Ahad, 28 November 2010

Dialog Yang Menjengkelkan Sempena Musim Final Exam

Mamon : Hoi Monah ! Kau dah habis study ?

Monah : Belum lagi ah. Aku tak habis study lagi ni. Adeh. Kau mesti dah habis kan ? Tengok dahi pun dah tahu. Siap tulis dah habis study tu.

Mamon : Cisss bedebah kau wahai Mamon ! Makan boleh sebarang makan. Erk. Makan pun dah tak boleh nak sebarang makan sekarang ni. Takut termakan benda haram nanti, siapa susah ? Sudah semestinya bukan aku. Haha. Seterusnya, cakap jangan sebarang cakap. Nak aku geget selipar kau menjadi keping keping ? Aku lagi ah tak start apa apa ni. Jangan kata nota, pensel pun aku takde.

Monah : Siriyes ? Aku pun tak tahu aku study apa. Banyak sangat nak kena baca. Kalau baca pun setakat nak sedapkan hati je. Kalau nak sedapkan badan, aku gi urut.

Mamon : Tahu takpe. Aku suka gi urut. Lega sikit badan rasa lepas tu. Ada rasa macam baru lepas bersalin je bila gi urut ni walaupun aku tak pernah berkahwin apatah lagi mempunyai anak. Okay. Dah lari topik. Aku takut ah. Takut soalan pelik pelik keluar nanti. Macam mana aku nak jawab kalau dia tanya berapa umur Dr Rozmey nanti ? Mati ah ...

Monah : Betul jugak tu. Aku pun tak terfikir soalan macam tu. Kau ni, suka menakut-nakutkan aku ah. Sudeh ! Aku nak study ni. Kau boleh belah sekarang.

Mamon : Okay. Sekian. Terima kasih.


Okay. Mamon kata dia tak habis study lagi. Monah pun sama. Adeh. Masing masing tak nak mengaku dah habis study. Apa the hal ? Haha. Selalu betul bila aku tanya kau dah habis study ke, jawapan yang diberi mesti ah tak habis lagi. Psiko lebih je tu. Padahal kau dah habis study kan ? Aku ada CCTV okay. Baik mengaku sekarang ! =.=


potpetpotpet : Final exam tak habis lagi. T.T

62 ulasan:

Innanie | Ariffin berkata...

hyeppp~ final lom habis dah bukak blog ek! heheh~ btw, all the best n gudlak...


SYA DAH HABIS FINAL DAH!~ <---lagilah ayat ni MENJENGKELKAN!

chill darling!

..hizamirahim.. berkata...

@Innanie | Ariffin

haha.
sampai hati.
=.=

mRa amira berkata...

haha. mra pun tak abes final agy.. nasib serupe..wuwu

ardinihumaira berkata...

dni pon sama! tak abis study lagi. tapi dni tak tipu. siriyes! :D

AiDa AzRyN berkata...

hahaha.. drama baek punya.. XD

En iLham berkata...

haha
biase lah tu
kawan-kawan aku wat camtu gak
aku pun same
mane boleh bgtau dah habes study..haha.
nant bila kuar exam tak dapat jawab, dapat markah rendah plak
kan malu

pastu ade orang yang 'tak habes study' pun cakap, aku tak habes study pun dapat markah same ngan die..ape kes..haha

..hizamirahim.. berkata...

@mRa amira

yeah.
sama2 ah x habis exam lagi.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ardinihumaira

hehe.
tahu.
dni lambat lagi final exam kan ?
XD

..hizamirahim.. berkata...

@AiDa AzRyN

ngeee ...
XD

..hizamirahim.. berkata...

@En iLham

tahu takpe.
bongkak sungguh.
cehhh.
XD

Qarl berkata...

ha ha ha

u bleh tak?

tolong i!

masuk raja lawak plz

i dah abes exam!

bleh i jwb - i xstudy haha, sibuk dah belom dah blom, baik jawab xstudy pun! haha

+d.O.Y.A.h+ berkata...

ahahah~ wat bengang je kn..neway..gudlakkk :)

ika~~ berkata...

tu blom lg masok klu dorang bercerita terms yg kita tak pernanh dgr..means kita xabes studyla lagi..haha..ase bengang je!

Syuki Mohd Sidi berkata...

stuju!!!!! erm,, bse memg mne2 pm xkn mngaku da abis study.. da btl memg xabis stdy mne an?? hehehehe :))

p/s :sme la,, final pm xabis ag ni :(

Aidy Shahiezad berkata...

betul la jawapan dorg tue...
study mane pena abes....
selagi bole study, kita study la smp muntah... ahahaha....

neway, gud luck !!!
(nie dah ucapan ke brape kali gud luck ntah... )

-------------------
my new latest entry:-

MN Sebelum Terlewat (Chapter 04 - Kepada Hati Itu)
http://aidyshahiezad.blogspot.com

AfiQ berkata...

hoyooohhh.. exam x abes lagi kah? ade bape paper lagi?? BesT oF LuCk!! =)

aiN_myRa berkata...

stuju!!!! hahaha
gudluck untk ko..

