Sabtu, 27 November 2010

Ouchhh ! Blog Pilihan Malaysia ?


Okay. Aku tak tahu pulak macam mana aku boleh tersenarai ? Nasib ada Gadis Ini gi post berita gumbira ni kat wall facebook aku. Terkujat sementara. Segan pulak berada dalam satu kategori dengan blogger blogger hebat. Wuuu ... Siapa memandai buang undi untuk Budak Lelaki Sebelah Pintu ni ? Adeh. Nak nanges je rasa. Terima kasih ah ! Haha. Tak sangka ada orang sudi calonkan blog cikai ni. Dah la banyak kesalahan tatabahasa berlaku kat sini. Memudaratkan kesihatan betul. Eh. Nak tumpang undi sekaki ? Klik sini. Oh. Ni bukan nak paksa kau undi  Budak Lelaki Sebelah Pintu laju laju. Ni nak tolong promosi benda ni. :')


potpetpotpet : Rezeki jangan ditolak.

37 ulasan:

  1. tak best sebab tak dapat vote banyak3 kali la~~~

    BalasPadam
  2. hahaha... tahniahhhh.... cikai ker blog ni??? dot com pya blog tuuuuuu..... selalu yang dot com ni bukai cikai-cikai punya blog...heheh... per2 pon.. tahniah skali lagiii

    BalasPadam
  3. eh bukan banyak kali tapi banyak3. kalau dah dua tiga pilihan yang ada, takkan nak isitikarah kot

    BalasPadam
  4. satu undi 50sen.. bak sini cepat.. haha

    btw, tahniah r 'abg'.
    wakaka

    BalasPadam
  5. AFUNNDI ZAMI
    taip

    BUDAK LELAKI

    dan hantar ke nombor telepon zami...hehehehehe
    tahniah zami...blog ko..blog feveret aku..hehe

    BalasPadam
  6. haha sempat lg tu swoh undi,,
    i vote for u bro,,, laju2,, hehe

    BalasPadam
  7. cikgu busy exm..huhu..
    igt kn tau.xtau ghupenye.. huhu..

    BalasPadam
  8. alalalala
    malu2 kucing plak
    blog dah mantap pun nak rendah diri lagi
    huhu
    tahniah bro
    semoga dapat blog terhebat

    BalasPadam
  9. waoooooo :D

    congratsss zami !!
    anda mmg layak pon :) hikks

    BalasPadam
  10. tahniah2...blog pilihan...

    BalasPadam
  11. @adrinaqamarina

    kan ?
    masing2 hebat.
    hanya mampu tersenyum je ni.
    XD

    BalasPadam
  12. @cik EPAL

    haha.
    cik epal pun masuk jugak kan ?
    XD

    BalasPadam
  13. @rizal jabai

    haha.
    boleh pulak ?
    keputusan di tangan anda.
    anda yang menentukannya.
    cehhh...
    XD

    BalasPadam
  14. ala blh vite satu blog je..ala blog satu tu dah sms personal suruh vote.nak vote blog kamu tpdh x blh.huhu

    BalasPadam
  15. fuiyoo! tak sangka blog zami jadi blog pilihan.

    tahniah! :D

    BalasPadam
  16. aiyak.lupe pulak nk wish gudluck!

    da vote zami da..hua3..
    nnt kalau monang, kono blanjo den la ae..

    mekflury pon jadi la yo.. haha :P

    BalasPadam
  17. waa..tahniah!!...didoakan moga berjaya=)

    BalasPadam
  18. bestnye zami...
    gerenti menang ni :D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com