Isnin, 11 Oktober 2010

Video Tragedi 10.10.10 | 12 Maut, Lebih 40 Cedera

Inna lillah wa inna 'ilayhi raji'un. Dalam kita sibuk sibuk best dengan 10.10.10 ni, tiba-tiba berlaku pulak tragedi nahas bas ekspres di Melaka. Lokasi dia berhampiran dengan tol Simpang Ampat kau tahu. Tol ni aku wajib lalu bila aku drive balik rumah. Takde tol lain dah. Seram sejuk aku rasa. Hurm. Mana tak, laluan tu aku dah biasa guna sebelum ni. Boleh kata dah macam tempat permainan aku tuuu. Aku siriyes ni.




Tragedi ni berlaku kira-kira jam 6.40 petang tadi. Hurm. Bak kata pepatah, malang tidak berbau. Dan jodoh pertemuan, ajal maut semua di tangan Allah SWT. Kan kan kan ? Entah bila giliran kita pulak. Mari sedekahkan al-Fatihah buat saudara kita yang telah pergi sebelum ni.

potpetpotpet : Seriauuu.

25 ulasan:

  1. al-fatihah....

    my latest entry:

    Jika Kamu...
    (http://aidyshahiezad.blogspot.com)

    BalasPadam
  2. al-fatihah...aduyaiiiii

    BalasPadam
  3. tragedi di sebalik 10.10.10..
    alfatihah

    BalasPadam
  4. hope hizami berhati-hati memandu ketika lalu jalan ni.

    BalasPadam
  5. Sama laa kita.. Tempat laluan wajib kita.. Hmmmm.. Al fatihah buat mangsa mangsa..

    BalasPadam
  6. takzia pada mangsa dan family.

    BalasPadam
  7. Al-fatihah..

    huhu ngerinya kemalangan. risau gak kita sebagai pemandu ni. moga2 dijauhkan. amin

    BalasPadam
  8. salam takziah buat keluarga mangsa juga.

    BalasPadam
  9. Sedih tau zami.. dah la salah seorang mangsa yg maut tu student upsi.. sedih sgt.. xsampai hajat nk konvo..Akak tau pun dr membe akak pagi td.. sedih gler

    BalasPadam
  10. memang ngeri..kesian kat mangsa2

    BalasPadam
  11. semoga mereka ditempatkan dalam kalangan org-org yang beriman..amin

    BalasPadam
  12. @izzah

    takziah buat keluarga mangsa.

    BalasPadam
  13. @Sofia

    ye ke ?
    wah.
    tak tahu pulak.
    hurm.
    zami bersimpati mendengar berita ni.

    BalasPadam
  14. al fatihah buat semua yang beragama islam

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com