Selasa, 30 November 2010

Koleksi Gambar Panas Di Bloggers Mini Gathering

Adeh. Aku baru join Bloggers Mini Gathering kat Mid Valley hari ahad lepas. Siriyes best !!! Ni kira pengalaman pertama ah. Tak pernah pernah nak join gathering, apatah lagi nak jumpa makhluk makhluk yang aku tak berapa kenal. Agak buang tebiat di situ. Ngeee ... Personally, aku bergumbira sepanjang gathering tu berlangsung. Normal la masa mula mula jumpa tu semua senyap. Bajet pendiam ah. Tapi selang beberapa minit lepas tu, terkeluar perangai hantu sorang sorang. Dasat betul. Ada yang gelak gelak gemok sampai beberapa kali gi tandas nak kencing. Gile kan ? Opsss ... Siapa tu ? Jeng jeng jeng. Aku je yang maintain macho lagi bergaya. Perasaan je. =.=





Eh. The first activity was ice-breaking. Kitorang dikehendaki memecahkan ketulan ketulan ais menggunakan gigi. Okay. Fine. Tu ice-breaking lain. Adeh. Kitorang sebenarnya dikehendaki memberikan sepatah dua kata pasal diri masing masing. Memang betul betul sepatah dua kata je !!! Kalau lebih kena sambar petir. Siriyes tak tipu. Next, kitorang tukar tukar hadiah. Aku dapat patung comel kau tahu. Thanks to NANA. ^.^











Mula mula nak gi karok kat Red Box. Tapi tengok isi dompet, tak cukup pulak nak bayar nanti. So, kitorang decide gi main bowling. Aku pun dah lama tak main campak campak bola bowling tu kat longkang. Ni kira penghapus gian ah ni. Tapi sayang seribu kali sayang, takde satu pun balingan yang aku buat masuk longkang. Macam mana ni ? Bongkak pulak bunyi dia. Sorry. I'm just being honest. Haha.






Dah habis semua tu, kitorang jalan jalan ah. Nampak ada hiasan yang lawo habis sempena Hari Krismas tak lama lagi. Tak pasal pasal kitorang macam hey-you-take-my-picture-please sambil sambil pegang hadiah masing masing. Adeh. Aku seronok ah tengok kerenah semua. Ada yang melompat. Ada yang merangkak. Ada yang mebaring. Ada yang melari. Okay. Tipu je. Kitorang amik gambar macam nak amik gambar keluarga bahagia. Boleh ? =.=








Terima kasih daun keladi. Lepas ni kalau buat gathering lagi panggil aku sekali. Baru aku tahu seronok rupanya jumpa kawan kawan baru. Siriyes. Dalam masa tak sampai satu hari, kitorang dah macam lama kenal. Erk. Melebih lebih pulak.


NANA


potpetpotpet : Sila nasihatkan aku supaya study betul betul. Boleh ?

63 ulasan:

Qarl berkata...

my god

byk giler gmbr

ixyah update la dh

haha

thanks for coming!

great time we had kan

..hizamirahim.. berkata...

@Qarl

tahu takpe.
seronok.
XD
sgt2 seronok.

AfiQ berkata...

hayohh!! syok nyer!!! next time nk ikot gak ble inche hizami.. (^_~)

momochan berkata...

ngeee kenapa nmpak sgt seronok kamu dan kamu nihh? jeles arr huhuhuh

..hizamirahim.. berkata...

@AfiQ

boleh je.
kenapa tak ikut hari tu ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@momochan

ngeee ...
terlebih seronok pulak.
XD

taufiq helios berkata...

sangat seronok disitu yek

najihah sahami berkata...

wahhhh..gempak ahh..

Admiral Hafiz berkata...

mcm seronok je...



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

mRa amira berkata...

okay. banyak gile gambar dye letak kan..
nice to meet u and others too!!

g belajar g!!
t bbG majuk, tatau.. hahaha~!

chaiyok2!
ni last exams nih..last day agy
semangat sikit!!

^___^

..hizamirahim.. berkata...

@taufiq helios

tahu takpe.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@najihah sahami

takde ah gempak mana.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Admiral Hafiz

ngeee ...
best3.
XD

Puteri Iqa Izyan berkata...

peh! mmg jeles gile ah.

oit oit. studyyyyy... :P

mr.syazwan berkata...

cis! tetap nak cakap gelak gelak gemok sampai g tandaskan

adehhh

cantik bahasa tu.. hahahaha

apa2 pun BEST... baru tahu siapa itu hizami... hoho (gelak syaitan)

*gurau2

mr.syazwan berkata...

ohhh lupa nak bg nasihat ye...

EN HIZAMI..

p baca buku p.. (sambil rotan ditgn)

kalau rasa2 nak jumpe subject tu sem hdpn sila laa legah2 ye

(boleh x ayat tu jdkan motivasi?? haha)

GUD LUCK YORH!

Nisa A. berkata...

okeee nanti kita gathering berdua ye zami..
erkk kalau berdua tu gathering ke namanye?? keee.... dating?
hak hak hak
:P

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

baik.
nak belajar la kejap lagi.
haha.
XD

nizam berkata...

best perjumpaan mcm nie..wlaupun x knl antara stu sma lain,lebih membuatkan surprised jew...how to enter this programe?zami

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

haha.
best.
XD
rugi tak join.
cehhh...

