Isnin, 11 Oktober 2010

Video Tragedi 10.10.10 | 12 Maut, Lebih 40 Cedera

Inna lillah wa inna 'ilayhi raji'un. Dalam kita sibuk sibuk best dengan 10.10.10 ni, tiba-tiba berlaku pulak tragedi nahas bas ekspres di Melaka. Lokasi dia berhampiran dengan tol Simpang Ampat kau tahu. Tol ni aku wajib lalu bila aku drive balik rumah. Takde tol lain dah. Seram sejuk aku rasa. Hurm. Mana tak, laluan tu aku dah biasa guna sebelum ni. Boleh kata dah macam tempat permainan aku tuuu. Aku siriyes ni.




Tragedi ni berlaku kira-kira jam 6.40 petang tadi. Hurm. Bak kata pepatah, malang tidak berbau. Dan jodoh pertemuan, ajal maut semua di tangan Allah SWT. Kan kan kan ? Entah bila giliran kita pulak. Mari sedekahkan al-Fatihah buat saudara kita yang telah pergi sebelum ni.

potpetpotpet : Seriauuu.

25 ulasan:

Aidy Shahiezad berkata...

al-fatihah....

my latest entry:

Jika Kamu...
(http://aidyshahiezad.blogspot.com)

Lelord berkata...

al-fatihah...aduyaiiiii

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

sama2 kita mendoakan.

rizal jabai berkata...

alfatihah~

violet VC berkata...

tragedi di sebalik 10.10.10..
alfatihah

BLOG PUTERA YUSOFF berkata...

hope hizami berhati-hati memandu ketika lalu jalan ni.

FarhanaDr berkata...

Sama laa kita.. Tempat laluan wajib kita.. Hmmmm.. Al fatihah buat mangsa mangsa..

izzah berkata...

takzia pada mangsa dan family.

ardinihumaira berkata...

Al-fatihah..

huhu ngerinya kemalangan. risau gak kita sebagai pemandu ni. moga2 dijauhkan. amin

adrinaqamarina berkata...

salam takziah buat keluarga mangsa juga.

Sofia berkata...

Sedih tau zami.. dah la salah seorang mangsa yg maut tu student upsi.. sedih sgt.. xsampai hajat nk konvo..Akak tau pun dr membe akak pagi td.. sedih gler

hentakbelipat berkata...

memang ngeri..kesian kat mangsa2

Emilia Emira berkata...

semoga mereka ditempatkan dalam kalangan org-org yang beriman..amin

Hizami Rahim berkata...

@Lelord

doa bersama2.

Hizami Rahim berkata...

@rizal jabai

amin.

Hizami Rahim berkata...

@violet VC

hurm.

Hizami Rahim berkata...

@BLOG PUTERA YUSOFF

terima kasih.

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

tu lah.
jalan wajib lalu tu.

Hizami Rahim berkata...

@izzah

takziah buat keluarga mangsa.

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

hurm.
ajal maut di tangan Allah.

Hizami Rahim berkata...

@adrinaqamarina

sama2 kita bersimpati.

Hizami Rahim berkata...

@Sofia

ye ke ?
wah.
tak tahu pulak.
hurm.
zami bersimpati mendengar berita ni.

Hizami Rahim berkata...

@hentakbelipat

sangat ngeri.

Hizami Rahim berkata...

@Emilia Emira

amin.

kak ina kl berkata...

al fatihah buat semua yang beragama islam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com