Selasa, 2 November 2010

Blog Pilihan Aku Sebagai Follower

Halo halo. Aku takde aktiviti nak update. Detsuwai aku tak tahu nak story pasal pe. Aku lepak rumah je beberapa hari ni. Nak keluar ? Alamak. Takde kawan ah. Masing masing busy dengan final exam. Oleh itu, aku nak taip something merepek-repek-pek ni. Sorry ah kalau kau tak suka. Aku nak taip dah ni ... Haaa ... Aku taip sekarang ni ... Aku siriyes ni ! Kau ingat aku main main ek ? Aku tak main main ah. Haha. Awal awal lagi aku dah merepek. =.=


Sebagai blogger, tak sah kalau aku tak jadi follower mana-mana blog. Erk ... Boleh je kalau kau tak nak jadi follower mana mana blog kan ? Tapi bosan ah hidup macam tu. By the way, ada banyak faktor yang menggangu goda aku supaya bertukar jadi vampire follower ni. Meh sini aku nak kongsi sikit tentang blog pilihan aku sebagai follower. Tak tahu ah kalau kalau kau pun sama kes macam aku. Hehe. XD



Blog Femes

Erk. Aku secara tak sengaja jadi follower blogger blogger femes ni. Nak tahu gak kenapa dorang femes. Kau tak nak tahu ke ? Kau nak tahu jugak kan kan kan ? Haha. Dah nama pun femes, follower dorang harus cecah riban riban. Ni kira kes tak nak ketinggalan ah ni. Dah ramai sangat blogger blogger lain jadi follower dorang, aku pun ikut sama ah. Erk. Comel tak bunyi dia ? T.T

Contoh : Zara


Blog Friendly

Friendly macam mana tu ? Well well well. Blogger blogger spesies ni rajin bebenor singgah kat blog aku. Pulak tu, dorang rajin tekan button PUBLISH YOUR COMMENT kat setiap entri. Secara tak langsung, aku pun terharu lebih. Tiba tiba, aku terus jadi follower dorang lepas tu. Dahsyat kan ? Bak kata pepatah, orang berbudi kita berbahasa, orang bagi spaghetti kita bagi laksa. XD



Blog Personal

Okay okay. This is only my opinion. For me, blog blog personal ni best sebab dorang selalu up story about their own lives. Dorang story pasal dorang gi bercuti kat mana, dorang makan apa hari ni, dorang celebrate birthday siapa, dorang tengok latest movie in cinema dan macam macam lagi ah. Sangat sangat menggiurkan ! Sometimes I just wish I had a life just like theirs. Boleh ? Hehe. Aku suka ah jadi follower blog dorang ! Takde ah nanti masa aku buka buka dashboard je, penuh dengan berita berita yang telah berjaya di-copy-paste-kan. Teeettt ... 0.0

Contoh : Qarl


Blog Cun Ensem

Adat ah. Dah cun ensem, siapa tak suka tengok kan ? Pulak tu, blogger blogger ni suka upload gambar gambar dorang. Maka, bertambah-tambah-bah excited nak gi cuci mata ! Haha. Tapi, aku takde ah macam tu sangat. Aku suka tengok gambar gambar dorang sebab aku suka tengok keindahan ciptaan Tuhan. Cehhh ... Ayat coverline baik punyerrr ! >.<

Contoh : Nisa


Blog Contest

Aku takde ah rajin mana nak join contest sana sini. Tapi, rajin ah jugak walaupun tak rajin sangat. Kadang kadang tu, rajin sikit sikit je. Okay. Enough pasal rajin. Usually, kalau aku join apa apa contest, aku selalu jadi follower blog blog yang bertindak sebagai penganjur contest tu. Tapi, aku takde ah sampai nak stop jadi follower dorang bila contest tu dah tamat. Aku ikhlas ah jadi follower dorang. Erk. @.@

