Sabtu, 27 November 2010

Jom Sertai Bloggers Mini Gathering !


Jeng jeng jeng. Ni dia pengumuman yang dinanti-nantikan oleh semua orang. Haha. Mati ah sukahati kata semua orang. Sudeh. Bloggers Mini Gathering ni last minute punya plan. Sebab tu tiba tiba je nak buat benda ni. Well. Ni semua idea Qarl. Apa apa hal, boleh gi emel kat karl_zz@yahoo.com sekarang. Nama pun Bloggers Mini Gathering kan ? So, tak expect ah sampai ribu ribu orang nak datang. Paling paling koman pun dalam 30 orang dah cukup. Siapa yang free esok, boleh ah join Bloggers Mini Gathering ni. Okay ? Jangan tunggu lama lama, gi emel laju laju sekarang !

Tarikh : 28 November 2010 (Ahad)
Masa : 11.00 AM - 01.00 PM

Oh. Qarl kata tempat kejadian akan diberitahu kemudian melalui emel yang dihantar. Dan Qarl pernah organize gathering macam ni sebelum ni. Cambest pulak aku tengok. Tak percaya ? Sila klik di sini. Untuk makluman rakyat Malaysia sekalian, aku join Bloggers Mini Gathering ni. Cehhh ... Terberitahu pulak. =.=

Eh. Kalau tak nak hantar emel kat Qarl, boleh cuba cuba hantar emel kat aku yang tak seberapa ni di talian hizami23@yahoo.com okay ? See you there ! Haha.


potpetpotpet : This is going to be my very first time to join gathering macam ni.

51 ulasan:

una berkata...

wau~ menarik...

mRa amira berkata...

wuuu...klu sumwhere in kl,hopefully leh smpi laa.. huhuk.. nk g kot...

..hizamirahim.. berkata...

@una

hehe.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

leh sampai ?
maksudnya ?
takut jauh sgt ek ?
hehe.
XD

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

aah.lagipun mra mane ade keta.. nk g memane nek public transport.. huu..

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

oh.
hehe.
sian dia.
ajak kwn2 yang ada transport.
cehhh...
XD

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

xde.. huuu..
:( klu emel je encik tu, tp klu xdpt dtg, xpe ke? nk tau dlu kat ane...

FatinSyahirah berkata...

alahai, minggu depan baru trun kl. tak sempat. hadeh.

Mknace berkata...

:):):)

mRa amira berkata...

dah tau dah kat mane..
=) datang. hehe

Qarl berkata...

mRa, tlg sms k. nnt nk bgtau details.

diam2 je k hahaha

mRa amira berkata...

@Qarl

baikk! XD
dah msg dah =)

zamdayz berkata...

Huhu!

Ika Suhaimi berkata...

waa..nk join tp segan la..
(=_=')

Ika Suhaimi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Puteri Iqa Izyan berkata...

da tgk kat Qarl tadi..
huhu..

kelantan bru buat.
ni kL lak..

bile la terangganurians nih.huk3..

Fariq berkata...

mmg la nak pegi,,
tapi...... ahakz

mR.sYaH berkata...

semoga bergembira yek..
:D

KimiCnoL berkata...

buat kat johor pless..hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

ardinihumaira berkata...

sobs.. kelantan punya dni tak dapat pegi :'(

arKue_ARIeFz berkata...

wah..mesti happening..rugi lorh x dpt ikut..

:(..

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

taleh join. jauh. iskk. T__T

Nisa A. berkata...

aaaa.. nak tahu gak kat mana. huhuu~

Nisa A. berkata...

hizami konfirm ke ke pegi?

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

hehe.
try tengok dulu.

..hizamirahim.. berkata...

@FatinSyahirah

ye ?
ala ...
T.T

..hizamirahim.. berkata...

@Mknace

awat ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

bagus ah.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Qarl

wah.
berahsia dgn mira ek ?
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

wah.
laju ye.

..hizamirahim.. berkata...

@zamdayz

join tak ?
jom...
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Ika Suhaimi

kenapa segan ?
jom jom jom !!!
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

haha.
adeh.
dtg kl ah jom !
ngeee ...
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Fariq

kenapa ?
jom ah.

XD

..hizamirahim.. berkata...

@mR.sYaH

thanks.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@KimiCnoL

haha.
hang buat ah.
XD
nanti aku dtg.

..hizamirahim.. berkata...

@ardinihumaira

kenapa tak dapat pergi pulak ?
huhu.
sian dni.
bz ek ?

..hizamirahim.. berkata...

@arKue_ARIeFz

jom jom jom.
cehhh...
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ღ Sumomo-chan ღ

adeh.
secara on9 pun buleh je.
haha.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Nisa A.

jom nisa !!!
XD

cik.shabah berkata...

cik shabah pun nak pegi jugak,tapi jauh sgt la pulak duk kat sabah ni haa,adoiii ;)

eh orang tua memang manja ke ?

adrinaqamarina berkata...

selalu jeles kat gtahering cenggini. tunggu rina balek msia, kalau tak de orang buat time rina balek nanti, meh rina yang buat. erk. giler tinggi cita3. haaha

Affan Ruslan berkata...

huhu. tak berkesempatan lagi lah nak join

mRa amira berkata...

@..hizamirahim..

berahsie dgn qarl pn,zami tau kan ape yg dirahsiekn..hoho XP
jeles? ahaha..gurau..

:) waa..cuak nye nak jumpe org2 lain!

AiDa AzRyN berkata...

oh.. best2.. huhu =_='

asfz lily berkata...

bestnya but xdpt join plak.. .T__T.
have fun ok :)

Jey Yusuff berkata...

kim salam je la kat sape2 yg zami jumpe. jey x apat pergi

Nisa A. berkata...

alaa malu la pulak. nnt x kenal sape2. wuuu~

Hans berkata...

nk joinnnn !!!
kt mn eh ?

a i d a ; berkata...

alaa..
mesti best kan.
tak penah lg g mna2 gathering b4 ni.

org baru je balik kg.
huu~

saye kerink berkata...

bestnye. tak pernah lagi join any blogger gathering. huu

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com