Khamis, 11 November 2010

Melilau Together Di The Gardens

Aku bukan orang KL. So, logik ah aku tak pernah gi The Gardens kan ? Ke tak logik langsung ? Haha. Aku nak singgah Mid Valley semalam. Dah tu, aku nak cari ah parking. Pusing punya pusing, penuh ah parking kat Mid Valley tu. Apahal ah ramai ramai gi Mid Valley ni ? Gi ah tempat lain. Banyak lagi tempat lain kat KL kan ? Menyusahkan betul ! =.=


Tak pasal pasal aku gi parking kat The Gardens. Nasib sebelah je dengan Mid Valley tu. Kalau dua tiga belah, mati ah aku nak berlari-lari anak gi Mid Valley. Adeh. Masuk masuk je The Gardens tu, one of my friends siap tanya, eh ni Mid Valley ek ? Okay. Lu tak pernah gi Mid Valley ke ? Haha. Kejam tak aku sebagai seorang kawan yang macam handsome ? Ngeee ... Lawo jugak ah The Gardens ni. Plus, takde ah sesak macam Mid Valley. Sesuai betul kalau lu nak posing kat escalator ! *.*




Kitorang pun jalan jalan ah kejap. Tengok tengok port mana yang best nak lepak. Then, jumpa ah taman tema air kat aras 6 kalau tak silap. Kata The Gardens kan, kena ah ada tumbuhan tumbuhan hijau ni. Kuning kuning sikit pun takpe kot. Erk. Aku cari cari jugak pokok durian, pokok rambutan, pokok manggis, tapi tak jumpa ah. Ada ke tak sebenarnya ni ? Beritahu ah awal awal, atau letak ah signboard di sini takde pokok durian, pokok rambutan, apatah lagi pokok manggis. Boleh ? Takde ah aku tercari-cari. Dan aku pun tak tahu sebab musabab kenapa aku cari pokok pokok tu. Haha. Lantak ah. Moral of the story, sayangi alam sekitar ! Let's green our one and only earth !











potpetpotpet : Posing in front of camera is like a therapy to me. :)

90 ulasan:

  1. gambar fes seres hensem *tutup muka.

    hahah. posing in front of camera is like a therapy for u.

    but for me,

    posing in front of camera and write sumthing in my diary, baru lah terapy.

    :D

    BalasPadam
  2. keh keh.
    agak-agak gie The Garden beli ape ek ?

    BalasPadam
  3. bakal cekgu yg rmbot pnjg! hehe

    tak penah ag kot smpai the garden. tah caner rupe.

    mid pon bru sekali. huhu :p

    BalasPadam
  4. @adrinaqamarina

    haha.
    u write something in ur diary.
    while i post something in my blog.
    XD

    BalasPadam
  5. hak hak.

    mmg aku tahu xkn beli pape :))

    BalasPadam
  6. pnh jd part time model ke?
    rmbut tu yg mahal kaan?hiks..
    emm dlu time aku kt uitm, stakat pkai tshirt tomsgirl n jeans ladylike ble msuk situ je ase tersipu2..huuu..
    hehehe

    BalasPadam
  7. mid memang penuh esp rabu sebab gsc murah n skang minggu stdy week, dak um rmi dtg mid (mcm dak yg ngah tulis ni tiap2 ari g mid)

    kalau pergi gardens, masuk dye nye kedai mcm xkene layan. haha. semua kdai high class, xpndang student cm mra. slalu da buat dgn mmber. ngeh3..bosan2 lepak mid, lepak gardens. :P

    BalasPadam
  8. @intanurulfateha

    diva ?
    haiyak.
    jauh panggang daripada api.
    XD

    BalasPadam
  9. @ika~~

    tak pernah jadi model ah.
    ni saje2.
    XD
    eh.
    nape tersipu-sipu ?
    XD

    BalasPadam
  10. @mRa amira

    oh.
    lupa pulak hari rabu !
    =.=

    wah.
    rajin lepak mid ek ?
    XD

    BalasPadam
  11. apesal la rumput ijaw tu ensem sgt.
    arghh.

