Khamis, 11 November 2010

Melilau Together Di The Gardens

Aku bukan orang KL. So, logik ah aku tak pernah gi The Gardens kan ? Ke tak logik langsung ? Haha. Aku nak singgah Mid Valley semalam. Dah tu, aku nak cari ah parking. Pusing punya pusing, penuh ah parking kat Mid Valley tu. Apahal ah ramai ramai gi Mid Valley ni ? Gi ah tempat lain. Banyak lagi tempat lain kat KL kan ? Menyusahkan betul ! =.=


Tak pasal pasal aku gi parking kat The Gardens. Nasib sebelah je dengan Mid Valley tu. Kalau dua tiga belah, mati ah aku nak berlari-lari anak gi Mid Valley. Adeh. Masuk masuk je The Gardens tu, one of my friends siap tanya, eh ni Mid Valley ek ? Okay. Lu tak pernah gi Mid Valley ke ? Haha. Kejam tak aku sebagai seorang kawan yang macam handsome ? Ngeee ... Lawo jugak ah The Gardens ni. Plus, takde ah sesak macam Mid Valley. Sesuai betul kalau lu nak posing kat escalator ! *.*




Kitorang pun jalan jalan ah kejap. Tengok tengok port mana yang best nak lepak. Then, jumpa ah taman tema air kat aras 6 kalau tak silap. Kata The Gardens kan, kena ah ada tumbuhan tumbuhan hijau ni. Kuning kuning sikit pun takpe kot. Erk. Aku cari cari jugak pokok durian, pokok rambutan, pokok manggis, tapi tak jumpa ah. Ada ke tak sebenarnya ni ? Beritahu ah awal awal, atau letak ah signboard di sini takde pokok durian, pokok rambutan, apatah lagi pokok manggis. Boleh ? Takde ah aku tercari-cari. Dan aku pun tak tahu sebab musabab kenapa aku cari pokok pokok tu. Haha. Lantak ah. Moral of the story, sayangi alam sekitar ! Let's green our one and only earth !











potpetpotpet : Posing in front of camera is like a therapy to me. :)

90 ulasan:

adrinaqamarina berkata...

gambar fes seres hensem *tutup muka.

hahah. posing in front of camera is like a therapy for u.

but for me,

posing in front of camera and write sumthing in my diary, baru lah terapy.

:D

Liya Laa berkata...

keh keh.
agak-agak gie The Garden beli ape ek ?

Puteri Iqa Izyan berkata...

bakal cekgu yg rmbot pnjg! hehe

tak penah ag kot smpai the garden. tah caner rupe.

mid pon bru sekali. huhu :p

..hizamirahim.. berkata...

@adrinaqamarina

haha.
u write something in ur diary.
while i post something in my blog.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Liya Laa

erk.
tak beli apa2.
=.=

Salmi Effendi berkata...

:D

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

haha.
jom ah !
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Salmi Effendi

XD

Liya Laa berkata...

hak hak.

mmg aku tahu xkn beli pape :))

intanurulfateha berkata...

gmbr mmg diva habes :P

Puteri Iqa Izyan berkata...

oke. belanja r! :p

ika~~ berkata...

pnh jd part time model ke?
rmbut tu yg mahal kaan?hiks..
emm dlu time aku kt uitm, stakat pkai tshirt tomsgirl n jeans ladylike ble msuk situ je ase tersipu2..huuu..
hehehe

mRa amira berkata...

mid memang penuh esp rabu sebab gsc murah n skang minggu stdy week, dak um rmi dtg mid (mcm dak yg ngah tulis ni tiap2 ari g mid)

kalau pergi gardens, masuk dye nye kedai mcm xkene layan. haha. semua kdai high class, xpndang student cm mra. slalu da buat dgn mmber. ngeh3..bosan2 lepak mid, lepak gardens. :P

..hizamirahim.. berkata...

@Liya Laa

nasib ah tahu.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@intanurulfateha

diva ?
haiyak.
jauh panggang daripada api.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

belajna tiket parking je ah.
boleh ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ika~~

tak pernah jadi model ah.
ni saje2.
XD
eh.
nape tersipu-sipu ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

oh.
lupa pulak hari rabu !
=.=

wah.
rajin lepak mid ek ?
XD

NuR 'aQiLaH berkata...

apesal la rumput ijaw tu ensem sgt.
arghh.