Contoh : Itik Kejam


Blog Kontroversi

Huh ? Kontroversi sangat ke ? Nak tahu kontroversi ke tak, aku kena ah jadi follower blog blog ni. Hehe. Kadang kadang terasa pedasss jugak dengan statement statement dorang sebab aku pun gi makan cili tu! Haha. For your information, ada betul statement statement yang dikeluarkan walaupun takde ah sampai seratus peratus betul. Tapi, best ah baca blog blogger blogger macam ni. I can see things differently, in another point of views. *.*

Contoh : Innz


Blog Santai

Aku suka baca blog blog santai ni. Kira kepala hotak tak stress ah kalau singgah kat blog blog ni. Pulak tu, terselit jugak lawak lawak bersahaja. Senang hati je tengok. Simptom seperti dahi berkerut dijamin tidak berlaku.

Contoh : Eipul


Hurm ... Hurm ... Hurm ...
 
potpetpotpet : Korang jadi follower blog ni sebab apa pulak ek ? XP

80 ulasan:

Ullyana zaidy berkata...

yep2!!! tuh mmg kriteria ptg bile nk follow blog sesorang :) ngee!!!

Nisa A. berkata...

hahaha nisa jd follower zami sbb zami suka merapu-merepek-kerepek.. hahaha i likeee...

1st nisa baca blog zami sebab suka baca gaya tulisan zami
:)
btw, sebab zami glemer jugak.. hehehe...


(rindu nak publish komen, selama ni asyik jd silent reader aje)

Hizami Rahim berkata...

@Ullyana zaidy

hehe.
penting kah ?
XD

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

tu ah.
ingatkan gilang gi mana td.
XD

Frodo Baggins berkata...

wa pnh terjah loly n hellioz
yg lain x pnh. belog lu ...
saja2 nak follow. kira orait x
reason wa? ehkekekkekeke ..

mye berkata...

urmm..hehe..
mybe nak + kwn & brkongsi pngetahuan dan pngalaman...
hahaha

Hizami Rahim berkata...

@Frodo Baggins

haha.
alasan yg kukuh !
syabas.
=.=

Hizami Rahim berkata...

@mye

hehe.
okay2.
XD
salam kenal.

NuR 'aQiLaH berkata...

wiwit.
suma tesenarai tu bloger pemes tu.
huhu~

Nisa A. berkata...

mana ade hilang la zami... hehe
ade je..
saje je mood invisible :P

yangbaik berkata...

agak2 blok akak nie masuk dalam kriteria yang mana eek?...

sya mansor berkata...

sejujurnya follow sebab zami hensem. huahuahua

Hizami Rahim berkata...

@NuR 'aQiLaH

dah check it out dorang ?
XD

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

haha.
okay2.
ingatkan hilang ditelan masa.
apakah ?
XD

ZaCk AzRiN berkata...

blog z?
wakakakka...
blog yg bsawang...
hahahha ;P

Hizami Rahim berkata...

@yangbaik

erk.
blog personal i guess.
XD

Hizami Rahim berkata...

@sya mansor

wah.
jujur sangat ni.
terharu lebih dah.
T.T

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

haha.
lupa pulak nak masukkan kategori tu.
=.=

ZaCk AzRiN berkata...

@Hizami Rahim

hah...=(
smpai ati...
sob3...

aliesha kirana berkata...

AK kategori mana ek? hahaha..dr sendiri xtau kategori yg mana.. boleh tak kesemua di atas.. hahaa... tp bkn feveret Zami.. sob sob... larikkkkkkkkkk!

Syazwana berkata...

sebab blog ni cool
plus owner blog ni hensem
wakakakkaka
boley??

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

janji bila baca blog lain ianya mendtgkan ilmu dan memberi hiburan.... dan jugak tak menyesakkan kepala hotak.. hihihihih

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

folo blog ini sebab apa ekk...? sebba lelaki sebelah pintu kot.. hehehehehehehehe....

blog nie ada bg info juga kan kekadang... :D

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

haha.
takpe.
lain kali zami masukkan ye ?
XD

Hizami Rahim berkata...

@aliesha kirana

haha.
zami bagi contoh ah.
sebab kalau nak senarai semua, tak larat ah.
hehe.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Syazwana

haha.
i'm not cool.
i'm hot.
tibe2~
XD

Hizami Rahim berkata...