    BalasPadam
  12. cait! xpelah.
    bayar sendiri je.. huhu :D

    BalasPadam
  13. @NuR 'aQiLaH

    zami pun dah lama perasan.
    handsome betul rumput tu.
    =.=

    BalasPadam
  14. @Puteri Iqa Izyan

    haha.
    belanja ah tu.
    rezeki jgn ditolak.
    XD

    BalasPadam
  15. hermm..aku suka pi midvalley!!haha...gardens jrg kot

    BalasPadam
  16. wah rindunya kat the gardens and mid valley..last g sner time christmes taun lps..tue pun sbb nak bli brg2 nak msk campus2...hope dpt g sner lpk2 gan my family.......ske g pet world hahahha tgk hamster gaga

    BalasPadam
  17. wah rindunya kat the gardens and mid valley..last g sner time christmes taun lps..tue pun sbb nak bli brg2 nak msk campus2...hope dpt g sner lpk2 gan my family.......ske g pet world hahahha tgk hamster gaga

    BalasPadam
  18. haha. tak iklas tuh.
    takpelah...
    mintak duit kat ayah je :p

    BalasPadam
  19. @..hizamirahim..

    rajin lah jugak ble takde keje,smpi da hafal mid dah pn.haha.
    cume smlm memang nak g je, tp xtau nape xgrak2.. hurm..
    kalau g,leh jmpe la kot. kot la.mne tau jd mcm ritu lak en. haha.

    :P

    BalasPadam
  20. bACkground cantik :)

    dan secara jujur cakap tak tahu pn ada the gardens T__T

    BalasPadam
  21. @Han$ Xy

    haha.
    dekat ek mid valley dgn ukm ?
    XD

    BalasPadam
  22. @amin hafiz

    wah.
    lady gaga pun ada hamster ?
    =.=

    BalasPadam
  23. @Puteri Iqa Izyan

    sampai hati ...
    ikhlas ni.
    ^.^
    sila percaya.

    BalasPadam
  24. @mRa amira

    haha.
    takde jodoh ah tu.
    tibe2 tak nak gerak2 tu.
    XD

    BalasPadam
  25. @momochan

    thanks.
    eh.
    tak tahu jugak ek ?
    give 5 !
    XD

    BalasPadam
  26. @..hizamirahim..

    ye la kot.
    dah takde jodoh.
    da tunjuk terang2.
    terima hakikat sudah. haha

    BalasPadam
  27. ecece..
    oke2.percaya


































































    *sebab kesian :p

    BalasPadam
  28. @mRa amira

    haha.
    XD
    kalau dah jodoh, tak ke mana.

    BalasPadam
  29. @Puteri Iqa Izyan

    haha.
    panjang gilerrr.
    =.=

    eh.
    kesian pun kira okay ah.
    XD

    BalasPadam
  30. sempat plak posing ekk..haha

    BalasPadam
  31. haha..TG tu dah mmg jiran pn ngn Mid.. hurm..cume nye TG tu nk branded2 la.. klw mid stil ade je bnd branded cume x segah TG.. ;)

    BalasPadam
  32. @..hizamirahim..

    yups.
    kalau ada jodoh...........
    okay, xmo berharap tbe tbe. haha

    BalasPadam
  33. zami...aku um daa...hu4...always pergi kot hujung minggu...hahah...

    BalasPadam
  34. @Han$ Xy

    saya um jugak! (tbe tbe) haha

    BalasPadam
  35. ermm

    zami

    xpenah pegi the gardens

    kat situ tempat taman2 bunga ke?

    mid valley tu ape plak? mcm klang valley? lembah klang? lembah mid? air takung2 ke

    sy budak kuala sgor.

    BalasPadam
  36. @Han$ Xy

    ops.
    salah pulak.
    =.=

    confuse ah.
    XD

    BalasPadam
  37. hahaha.kannn??

    baru perasan. pnjg gile.takpe2...eksesais jari untuk scrolling.. haha :p

    BalasPadam
  38. @mRa amira

    bagus ah tu.
    sila kenal2 dgn hans tu.
    XD

    BalasPadam
  39. @..hizamirahim..

    kenal dgn dye? boleh2.
    haha. takut mr prince marah je.
    opps.. :P haha. gurau.