Heidi Shafiq berkata...

good luck exam beb.. :)

..hizamirahim.. berkata...

@Qarl

takde maknanya !!!
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ d.O.Y.A.h

betul tu.
cewahhh.
XD
thanks.

Diya Edhayaa berkata...

mmg x kn abes.. huhu.. 15 minit nak xam pon still ngadap nota.. huhu.. pastu wat muke konfiden..

btw, GUD LUX XAM!!!! :)

..hizamirahim.. berkata...

@ika~~

tahu takpe.
terasa betapa tak bijaksana diri ni.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Syuki Mohd Sidi

yeah.
nasib ada tak habis lagi.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Aidy Shahiezad

sudeh.
kau memang suka nak cari salah aku.
haha.
XP

..hizamirahim.. berkata...

@AfiQ

yep.
ada dua paper lagi.
haha.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@aiN_myRa

thanks.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Heidi Shafiq

trimas trimas.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Diya Edhayaa

kan ?
sama ah.
XD

EMMA berkata...

'x habes study agy padahal da khatam 3 4 kali'.itulah jawapan yg afdal di musim xam... ;p

Aidy Shahiezad berkata...

Kalo bukan aku yg cari salah ko, sape lg bro ?? Ahaha..

Jgn ar amek ati sgt weyh.. Uhuks.. :D

rizal jabai berkata...

stadi leklok ye..hahaha

Pencacai Alim berkata...

hakhakhak..duniawi je semua tu...kehkeh

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

normal laa tuh.
da biasa sangat jadik cmtuh ohh.
masing masing tamau ngaku da abeh study. agagagaga xD

adrinaqamarina berkata...

orang salu sangat macam tu, then nak cakap ape? aku dah abes study. kang tak pepasal, ag rasa gelabah sebab kawan kuarkan stement cenggitu. baek dye cakap tak abes ag. hehe.

zami, tengah exam pon sempat tukar header ye! haip.

arKue_ARIeFz berkata...

oiyt :p.

gud luck weyh !

exam!!exam!!..

migrain aku dgr!!

Puteri Iqa Izyan berkata...

huhu..selalu mmg camtuh..

:D

Queen M berkata...

hahaha..betol betol..bnci betol bile kite tanye dah habes stdy ke blom tp die kate x ag padahal stdy bagai nak rak :P

NuR 'aQiLaH berkata...

wiwit wiwit.
rambot kat header tu mahal uh.
ekeke ;p

arep_lockermonth berkata...

queen M : biase ah uh..haha :P

aqilah : betol betol betol..

mr.syazwan berkata...

nampak mcm hepi semcm tiada stress pun td..

haha

GUD LUCK!

^_^

Nur berkata...

muahhaha...tuh perkara biasa...
suke nak psiko org..da study x nak ngaku..ckp x bace tu la..x hafal tuh la..skali dalam xam blurr btul2 baru tahu

..hizamirahim.. berkata...

@EMMA

haha.
tahu takpe.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@Aidy Shahiezad

haha.
aku okay je.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@rizal jabai

baik.
XD
thanks.

..hizamirahim.. berkata...

@Pencacai Alim

eh.
kena seimbang la.
ilmu dunia & ilmu akhirat.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@ღ Sumomo-chan ღ

betul3.
XD
tak faham kdg2 tu.

..hizamirahim.. berkata...

@adrinaqamarina

hehe.
kan ?
sempat je.
bosan2.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@arKue_ARIeFz

ngeee...
jgn migrain2.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Puteri Iqa Izyan

yeah.
selalu.

..hizamirahim.. berkata...

@Queen M

kan ?
padahal hari2 gi library.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@NuR 'aQiLaH

tahu takpe.
mahal sgt.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@arep_lockermonth

wah.
dah macam PA aku la pulak.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@mr.syazwan

yeah !!!
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Nur

ngeee...
harap dijauhkan la benda tu.
XD

Yong Sofea berkata...

haha sama kot situasi! aku pun selalu cakap yang aku belum habis study sebab memang sah2 belum habis study. haha!

Yong Sofea berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
..hizamirahim.. berkata...

@Yong Sofea

haha.
yola tu.
padahal dah habis study kan ?
XD

hans berkata...

pelik2 jer korang study
orang tengah cuti kut
enjoy
hahahahaha(gelak kejahatan)

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

..hizamirahim.. berkata...

@hans

kureng hasam !!!
sabo je la...
=.=
haha.

ish malu la camni berkata...

heh gi study laa. ape da orang da besenang lenang kat rumah huhuhuhu (bakar line)

mR.sYaH berkata...

betul tu... mmg dorg akan ckp mcm tu.. tp xkisah sgtkn..

tp klu ckp mcm ni leh..

saya dh cuti sem dah...

Sofia Karim berkata...

haha.. betul.. tensi betol kalu org cakap cmtu..
plg tensi bila, dah hbs exam, mesti akan ada yg cakap ''itulah, naseb baik aku dah baca chapter tu smlm'' .. aku jua yg trekebil2...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com