@miMiE aZiMaSK ^V^

yeah !
XD

Hizami Rahim berkata...

@miMiE aZiMaSK ^V^

erk.
ada ek ?
haha.
lupe pulak.
=.=

LORD ZARA 札拉 berkata...

Blog kamu pun hebat Zami oit~
Meletop daripada blog Zara ok?

:)

Nisa A. berkata...

hahaha
ditelan masa????
wahahhaa~
ehh ehh hizami tukar content entry ni kah?

Ery Farieha berkata...

tak masuk list


merajuk.


hahahahaha

blog zami adalah blog santai.

Aidy Shahiezad berkata...

aku biasa follow blog org as a bookmark aku sendiri bila ade org follow aku dulu..

then, tgk agak2 macam org tue mcm tak dtg2 lg je (nie kes blog yg nk naikkan trafik blog sendiri je la kan), then blog pun mcm suam2 kuku je kejadahnya, aku pun unfollow le balik... uhuks...

err... boleh ker gitu ???
kejam ker aku ???

but, peberet blog yg aku suka baca adalah blog yg suka cerita pasal isi hati sendiri jek...

kalo stakat citer copy paste berita, aku macam tak minat sangat la...

view my latest entry,
Persembahan Dari Sisi...
http://aidyshahiezad.blogspot.com

Admiral Hafiz berkata...

terbaek la!
haha...
samalh kita
aku pn suke gak follow belog yg cun2 ni
menikmati ciptaan Tuhan...
huhu


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Jey Yusuff berkata...

blog zami pon dh riban dh followers.. bangga sebagai salah sorg followers zami. hihi

I n n z berkata...

habehh lahh aii.
hehee xD



jujur sangat innz ni kan.
sowie ;D

Asrol berkata...

Blog aku cmne plak? hahahaha...

a i d a ; berkata...

follow blog zami sebab kacak.
haha~
main main je. xp

sebab blog zami best.
kadang kadang ada info menarik.
gaya penulisan pun boleh tahan best.
semua best la.
erk, macam melebih pulak.
haha~

tapi kadang kadang suka sebab tengok gambar zami ala ala model tu. macam kat entry ni. kuikuikui.

~~eh, sbb 1st sekali tu termasuk jugaklah. sebab tu blog zami termasuk dlm blogger list blog kacak+comel kat blog aida.
huhuhu~ =))

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

saya follow anda kerana,

1. saya suka baca entry2 anda.
2. saya suka gaya penulisan anda.
3. saya suka cuci mata saya dgn gmbar2 anda yg ala ala model gitu. ahaks ! opsss ! ;p
4. blog anda best ! hikhik

errr,tuh je kot.
leh terima tak alasan tuh ? kekekeke

Roxy zai berkata...

woot woot..hehehe..semua blog mnjadi pilihan aku..ehek!!^_^

Emilia Emira berkata...

hrmm...sbb ske tgk gambar!!*sile jgn kembang*ngee~ btw sbb ske care u tulis..sempoi!..

ardinihumaira berkata...

lambat dni datang..
kerna traffic light rosak.. asik merah je... kete lak tak de minyak.. mati kat tengah jalan... tak ado yang sudi datang repair.. tersadai je... huuuuuuuuu ----> kisah tipu.. padahal nak cite bokbeng meroyan.. hahaha :p



:') tssssssskkk
terharu.. ado nama dni kat situ. time kasih kerana telah mencalonkan dni untuk anugerah penyayi wanita terbaik. dni yakin suara dni lunak merdu kalah dato' siti... ---> sila jangan percaya.. wakaka ;p



blog zami la best! tak jemu nak baca. gambo pun best tengok... cantik2.. dslr tuu woooo cayala!

Qarl berkata...

dear

thanks

dh setahun lebih bc your blog

u tau pun sbb ape i suke bc your blog

merepek kerepek

hahahaha

aisyah bet ^^ berkata...

sy follow awk sbb awk byk follower n nmpk cm ensem je. lol
tp xpnah nak bace entry awak sbb byk gamba2 poyo awak. peace

`Sweet Sour` berkata...