..hizamirahim.. berkata...

@mr.syazwan

ops.
gurau ah.
haha.
XD
siapa hizami ?
jeng3.

..hizamirahim.. berkata...

@mr.syazwan

wah.
ayat tu serammm lebih dah.
T.T
terus study ni.
haha.

Ery Farieha berkata...

eh tak aci taw tak ajak!

Midvalley bukan jauh pon

=.="

*tacing plak. hok2

AfiQ berkata...

hari tu fiq da ade kat kampong tercinta ni haaa.. kat gannu.. jaouh la pulok nk g sana.. =)

Naim Husni berkata...

1. bab gelak² sampai terkencing, aku sokong. memang wujud makhluk ni, dan aku pon baru menemuinya ketika gathering ini.

2. macam² ragam aku nengok, ada yang xnak gambar diambil dengan orang yang lagi kecik, sebab tanak die nampak besar la. ada gak cikgu matematik lambat jawab soklan maths la. ada gak orang cakap xgheti maen bowling, sekali bile maen markah hebat nak mampos.

3. ice braking memang diperlukan sebab kalo tak sepanjang hari akan senyap. kalo takde ice braking, xkan ada gambar, takde maen boling. naseb ta jadi masuk wayang, kang sume senyap xmo cakap. haha!

papepun, event ni memang best. pasneh buat lagi eh. nice entry zami, keep up d good work!

..hizamirahim.. berkata...

@Ery Farieha

la.
zami dah buat iklan hari tu.
ery tak perasan ek ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@AfiQ

oh.
takpe2.
lain kali okay ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Naim Husni

tahu takpe.
awal2 je senyap.
lepas tu dah tak.
eh.
yang soalan matematik tu tak macam matematik okay.
haha.
tak kira !
XD
in a nutshell, seronok gile..

..hizamirahim.. berkata...

@Nisa A.

baik.
XD
tu nama dia ngedating.
haha.

..hizamirahim.. berkata...

@nizam

how ?
tak perlu isi borang.
gitahu je nak datang.
XD

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

btw, baru perasan,
mase mra n hazzy amek pic
semua tengok ea..siap zami amek pic agy~
kuang3.bajet feymes sat. haha
^^

FarhanaDr berkata...

Waaaaaaaaaaa.. Ade wan fuyoooooo.. Memang fuyooo laa.. Kikiki.. :p

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

haha.
tahu takpe.
saje je.
nak bagi nampak candid.
takde la setiap masa nak pose.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@FarhanaDr

fuuuyooo sangat !!!
hehe.
XD

HairiAks berkata...

OMG.... mmg best sesangat.. mkn ati kot tengok.. Banyak gile pic upload... amik masa 2 hari 3 malam baru nak abis tgok.. ~lol~

Megat Azfar berkata...

adoii..sayang doo rambut lame tuh..kah3..

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

haha. yelah
xpe
mra pun ad pic candid zami
erk.. :P

zikeryhassan berkata...

pergh! teringin nak join mana2 gathering, tapi selalu tak tau :(

..hizamirahim.. berkata...

@HairiAks

memang ah.
aku edit pun makan masa empat lima hari.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Megat Azfar

haha.
rambut boleh tumbuh.
cewahhh.
T.T

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

candid ke ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@zikeryhassan

ye ?
kena ambil tahu.
XD

Rara Nasiha berkata...

seronok gila! best kalau dapat join benda2 macam ni. :)

queenz intan soojung berkata...

waa,,himpunan blogger-blogger..

rizal jabai berkata...

huwaaaaa.. nk join.... huwaaaa nk join..huhuhu

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

candid zami?
ade jep. tp x upload.
kuang3.. XP

..hizamirahim.. berkata...

@Rara Nasiha

tahu takpe.
seronok.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@queenz intan soojung

yeah.
himpunan secara laju2.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@rizal jabai

ngade.
padahal bz kejar artis kan ?
mesti ah tak sempat nak join benda2 mcm ni.
cewahhh.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

haha.
takyah upload.
segan ni.
=.=

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

x ah.
simpan je.
:)

AdiE berkata...

wah..bestnye!! cemburu la x pat join gathering2 mcm nie...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/last-berjimba.html

mR.sYaH berkata...

wah best betul...

ema サニ berkata...

wow! bestnya~

saye kerink berkata...

bestnye ade blogger gathering. hump!

ardinihumaira berkata...

seronoknya kamu bergathering.. dni ritu tak dapat join.. sedih betul :'(

hans berkata...

wow
best nya main bowling

P/S : Kelab Bola Sepak Kalah 55 - 0.....Ini Main Bola Ker Apa? Hahahaha

Hazzy Ishak berkata...

ada aksi peluk peluk dgn mira
HA HA HA

hamzah ian berkata...

gua benci lu sbb tak ajak gua.. sob2..

Zuewairy berkata...

bestnya,,,,, rugi tak join.

aliesha kirana berkata...

xpenah pegi gath cmni..ble la mo join..en zami xmo ajak ke? alalalaaa~

eqbalzack berkata...

wahhhh....ni kes dah abes exam la ni kan?

::FAIZ FARISH:: berkata...

gempak tajuk... hehehe, dah tgk Video kat blog qarl... korang wish blogger tu... mmg hapening..... jelez sbb tak dpt join.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com