Sabtu, 27 November 2010

Ouchhh ! Blog Pilihan Malaysia ?


Okay. Aku tak tahu pulak macam mana aku boleh tersenarai ? Nasib ada Gadis Ini gi post berita gumbira ni kat wall facebook aku. Terkujat sementara. Segan pulak berada dalam satu kategori dengan blogger blogger hebat. Wuuu ... Siapa memandai buang undi untuk Budak Lelaki Sebelah Pintu ni ? Adeh. Nak nanges je rasa. Terima kasih ah ! Haha. Tak sangka ada orang sudi calonkan blog cikai ni. Dah la banyak kesalahan tatabahasa berlaku kat sini. Memudaratkan kesihatan betul. Eh. Nak tumpang undi sekaki ? Klik sini. Oh. Ni bukan nak paksa kau undi  Budak Lelaki Sebelah Pintu laju laju. Ni nak tolong promosi benda ni. :')


potpetpotpet : Rezeki jangan ditolak.

37 ulasan:

adrinaqamarina berkata...

tak best sebab tak dapat vote banyak3 kali la~~~

Ryoki berkata...

hahaha... tahniahhhh.... cikai ker blog ni??? dot com pya blog tuuuuuu..... selalu yang dot com ni bukai cikai-cikai punya blog...heheh... per2 pon.. tahniah skali lagiii

adrinaqamarina berkata...

eh bukan banyak kali tapi banyak3. kalau dah dua tiga pilihan yang ada, takkan nak isitikarah kot

mR.sYaH berkata...

tahniah4!

Mardhiah Mohd Fuad berkata...

tahniah dik!!

cik EPAL berkata...

tahniah! =)

kembatolo™ berkata...

satu undi 50sen.. bak sini cepat.. haha

btw, tahniah r 'abg'.
wakaka

rizal jabai berkata...

AFUNNDI ZAMI
taip

BUDAK LELAKI

dan hantar ke nombor telepon zami...hehehehehe
tahniah zami...blog ko..blog feveret aku..hehe

Fariq berkata...

haha sempat lg tu swoh undi,,
i vote for u bro,,, laju2,, hehe

Puteri Iqa Izyan berkata...

cikgu busy exm..huhu..
igt kn tau.xtau ghupenye.. huhu..

mRa amira berkata...

^____________^

En iLham berkata...

alalalala
malu2 kucing plak
blog dah mantap pun nak rendah diri lagi
huhu
tahniah bro
semoga dapat blog terhebat

Mknace berkata...

:) :) :)
tahniah

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

waoooooo :D

congratsss zami !!
anda mmg layak pon :) hikks

nurayunni berkata...

tahniah2...blog pilihan...

..hizamirahim.. berkata...

@adrinaqamarina

hehe.
takpe2.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Ryoki

adeh.
cikai ah ni.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@adrinaqamarina

kan ?
masing2 hebat.
hanya mampu tersenyum je ni.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@mR.sYaH

thanks a bunch.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Mardhiah Mohd Fuad

terima kasih kak.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@cik EPAL

haha.
cik epal pun masuk jugak kan ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@kembatolo™

haha.
okay2.
50 sen je kan ?
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@rizal jabai

haha.
boleh pulak ?
keputusan di tangan anda.
anda yang menentukannya.
cehhh...
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Fariq

thanks a lot.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

tahu takpe.
bz.
sampai tak tahu.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

thanks.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@En iLham

mantap ?
haiyak.
takde maknanya.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Mknace

thanks.
thanks.
thanks.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ღ Sumomo-chan ღ

ngeee.
yola tu.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@nurayunni

ngeee...
biasa2 je.
XD

kimi berkata...

ala blh vite satu blog je..ala blog satu tu dah sms personal suruh vote.nak vote blog kamu tpdh x blh.huhu

a i d a ; berkata...

fuiyoo! tak sangka blog zami jadi blog pilihan.

tahniah! :D

..hizamirahim.. berkata...

@kimi

haha.
that's okay.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@a i d a ;

tahu takpe.
tak sangka betul.
T.T

Puteri Iqa Izyan berkata...

aiyak.lupe pulak nk wish gudluck!

da vote zami da..hua3..
nnt kalau monang, kono blanjo den la ae..

mekflury pon jadi la yo.. haha :P

noor berkata...

waa..tahniah!!...didoakan moga berjaya=)

ardinihumaira berkata...

bestnye zami...
gerenti menang ni :D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com