;DD

nak promote blog cikai2 sayer jap ..

belogyanalahni.blogspot.com


andai sudi..hhaha

ai na berkata...

follow sbb tuan punya blog hensem tak ingat dunia.. aina pon suka tgk keindahan ciptaan Tuhan.. wawawa!

Siti Nadzirah Zakariah berkata...

em..blog aku xde follower..haha. follow org je..dax kecix kene mengalah..haha..aja2 fighting! (^^,)

SnowladieS berkata...

eh bole ke kte unfollow kt blog ni ? *curious

ZaCk AzRiN berkata...

eh its ok...
blog z xmnarik pown...
ntah pape je z tulis..
len mcm blog zami..
heehhe...

zamdayz berkata...

mana blog aku.huhu.

Hizami Rahim berkata...

@LORD ZARA 札拉

haha.
takde ah.
jauh beza.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

tukar sikit.
nak up kan blogger2 baru lagi best.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

ery,
jangan ah.
zami bagi contoh.
tak larat nak buat senarai penuh.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

hehe.
okay ah tu.
masing2 ada cara tersendiri.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Admiral Hafiz

kan ?
give me 5 !

Hizami Rahim berkata...

@Jey Yusuff

erk.
biasa2 je.
thanks.
XD

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

zami suka !
kekalkan kejujuran tu !
XD

Hizami Rahim berkata...

@Asrol

blog hang ?
teeettt !
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

@a i d a ;

haha.
thanks a lot.
XD

Hizami Rahim berkata...

@ღ Sumomo-chan ღ

wah.
detail lah pulak.
terharu lebih ni.
T.T

Hizami Rahim berkata...

@Roxy zai

hehe.
bagus2.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Emilia Emira

erk.
thanks thanks.
:)

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

haha.
amboi.
panjang komen dni.
boleh buat entri baru dah tu.
haha.
XD

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

kan ?
rugi je i tak jual kerepek.
=.=

Hizami Rahim berkata...

@aisyah bet ^^

haha.
that's okay.
:)

Hizami Rahim berkata...

@`Sweet Sour`

hehe.
bagus2.
terukan promotion tu.
:P

Hizami Rahim berkata...

@ai na

uwaaa...
jangan ah.
jangan ah macam tu.
malu ni...
XD

Hizami Rahim berkata...

@Siti Nadzirah Zakariah

haha.
ade je.
:)
dun worry.

Hizami Rahim berkata...

@SnowladieS

boleh je.
gi kat DASHBOARD.
click kt bhgn MANAGE.
hehe.
good luck !
XD

Hizami Rahim berkata...

@ZaCk AzRiN

blog zami simple je.
XD

Hizami Rahim berkata...

@zamdayz

erk.
sabar2.
:)

EIPUL berkata...

wow, blog aku masuk kategori santai. haha, tetiba kembang kuncup my butt, hahaha

kalo blog ko, aku ranking kan sebagai blog hensem dan funny, ok dok? kekeke

SnowladieS berkata...

huhhhh macehh ye jiran seblahh hee

yangbaik berkata...

saja nak tambah lagik... aye jadik folower blog ni sebab ini blog budak lelaki.... hehehehe

Wana De'Amor berkata...

jadik follower? sebab nk folow la..best pe jdik follower...

Fana Flora berkata...

sebab kau kelakar. first time aku baca blog kau, aku gelak2.

aku mizi berkata...

aku nak jadi macam dia ni laa....BUDAK LELAKI

aku mizi berkata...

kite semua ni same je.....

faradiyana berkata...

eh, macam dah lambat je comment, tapi nak jugak.

blog zami best giler.. sangat excited bile tgk ade entry baru.. Sempoi lah

Shin Chan binti Doraemon berkata...

jom pegi italy kat my blog!=)

Aliff Haikal berkata...

budak lelaki sebelah pintu diminati blognya kerana penceritaan yang sempoi . okay tak ayat saya ? MUAHAHAHA

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com