Sabtu, 27 November 2010

Jom Sertai Bloggers Mini Gathering !


Jeng jeng jeng. Ni dia pengumuman yang dinanti-nantikan oleh semua orang. Haha. Mati ah sukahati kata semua orang. Sudeh. Bloggers Mini Gathering ni last minute punya plan. Sebab tu tiba tiba je nak buat benda ni. Well. Ni semua idea Qarl. Apa apa hal, boleh gi emel kat karl_zz@yahoo.com sekarang. Nama pun Bloggers Mini Gathering kan ? So, tak expect ah sampai ribu ribu orang nak datang. Paling paling koman pun dalam 30 orang dah cukup. Siapa yang free esok, boleh ah join Bloggers Mini Gathering ni. Okay ? Jangan tunggu lama lama, gi emel laju laju sekarang !

Tarikh : 28 November 2010 (Ahad)
Masa : 11.00 AM - 01.00 PM

Oh. Qarl kata tempat kejadian akan diberitahu kemudian melalui emel yang dihantar. Dan Qarl pernah organize gathering macam ni sebelum ni. Cambest pulak aku tengok. Tak percaya ? Sila klik di sini. Untuk makluman rakyat Malaysia sekalian, aku join Bloggers Mini Gathering ni. Cehhh ... Terberitahu pulak. =.=

Eh. Kalau tak nak hantar emel kat Qarl, boleh cuba cuba hantar emel kat aku yang tak seberapa ni di talian hizami23@yahoo.com okay ? See you there ! Haha.


potpetpotpet : This is going to be my very first time to join gathering macam ni.

51 ulasan:

  1. wuuu...klu sumwhere in kl,hopefully leh smpi laa.. huhuk.. nk g kot...

    BalasPadam
  2. @mRa amira

    leh sampai ?
    maksudnya ?
    takut jauh sgt ek ?
    hehe.
    XD

    BalasPadam
  3. @..hizamirahim..

    aah.lagipun mra mane ade keta.. nk g memane nek public transport.. huu..

    BalasPadam
  4. @mRa amira

    oh.
    hehe.
    sian dia.
    ajak kwn2 yang ada transport.
    cehhh...
    XD

    BalasPadam
  5. @..hizamirahim..

    xde.. huuu..
    :( klu emel je encik tu, tp klu xdpt dtg, xpe ke? nk tau dlu kat ane...

    BalasPadam
  6. alahai, minggu depan baru trun kl. tak sempat. hadeh.

    BalasPadam
  7. dah tau dah kat mane..
    =) datang. hehe

    BalasPadam
  8. mRa, tlg sms k. nnt nk bgtau details.

    diam2 je k hahaha

    BalasPadam
  9. waa..nk join tp segan la..
    (=_=')

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. da tgk kat Qarl tadi..
    huhu..

    kelantan bru buat.
    ni kL lak..

    bile la terangganurians nih.huk3..

    BalasPadam
  12. mmg la nak pegi,,
    tapi...... ahakz

    BalasPadam
  13. semoga bergembira yek..
    :D

    BalasPadam
  14. buat kat johor pless..hehe
    JOM BACE ENTRY BARU
    "1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

    BalasPadam
  15. sobs.. kelantan punya dni tak dapat pegi :'(

    BalasPadam
  16. wah..mesti happening..rugi lorh x dpt ikut..

    :(..

    BalasPadam
  17. aaaa.. nak tahu gak kat mana. huhuu~

    BalasPadam
  18. hizami konfirm ke ke pegi?

    BalasPadam
  19. @KimiCnoL

    haha.
    hang buat ah.
    XD
    nanti aku dtg.

    BalasPadam
  20. @ardinihumaira

    kenapa tak dapat pergi pulak ?
    huhu.
    sian dni.
    bz ek ?

    BalasPadam
  21. cik shabah pun nak pegi jugak,tapi jauh sgt la pulak duk kat sabah ni haa,adoiii ;)

    eh orang tua memang manja ke ?

    BalasPadam
  22. selalu jeles kat gtahering cenggini. tunggu rina balek msia, kalau tak de orang buat time rina balek nanti, meh rina yang buat. erk. giler tinggi cita3. haaha

    BalasPadam
  23. huhu. tak berkesempatan lagi lah nak join

    BalasPadam
  24. @..hizamirahim..

    berahsie dgn qarl pn,zami tau kan ape yg dirahsiekn..hoho XP
    jeles? ahaha..gurau..

    :) waa..cuak nye nak jumpe org2 lain!

    BalasPadam
  25. bestnya but xdpt join plak.. .T__T.
    have fun ok :)

    BalasPadam
  26. kim salam je la kat sape2 yg zami jumpe. jey x apat pergi

    BalasPadam
  27. alaa malu la pulak. nnt x kenal sape2. wuuu~

    BalasPadam
  28. nk joinnnn !!!
    kt mn eh ?

    BalasPadam
  29. alaa..
    mesti best kan.
    tak penah lg g mna2 gathering b4 ni.

    org baru je balik kg.
    huu~

    BalasPadam
  30. bestnye. tak pernah lagi join any blogger gathering. huu

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com