Puteri Iqa Izyan berkata...

cait! xpelah.
bayar sendiri je.. huhu :D

..hizamirahim.. berkata...

@NuR 'aQiLaH

zami pun dah lama perasan.
handsome betul rumput tu.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

haha.
belanja ah tu.
rezeki jgn ditolak.
XD

Han$ Xy berkata...

hermm..aku suka pi midvalley!!haha...gardens jrg kot

amin hafiz berkata...

wah rindunya kat the gardens and mid valley..last g sner time christmes taun lps..tue pun sbb nak bli brg2 nak msk campus2...hope dpt g sner lpk2 gan my family.......ske g pet world hahahha tgk hamster gaga

amin hafiz berkata...

wah rindunya kat the gardens and mid valley..last g sner time christmes taun lps..tue pun sbb nak bli brg2 nak msk campus2...hope dpt g sner lpk2 gan my family.......ske g pet world hahahha tgk hamster gaga

Puteri Iqa Izyan berkata...

haha. tak iklas tuh.
takpelah...
mintak duit kat ayah je :p

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

rajin lah jugak ble takde keje,smpi da hafal mid dah pn.haha.
cume smlm memang nak g je, tp xtau nape xgrak2.. hurm..
kalau g,leh jmpe la kot. kot la.mne tau jd mcm ritu lak en. haha.

:P

momochan berkata...

bACkground cantik :)

dan secara jujur cakap tak tahu pn ada the gardens T__T

..hizamirahim.. berkata...

@Han$ Xy

haha.
dekat ek mid valley dgn ukm ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@amin hafiz

wah.
lady gaga pun ada hamster ?
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

sampai hati ...
ikhlas ni.
^.^
sila percaya.

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

haha.
takde jodoh ah tu.
tibe2 tak nak gerak2 tu.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@momochan

thanks.
eh.
tak tahu jugak ek ?
give 5 !
XD

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

ye la kot.
dah takde jodoh.
da tunjuk terang2.
terima hakikat sudah. haha

Puteri Iqa Izyan berkata...

ecece..
oke2.percaya


































































*sebab kesian :p

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

haha.
XD
kalau dah jodoh, tak ke mana.

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

haha.
panjang gilerrr.
=.=

eh.
kesian pun kira okay ah.
XD

Emilia Emira berkata...

sempat plak posing ekk..haha

Black_roses92 berkata...

haha..TG tu dah mmg jiran pn ngn Mid.. hurm..cume nye TG tu nk branded2 la.. klw mid stil ade je bnd branded cume x segah TG.. ;)

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

yups.
kalau ada jodoh...........
okay, xmo berharap tbe tbe. haha

Han$ Xy berkata...

zami...aku um daa...hu4...always pergi kot hujung minggu...hahah...

..hizamirahim.. berkata...

@Emilia Emira

wajib ah.
=.=

mRa amira berkata...

@Han$ Xy

saya um jugak! (tbe tbe) haha

..hizamirahim.. berkata...

@Black_roses92

oh.
patut ah.
haha.
XD

Qarl berkata...

ermm

zami

xpenah pegi the gardens

kat situ tempat taman2 bunga ke?

mid valley tu ape plak? mcm klang valley? lembah klang? lembah mid? air takung2 ke

sy budak kuala sgor.

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

ngeee ...
peace !
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Han$ Xy

ops.
salah pulak.
=.=

confuse ah.
XD

Puteri Iqa Izyan berkata...

hahaha.kannn??

baru perasan. pnjg gile.takpe2...eksesais jari untuk scrolling.. haha :p

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

bagus ah tu.
sila kenal2 dgn hans tu.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Qarl

haha.
perli nampak ?
=.=

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

kenal dgn dye? boleh2.
haha. takut mr prince marah je.
opps.. :P haha. gurau.

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

exercise jari + mata.
haha.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

okay je ah.
no worries kay ?
XD

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

wokay, btw, dtg la lagi sini.
kay? dah dah, pergi stdy.sminggu da kan cutii.. :P

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

tu ah.
nak study ah pulak.
dah puas main2 ni.
=.=

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

tau xpe. haha.
happy study mr prince :P

FarhanaDr berkata...

