Jumaat, 12 November 2010

Gosip | Gambar Nabil Raja Lawak Cium Mulut Qasha ?

Okay. Aku terkejut beruk ! Lebih beruk daripada biasa ! Aku ternampak ah gambar iras iras sorang artis lelaki ni dengan sorang perempuan tak berapa artis ni kat blog Eyra. Adeh. Nabil dengan Qasha ? Sejibik ah ! =.=


Credit goes to Eyra.

Gambar panas ni !!! Ke Nabil buat lawak saja saja cium mulut Qasha ? Kata Raja Lawak kan ? Haha. Apa apa pun, tahniah diucapkan kepada Nabil ! Yeah ! Tak lengkap jadi artis ni kalau takde benda benda macam ni. So, kira Nabil dah maju setapak ah ni ! Good job ! =.=


potpetpotpet : Lantak ah.

89 ulasan:

  1. hahahahhahahahah sian Irma kan?:p

    BalasPadam
  2. wah!!!!!!!!!!!

    p/s:pnjam gmbo ek,,
    p/ss:da lme ta sggah cni,da ada belog sendiri rupanya :)

    BalasPadam
  3. haram . . taubatlah !

    BalasPadam
  4. sekali pandang mmg nmpk macam nabil..
    tp 2kali pandang..
    hurm..musykil2..
    apa2 pun pandai2 la bwk diri ye nabil..
    =)

    BalasPadam
  5. pinjam gambar, credit la bersama2 ahahahhaa

    BalasPadam
  6. @neyra shazeyra

    hehe.
    kesian ah jugak.
    tapi good for her.
    she deserves better.
    XD

    BalasPadam
  7. ~tidak pernah kusangka, begini akhirnya~ Cherrina by KRU

    perrgghhh.....

    BalasPadam
  8. @e~car182

    hehe.
    boleh je.
    jgn lupa credit !
    XD

    BalasPadam
  9. congrats to nabil! wow! bgs2. semakin meningkat naiklah name nabil lepas nie.. :D

    BalasPadam
  10. kalau betul kesian mak ayah dia

    BalasPadam
  11. @Mohd Haiqal

    tu ah.
    ke tu gambar u ?
    baik mengaku sekarang !
    haha.
    XD

    BalasPadam
  12. eh..potoshop ke?

    ~laju je smpai klu gosip2 kaan?haha

    BalasPadam
  13. @hans

    tu ah.
    kesian ah kalau betul.
    T.T

    BalasPadam
  14. iskh iskh iskh....

    apa pulak nabil nie.. sudah lupa daratan dan lupa diri kah..
    ker kejutan budaya... dulu aksi peluk irma.. la nie.. entah kan ye atau tidak dia kising kissing plak... eisshhh.. hebatt.. hebat...

    // klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

    BalasPadam
  15. nabil dah lupa diri...huhuhu..

    BalasPadam
  16. kan????? so, apa lg statement lawak nabil lepas ni nak nafikan skandal dia dgn pmpuan tu??? tungguuuuuuuuuuuuu

    BalasPadam
  17. @miMiE aZiMaSK ^V^

    tu ah.
    kalau betul, ni kejutan budaya ah kot.
    adeh.
    XD

    BalasPadam
  18. very3 gud job... cayalah nabil..!

    BalasPadam
  19. ish
    biar betol
    tapi kalau betol pun nak wat camne kan
    biarlah diorang nak bercium
    dosa diorang tanggung sendiri
    huhu

    BalasPadam
  20. @En iLham

    hehe.
    XD
    entah ah.
    betul ke tak, jom terjah nabil sendiri.
    =.=

    BalasPadam
  21. lempang nabil ni kang...
    lu pk la snirik nabil...
    lu pk la sebelum aku lempang... cisss cisss


    ehh emo lak..
    lariksssss

    BalasPadam
  22. abg hensem, referral dari blog u ni je dah bertimbun masuk blog i. maceh abg hensem. u pemes ah mcm Nabil. ops hahahaha

    BalasPadam
  23. @ardinihumaira

    haha.
    sabo dni.
    haish.
    dni ke irma ni ?
    adeh.
    XD

    BalasPadam
  24. @..hizamirahim.. lepas ni boleh mintak sain u ahahhaa

    BalasPadam
  25. Nape tak pakai baju? Betul ke tu nabil? Waaaaaa.. Kalau betul, sangat kecewa laa.. Culture shock ke masuk dunia artis?