    BalasPadam
  40. @..hizamirahim..

    wokay, btw, dtg la lagi sini.
    kay? dah dah, pergi stdy.sminggu da kan cutii.. :P

    BalasPadam
  41. @mRa amira

    tu ah.
    nak study ah pulak.
    dah puas main2 ni.
    =.=

    BalasPadam
  42. @..hizamirahim..

    tau xpe. haha.
    happy study mr prince :P

    BalasPadam
  43. Okeyh okeyh okeyh.. Ada si DIA.. Kih kih kih.. :p

    Zami.. Pasni pi the gardens kat ipoh lak.. Hehe..

    BalasPadam
  44. motif nak perli

    xbaek perli2

    "saya ikhlas" - ziana zain

    hahaha

    mst bloggers lain rasa aku gile. sebelum die rasa aku gile. diorang ptut tau yg ko lebih gile. kite mmg gile. cume gile ko lebih sket dr gile aku.

    gile x? gile kentang kan ko nk komen. hahahaha

    BalasPadam
  45. @FarhanaDr

    siapa si dia ?
    haha.
    the gardens ada kt ipoh ?
    okay2.
    aklau sempat, nak singgah jugak.
    XD

    BalasPadam
  46. nahh 5+5=10 tehee~

    balik ni memang nak kena serbu la tempat tu.. :D

    BalasPadam
  47. @Qarl

    erk.
    aku pura pura gilerrr.
    ko betul betul gilerrr kan ?
    haha.
    :P

    BalasPadam
  48. ahhahah
    nisa pon suka terapi dengan photoshoot :D

    BalasPadam
  49. the garden..
    teringat masa tahun lepas kot..
    pergi garden..
    tiket paling mahal tengok kat garden rm20..tgok cite transfomers..dah la duduk paling depan sekali..haha..tp garden mmg cantik

    BalasPadam
  50. @hizami:

    .sgt meriah.
    sape la kawan ko yg tnya tuh kan.huhu

    BalasPadam
  51. Err.. Si dia mana lagi.. Si dia yang model nan seorang itu laa.. Wakakaka.. Eh.. Ke orang lain.. :p

    BalasPadam
  52. pi the garden one time jer, time tu kne jumpe someone kat lobby. jumpe 5 mins je pastu kuar balik, jalan2 kat mid valley ahaha...

    BalasPadam
  53. cntik jgk tmpt tu..huhuhu
    memang gler kmera r korang nie..
    hahahahaa...

    BalasPadam
  54. uhhuu

    gambo 1st tuh awat cam nak jatuh...

    n gambo last tuh kontraversi laa....
    sila cari tandas..... heheheheehehe

    jgn marrahh... :D

    // klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

    BalasPadam
  55. eh..sape ek mamat yg bergambar ngan u tu zami...hensem!
    (TIBE!..bole??)

    latest entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/again.html

    BalasPadam
  56. @ayie

    kan ?
    sekali seumur hidup ah kalau nak shopping situ.
    haha.
    XD

    BalasPadam
  57. @mye

    tu ah pasal.
    ada ubat tak nak rawat penyakit ni ?
    XD

    BalasPadam
  58. @miMiE aZiMaSK ^V^

    hampir jatuh sebab laju sgt escalator tu bergerak - 120km/j.
    =.=

    BalasPadam
  59. @AdiE

    siapa ?
    ada ek ?
    tak perasan ah.
    XD

    BalasPadam
  60. Cikgu comel.

    sila jadi model~

    sekian~

    kih3~

    BalasPadam
  61. mentang2 suke bergambar, di mana saja pun kau bisa bergambar ya... hahaha~

    BalasPadam
  62. asal gambar zami lawa2..
    jeles ah.. nak conteng buleh tak?
    hahaha gaya orang dengki :D

    BalasPadam
  63. Xtumpah macam supermodel kamu berdua..
    Ohh btw jgn kekwat2 walaupu hot yer :)

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    BalasPadam
  64. anda memg sesuai jdik model tuk setiap entry...*tetibe* =p

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com