celak ke?
    saje tanye. :P

    pegi study tau dear. :)

    BalasPadam
  55. tinggi betul imaginasi ko depan kamera tue ek ?? siap boleh rase macam tgh bogel plak... ahaha... :D

    ------------------
    visit my new latest entry:

    Chenta Hati Baru...
    http://aidyshahiezad.blogspot.com

    BalasPadam
  56. gila la.. seyes shit baju lu cun

    BalasPadam
  57. haha. ade ke macam tengah bogel. ingat model seluar dalam ke ha?

    BalasPadam
  58. wah nmpak ensem r..
    hahahahaha

    BalasPadam
  59. hahaahaha....ala..kalu minat modelling jgn la berhenti mencuba..chaiyok!!!!

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com