Okeyh okeyh okeyh.. Ada si DIA.. Kih kih kih.. :p

Zami.. Pasni pi the gardens kat ipoh lak.. Hehe..

Qarl berkata...

motif nak perli

xbaek perli2

"saya ikhlas" - ziana zain

hahaha

mst bloggers lain rasa aku gile. sebelum die rasa aku gile. diorang ptut tau yg ko lebih gile. kite mmg gile. cume gile ko lebih sket dr gile aku.

gile x? gile kentang kan ko nk komen. hahahaha

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

baik !
XD

..hizamirahim.. berkata...

@FarhanaDr

siapa si dia ?
haha.
the gardens ada kt ipoh ?
okay2.
aklau sempat, nak singgah jugak.
XD

momochan berkata...

nahh 5+5=10 tehee~

balik ni memang nak kena serbu la tempat tu.. :D

..hizamirahim.. berkata...

@Qarl

erk.
aku pura pura gilerrr.
ko betul betul gilerrr kan ?
haha.
:P

..hizamirahim.. berkata...

@momochan

apalagi ?
gi serbu.
XD

Nisa A. berkata...

ahhahah
nisa pon suka terapi dengan photoshoot :D

ayie berkata...

the garden..
teringat masa tahun lepas kot..
pergi garden..
tiket paling mahal tengok kat garden rm20..tgok cite transfomers..dah la duduk paling depan sekali..haha..tp garden mmg cantik

zamdayz berkata...

@hizami:

.sgt meriah.
sape la kawan ko yg tnya tuh kan.huhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

perghhhh.....kachak lagi bergaya

FarhanaDr berkata...

Err.. Si dia mana lagi.. Si dia yang model nan seorang itu laa.. Wakakaka.. Eh.. Ke orang lain.. :p

Ms and Mr Red Ribbon berkata...

pi the garden one time jer, time tu kne jumpe someone kat lobby. jumpe 5 mins je pastu kuar balik, jalan2 kat mid valley ahaha...

mye berkata...

cntik jgk tmpt tu..huhuhu
memang gler kmera r korang nie..
hahahahaa...

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

uhhuu

gambo 1st tuh awat cam nak jatuh...

n gambo last tuh kontraversi laa....
sila cari tandas..... heheheheehehe

jgn marrahh... :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

kechixx berkata...

meletop!:)

AdiE berkata...

eh..sape ek mamat yg bergambar ngan u tu zami...hensem!
(TIBE!..bole??)

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/again.html

..hizamirahim.. berkata...

@Nisa A.

wah.
sama hobi ek ?
bagus2.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ayie

kan ?
sekali seumur hidup ah kalau nak shopping situ.
haha.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@zamdayz

tu ah.
sape ah tu.
malu.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

haha.
thanks.
XD
terharu ni.

..hizamirahim.. berkata...

@FarhanaDr

siapa ?
siapa ?
siapa ?
haha.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Ms and Mr Red Ribbon

5 min je ?
wah.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@mye

tu ah pasal.
ada ubat tak nak rawat penyakit ni ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@miMiE aZiMaSK ^V^

hampir jatuh sebab laju sgt escalator tu bergerak - 120km/j.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@kechixx

nasib tak mati sebab meletop.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@AdiE

siapa ?
ada ek ?
tak perasan ah.
XD

LORD ZARA 札拉 berkata...

Cikgu comel.

sila jadi model~

sekian~

kih3~

ALUMNI IPG KAMPUS SULTAN MIZAN berkata...

cikgu..

saya bloggers baru belajar.

aliesha kirana berkata...

mentang2 suke bergambar, di mana saja pun kau bisa bergambar ya... hahaha~

iszieylyanziy berkata...

bosannye nk p mid,,ngee,,

ardinihumaira berkata...

asal gambar zami lawa2..
jeles ah.. nak conteng buleh tak?
hahaha gaya orang dengki :D

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Xtumpah macam supermodel kamu berdua..
Ohh btw jgn kekwat2 walaupu hot yer :)

Love,
PojiePooh Abdullah

an_nisa89 berkata...

anda memg sesuai jdik model tuk setiap entry...*tetibe* =p

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com