    BalasPadam
  26. @FarhanaDr kan aritu nabil kantoi irma dg umah dia ade qasha

    BalasPadam
  27. @neyra shazeyra

    haha.
    u nak sain i ?
    haiyak.
    buruk ah sain i.
    nanti i nak latih wat sain baru.
    =.='

    BalasPadam
  28. name pon artis...

    xrock la kalo xde gamba2 mcm ni kan...hahahahaha...

    BalasPadam
  29. gossip! budak sebelah pintu mula bergossip :p

    wahhhhh betul ke ni nabil????????? sexynye.. auww huhah

    BalasPadam
  30. @..hizamirahim.. latih ah cepat hahahaha. aah aritu la dgr2 gosipp (sejak bila i jd reporter ni)

    BalasPadam
  31. ah lantak la!memg cik shabah tak minat ngan si nabil ni!ngeh ngeh ngeh =P

    BalasPadam
  32. Whoa! bagus2 nabil~ meningkatkan kontroversi~ HAHA~ =_='

    BalasPadam
  33. nabil dh putus pun dgn irma..

    BalasPadam
  34. gile ah..mantop abis beb!!haha.....erkk

    BalasPadam
  35. HAHAHAH blog i kena terjah. 100 org online serentak td bila ohbulan ngan zonartis update :P

    BalasPadam
  36. bagus ah, cemar nama sendiri. adoi

    perempuan tu pon satu.

    BalasPadam
  37. ngan irma ciom pipi.
    nagn kasha ciom mulot.
    nanti ciom ape la pulak.
    arggh. mencik!
    =_="

    BalasPadam
  38. aha.hv i told u lately... credit to erma..sangat baik dlm memberitahu hbngan nya tlh pts dlm melody

    BalasPadam
  39. sbb ni la kot irma dgn dia putus.

    bila da popular, makin lupa diri.
    ish ish. -_-

    BalasPadam
  40. artis Malaysia Boleh!!! hehe...

    sangat hangat entri ni...terasa panas sampai berpeluh..hehe

    BalasPadam
  41. rambut kerinting camnabil

    telinga capang pon mcm die..

    haih..agk2 la nk mencapub pun. senget r die nih.
    kalau hensem takpe jugak.

    *kang tak psl2 ter'emo' =)

    BalasPadam
  42. artis melayu memang ada penyakit lupa diri dan tak sedar diri

    BalasPadam
  43. len kali letak artis cium je la. 1384 org serbu dah.

    BalasPadam
  44. nabil buat muka terkejut sebab eh terkantoi pulak bocor rahsia. cuba tengok betul2, rambut kerinting sama, side burn sama, telinga capang pun sama. alahai nabil, say tata jela.

    BalasPadam
  45. aku cuma nak ucapkan tahniah kat nabil.. kerana dapat menyerongkan lagi pandangan orang terhadap dia.. ngeh3..

    BalasPadam
  46. Aiyo comolot...Ni salah satu aksi lawak dia kut...hahaha

    BalasPadam
  47. GILE R!!
    no wonder la IRMA TGGLKN NABIL..
    dieorg x pakai baju kn tu???


    latest entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/search-begins.html

    BalasPadam
  48. ksian nabil..btul ke ni??mmg ksian...tp aku still support nabil..he's juz a victim!!

    BalasPadam
  49. hahahahaha
    lawak2!!!!!!!!!

    BalasPadam
  50. selamat malam awak disana! jom join my GA http://enna-banana.blogspot.com/2010/11/banana-stories-1st-giveaway.html :P

    BalasPadam
  51. isk3
    help help!
    ada orang bogel~

    BalasPadam
  52. err..jap2..nabil dgn irma dh ptus ek? gilo aku x tau pun..hahaha...isk kesian! T_T

    BalasPadam
  53. kite tunggu rancangan melodi nanti... apa kata mereka

    BalasPadam
  54. kawan aku ada muka sebijik cam nabil :))

    nway, u should visit my blog :))

    BalasPadam
  55. hot kot gmbr ni..:p

    aku xminat nabil.haha.

    BalasPadam
  56. kalau gambar ni betul-
    teruk la artis melayu skunk!!1

    kalau gambar nie xbetul-
    sape la jahat2 gne photoshop atau orang len mana gne..hu3...


    latest entri:

    Lagu 90an best lagi lahh!!

    BalasPadam
  57. wow, berani giler nabil ni,
    haha
    dia bukan ngan erema ke?

    BalasPadam
  58. byknye komen. smpai tak terbalas si empunya blog ni. huhu :)

    BalasPadam
  59. da lupe diri r tu..
    huhuhu

    BalasPadam
  60. i think ni super impose laa.. i know nabil..die jaga solat semua..takkan la wat mende2 camni.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com