Selasa, 30 November 2010

Koleksi Gambar Panas Di Bloggers Mini Gathering

Adeh. Aku baru join Bloggers Mini Gathering kat Mid Valley hari ahad lepas. Siriyes best !!! Ni kira pengalaman pertama ah. Tak pernah pernah nak join gathering, apatah lagi nak jumpa makhluk makhluk yang aku tak berapa kenal. Agak buang tebiat di situ. Ngeee ... Personally, aku bergumbira sepanjang gathering tu berlangsung. Normal la masa mula mula jumpa tu semua senyap. Bajet pendiam ah. Tapi selang beberapa minit lepas tu, terkeluar perangai hantu sorang sorang. Dasat betul. Ada yang gelak gelak gemok sampai beberapa kali gi tandas nak kencing. Gile kan ? Opsss ... Siapa tu ? Jeng jeng jeng. Aku je yang maintain macho lagi bergaya. Perasaan je. =.=





Eh. The first activity was ice-breaking. Kitorang dikehendaki memecahkan ketulan ketulan ais menggunakan gigi. Okay. Fine. Tu ice-breaking lain. Adeh. Kitorang sebenarnya dikehendaki memberikan sepatah dua kata pasal diri masing masing. Memang betul betul sepatah dua kata je !!! Kalau lebih kena sambar petir. Siriyes tak tipu. Next, kitorang tukar tukar hadiah. Aku dapat patung comel kau tahu. Thanks to NANA. ^.^











Mula mula nak gi karok kat Red Box. Tapi tengok isi dompet, tak cukup pulak nak bayar nanti. So, kitorang decide gi main bowling. Aku pun dah lama tak main campak campak bola bowling tu kat longkang. Ni kira penghapus gian ah ni. Tapi sayang seribu kali sayang, takde satu pun balingan yang aku buat masuk longkang. Macam mana ni ? Bongkak pulak bunyi dia. Sorry. I'm just being honest. Haha.






Dah habis semua tu, kitorang jalan jalan ah. Nampak ada hiasan yang lawo habis sempena Hari Krismas tak lama lagi. Tak pasal pasal kitorang macam hey-you-take-my-picture-please sambil sambil pegang hadiah masing masing. Adeh. Aku seronok ah tengok kerenah semua. Ada yang melompat. Ada yang merangkak. Ada yang mebaring. Ada yang melari. Okay. Tipu je. Kitorang amik gambar macam nak amik gambar keluarga bahagia. Boleh ? =.=








Terima kasih daun keladi. Lepas ni kalau buat gathering lagi panggil aku sekali. Baru aku tahu seronok rupanya jumpa kawan kawan baru. Siriyes. Dalam masa tak sampai satu hari, kitorang dah macam lama kenal. Erk. Melebih lebih pulak.


NANA


potpetpotpet : Sila nasihatkan aku supaya study betul betul. Boleh ?

63 ulasan:

  1. my god

    byk giler gmbr

    ixyah update la dh

    haha

    thanks for coming!

    great time we had kan

    BalasPadam
  2. @Qarl

    tahu takpe.
    seronok.
    XD
    sgt2 seronok.

    BalasPadam
  3. hayohh!! syok nyer!!! next time nk ikot gak ble inche hizami.. (^_~)

    BalasPadam
  4. ngeee kenapa nmpak sgt seronok kamu dan kamu nihh? jeles arr huhuhuh

    BalasPadam
  5. @AfiQ

    boleh je.
    kenapa tak ikut hari tu ?
    XD

    BalasPadam
  6. @momochan

    ngeee ...
    terlebih seronok pulak.
    XD

    BalasPadam
  7. mcm seronok je...



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasPadam
  8. okay. banyak gile gambar dye letak kan..
    nice to meet u and others too!!

    g belajar g!!
    t bbG majuk, tatau.. hahaha~!

    chaiyok2!
    ni last exams nih..last day agy
    semangat sikit!!

    ^___^

    BalasPadam
  9. peh! mmg jeles gile ah.

    oit oit. studyyyyy... :P

    BalasPadam
  10. cis! tetap nak cakap gelak gelak gemok sampai g tandaskan

    adehhh

    cantik bahasa tu.. hahahaha

    apa2 pun BEST... baru tahu siapa itu hizami... hoho (gelak syaitan)

    *gurau2

    BalasPadam
  11. ohhh lupa nak bg nasihat ye...

    EN HIZAMI..

    p baca buku p.. (sambil rotan ditgn)

    kalau rasa2 nak jumpe subject tu sem hdpn sila laa legah2 ye

    (boleh x ayat tu jdkan motivasi?? haha)

    GUD LUCK YORH!

    BalasPadam
  12. okeee nanti kita gathering berdua ye zami..
    erkk kalau berdua tu gathering ke namanye?? keee.... dating?
    hak hak hak
    :P

    BalasPadam
  13. @mRa amira

    baik.
    nak belajar la kejap lagi.
    haha.
    XD

    BalasPadam
  14. best perjumpaan mcm nie..wlaupun x knl antara stu sma lain,lebih membuatkan surprised jew...how to enter this programe?zami

    BalasPadam
  15. @mr.syazwan

    ops.
    gurau ah.
    haha.
    XD
    siapa hizami ?
    jeng3.

    BalasPadam
  16. @mr.syazwan

    wah.
    ayat tu serammm lebih dah.
    T.T
    terus study ni.
    haha.

    BalasPadam
  17. eh tak aci taw tak ajak!

    Midvalley bukan jauh pon

    =.="

    *tacing plak. hok2

    BalasPadam
  18. hari tu fiq da ade kat kampong tercinta ni haaa.. kat gannu.. jaouh la pulok nk g sana.. =)

    BalasPadam
  19. 1. bab gelak² sampai terkencing, aku sokong. memang wujud makhluk ni, dan aku pon baru menemuinya ketika gathering ini.

    2. macam² ragam aku nengok, ada yang xnak gambar diambil dengan orang yang lagi kecik, sebab tanak die nampak besar la. ada gak cikgu matematik lambat jawab soklan maths la. ada gak orang cakap xgheti maen bowling, sekali bile maen markah hebat nak mampos.

    3. ice braking memang diperlukan sebab kalo tak sepanjang hari akan senyap. kalo takde ice braking, xkan ada gambar, takde maen boling. naseb ta jadi masuk wayang, kang sume senyap xmo cakap. haha!

    papepun, event ni memang best. pasneh buat lagi eh. nice entry zami, keep up d good work!

    BalasPadam
  20. @Ery Farieha

    la.
    zami dah buat iklan hari tu.
    ery tak perasan ek ?
    XD

    BalasPadam
  21. @Naim Husni

    tahu takpe.
    awal2 je senyap.
    lepas tu dah tak.
    eh.
    yang soalan matematik tu tak macam matematik okay.
    haha.
    tak kira !
    XD
    in a nutshell, seronok gile..

    BalasPadam
  22. @Nisa A.

    baik.
    XD
    tu nama dia ngedating.
    haha.

    BalasPadam
  23. @nizam

    how ?
    tak perlu isi borang.
    gitahu je nak datang.
    XD

    BalasPadam
  24. @..hizamirahim..

    btw, baru perasan,
    mase mra n hazzy amek pic
    semua tengok ea..siap zami amek pic agy~
    kuang3.bajet feymes sat. haha
    ^^

    BalasPadam
  25. Waaaaaaaaaaa.. Ade wan fuyoooooo.. Memang fuyooo laa.. Kikiki.. :p

    BalasPadam
  26. @mRa amira

    haha.
    tahu takpe.
    saje je.
    nak bagi nampak candid.
    takde la setiap masa nak pose.
    XD

    BalasPadam
  27. OMG.... mmg best sesangat.. mkn ati kot tengok.. Banyak gile pic upload... amik masa 2 hari 3 malam baru nak abis tgok.. ~lol~

    BalasPadam
  28. adoii..sayang doo rambut lame tuh..kah3..

    BalasPadam
  29. @..hizamirahim..

    haha. yelah
    xpe
    mra pun ad pic candid zami
    erk.. :P

    BalasPadam
  30. pergh! teringin nak join mana2 gathering, tapi selalu tak tau :(

    BalasPadam
  31. @HairiAks

    memang ah.
    aku edit pun makan masa empat lima hari.
    XD

    BalasPadam
  32. @Megat Azfar

    haha.
    rambut boleh tumbuh.
    cewahhh.
    T.T

    BalasPadam
  33. seronok gila! best kalau dapat join benda2 macam ni. :)

    BalasPadam
  34. huwaaaaa.. nk join.... huwaaaa nk join..huhuhu

    BalasPadam
  35. @..hizamirahim..

    candid zami?
    ade jep. tp x upload.
    kuang3.. XP

    BalasPadam
  36. @rizal jabai

    ngade.
    padahal bz kejar artis kan ?
    mesti ah tak sempat nak join benda2 mcm ni.
    cewahhh.
    XD

    BalasPadam
  37. wah..bestnye!! cemburu la x pat join gathering2 mcm nie...

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/last-berjimba.html

    BalasPadam
  38. bestnye ade blogger gathering. hump!

    BalasPadam
  39. seronoknya kamu bergathering.. dni ritu tak dapat join.. sedih betul :'(

    BalasPadam
  40. ada aksi peluk peluk dgn mira
    HA HA HA

    BalasPadam
  41. gua benci lu sbb tak ajak gua.. sob2..

    BalasPadam
  42. bestnya,,,,, rugi tak join.

    BalasPadam
  43. xpenah pegi gath cmni..ble la mo join..en zami xmo ajak ke? alalalaaa~

    BalasPadam
  44. wahhhh....ni kes dah abes exam la ni kan?

    BalasPadam
  45. gempak tajuk... hehehe, dah tgk Video kat blog qarl... korang wish blogger tu... mmg hapening..... jelez sbb tak dpt join.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com